Reklama

Miniinterupce

Eliška (St, 25. 1. 2012 - 13:01)

Markéto nemlž :-) Jsou tedy tvoje? Neuvažuješ ještě o nějakém blogu, kde bychom mohli sledovat tvé těhotenství? Jinak škoda že sem už nechodíš... Lucka by potřebovala tvou pomoc :-( Doufám Lucko, že sis interrupci rozmyslela a zítřek pro tebe nebude dnem, kterého budeš celý život litovat. Pokud ne, nezbývá ti než popřát, aby zákrok proběhl v pohodě a tys nalezla klid v duši.

MarketaH (St, 25. 1. 2012 - 13:01)

oprava ... zabývat

MarketaH (St, 25. 1. 2012 - 13:01)

Web www.jsem-v-tom.webnode.cz je informační, informace jsou důležité. K potratu nevede, spíše naopak - ale ponechává svobodu. Proč je tak důležité vždy vědět kdo zatím stojí jako autor? Na tomto webu si myslím je vše potřebné pro ženy, které se ocitají v těžké situaci a nevědí si rady. Najdou odkazy na pomoc i informace o možnostech řešení jejich situace. Navíc se nemusí zabívat zdejšími "radami"...

LOL (St, 25. 1. 2012 - 00:01)

Nauč se číst. Nutit k potratu a poradit potrat je něco jiného, holčičko.

Pro "Tyhle (Út, 24. 1. 2012 - 22:01)

Jsi úplně mimo :-DDDD

Jinak těm stránkám "Jsem v tom" bych nevěřila pokud jsou anonymní... Mohl je založit třeba Zdeněk2 a těm co by mu psaly maily by poradil potrat.

Tythlety (Út, 24. 1. 2012 - 22:01)

stránky jsou pro ty co chtějí jít na miniinterupci.Ty si založ svoje Miniinterupce-NE.A Markéty nejsou.Založil je Karel a ten už je v háji zeleném.Markéta má svůj web,ale prý ji ho někdo napadl.O tom silně pochybuju.

Raději anonymně (Út, 24. 1. 2012 - 21:01)

...Moc šikovné stránky! Ráda bych tu na ně odkazovala, ovšem zajímalo by mě, zda za nimi opravdu stojí Markéta H, vidím spoustu indicií, ale na Markétu jsou málo protipotratově zaměřené... Ráda bych se dozvěděla, zda jsou Markéty, abych neodkazovala na rádkyni, která doporučí i potrat... Díky.

Alena (Út, 24. 1. 2012 - 14:01)

...Markéto, vy se za ty stránky stydíte? Nebo proč se nepodepíšete?

Jana (Út, 24. 1. 2012 - 14:01)

Lucko, působíš na mě jako hodná a citlivá holka. Opravdu bys byla schopná jít na interrupci se vším, co přináší? Odmysli si všechny zdejší příspěvky a poslouchej své srdce... Opravdu chceš smrt svého dítěte? Máš ještě 2 dny na rozmyšlenou...

pro těhotné v k (Út, 24. 1. 2012 - 12:01)

www.jsem-v-tom.webnode.cz
informační web o možnostech

Hm (Po, 23. 1. 2012 - 22:01)

tak to bude stejně za chvíli.Platit a platit a od narození.Raději nerodit.

Dominika (Po, 23. 1. 2012 - 22:01)

Lucko, ještě jsem si vzpomněla, žes psala, že budeš muset případně taky miminku platit doktory. To rozhodně není tak žhavé. Děti u doktorů neplatí ani regulační poplatky. Možná jen sem tam zaplatíš pár korun za recept, to je vše. Stejně bych Ti moc přála, aby sis děťátko nechala. Já mám čtyři a rozhodně taky nebylo vždycky všechno růžové, ale jsem šťastná,že je mám.

:) (Po, 23. 1. 2012 - 20:01)

Prej vinu za vraždu.Takový sračky tu melete.Ale my víme co jste zač.Jalovice blbý.

:-((( (Po, 23. 1. 2012 - 20:01)

Lůco, říkej svému dítěti shluk buněk, muška nebo klidně třeba Václav Klaus. Vinu za jeho vraždu tím ze sebe nesmažeš.

Nina (Po, 23. 1. 2012 - 20:01)

To nepochopím.Mají tady plnou hubu mravnosti a samy nejsou schopny porodit děti a kradou je cizím.Využijí situace kdy ta rodička nemá z čeho to dítě živit a tak ji ho šlohnou a pak se tím ještě chlubí.

nikdo (Po, 23. 1. 2012 - 20:01)

za to nemůže,že nejseš schopná rodit děti.Kdo nemůže rodit,nemá tu na světě co pohledávat.Seš k ničemu tak se tu nechlub cizím peřím blbko.A nezáviď těm co rosdit můžou a nechtěj.

J. (Po, 23. 1. 2012 - 20:01)

Lucko, jsi hodně naivní, když hledáš pomoc na stránkách o interupci. Blivno? Jedině z tebe. Uvědom si, že ty jsi ta, co má problém. Ty né ostatní. Tebe žere svědomí dřív, než jsi něco s těhotenstvím podnikla. Jak tě asi bude žrát potom? Další dítě do budoucnosti? Kde bereš jistotu, že ho budeš mít? Moje kamarádka šla na interupci loni. Po dvou týdnech dostala doma teplotu a myslela si, že má chřipku. Dostala zánět a dnes je bez dělohy. Děti už mít nikdy nebude. On tě vycvičí už jen přístup personálu v nemocnici. Nikdo se tam s tebou mazlit nebude. Žádnou podporu nečekej. Budeš pro ně jak odporný hmyz. Adopce? Já mám dítě z adopce. Té paní, která ho porodila moc a moc děkuji, protože mu dala šanci žít a nezachovala se tak jako ty. Máme krásnou a moc šikovnou holčičku. Je to naše sluníčko.

A co ti je (Po, 23. 1. 2012 - 20:01)

HAHAHA, administrátor tiše...potom vykřičníku zasranej?Ať si Lucka dělá co chce.Doufám že ty nikdy děti mít nebudeš mrdko.

!!! (Po, 23. 1. 2012 - 19:01)

Napsala jsem sem sem jen...HAHAHA, administrátor tiše podporuje i trestné činy na této stránce - kupčení s léky na předpis, s falešnými maturitními vysvědčeními.. Takže nezasáhne, i když ti řeknu, že jsi TOTÁLNÍ PÍÍÍÍČA, SVINĚ, HYENA A ZRŮDA, KTERÁ NECHÁ ROZERVAT NA KOUSKY VLASTNÍ DÍTĚ A JEŠTĚ TVRDÍ, ŽE PRO JEHO DOBRO!!!!

Dominika (Po, 23. 1. 2012 - 19:01)

Napsala jsem sem sem jen...Lucko, napsala jsi sem podle vlastních slov proto, že jsi chtěla slyšet, že je správné, abys šla na potrat. Jelikož Ti to téměř nikdo nenapsal, tak jsi nás hned začla odsuzovat a kamenovat Ty nás, promiň, je to tak. Je mi líto, že jsi se ocitla v těžké životní situaci, ale můj názor je, že interrupce je špatné řešení. Tohle je diskuze a svůj názor mohu napsat. Tvé dítě má již srdce a zárodky končetin, patrný obličej - nesrovnávej ho s muškou, nemá smysl to zlehčovat. Sice tu nadáváš, ale nemysli si, že Ti přeju něco špatného - naopak. Máš ale svobodu, promysli to, rozhodni se. Zkus si promluvit s někým mimo web, snad najdeš nějakou pomoc a oporu...

Reklama

Přidat komentář