Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
28.10. (So, 28. 10. 2023 - 12:10)

nono MUDr gastroenterolog nač lést někomu do zadku, když nemusíš. 

nona (So, 28. 10. 2023 - 12:10)

Jo to jsou ti tvoji Mudři, Datumko, pamatuju :)) a pozdravuj

nona (So, 28. 10. 2023 - 11:10)

Karel Čapek o T.G.M.:  Odtud jeho rozhodnost, se kterou stál na pravdě plně a kriticky poznané. Kdo s ním mluvíval, vzpomene si, jak často Masaryk v řeči zaváhal a řekl: „Tož to docela jistě nevím.“ Ustavičně si uvědomoval meze toho, co věděl, co je dobře a jasně, a varoval se toho, aby nepřekročil a nevešel na půdu nejistou. Nedůvěřoval slovům a nedal se jimi unášet. Měl strašně nerad jakékoliv květnaté heslovité a demagogické mluvení. Pravda sama o sobě je krásná, tož nač ji zavalit bombastickými slovy. Lidé mají být vedeni pravdou a ne slovy, velkých slov potřebuje, kdo v sobě musí přehlušit něco nepravého a neopravdového.

 https://radiozurnal.rozhlas.cz/hlas-karla-capka-o-masarykovi-prednaska-s-nazvem-pravda-vitezi-7708134

Default User Image
Vicious Fuck (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

MS v ragby 2023 muži 

FINÁLE

Nový Zéland - JAR

28.10., 21:00

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 10:10)

Hlavnę di nezkazíte náladu státními vyznamenání, fypuji Mašín, Čurda pardon strýček Henlainovce Hermann... atd.. 

Default User Image
Cynik - realista (So, 28. 10. 2023 - 11:10)

Mašínové snad ne, i když by bylo mimořádně kouzelné, kdyby protikomunistické Mašíny vyznamenal bývalý komunista a předseda ZO KSČ, který přísahal věrnost ČSLA, nyní český prezident... 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 13:10)

no za to prezident Prognostik vyznamenával samou ruskou bolševickou chátru !

Estébáci,aparátčíci StB a samá pátá kolona grázlíků,zlodějů a madiánů.

Čestný a slušný člověk by s nima nic nezdílel a to ani z rukou bolševika a ruského krtka,který nejen že neodsoudil ruské vraždění ve 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 13:10)

vraždění ve Vrabjaticích,ale snil i stavbách železobetonových ,to,jak chtěl dohodit Dukovany Rosatomu a Rusákům

Naštěstí do dostala Westinghouse a to je podnik z USA,všechno tam bude z USA,elektřina taky z USA a technologie...taky z USA a bude vše s USA !

Bez USA ani ránu !!

Václav Havel ,to byl velikán ,jeden z největších Čechů taky nepřijal německou cenu míru ,pokjud by ji měl dostal Putin,ten kágébák,jak řek Václav Havel a tak ji Putin nedostal a to zachránilo čest Václava Havla . Po Václavu Havlovi je také pojmenováno letiště Václava Havla a kdyby žil,byl by hrd na to,že za jeho bojovný život proti rudé mafii,grázlům rudé pracky a tak ,zcela jistě by přijal vyznamenání od Prezidenta Pavla a nyní otázka !

Přijal by Václav Havel vyznamenání od Prognostika  spolu s bolševikem,estébákem a kolaborantem s komunistickým režimem ?

NE,NIKDY !!!!

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 13:10)

vraždění ve Vrabjhaticích,ale snil i stavbách želeuobetonových ,to,jak chtěl dohodit Dukovany Rosatomu a Rusákům

Naštěstí do dostala Westinghouse a to je podnik z USA,všechno tam bude z USA,elektřina taky z USA a technologie...taky z USA a bude vše s USA !

Bez USA ani ránu !!

Václav Havel ,to byl velikán ,jeden z největších Čechů taky nepřijal německou cenu míru ,pokjud by ji měl dostal Putin,ten kágébák,jak řek Václav Havel a tak j Putin nedostal a to zachránilo čest Václava Havla . Po Václavu Havlovi je také pojmenováno letiště Václava Havla a kdyby žil,byl by hrd na to,že za jeho bojovný život proti rudé mafii,grázlům rudé pracky a tak ,zcela jistě by přijal vyznam,enání od Prezidenta Pavla a nyní otázka !

Přijal by Václav Havel vyznamenání od Prognostika  spolu s bolevikem,estébákem a kolaborantem s komunistickým režimem ?

NE,NIKDY !!!!

nona (So, 28. 10. 2023 - 11:10)

ne, to ne

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 11:10)

Tomu je to šumafuk. Klidně vystoupí s plamenným projevem u památníků obětí komunistického režimu. Nemá žádné svědomí. Ale, ale, co jsme si to onehdá psali? Kdože to nemá svědomí?

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

Za těch 20 let první republiky se dařili hlavně byznismanům a škrili lidi, známý je vražda Aloise Rašína, která byla samozřejmě špatně, ale tento politik musel tvrdě zastávat své ekonomicky kapitalistické názory, až ruplo komunistickému levicově smýšlejícímu mladíkovi v bedně.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

Ja som to vedel.

Alois Rašín byl český a československý politik a ekonom. Byl jedním z odsouzených v procesu s Omladinou, za první světové války účastníkem prvního odboje a jedním z mužů 28. října.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

Tím neříkám, že 1. republika byla něco bezchybného, byla bída, bylo střílení do dělníků Masarykem, byla Rumburská vzpoura-opět střílení tentokráte do povstalců proti těžkým pracovním podmínkám za republiky-regulérně popravili např. předka Leoše Nohy, kterému bylo tehdy asi 18 let a už ho popravil Masarykovci...

No a také padali domy, protože nenasytní majitelé chtěli stihnout kolaudaci do konce roku, kdy se měnili daně nových staveb, tak to spadlo i na dělníky např. na Příkopech.

Známá je i Invalidovna, kolik bylo potulných tuláků, ale ne jak je známe teď, tihle nemakačenkové, feťáci, zevlové, příštipkáři na cizím, ale vojáci co zešíleli z války nebo handicapovaní se už neuplatnili v tvrdých kapitalisticky vykořisťovatelskýách podmínkách.

Co se dělo v sousedním Německu, taky v Rakousku o tom nemluvě.

Vůbec to nebylo Evropsky domyšlené období meziválečné.

Neustálý přísun migrantů ze SSSR do Rakouska vedl ke xnefoboii a růstu nacismu.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 08:10)

Toto má být o české kotlině!!!

NASRAT ISRAELI A VŠEM ŠMEJDŮM Z VÝCHODU!!!

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 10. 2023 - 10:10)

Ať žije Israel !!

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 09:10)

Mudla z Prahy,zapoměl jsem se podepsat.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 08:10)

Se omlouvám, overcoffe, ale máme svátek české státnosti, nebudu se zabývat nějakou jinou zemí, byť spřátelenou.

Takže kaloni a kalouskové nyní stanou.

Co vlastně slavíme, co se stalo, aby bylo jasno...?

Založení ČR via České legie, tatíček Masaryk se s legiemi vracel via Vladivostok přes Transibiřskou magistrálu předtím, kde málem zachránili Ruského cara, mohlo to nakonec dopadnout v Rusku i třeba jinak, a s pomocí západu se mohl Car vrátit na trůn...

No a pak se dostali z USA opět do ČR jako hrdinové  a skvělý prezident Masaryk a jeho protestantská choť z USA si naklonili také Woodrow Wilsona, který přiklepl samostatnost ČSR v hranicích našeho státu jak je máme dnes, ještě se Slováky.

Tak to je u mně super!

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 08:10)

No tak jen tak logickou poznámku.

Hele ty Židovský svátku...omen nomem..

Bylo by možné aby třeba v Plzeňském podzemí si dělali zásoby domácku vyrobených raket Hamás...nebylo...

Každá ryba v rybníce je zmapovaná v Čechách..., přesný počet a vybavení každé hasičské zbrojnice, to je jedinná zbrojnice kromě státních orgánů, která tam je.

A protože nejsou stále jeden stát, kde by platili pravidla, ale nepřátelé, tak se děje toto.

Anonym (So, 28. 10. 2023 - 04:10)

 

„humus,filcky,krámy a nekázeň!“ (ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 10. 2023 – 12:10), to je názorná ukázka, čeho je schopen kus primitivní, tupé, sádelnaté hmoty, vydávající se za „výborného analytika“. Rovněž jeho další skřek je povedený: "BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ" (ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 10. 2023 – 12:10), vyvrhlo ze svého nechutného panděra to bezmála dvoumetrákové hovádko, aby se později tento skřek pokusilo vysvětlit:

„Cyniku,já si nemoh pomoct,ale to se již nedalo vydržet!

A varuju tě,...důrazně ...!

Jestli budeš i nadále lakovat  na růžovo ty islamisty napojené na Al Kaida a světový terorizmus ,tak sem napíší další básen!!“ (ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 10. 2023 - 20:10) 

Nuže, to sádelníkovo varování je do jisté míry oprávněné, vzhledem k tomu, co ten primitiv a pitomeček vydává za básně. To hloupoučké hovádko ovšem s katolickým křiváctvím a pokrytectvím žvaní též o lakování na růžovo. Tím nepochybně míní fakta s uvedením zdroje, která vkládám do svých příspěvků, fakta, proti nimž to hloupoučké hovádko nedokáže postavit smysluplné protiargumenty.

Vůbec nepochybuji o tom, že kdyby mohlo, hnalo by to hloupoučké hovádko na hranici, nebo na mučidla  všechny, jak po staletí činila jeho nesvatá církev těm, kdo si dovolili kacířsky pochybovat o zvěstovaných "pravdách", kdo jako on tupě nepapouškují idiotskou "propakandu" a nepovykují "AŤ ŽIJE USA!"...

Je také možné, i když nepříliš pravděpodobné, že to hloupoučké, bezmála dvoumetrákové  hovádko má i kratičké chvilky záblesku jasnějšího rozumu, v nichž si uvědomuje, jak bezmocné je proti zjevným faktům, z čehož pramení frustrace, vyjadřované navenek výše citovanými a jim podobnými sádelníkovými skřeky...

Prostě - je to jen naprostý blb, a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence.

 

Reklama

Přidat komentář