Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Čt, 5. 10. 2023 - 05:10)

„Pavel vyznal svůj obdiv Albrightové. A vyzval k přijetí Ukrajiny i dalších zemí do NATO.

Evropská unie by se měla rozšířit v zájmu své bezpečnosti. Ukrajina, ale i státy západního Balkánu nesmějí být ponechány napospas „geopolitickým manipulacím“. V projevu při zahájení nového ročníku na College of Europe v belgických Bruggách to dnes řekl český prezident Petr Pavel. Patronkou ročníku na prestižní akademické instituci je již zesnulá bývalá americká ministryně zahraničí a česká rodačka Madeleine Albrightová, kterou Pavel vyzdvihl jako vizionářku – s ohledem na její podporu rozšíření EU a NATO směrem na východ. Prezident také citoval českého exprezidenta Václava Havla a vyjádřil úmysl uspořádat v Praze konferenci na téma odolnosti demokracií. 

Rozšíření je podle Pavla nutné v kontextu stále více antagonistického mezinárodního prostředí. „Žádná bezpečnostní hrozba není naléhavější než ruská agrese, žádná geopolitická výzva není náročnější než asertivní Čína a její přístup k mnoha zemím,“ uvedl.

Pavel zdůraznil, že rozšíření posiluje – nikoliv podkopává – evropskou bezpečnost a slouží stabilitě demokracií. EU musí podle Pavla stanovit uchazečským zemím „transparentní a splnitelná“ kritéria členství a jasný harmonogram přístupového procesu.

Patronka ročníku CoE Albrightová si podle Pavla „vizionářsky“ uvědomovala důležitost rozšíření NATO a EU směrem na východ a tento krok úspěšně prosazovala v rámci americké administrativy. Jako uprchlice také zažila na vlastní kůži „křehkost demokracie“. Pavel citoval také bývalého českého prezidenta Václava Havla, který varoval Západ před „nedůvěrou v nové demokracie“.

Na reformy by měla být připravena také samotná EU. Zabývat by se měla návrhy na přechod na hlasování kvalifikovanou většinou v některých oblastech, aby se zvýšila její akceschopnost. Na těchto návrzích však dosud v bloku nepanuje shoda.

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pavel-vyznal-svuj-obdiv-Albrightove-A-vyzval-k-prijeti-Ukrajiny-i-dalsich-zemi-do-NATO-743861)

„Žádná bezpečnostní hrozba není naléhavější než ruská agrese, žádná geopolitická výzva není náročnější než asertivní Čína a její přístup k mnoha zemím,“ uvedl PePa…

Tu hrozbu ovšem vytvořil ona a jemu podobní, když rozbili desítky let klidných vztahů s Ruskem, odkud do Evropské socialistické unie proudily levné suroviny, a EU bohatla… A pokud se Číny týká, mohl by bývalý předseda ZO KSČ osvětlit, kterak by se se Evropská socialistická unie obešla bez Číny, v níž bez ohledu na jeho blbé kecy a na blbé kecy jemu podobných s elánem a šturmem vyrábí firmy evropských vlastníků… 

Důsledky takové politiky vidíme na fakturách za energie, či při pohledu na cenovky v prodejnách, nebo na totemech čerpacích stanic… 

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 10. 2023 - 05:10)

Opomněl jsem vložit svůj nick.

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 10. 2023 - 05:10)

„Patronka ročníku CoE Albrightová si podle Pavla „vizionářsky“ uvědomovala důležitost rozšíření NATO a EU směrem na východ a tento krok úspěšně prosazovala v rámci americké administrativy. Jako uprchlice také zažila na vlastní kůži „křehkost demokracie“.“

Patronka ročníku CoE Albrightová, smažící se již v pekle spolu s „humanitárním bombardérem“, byla především lidská zrůda. Nikoliv poprvé zde v diskusi odkazuji na její slova:

„Slyšeli jsme, že zemřelo půl milionu (iráckých) dětí. To je víc dětí, než kolik jich zemřelo v Hirošimě,“ řekla směrem k Albrightové Lesley Stahl v roce 1996 s dotazem, jestli to s přihlédnutím k těmto obětem „stálo za to“. Albrightová sice odvětila, že to je „velice těžká volba“, ale pak dodala: „Ale myslíme si, že ta cena za to stojí.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pul-milionu-mrtvych-deti-Stalo-to-za-to-rekla-Presto-bude-mit-Albrightova-v-Praze-ulici-740414)

 

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 20:10)

Teď nám Slovensko ujede cenově, nám ceny zůstanou, nakonec skončíme mi na ulici, jako slováci za Dzurindy v tisících emigrovali jako bezdomovci do Prahy.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 23:10)

Zas nám nějaký ekonom doporučí jezdit nakupovat na Slovensko a prezident, který Fica proklel, půjde příkladem. 

Default User Image
4.10. (St, 4. 10. 2023 - 19:10)

Šikovně se provdat není v dnešní době k zahození.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 20:10)

Políbit prsten volně nabídnuté ruce trhu a dostat elektroenergetický kabaistický double nelson energetický šok.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 20:10)

Jako heterosexuální muž nemám šanci.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 20:10)

Nahoď boa, a vyjdi do bordelu, a tam jen vystč zadek a nevystrkuj předek, dej si cedulku, máňa mám to ráda, ale jen zezadu.Šlapky budou dotírat, ale jako Čech na sílu a počet nepřátel nehleď.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 20:10)

jo provdat, nečekal jsem takovou vulgaritu, měl jsem za to, že chceš jen seriosní anální sex žádné starodávné prasečinky jako manželství.

Default User Image
N. (St, 4. 10. 2023 - 22:10)

volové :))

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 23:10)

To si nepíše sdfg vřsr KSČ-SPD sám se sebou?

Default User Image
N. (St, 4. 10. 2023 - 23:10)

Všimni si na ty různé úhly pohledu, kterými se umí sdfg podívat na problematiku datumky vdavek. Fascinující. Jdu spát, čau.

Default User Image
N. (St, 4. 10. 2023 - 23:10)

Ty jsi ještě rady? 

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 23:10)

Ano, jsem nejenom tady.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 18:10)

Bifurkace je zajímavé slovo, tím se vysmívám kvazi intelektuálům, co mají 10x menší rozhled než já a hrají si s cizími slovíčky. Asi nejméně používané slovo v češtině mimochodem. V definici konzervatlivně-liberálních adherentů pseudo levice jsem zapoměl kromě kapitalistů, náboženskejch a nacionalistů zmínit ještě kabalistky.To je sorta, který snad vyrostla na lžích doleva a dnes je intelkektuál zas lež doprava. Každopádně vždy se dokážou šikovně provdat. Jednou za levičáka-to když to sypalo jim a nyní za pravičáka to sype zas teď.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 18:10)

Jestli ono náhodou není tak, že jsi v cizích termitech velký suterén.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 20:10)

já znám latinských slov víc než českých. Bikurvafurace, bidislokace, vazobicentrifugální..mám pokračovat!

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 14:10)

Je fakt, že sdfg vřsr KSČ MUDr. Ivan David, kokot si vystačí sám se sebou - zaprdí si to tady a lebedí si v tom.

Anonym (St, 4. 10. 2023 - 15:10)

Nepřherávej, sám si kokot, ukazuješ-li neustále na druhé jako na kokoty. Nevíš , že to takhle platí. Jsi schopný  zpochybnit i bifukuraci koryta žeky, jako špatně tekoucí popírající pfyzikální zákony smysle nesmyslu z podmoudím Joštova koně.

Reklama

Přidat komentář