Reklama

Zavrate-motani hlavy

Lucie (Po, 17. 10. 2011 - 15:10)

Jiřina
Děkuji za radu,...Caues vsichni:) ja tu po delsi dobe a ziram, co se tu deje..Jirino, jak jsi na tom??? ctu posledni aktualizace, ale nejsem z toho nejaka moudra, co se s tebou ted deje? je lepe nebo? Milco, ja mela BPPV, podle popisu to sedi u tebe taky, doktor by to mel poznat podle manevru specialniho, je to jednoduche a na dve minuty, to ti delali?? me to trvalo tyden, nez jsme sla k doktorovi, taky se to lepsilo, ale dobry to nebylo, presne, jak popisujes pri lehu na bok..ja se tedy citila hrozne i pres den, spis jak v nake bubline a pri predklonu s emi taky motala, ale to prej vubec nemusi..posilam odkaz http://www.vertigoacademy.cz/zavrat/priciny/140/benigni-polohove-paroxysmalni-vertigo. Ja ziju v Rakousku, kde je tato zavrat pomerne znama a doktor hned vedel. Slysela jsem ale, ze v Cechach je to furt neznama diagnoza, mozna se vyplati jim to nenapadne rict...dej vedet, jak ti je a drzim palce, pokud je to BPPV, tak to je v pohode, staci specialni cviky, doktor s tebou trochu "svihne" na bok a je to::))
Drzim vsem palce!!

Jirina (Po, 17. 10. 2011 - 07:10)

Inna
Jistě také budeš...Zensky...jak ja rikam - pokud doktori tvrdi ze jsme 100% ok, je cas navstivit lecitele. Vsechny fyzicky nemoci maji pricinu v nefyzicky rovine, od rakoviny po nizkej tlak.

Milča (Ne, 16. 10. 2011 - 17:10)

Inna
Jistě také budeš pročíta jednotl.články a budeš se chtít dozvědět o ostatních bojujících s motáním hlavy.Jen chci říci,že spoustu problémů skutečně zapřičiňuje stres a psychika.Čím více se na problém myslí, tím víc se bolest a trápení projevuje.Je to prostě zamotaný kruh.Co páteř aORL-jak radí Jiřina? Nenech se odbýt.I když já mám velký problém s bolestí a pálením v konečníku už 7 let,všechna vyšetření -kolonoskopie, t.j,střeva, no prostě vše O.K.A bolest je trvalá a nikdo mi nemůže pomoci.Snad je to nějaký nerv, který je trvale utlačován a tím vzniká ta palčivost a bolest.Je to prostě někdy k nevysvětlení, co to naše tělo s námi dělá.Drž se a nezoufej a zkus třeba i jiné lékaře M.

Milča (Ne, 16. 10. 2011 - 17:10)

Jiřina
Děkuji za radu, došla jsem si k obv.lékařce a ta pravila, teď se vám motá hlava, tak vás nikam nepošlu.Dala mi prášky, které užívám asi 10 dní, trochu to přešlo,ale není to ono.Volala jsem si na ORL kam docházím1x za 2 roky a tam mi řekli,že nejdříve krční vyšetření.Tak vše obíhám a co bude, uvidíme .Čtu všechny články a zjišťuji, kolik lidí po takové trápení.Držte se všichniM.

Inna (Ne, 16. 10. 2011 - 09:10)

Závratí trpím už od šestnácti let. Je mi 32, takže vlastně trpím závratí od šestnácti už šestnáct let. Byla jsem na kdejakém vyšetření a vše negativní, jen mám prý vyšší tlak. Nasadili léky a i když už je tlak v pohodě tak i tak se motám. Hodně se to stává jak vstanu ráno z postele, to se celý svět zatočí, srdce bije jak o závod, trpím dušností... Takže vlastně celý život v tahu, přítel chce miminko,a ani já bych se mrňouskovi nebránila, ale bojím se těhotenství, že to nezvládnu, že se budu dusit a ten mrňousek se narodí postižený... Takže už se hádám i s přítelem a chci vztah ukončit, jenže on nechce že to spolu všechno zvládneme. Doktoři na mě koukají jak na magora, podle všech vyšetření bych měla být v pořádku a nechápou ani můj vyšší tlak. Vše to přičítají stresu, můj otec mě psychicky i fyzicky týral a asi si to mé tělo pamatuje. Dali prášky na hlavu po kterých mi bylo pořád zle ale zase jsem se usmívala. Takže nekouřím, nepiju, snažím se cvičit, být v pohodě a i tak je mi zle. Už nevím jak dál...

Maya (Ne, 16. 10. 2011 - 09:10)

Docela mne překvapilo kolik lidí závratí trpí. Stejně jako já, začalo to už ve dvanácti letech, koukala jsem na film a najednou jsem se začala celá potit a šílený závratě, bylo mi zle od žaludku, hlava na prasknutí... Chvíli to dalo pokoj a pak v šestnácti letech se mi udělalo hodně zle i ve škole, hned mě táhli k doktorovi, a prý hodně vysoký tlak, dostala jsem injekce a přešlo to.

Jirina (Čt, 29. 9. 2011 - 12:09)

Prosím o radu.2 dny za sebou...Rekla bych BPPV. Urcite zajdi na ORL co nejdriv.

Milča (St, 28. 9. 2011 - 11:09)

Prosím o radu.2 dny za sebou se probudím , chcic se otočit na jinou stranu a začne se mi hrozně motat hlava.Vrátím se do stejné polohy, přestane to.Po chvilce to zkouším znovu a opět hrozné motání hlavy,pocit na zvracení.Takže po chvilkách takto pomalu postupuji až do polohy na boku, když se hlava přestane motat, pomalu si sedám, vstanu a pak celý den žádné motání, ani při předklonu - nic. A další den opět.Od čeho to může být , poraďte.Nechce se mi hned letět k lékaři.

Jirina (Pá, 23. 9. 2011 - 11:09)

Že tam nemají věk dožití...Vazeny, vek souvisi s rychlosti starnuti bunek, ne s Imamy. My se tu bavime o kvalite zivota.

... (Čt, 22. 9. 2011 - 16:09)

http://www.youtube.com/watch?v=SWysy6kBQtE

H. (Čt, 22. 9. 2011 - 07:09)

Že tam nemají věk dožití...Tak to jsi na omylu.

Parazit (St, 21. 9. 2011 - 21:09)

Verim ze jsou i dusevni paraziti. Pise o tom i rusky lecitel malagov. Moje kamaradka vzdy kdyz se citi, ze ji nekdo vysava, zacne se modlit prosi o odpusteni. Pry to funguje. Me funguje hooponopono . Tuto starou metodu pouzivaly samani na havaji. Ctyri slova Odpoustim, je mi lito, mam vas rad, dekuji.Jinak na ostatni nemoce je dobra ocista tela dusevniho i fyzickeho. Vic na strankach "zdravi od AZ

Amper (St, 21. 9. 2011 - 21:09)

Že tam nemají věk dožití dvakrát vyšší než u nás, kdyý tam mají ty imámy.

Jirina (Po, 12. 9. 2011 - 12:09)

působí ten imám také v...Ahoj, to je super slyset o dalsim takovym pripadu, aspon si lidi nebudou myslet ze jsem blazen hihi ( mam na mysli tveho manzela, ne tvoje trapeni se kterym plne soucitim).. No nemusi to byt Imam, muze to byt i jen clovek co zna moc dobre Koran a dokaze ho pouzit na leceni pouhou recitaci z nej. V cesku nikoho neznam kdo se zabyva primo "vymitanim zla" pomoci svatych versu z Koranu, ale at uz je technika jakakoliv, kazdy lecitel zabyvajici se rusenim prokleti a eliminaci cerne magie ma na to svoje techniky. Vesmir je vicemene vyssi inteligence a matematika ktera zpracovava frekvence naseho mysleni, takze neni treba se omezovat pokud jde o techniku. Jde jen o to, aby ten clovek mel zkusenosti a presne vedel co dela. Ten Imam co za mnou prijede je shodou okolnosti stryc meho snoubence co zije v Iranu na vesnici, takze vyuzije navstevu i k navsteve pribuzenstva, jinak by se asi ani neobtezoval prijet.. V cechach jsem kontaktovala jednoho lecitele co se tim zabyva, uz jsem ho tu vyse zminovala. Osobni zkusenosti s nim zadne nemam, ale po prvotni komunikaci pusobil duveryhodne a znale, jeho jmeno je Jan Vas a ma i svoje webovky. Muzes se ho zkusit zeptat. Ja kdybych byla v Cechach, urcite bych za nim zasla..

Ahoj Jiřko (Po, 12. 9. 2011 - 10:09)

Ahoj, tak po dlouhy dobe se...působí ten imám také v Čr? S tou magií to může být pravda, manžel leta trpěl a když pak jel domů (Alžírsko), tak ho tam dal do kupi právě jeden takový muslimský léčitel. Vrátil se pak do Čech zdravý - a to nad ním doktoři v Čechách už dávno zlomili hůl. Také trpím motáním hlavy (už 7 let) a také mi doktoři nic nezjistili, chtěli jsme zkusit i právě nějakého dobrého léčitele, který léčil způsobem, jako ten Alžířan, ale tady v Čr o žádném takovém nevíme. Také jsme chtěli poslat přírodní léky pro mne od léčitele z Alžírska, ale pošta přepravu různých olejů atd. z Alg. nedovoluje. Můžeš napsat víc informací - jestli je ten tvůj v Čechách a jak jsi dopadla? Díky, D.

Jirina (Po, 12. 9. 2011 - 08:09)

Ahoj, tak po dlouhy dobe se vracim s vysledkem. Patrani po pricinach me zavrati a dalsich vleklych problemu je u konce. Vysledek? Zdravotne jsem 100% v poradku. Tak co muze byt tim duvodem ze se citim jak v poslednim stadiu rakoviny? Pro nekoho to muze byt neprijatelny fakt. Pro nekoho znama vec. Nicmene, skutecnost je takova ze jsem se pred lety stala obeti cerne magie. V krajinach kde ziju to lidi vazne umi pouzivat, zatimco v Evrope si s tim hraji deti a teenageri co chteji byt "cool" a nikdo vlastne ani neveri ze by to mohlo fungovat, a tak bych se nedivila negativnim reakcim na tenhle post. Nicmene problem je to realnej a jedina vysvetlitelna vec na problemy bez zjevny priciny. Ja jsem tomu taky ze zacatku neverila, ale ted si rikam ze kdyby ano, mohla uz jsem mit nejmin rok a pul od toho pokoj. Za 3 dny me prijede navstivit z Iranu Imam ktery s tim ma bohate zkusenosti. Kdyz jsme spolu mluvili po telefonu, pokladal mi otazky ktery me prekvapily. Ptal se na ruzny druhy bolesti a prekvapive to vsechno sedelo, coz me presvedcilo. Napriklad se ptal jestli trpim nahlou ostrou bolesti hlavy ktera po par vterinach zmizi a objevi se v oblasti srdce, pak prechazi do nohou. Jaka je sance ze se vas na to normalni doktor zepta? Nulova. Pak se zeptal jestli nahodou netrpim stalou bolesti v oblasti delohy. Bingo...posledni 2 roky porad, ale pokladala jsem to za normalni kdyz mi na gynekologii rekli ze je vsechno v naprostym poradku. No a co on mi na to rekl? Ze to je ta nejdulezitejsi vec a jasna indikace tyhle "diagnozy". Lidi, fakt dejte lecitelum sanci, zeptejte se znamych a lidi kterym verite a nechte se dovest k profikovi, v Cechach jich mate stovky a tisice.. Rikam si ze jsem si posledni roky nevytrpela jen tak pro nic pokud by to znamenalo ze tomu lidi zacnou verit a postavi se k tomu jako realnymu problemu. Pak jeste napisu po vikendu az budu mit po leceni, mezitim mi napiste svy nazory

jenyne (Čt, 11. 8. 2011 - 15:08)

Pro Idu:
Podvodník Půlpán...Naprosto s Vami souhlasim, bydleli jsme v jeho byte a jdeme se soudit - je to lhar a podvodnik, ktery bohuzel na prvni dojem pusobi uplne jinak. Fluktuace najemniku v dome, kde pronajima byty, mluvi sama za sebe. Vsichni maji stejnou (negativni) zkusenost. Rychle pryc!

Marek (Čt, 4. 8. 2011 - 11:08)

V predchozich prispevcich tu...Zejtra si dojdu k doktorce a řeknu jí to, tak at mi odebere krev a dál uvidim. Mimochodem zase začnu cvičit ty cviky na záda.
Ještě někdo ví co by to mohlo být? nebo nějaký rady?
Díky

Jirina (St, 3. 8. 2011 - 08:08)

Ale čim začít? mám zase...V predchozich prispevcich tu zminovali nejaky webovky primo ohledne boreliozy. Mel by ses poradit prvni s tema lidma co si tim prosli, zjisti si jaky je procento uspesnosti testu a rozhodne se u doktora nenechej odbyt. V ten samej cas si zajdi za lecitelem (doporucuju Jan Vas), nic mu nerikej, pokud s tebou neni neco v poradku, on to bude vedet sam. To ti pomuze zjistit veci z jiny perspektivy. Jestli ti fyzioterapie nepomohla, problem neni tam kde ti rikali ze je.

Marek (St, 3. 8. 2011 - 07:08)

Ahoj Marku, no to je pravda...Ale čim začít? mám zase zajít na krev? protože jsem cca před 3 týdny měl klíště, ale flek žádnej nemám, jen malou jizvičku :)

Reklama

Přidat komentář