Reklama

Zavrate-motani hlavy

andrea (Pá, 7. 12. 2012 - 12:12)

už skoro měsíc marodím se...ahoj,mám po tom asi týždeň.je to zo psychického vypetia a nedodržanie pitného režimu.všetko musíš robiť pomaly a keď vstávaš s postele najskôr sa posaď chvíľu seď a potom vstaň.ja som to už mala tento rok 2x.brala som tabletky urutal a už som v pohode,ale zamyslela som sa nad tým a konečne sa začnem starať aj o seba nie len o rodinu,a ak sa bude dať tak s kľudom žiadny stres.prajem skoré uzdravenie:-)

Michaela (Čt, 29. 11. 2012 - 19:11)

Proč až za 14...už skoro měsíc marodím se zádami a ortopedka mě poslala na neurologii tak jsem se objednala a ten kolaps se stal až potom

? (Čt, 29. 11. 2012 - 19:11)

Dobrý den,chci se poradit s...Proč až za 14 dní??
Jestli máte doporučení, jděte hned a řekněte potíže.

Míšo, (Čt, 29. 11. 2012 - 19:11)

Dobrý den,chci se poradit s...tohle mi začalo také před rozvodem, cca 2 měsíce. Nejhorší to bylo ze začátku, pak se to pomalu samo ustálilo a dnes jsem bez obtíží.

Michaela (Čt, 29. 11. 2012 - 19:11)

Dobrý den,chci se poradit s někým kdo má podobné problémy.Jsem v rozvodovém řízení a díky tomu trpím stresem.Díky stresu jsem al před 14 dni zkolabovala tak,že se mi zamotala hlava,udělalo se mi zle a dostala jsem silné křeče do horních i dolních končetin a muselal jsem si zavolat RZS.jen že od té doby mám problémy a stává se mi,že se mi z ničeho nic udělá zle a mot se mi hlava tak,že se mi chce skoro už omdlít.Obvodní mi říkal abych si došla na neurologii,ale tam jdu až za 14 dní.Bojím se,že se mi to do té doby může ještě několikrát vrátit.Poradte mi co mám dělat a co to může být.Tohle přece není jen tak.Děkuji za odpověd

Věra (Pá, 14. 9. 2012 - 20:09)

vydejte se do nemecke...Chybí mi na to finance.

dusa (Čt, 13. 9. 2012 - 21:09)

vydejte se do nemecke republiky na vysetreni ze skusenosti vim ze se cesky lekar o pacienta prilis nezajima

JGvsx (Čt, 13. 9. 2012 - 11:09)

A co krční páteř? Tu...Při problémech s motáním hlavy mi lékaři také nic nezjistili. Zabývali se mj. i tou krční páteří a ta je v pořádku. Dělali mi také všechna možná i nemožná vyšetření a původ nenašli.

Věra (Čt, 13. 9. 2012 - 10:09)

Jiřko, nevím, proč mi...A co krční páteř? Tu máte vpořádku? Může to být i od páteře!?

(St, 12. 9. 2012 - 18:09)

No ono asi zalezi na pricine....Jiřko, nevím, proč mi poraili kafčo. Tlak mám prý v normě. Vyšetření mi dělali snad všechna možná, ale na vůbec nic nepřišli. Každopádně v současné době jsem bez problému a dá-li Bůh, tak to tak zůstane, snad je to jen nějaká reakce na kofein.

Jirina (St, 12. 9. 2012 - 14:09)

Jiřko, mně naopak kafčo...No ono asi zalezi na pricine. Jak jsem za to roky zjistila, je priblizne 30 ruznych pricin, od srdce, pres krystalky v uchu po roztrousenou sklerozu. Co jsem ale cetla dietni doporuceni tak rikaji vyhnout se prilis sladkymu/slanymu, vyhnout se kofeinu, alkoholu a urcitym mlecnym vyrobkum atd.

Pokud ti teda doporucili kafe, tak to bylo spis z tlaku nebo unavy..?

(St, 12. 9. 2012 - 14:09)

Jojo, oni doporucuji uplne...Jiřko, mně naopak kafčo doporučovali, prý mě to mělo probrat. Efekt byl zcela opačný.

Jirina (St, 12. 9. 2012 - 13:09)

Leta letoucí jsem měla...Jojo, oni doporucuji uplne vyloucit kofein pri motolici. Kofein a cigarety jsou nejvetsi skodici.

(St, 12. 9. 2012 - 09:09)

Leta letoucí jsem měla problémy s motáním hlavy...lékaři na nic nepřišli. Až jsem vypozorovala, že se mi hlava motá po kafi.Záleží na značce - některé mi nedělají nic, pokud si dám jen jednou za čas, jiné mě zničí a vůbec je nesmím pít. Trvalo to dlouho, než jsem to vypozorovala, začal mi dokonce problémy dělat i černý čaj. Je to rok a něco, co jsem raději kafe i černý čaj úplně vyloučila z jídelníčku a od té doby se mi hlava nezamotala ani jednou!

Jirina (Út, 11. 9. 2012 - 14:09)

Ahoj, mrknete na vestibular.org je tam vsechno krasne napsany.

Tady v Emiratech je nemozny najit schopnyho doktora. Neni nahodou nekdo v Cechach kdo by mi pomohl odstranit zavrate vznikle pouzivanim vibracniho platu v posilce a vibracniho masazniho pristroje na ramenech a krku? Ne vertigo, ale dizziness.

jana (Čt, 9. 8. 2012 - 14:08)

Ahoj,moje potíže zřejmě začaly dávno,toční hlavy,ale každý lékeř krční páteř,asi v březnu jsem byla na pilates a po zvednutí z podložky se mi dědně točila hlava,málem jsem se poblila,domů mě museli dorpovodit,nutno říci,že už před tím jsem měla problémy hlvaně v leže na zádech a při otočení hlavy hlavně vpravo,tak jsem se snažila tomu vyhnout,neurolog menier to neni mag.rezonance mozku vpravo tlačí tepna na nerv,ale tohle nepůsobí problém,pak ORL zkouškaDix-halpine,prý jasný případ,po několoka manipulacích to bylo OK,teď znova závatě v leže,při pohybu hlavy kolotčo,naví jsem pro poeraci velé trhliny v konečníku,plus další komplikace po 1 měsíci opět lehká trhlina,ale asi jsem to už zvládla,kdo nezažil tak ten stres a bolesti s trhlinou jsou příšeré,tak možna ten stres,oprace znova přivodily polohové vertig,dnes jsem byla na ORL,znova Dix halpik,spine roll,takové závratě jsem ještě nezažila,bylo to něco příšerného,lékaře jsem málem poblila,po manipulacích mi vysvětlil cviky,trošku složitější,krapet jsem byla mimo,tak pošle email s návodem,protože nevím jak se to cvičeníjmenuj,ležím na zádech trošku sklopit hlavu,mimutu vpravo pak hned vlevo pak snad nabok,pak na břicho na lokty ,pak sednout vše minutu a 3x opakovat,nevíte jak se to jmenuje to cvičení?mám z toho hrůzu,protože mě upozornil,že točení bude silné,ale musím to silou vůle překonat a 3x denně cvičit,kontrola 14 dní,k tomu mé problémy s trhlinou,nervy mám vkyblíku,asi si dám i něco na uklidnění,vůbec nehyýbat hlavou,klid,máte někdo podobné zkušenosti??děkuji

Petra (St, 25. 7. 2012 - 20:07)

Milá paní Petro, tak se...Děkuji Eliško za podporu,taky mě napadlo,že kdyby to Borelioza byla,že by se moje pitíže mohli zlepšit,jen doufám,že by mě nečekala nemocnice,nikdy jsem tam nebyla a bojim se i toho.
Zítra budu volat doktorce jestli už má výsledky,tak uvidim.
Hezký den

Eliška (Út, 24. 7. 2012 - 13:07)

Dobrý den,budu moc ráda za...Milá paní Petro, tak se tolik nebojte, vidím, že to nemáte jednoduché, třeba se konečně vyřeší Vaše problémy.Borélii jsem neměla, ale takové příznaky by byly možné a je to léčitelné.Ppokud by jste se chtěla pak přeléčit alternativně, aby žádné viry nezůstaly, tak zkuste "Naděje" byliny vygooglit, mám s nima dobré zkušenosti

Petra (Út, 24. 7. 2012 - 12:07)

Dobrý den,budu moc ráda za vaši radu a názor a budu se snažit to napsat co nejstručněji.
Minulého roku v březnu mi nebylo už v práci dobře a řikala jsem si,že se něco děje,zašla jsem k lékaři kvuli potížím se zažíváním a byl mi zjištěna chronicka choroba tlustýho střeva,o vánocích jsem měla ataku a ted je to v klidu,léky beru neustále,mezi tim jsem měla zánět žaludku,pak zjištěny kvuli střevu trombofilní stavy,mezi tim jsem byla odeslána na Neurologii,boleli mě záda,pokaždý jinde,nejvíce v kříži a hrozná bolest hlavy,doktor mě poslal jen na magnetickou rezonanci kde se nic nezjistilo a usoudilže mám migrény.
Na podzim jsme byla odeslána za pychiatrem a beru furt antidepresiva,vystřídala jsem jich několik a nepomáhají.
Nachvilku bolest hlavy přešla na pár týdnu a ted bolí zase a zapomněla jsem číct,že od začátku nemicí jsem furt hrozně unavená.
Každej doktor to svádí,že to muže být z toho nebo z toho i krev neni nejlepší a zánět to prý bude ukazovat stále díky zánětu střeva,byla mi pak zjištěna virová infekce štítné žlázy,protilátky jsou negativní,
Letos na jaře jsem si řikala,že neni normální jak mi mravenčí prsty u levé ruky,dříve jsem měla na pravé ruce karpální tunel,tak jsem myslela,že je to to samé,tak jsem byla odeslána na Neurologii opět a z vyšetření bylo zjištěno,že v oblasti lokte mám utlačenej nerv,dostávala jsem 10 injekcí a ted to zlobí zase,taky doktorka zjistila,že mám něco s krční páteří,tak jsem chodila na rehabilitace a nepomohlo to.
Ted na kontrole řikám doktroce jak mi je a že zas občas večer mám zvýšenou teplotu tak cca 37,2 a že jsem tohle měla i před rokem 3 měsíce,nikdo to neřeřil a internistka mi napsala do zpráv,že mám unavový syndrom. Mravenčení mě budí i v noci jak na rukou tak nohou,bolí a motá se hlava,záda bolí,hrozná unava a neuroložka mě psolala na krev na Boreliozu,čekám na výsledky a mám strach.Myslíte,že toto jsou příznaky borelie? Bojim se co by pak následovalo,mám podle doktorky i ztuhlou šíji. Díky za rady a přeji pěkný den.

Jirina (Ne, 8. 7. 2012 - 13:07)

Dobrý den. Také trpím...Ahoj Alberte, ja mam to samy, uz 3 roky. Oproti ostatnim to ale ocividne nic neni. Vsichni me posilaji na psychiatrii protoze nemuzou najit pricinu, ale ja se nevzdavam. Ted ve ctvrtek jsem byla na svatbe a rev z repraku me doslova dostal na kolena. Zavrat je ohromne zhorsila a navic jak muzika prestala tak to bylo jeste horsi nez kdyz hrala. Buh vi cim to teda nakonec je.

Reklama

Přidat komentář