Reklama

Miniinterupce

Simča (Út, 20. 9. 2011 - 20:09)

Hezký den, Markétko děkuji...VŠEM SNAŽILKÁM SE TÍMTO UPŘÍMNĚ OMLOUVÁM!

Simča (Út, 20. 9. 2011 - 20:09)

Ekologickou a přirozenou...Hezký den, Markétko děkuji za radu i pomoc a určitě se ozvu, Zdeňkovi pak moc díky za odborné rady bez předsudků..a díky i za ostatní názory, ano, hovada jsme oba, jenže už se stalo..Mám ještě jeden dotaz, pozná doktor cca měsíc po zákroku, že žena prodělala UPT? Mám na mysli běžné preventivní vyšetření bez použití UTZ, jen pohmatem, ale dělal by určitě stěry z čípku...???Díky za odpověď.

Markéta H (Po, 19. 9. 2011 - 06:09)

Ekologickou a přirozenou metodu, kdy sleduji pouze své tělo a tak vím, kdy je možné otěhotnět. Děti mám dvě a vím na den přesně, kdy byli počaté...
Pěkné stránky o této metodě jsou www.cenap.cz

? (Ne, 18. 9. 2011 - 19:09)

Markéto, a co tedy používáš ty? 15 dětí myslím nemáš.

Markéta H (Ne, 18. 9. 2011 - 17:09)

Nitroděložní tělísko zabraňuje nidaci oplodněného vajíčka - tedy samovolný potrat v ranném stádiu!!!
HA má také tento účinek, měla by zabraňovat dozrávání vajíček, ale nízké dávky hormonů občas nefungují jak mají a může dojít k oplodnění vajíčka - tedy početí nového života a vlivem působení hormonů se nezahnízdí, protože nemá v čem - teda dochází rovněž k potratu v ranném stádiu těhotenství. Antikoncepce jakéhokoli druhu je pouze iluze o ochraně před dětmi!
Simčo, pokud by jsi chtěla napiš mi na mail a můžeme spolu probrat některé, pro tebe důležité, věci. Měj se pěkně...

Zdeněk2 (Ne, 18. 9. 2011 - 16:09)

Simčo, pravidelný intimní život je pro mladou zdravou ženu samozřejmost a nemusíš si nic vyčítat. I ta nejlepší antikoncepce může selhat a potraty jsou v takovém případě běžné řešení, častější než si myslíš. Jedině vědomí, že potrat Ti pomůže, kdyby se zase stala nehoda, Ti dovolí, aby si s požitek z milování naplno vychutnávala. Ženy o tom moc nemluví, ale není to nic, co bys měla skrývat nebo se za to stydět. Abys nemusela žít v neustálém strachu, dej si hned zítra zavést tělísko, i když se Ti do toho moc nechce, a navíc toho půl roku používej ještě kondom.

Pro Simču (Ne, 18. 9. 2011 - 14:09)

Dobře, neodsoudím tebe, ale tvého partnera, či spíše milence. JE TO BEZOHLEDNÉ HOVADO, KTERÉ MYSLÍ AKORÁT NA VLASTNÍ USPOKOJENÍ!!!!! Je mu úplně jedno, že do tebe může zanést infekci nebo tě znovu oplodnit!!! Hlavně že si zamrdá, že. Nemá tě náhodou jen na to jedno?

Simča (Ne, 18. 9. 2011 - 14:09)

Simčo, normální člověk...Velmi děkuji Markétce i Zdeňkovi za rady i podporu.Své nezodpovědnosti si jsem samozřejmě vědoma, také jsem žila s tím, že to šestinedělí zkrátka dám, ale..nikdy neříkej nikdy!Chápu, že spousta lidí mě odsoudí a řeknou dobře jí tak!UPT bylo velmi silným náporem na psychiku, zvlášt, když jsem to dusila jen v sobě, protože by to okolí nepochopilo, ale důvody byly fakt vážné, žádný rozmar.Zákrok proběhl bez komplikací, kontrola potvrdila, že je vše v pořádku a pak toto...taková neuvážená blbost!Po styku žádné bolesti ani špinění nebylo, jen opět útlum na duši.Do mne se nic nedostalo (ano, kapka touhy se nikdy vyloučit nedá, ale hlodá to, vůbec nevím, co bych dělala, kdybych nedej bože opět otěhotněla.Na Postinor je dnes už pozdě a do tělíska se mi moc nechce.Za týden si jdu pro HA, chci si nechat udělat UZ, ale tam by stejně nic nebylo vidět..bojím se..Děkuji.

Zdeněk2 (Ne, 18. 9. 2011 - 10:09)

Simčo, normální člověk se na Tebe nebude dívat přes prsty. Zachovala ses jako zkušená žena, která umí milovat se vším, co k tomu patří a je v pořádku, že Tě otěhotnění nedostalo na kolena a že jsi nepodlehla předsudkům a citovému vydírání. Po potratu ženy obvykle mají první menstruaci po šesti týdnech. A protože ovulace, tedy plodné dny, jsou dva týdny předtím, tak nebezpečí otěhotnění ve Tvém případě není. Může se ale stát, že se ovulace posune, a potom se otěhotnění nedá vyloučit. Ale jestliže partner stihnut včas vytáhnout a nic do Tebe nepustil, tak si myslím, že se nemusíš bát. Protože teď bys měla s dalším potratem potíže, měla bys použít Postinor nebo, pokud bys to nestihla, dej si jako dodatečnou antikoncepci zavést nitroděložní tělísko. To účínkuje do 5 dnů po rizikovém styku a navíc by Tě spolehlivě chránilo i v budoucnosti a zbavilo Tě strachu v tom následujícím půlroce.

Markéta H (Ne, 18. 9. 2011 - 06:09)

Milá Simčo, podle toho, co jsem tu četla je to skutečně brzy. Jak na to styk vůbec mít, tak i na otěhotnění. Ale stát se mohlo... Otěhotnět můžeš kdykoli, s jakoukoli antikoncepcí. Neexistuje 100% antikoncepce! Pokud tedy sexuálně žiješ a nechceš se toho vzdát, musíš počítat s tím, že můžeš otěhotnět. Kdybys něco potřebovala - i později napiš mi na [email protected]
Tvého děťátka je mi líto - měj ho ale ráda, ikdyž si mu nedopřála život...

Simča (So, 17. 9. 2011 - 22:09)

Podle současných...Prosím, nepotřebuji odsoudit, jen žádám o radu...sedmnáctý den po UPT (mini)jsme to už nevydrželi a z mazlení přešlo ke styku, nebyl chráněný, ale vše šlo ven.Vím, že pozdě, ale mám obavu, aby to nedopadlo špatně, jelikož první otěhotnění bylo přes kondom, ačkoli nepraskl ani jiná nehoda nebyla.Neví někdo, jaká může být pravděpodobnost opětovného otěhotnění?O tzv. pohnojení i o půlročním odstupu vím.Děkuji!

Markéta H (St, 14. 9. 2011 - 19:09)

Katko, jak asi víš, s potratem nepomůžu. Vzhledem k tomu v jaké jsi situaci ti pravděpodobně nepovolí ani ten potrat. Protože, jak píše Zdeněk, povolen sice je, ale až po půl roce od předešlého. Zkusím ti pomoci když mi napíšeš na mail [email protected]
Mám zkušenosti i spostiženými dětmi...

Katka (St, 14. 9. 2011 - 18:09)

Miniinterrupce...Doktorka jo?? Pěkná kráva jsi a nic víc si myslíš že miniinterupce je pro nás ženský snadná věc?? Jdi se vycpat chtěla bych tě vidět kdyby tě někdo znásilnil jestli by jsi tomu v sobě ještě říkala dítě!!! Náno blbá náboženská!!!!

Zdeněk2 (St, 14. 9. 2011 - 16:09)

Podle současných tuzemských úředních nařízení je potrat dovolený až po půl roce od předchozího, ale ve skutečnosti nejsi zdaleka sama, kdo se octl ve stejné situaci a komu potrat znovu pomohl. Je otázka, proč by dítě mělo být poškozené. Pokud by to bylo doopravdy, potom tato lhůta neplatí. Ale pokud k potratu nemáš prokazatelný zdravotní důvod, potom musíš předchozí potrat nějak utajit. Třeba tak, že půjdeš k lékaři v místě, kde studuješ, jestliže jsi předtím byla v místě bydliště. Jiná možnost je potrat v zahraničí, což je ale podstatně dražší a organizačně náročnější.

Katka (St, 14. 9. 2011 - 16:09)

Chtěla jsem se zeptat byla jsem již na 2. potratu pred 3. měsíci a kvůli selhání antikoncepce jsem znovu těhotná. Je možnost jít na 3.??? Pokud by jsem si dítě nechala tak by mohlo být silně postižené. Má situace mi to nedovoluje jsem studentka je mi 21let a žiji sama. Tak se ptam jestli to jde po takove kratke dobe jit na miniinterupci děkuji za odpověď

Markéta H (Čt, 8. 9. 2011 - 07:09)

kéž Bůh dá... děkuji Dominiko :)

Dominika (Út, 6. 9. 2011 - 10:09)

Dominiko, vždycky ti kdo...děkuji Markéto a přeji totéž :-)

anonyme ty (Út, 6. 9. 2011 - 10:09)

seš hovado.

markéto ty (Po, 5. 9. 2011 - 23:09)

seš taky magor.

Markéta H. (Po, 5. 9. 2011 - 16:09)

Dominiko, vždycky ti kdo nectí dobu ale své ideály budou nazýváni jako my :) Přeji mnoho lásky a pokoje celé tvé rodině :)

Reklama

Přidat komentář