Reklama

Lipo - babinec

sylva (Pá, 10. 9. 2004 - 13:09)

Ahoj, holky, ahoj Heleno - vidím, že jsi moje krevní skupina. Jsem stejný nebo možná ještě i větší blázen než ty. Já to mám asi geneticky dané - moje máti bude mít příští rok 80, vůbec na to nevypadá a i tom věku má pořád smysl pro humor, nesnáší dechovku, má přehled atd. a to ona mě hecuje, když nejsem spokojená s ukládáním tuku v urč. partiích, ať jdu na liposukci. To jak jsem vám vysvětlovala, kde to mám, budou asi ty držáky, jak tomu říkáte. Včera jsem byla na pilates, bylo to fajn, zakoupila jsem permanentku, tak mě to snad donutí. Pokud mi to nepomůže, zajdu na konzultaci a uvidím.

Světluška (Pá, 10. 9. 2004 - 12:09)

Ahoj holky co se týče toho Wobenzynu, já jsem ho brala po lipce taky a v žádném případě nemůžu říct, že jsem po něm přibrala..Spíš mě lipka nastarotovala k tomu abych ještě více upravila jídelníček ( i podle Zuzky) a opravdu se mi podařilo pár kil ubrat než přidat.

Martina (Pá, 10. 9. 2004 - 12:09)

jezisi....ja to vysvetlila fakt skvele, .....chtela jsem rict, jdu 21.9. na liposukci a myslite si ze druhy vikend v rijnu myslim ze to je 9 a 10.10. budu schopna jit trebä turu a nebo tak neco podobneho? Dekuji

Martina (Pá, 10. 9. 2004 - 12:09)

meli jsme poradu a vzhledem k tomu, ze jsem se dozvedla ze druhy tyden v rijnu budeme mit cely vikend s firmou takovy jakoby zatezovy vikend,nevim jak se tomu presne rika, ale nekam jedeme a bude to pry docela narocne a vzhledem k tomu, ze se toho chci a vlastne i docela musim se toho zucastnim musel ajsem posunout Lipku na driv, takze misto 1. 10. jdu uz 21. 9. coz je to dalsi utery...navim tam mam i dovolenou takze je to super a druhy vikend v srpnu uz budu snad ok....protoze nevimjak bych vysvetlovala ze to ci ono nemuzu....ale snad to zvladnu...co myslite?Jinak dekuji za to porovnani tech leku, jste moc hodne dekuji vam opravdu moc.

sametka (Pá, 10. 9. 2004 - 11:09)

Martino-neni treba delat zbytecne paniku z toho WObenzymu. Clovek ma po nem jen strasnou chut k jidlu ale po tydnu uzivani urcite nijak extra nepribere....telo bude stejne prvni dny po liposce zadrzovat vodu,protoze tam budou otoky, a ranky....nevazte se po vykonu,spis tak 2tydny nebo jeste pozdejc po. Ja mam Wobenzym jak rikam predkoupenej,proto ho potrebuji dobrat u tech dalsich liposek, ted jim aescin polfa, denne to je cca 6tablet (2rano,2v poledne 2 vecer). Wobenzymu jsem brala ze zacatku 3x10 prvni nebo i druhy den, pak uz jen 3x5 tab. Myslim si ze efekt je asi stejny,i kdyz ten aescin mi prijde na ty nohy (kolena lytka,kotniky) mnohem vhodnejsi nez wobenzym.

Helena (Pá, 10. 9. 2004 - 10:09)

Jó Sylvo a eště jsem chtěla říct, že v tomhle věku jsem si troufla jít na lipošku, protože ty hnáty (rajtky) mě štvaly už dlouho. Ale díky této diskusi, jsem se k tomu odhodlala.

Helena (Pá, 10. 9. 2004 - 10:09)

Ahojky, tak jsem dva dny nebyla na chatu a konečně jsem si to všechno pročetla. Já jsem taky panna a nevím která z Vás psala něco o té padesátce, myslím že Sylva tak Sylvo, mně bude 52 teďko v září, a že bych se cítila na ten věk, to naprosto ne. Já jsem celkem takový blázen. Mám ráda mladý kolektiv, doma si klidně i zatancuju při hudbě, když nikdo není doma. No prostě na ty roky se vůbec necítím a to je důležitý, né?:)))

Iva (Pá, 10. 9. 2004 - 10:09)

Zkuste si to přebrat:(z lekarna.cz)CharakteristikaAlfa-aescin působí proti otokům a zánětům. Normalizuje propustnost stěnvlásečnic, omezuje vznik pooperačních otoků, urychluje vstřebávánípoúrazových podlitin a zmenšuje pravděpodobnost jejich vzniku po operacícha usnadňuje vyprazdňování křečových žil u pacientů s poruchami žil dolníchkončetin.Kdy se lék používá?Přípravek se užívá k léčení místních otoků a zánětů, předevšímpoúrazových a pooperačních, k léčbě a předcházení vzniku rozsáhlýchpooperačních podlitin, k léčbě žilních onemocnění končetin a zánětůšlachových pochev. Také se užívá k léčení bolestivých syndromů páteřes projevy útisku míšních nervových kořenů (poruchy "plotének", ústřel,ischias, bolestivé napětí v šíji).

Martina (Pá, 10. 9. 2004 - 09:09)

J auz ho mam taky koupenej takze ho taky budu brat, ale stejne jako ty se bojim ze po nem priberu a to bych nechtela....ale dekuju za informaci. ja jen jestli fakt neni lepsi, ale jak pises sama, jestli je to na zily a na jejich posileni tak to asi nebude ono na vnejsi stehna :-). Ale dekuju ti za odpoved.

sametka (Pá, 10. 9. 2004 - 09:09)

Martino-no ten aescin polfa ja jim kvuli tem nohoum (kotniky). Pisou tam ze je to i pro zilni nedostatecnost, proste na posileni zil, a asi proti otokum, ten wobenzym je spis na zanety, otoky,snad i ty modriny....na vsechny liposky krome kotniku (event. kolen) budu jist wobenzym,kdyz uz jsem si ho koupila, doufam ze po nem nepriberu:-) Valork ami tedy dala brouka od hlavy:-)

zuza (Pá, 10. 9. 2004 - 08:09)

Jinak Sametko, k te me "teorii" kde se uklada tuk po kterem jidle, jak tak koukam na ty tve fotky, pokud dobre vidim, tak si byla hubena, krehka divcina, ted jsi normalni. Jestli muzu porovnavat, nijak vyrazne se ti neusadil tuk na jednom miste /snad az na ty tve nespokojene kotniky/, takze se da rict, ze ses obalila jaksi rovnomerne /proto taky nejdes jen na jednu, ale na celou serii lipek/, takze si mou teorii spis potvrdila nez vyvratila.Ale jinak ja mluvila o extremu, fakt ve skole byly holky co bydlely na intru a z financnich duvodu jedly bud jen chleba nebo jen rohliky a pak tam byla dortovka, ale ta to zase della z nadbytku financi:-)))) a je fakt , ze ten tuk mely jak jsem popsala:-))))

Martina (Pá, 10. 9. 2004 - 07:09)

Krasne rano holky, tak si me vcera auditori pekne prokleply, ale nejak jsem to zvladla a diky bohu uz to mam za sebou.Prokousala jsem se vsema prispevkama ze vcerejska a jdu pracovat.Sametko chtela jsem se zeptat jaky vidis rozdil mezi tema tabletama Aescin Polfa a tim Wobenzymem???

Iva (Čt, 9. 9. 2004 - 17:09)

Sametko, koukni, prosím, na mail (pracovni).

sametka (Čt, 9. 9. 2004 - 16:09)

:-)anonyme vitej mezi nama:)

???????? (Čt, 9. 9. 2004 - 15:09)

jojo.......Sláma

sametka (Čt, 9. 9. 2004 - 15:09)

sylvo-nedelej si vrasky,myslim ez Helence je taky kolem 50-ti. Ja vas chapu, ze to sem nechcete moc psat, aby na ten vek nebyly negativni ohlasy,ale vzdyt internet je anonymni,fotky tady nemusi nikdo povinne vystavovat a uz vubec ne fotky svych problemovych zon,tak o co jde? stejne na tom veku vubec nezalezi...kdyz se chlap diva na zenskou,zajima ho jak vypada a ne udaje z jejiho rodneho listu.

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 14:09)

Sylvo, ja se na svy roky taky necitim, jeste mi to nejak nedoslo, ze uz je mi tolik :-)))), ale puvodne jsem sem taky nechtela psat vek, aby mi nekdo nenapsal..vrat se se hrobu babo:-))))))))...ale cast lidi uz me zna, takze je to vpoho:-)

sylva (Čt, 9. 9. 2004 - 14:09)

Ahoj Zuzo, nejsi stařešina, tou jsem já - styděla jsem se to napsat hned, protože jsem měla strach, jak na to budete reagovat, ale mám 51 let.Rozhodně si tak nepřipadám, na to holky přijdete časem taky, že vnitřně si budete připadat pořád stejně a nebude vám jedno, jak vypadáte. Alespoň mě dost iritují věty typu: co bys chtěla, máš na to věk, abys měla nějaké ty špěky. Já vím, že na 20 vypadat nemůžu, ale taky nechci všechno vzdát jen proto, že ten čas tak děsně letí. Takže Zuzo, jsi ještě mladá kost.

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 14:09)

Sametko, musim ti odporovat, protoze ja jsem zhubal 10 kilo, takze jsem zdarny priklad, kdy po lipce nepribiram, ale cilene hubnu. Relativne stihla :-)))))) ja si nejsem jista, jestli i po zhubnuti se moje telo da zaradit mezi stihle...takze pred tim jsem byla tak relativne plnostihla :-)))))

sametka (Čt, 9. 9. 2004 - 11:09)

Zuzo-ne ne ne, ty nejsi zdarny priklad...tys byla relativne stihla uz i pred liposkou....no ja si pockam na Valorku...uvidime:)

Reklama

Přidat komentář