Reklama

potrat - cena

Helena (So, 7. 8. 2010 - 22:08)

Beru to v úvahu, ale mám za to, že když mám dobře vypracované svaly pánevního dna, tak udrží orgány na svém místě i po zákroku. A i kdyby ne, tak budu radši když ze mě bude unikat čistá moč, než aby ze mě unikala krev.

A proč bych neměla psát, že půjdu na LAVH do ciziny, když je to pravda???

Heleno, (So, 7. 8. 2010 - 22:08)

Dulezite je, ze me to nemrzi,...bereš v úvahu to, že po hyterectomii se dost často stává, že je žena incontinentní? A nepiš, že půjdeš na LAVH do cizin, prosím.

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Dulezite je, ze me to nemrzi, Petro. A o tom to je.

Helena (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Když babička nebyla schopná respektovat, že:
a) mě zajímají víc knížky, než nějaký dementní kluci
b) že se mi nelíbí opálení
tak ať táhne do prdele a chcípne si v důchoďáku ve vlastních hovnech.

Svojí rodiny kterou mám teď (rodiče, někteří strýčkové a tety, někteří bratranci a někteří členové rodin bratranců) si vážím víc než kariéry, ale to přeci neznamená, že začnu naschvál vyrábět další členy rodiny, kteří mi budou v kariéře překážet...
A těch jmenovaných členů si vlastně vážím jen proto, že si nikdy nedovolili tvrdit, že by v životě bylo něco důležitějšího než vzdělání.

Petra (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Život má hold i horší stránky taky jsem to nikdy neměla lehký ale nikdy bych si nedovolila takhle mluvit!!!Já sem vyrůstala například s otcem kterej 11 let psychicky a fyzicky týral mojí mámu zažila jsem si to jako malá na vlastní kůži a proto si těd vážim každý maličkosti,sama jsem si to potom zažila s bývalý partenerem a ted už chápu jak to bylo těžký jak pschicky tak fyzicky i pro mojí mámu co si budem povídat až tě někdo přizabije nebo tě donutí k sebevraždě (a to se přece může stát každému i když tohle opravdu nepřeju ani tomu nejhoršímu nepříteli)budeš si života a vlastní rodiny vážit víc než kariery i když práce šlechtí a je hezké vybudovat si skvělou kariéru a bejt na sebe pyšná!!!At te babička nutila se jít opalovat aby ses líbila to přece není důvod se ted na ní vysrat ale je to tvoje věc!!!Tohle není kovbojka tohle je život!!!!A mrzí mě že ženský ve vašem věku mají takovejhle přístup jak k životu tak k rodině!!!

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Heleno, vi sco, podle toho, co ctu, tak si uvedomuju, ze ve 23 jsem ti byla hodne podobna. Mela jsem velmi podobne rebelske nazory. Vetsina z nich mi zustala dodnes, akorat dnes uz to tak neprozivam. Vek to ponekud otupil ;-) Myslim si, ze tva cesta je v zasade velmi spravna. Plne te podporuju ve vsem.

Helena (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Petro popiš mi jak bys jela, kdybys v lodi měla děcko:)
A zřejmě bys musela mít batole za háčka, nebo já nevím kam bys ho dala, protože v otevřené lodi nemůžeš:)

http://www.hydromagazin.cz/clanek/149-pritoky-iselu/

Helena (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Ach bože, já jsem tou vodou nemyslela třeba Vltavu nebo podobnou řeku, ale vyloženě divokou vodu (za tou už musíš na Balkán nebo do Afriky, tady už je to samá přehrada)... hele tam jde o život i dospělým chlapům - plavcům v záchranných vestách.

Nevidím důvod, proč bych někomu měla pomáhat jen proto že je člen rodiny, třeba kolega z práce který se ke mě chová dobře je pro mě důležitější než babka, která se vždycky chovala jak totální kráva.

Babička mi nikdy k ničemu dobrá nebyla, akorát se srala mojí mámě do výchovy a pořád jí pomlouvala a skuhrala nad tím, jak tátova první žena byla super (a že ta se nechala rozvést, protože nemohla snést tchyni, to jí bylo asi jedno) a jen do mě furt hustila ať zavřu knížku a jdu se opalovat abych se "líbila klukům" a podobné sračky - v životě jí zajímalo jen jak nabalit samce a porodit dítě, takže nevidím důvod proč bych takovou primitivku měla navštěvovat.

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Na vodu můžeš i s...Petro, nesmis z toho delat takovou kovbojku ;-))

Petra (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Na vodu můžeš i s dítětem a nepřijde mi to nijak nezodpovědné jestli jsi byla někdy na vodě sama jsi musela vidět kolik lidí sebou dítě má záleží jen na tom jak zodpovědně jezdíš!!!Až jednou budou moji rodiče starý a neschopný dám je do domova až v tom případě že budou mimo realitu a nebudou nic vnímat samosdřejmě je také na nich jak se rozhodnou dožít zbytek života ale jelikož vím že takhle dožít nechtějí a jednou jsou to moji rodiče co mi dali život určitě se nezachovám takhle sobecky a nezbavím se jich tímto způsobem mě na mojí rodině záleží nejvíc ze všeho protože ta tu pro tebe vždycky bude až budeš potřebovat a ne kariéra a kolegové z práce ty se na tebe akorát tak z vysoka vyserou!!!tak to mám aspon já a jsem za to ráda že mam rodinu která tu pro mě vždycky bude!!To je přesně to o čem tady mluvím o tom čím si člověk životem projde já si prošla hodně tvrdym způsobem těma nejhoršíma situacema života vy ani jedna nevíte o čem život je dámy jinak by jste takhle nemluvili!!!Upřímně Heleno je jen na tobě jak se postavíš k téhle situaci ohledně tvé babičky ale když jí ani nevídáš nemůžeš vědět jak na tom zrovna je i člověk dementní po x mrtvicích může normálně fungovat,má city a třeba si i pamatuje že má nevděčnou vnučku Helenu!!!Vzpomen si na to k čemu ti kdy byla babička dobrá a k čemu jí ted si dobrá ty podle mě seš jenom zahleděná do sebe a neumíš si ničeho vážit!!!!

Helena (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Každopádně ženská, která si pořizuje dítě, by měla počítat s tím že "něco nemusí vyjít", např. co se týče zdraví dítěte a jejího, a že možná bude muset dítěti obětovat mnohem víc, než počítala "v ideálním případě".
Když s tím není smířená, tak by si dítě pořizovat neměla, protože je to taková sázka do loterie.

Helena (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Fetální redukce?

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Jeste k tomu cestovani s ditetem...Moje spoluzacka otehotnela a predstavte si, ze je tehotna s dvojcaty! S jednim to mozna jde a kde je zaruka, ze se najednou nepovedou dva, to je teprve podraz!

Helena (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Ale v životě jsem se...Lidi jsou srabi, třeba jsem se setkala s ženskou, která je schopná ti brečet na rameni že je neplodná a navěky zůstane bezdětná a nechá se utěšovat, a druhý den ráno se vstane, oblíkne, nenasnídá a jde na interrupci, protože ve skutečnosti nikdy děti nechce a jen se nechce potýkat s otravováním.

Petra (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Ale v životě jsem se nesetkala s normáním člověkem kterej by říkal chladně s blaženým pocitem takový zrůdnosti a odpornosti jako tady psala Helena šlo to napsat normálně to se na mě dámy nezlobte!!!!

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Naopak já byla s dítětem...Petro, tyhle neprijemne veci se ti muzou stat ve vlastni rodine...Opravdu rodina neni zarukou niceho. Spousta lidi si od toho slibuje buhvico. Realita je jina.

Helena (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Jak říkám, záleží na tom, jakým způsobem cestuješ. Třeba na kole nebo na divoké řece to s dítětem v podstatě nejde. A do některých zemí taky ne. Anebo to jde, ale je to nezodpovědné k tomu dítěti.

Sama říkáš, že ty lidi navštěvuje jednou za rok rodina, takže vidíš, že "dětnost" proti důchoďáku nijak nechrání. Podle mě proti tomu chrání
a) vydělat dost peněz a zaplatit si osobního asistenta na 24/7
b) včas se na to vykašlat a spáchat sebevraždu

Babičku jednou do roka nevidím, neviděla jsem jí už pět let, nevidím důvod proč bych měla lozit za ležákem po třech mrtvicích, který řekne jednu větu za hodinu a stejně se zajímá jen o svatby a porody.

Petra (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Taky souhlasim s tim aby si nechala odstranit dělohu a zbavit se tím ženských problémů asi je to pro ní to nejlepší když děti mít nechce a menstruace je pro ní ponižující o tom žádná!!!

Petra (So, 7. 8. 2010 - 21:08)

Naopak já byla s dítětem na měsíc i v Africe a nepřipadalo mi že bych byla nějak omezená a nemohla si užívat cestování i s dítětem to je věc názoru!!!!Nedělej tady ze mě socku co má jenom na to jet do špinavýho chorvatska!!!Z vlastní zkušenosti vím jak to v domovech pro seniory chodí a jak tam jsou ti lidé neštastní když je navštíví jednou za rok na vánoce rodina!!!!Pro ně už to v podstatě rodina ani neni pro ně je rodina ten kdo se o ně stará vyslechne si jejich trable a pomáhá jim a v úzkých je pohladí a když tak moc chceš jít na starý kolena do důchodáku uvědom si jednu věc počej jak ti bude až budeš sama a nikdo ti nic z tech věcí co jsem psala nedá a personál na tebe bude zlej ne všude to chodí btak jako zrovna na mém oddělení.....Taky si uvědom že můžes skončit v důchodáku naprosto v pořádku a funkční na pokoji s lidma co mají parkinsna apodobně nebo budou psychicky mimo to už nebude taková pohádka jak ty si asi myslíš nebo vidíš jednou do roka u babičky!!!

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 20:08)

Časem jistě najdu lékaře,...Urcite najdes doktora, co ti tam neco napise a pak ti ji vezme.
Petro, co to zase povidas, promin, nejsem radikalni, ale proste deti nechci, i kdybych s nimi mohla cestovat. Proste jsem neprisla na to, k cemu je dobre ty deti mit. Ad domov duchodcu: yo, ze mas deti, jeste neni zadna zaruka, ze neskoncis v domove duchodcu.
Proc se Helena chova jako zruda? Ublizla snad nekomu, krome sebe? Je chladna, to ano. A co? Ja si myslim, ze pro ni je lepsi nechat si vzit delohu. To je proste takova zkratka, jak se definitivne zbavit menses a potazmo moznosti otehotnet. Ale to je jen muj nazor a Helena ma svy telo, se kterym at disponuje jak chce. Prosim te, zustan klidna.

Reklama

Přidat komentář