Reklama

potrat - cena

Helena (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

Žádné biohodiny nemám, takže smůla smůlička čubičko, a i kdybych je měla, tak už budu nejen po sterilizaci, ale i po hysterektomii, takže budu akorát pár let brečet a až mě to přejde, tak ze mě zase bude šťastná bezdětná babička s houfem koček.

Ano, jsi ochotná lhát a zapírat vlastní bezdětnost jen aby ses zbavila dotěrných dotazů. Hm. Já bych se nikdy nesnížila k tomu, abych svou milovanou bezdětnost zapřela, takže do mě logicky lidi začnou rýt a já musím být agresivní. To není žádná iluze, případy kdy bych řekla "nikdy" a lidi by to hned akceptovali spočítám na prstech.

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

A kde říkám, že %...Pravda je, ze nikdy, ale inteligentni clovek samozrejme pobere, ze je to proste moje vec a jemu do toho nic neni. Ucelem te odpovedi je zbavit se doternych dotazu.
Ale ty me bavis. Preju ti doslova zemestreseni tvych biohodin kolem 30ky, holko! To je ten nejvetsi trest, ktery ty si zaslouzis. Vim to.

Helena (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

A kde říkám, že % dvacítek, které nechtějí děti je stejné jako třicítek?
Jsem si vědomá toho, že kolem mě je plno dvacetiletých kravek, které mají svojí zasranou držku plnou bezdětnosti, a ve třiceti budou rodit jak splašené.

Moje iluze to není, nevidím důvod proč bych lhala o tom že "zítra", když pravda je že "nikdy". Jsi prašivá lhářka, která se za bezdětnost stydí. Kdybych tě potkala, tak ti rozkopu držku na kaši a do tvojí smradlavý kundy narvu bajonet.

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

Zřejmě nechápeš význam...Jasne, 4 ja malo, Heleno, tak pridej.
Ve 23 letech je pocet zen, ktere deti nechteji rozhodne vetsi, nez ve 32. To uz s nimi mlati hormony, vek, partner nebo jine veci.
Na cizi bezdetnost neni nikdo zvedavy, to je pouze tva iluze. Kdyz se me na nekdo pta na to, ze kdy budu mit deti, tak rikam s usmevem, ze "zitra". Takze dalsi otazky uz nedostavam. To ty si to ve sve hlave nejak neumis srovnat.

Helena (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

Zřejmě nechápeš význam slovo "childfree". Já znám spoustu žen v tomto věku (dokonce bych řekla, že je to většina), které rozhodně počítají s tím, že děti mít budou, a některé už je mají.
Nic "nekřičím", jen reaguji na stále se opakující dotazy. Proč lidé tolik vyzvídají ohledně cizí bezdětnosti nevím, ale nevidím důvod proč neodpovědět.

Že se vrtáš v mých osobních údajích jen dokazuje, jaká jsi psychopatka, a jistě máš doma haranty nejmíň čtyři.

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

Childfree ve 23 letech? HAHAHA. To jsme byla kazda! Ja jsem childfree ve 32 a to je uz jina. Presto nekricim a nemlatim hlavou o zed jak je super nemit deti a jak je potrat super.
Mimochodem jake prijmeni ma helena, vi nekdo?

Helena (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

Proč bych nabízela své služby politikům, když politice rozumím jen lehce nadprůměrně? To bych tam nadělala víc škody než užitku, nejspíš bych jim poradila pěkné blbiny.

Takže (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

Kdo mi dal právo být...sis ho udělila sama. Tak to jo, už tomu rozumím.
Helena - samozvaný poradce. Nabídni své služby politikům, tam by ses hodila.

Helena (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

Kdo mi dal právo být poradce?
Třeba to, že mám důkladně prozkoumané zákonné úpravy v ČR, běžné ceny, průběh zákroku a následnou rekonvalescenci i bludy a pravdy o fyzických i psychických následcích?

Věk nebo počet interrupcí nehraje roli, důležité je vzdělání.

heleno, (So, 7. 8. 2010 - 19:08)

O žádné vypuzování...myslela jsi, že se budou ptát tebe? Ooooch, ty jsi ta pravá! Kdo ti dal právo se určit za poradce? Tvůj věk 23 let? Jedna interrupce? To by byly hodně hloupé, kdyby si nechaly radit od takové zrůdy!

Helena (So, 7. 8. 2010 - 17:08)

O žádné vypuzování nenávisti mi nejde, jen sem chodím proto, abych odpovídala na dotazy ohledně potratů.
Já nemůžu za to, že když někomu normálně odpovím na normální otázku, tak se na mě snese hejno rozzuřených katoliček a já se musím bránit.

V ideálním případě by se tu jenom kladly praktické otázky kolem potrácení, já bych na ně prakticky a bez emocí odpovídala, a všechno by bylo v klidu. Proč sem lozí ženské, které by na potrat v životě nešly, vědí o nich úplné hovno a nikomu neumí poradit lépe než linkou Hnutí pro život (viď Beruško?), to vážně nechápu.

Založte si nějakou diskusi jako KATOLICKÁ PROTIPOTRATOVÁ AGITKA, a těhule které to zajímá se tam můžou zeptat. A ty ostatní, které prostě chtějí vědět jak si zařídit potrat, kolik to bude stát a za jak dlouho budou moct zpátky do práce, se doptají tady.

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 13:08)

Tady se ti to mluví vid,tak...Zustan v klidu. Helena jen provokuje. Ale prijde mi, ze se chrani docela dost. Ta urcite jen tak neotehotni. Druha vec je ze jeji antiposedlost detmi a potraty je primo patologicka.

Tereza (So, 7. 8. 2010 - 13:08)

To je zajimava diskuze. Helena ma nekolik velmi dobrych a rozumnych postrehu: zene se zhorsi po diteti postava, dite je nejista investice, atd. Dite neni zadny dite, dokud se nenarodi atd. Bohuzel to podava velmi agresivnim zpusobem a pak neni divu, ze to takhle dopadne. Ja sama po detech nikdy netouzila a nikdy jsem nedokazala pochopit zeny, ktere deti chteji. Ale kvuli tomu tady je preci nebudu urazet.

Petra (So, 7. 8. 2010 - 12:08)

Tady se ti to mluví vid,tak se sejdem osobně mile ráda bych rozbila držku kundě co zneužívá potratu víc než antikoncepce!!!!!Pohlavní nemoce tak to seš úplně mimo holka!!!!ani bych se nedivila kdyby sis je nesla životem jako talisman!!!!Maminy co si šlapou po bradavkám tobě nemjí absolutně co závidět zrůdo odporná!!!!(aspon se ke svým činům postaví zodpovědně)a ne jako ty prcat by se ti chtělo ale nést následky to už je jiná vid!!!!!!Takovýhle naprcaný pipiny co si užívaj kde můžou a ani nevědí s kým opravdu zbožnuju a ty tvoje moudra hahahahahaha ty seš bezkonkurenčně největší dilina!!!!!

¨Heleno, (So, 7. 8. 2010 - 08:08)

Alkohol nepiju vůbec, a na...kéž by ses nemohla týden vysrat. Žádná škoda, že zrůda jako ty nebude mít dítě, naopak. Co kdyby sis založila novou diskuzi na jiné téma a vypudila si nenávist tam.

Helena (So, 7. 8. 2010 - 02:08)

Alkohol nepiju vůbec, a na diskotéky taky nechodím, takové věci mě nebaví.
Kdyby mě tam někdo zbouchl, tak to není vůbec žádný problém, protože si snad umím zajít na potrat, v tomhle ohledu jsou zajímavější pohlavní nemoci, kterých se nezbavíte metodou "během deseti minut se to vycucne hadičkou".

Když na moje moudra nejsi zvědavá, tak nelez na fóra o potratech, ty mrdko.

Petra (So, 7. 8. 2010 - 01:08)

Heleno co to tady vykládáš ????Ani nevíš o čem mluvíš!!!Sama budeš zrůda když máš na to tady psát tyhle nesmysli,jdi si raději někam vypít držku do němoty na diskotéku a doufej že tě tam nikdo nezbouchne protože by to bylo chudák dítě!!!!!!Svoje moudra si nech pro sebe laskavě na tvoje pindy není nikdo zvědavej!!!!

Helena (So, 7. 8. 2010 - 00:08)

jsi ještě ke všemu...Nejsem zapomnětlivá, na diskusi o císařském řezu chodím... protože ženy chtějící děti mají právo na císařský řez, aby se vyhnuly zrůdnostem porodu. Porod je něco tak odporného, že bych na ty diskuse ani nechodila.

Beruško, když to nechceš číst, tak táhni na www.katolik.cz; na tvoje prosby seru z veliký vejšky.

Berushka (Čt, 5. 8. 2010 - 23:08)

Přestaň, Heli. Prosím tě.

Heleno, (Čt, 5. 8. 2010 - 23:08)

Prosím tě, co bych dělala...jsi ještě ke všemu zapomnětlivá. Píšeš, že na diskuze o porodech nechodíš. A co to je na diskuzi "Chci rodit císařským řezem" za další tvoje blitky? Kecáš, že ani nevíš kde co píšeš.

viz tvůj příspěvek a neříkej, žes to nepsala .
2.7.2010 12:06 - Helena

Ano, kdyby moje máma byla childfree, tak jsem se vůbec nemusela narodit.

Kdyby moje máma před mým početím samovolně nepotratila, tak by se místo mě narodilo nějaké jiné dítě... a proto mám jako považovat samovolné potraty u chtěného těhotenství za něco pozitivního?

Najdi si význam slova "negramot"... a být "individuum" a ne "stádní ovce", to je snad lichotka, ne?

Z mostu si neskočím, já totiž prožívám život na plný pecky - žádné těhotenství, žádné porody, žádná péče o smrady, jenom sobecké užívání si a zábava a závistivé pohledy mamin které si dupou po bradavkách.

Reklama

Přidat komentář