Reklama

Lipo - babinec

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 11:09)

tak si zacinam myslet, ze je nejakej problem se mnou, kdyz tu jsem, tak nikdo nepise :-)))))...tak ja jdu pryc, at se to tu zase rozbehne.

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 11:09)

Valorko, ja jsem zarny priklad splneneho odhodlani :-)))

Valorka (Čt, 9. 9. 2004 - 11:09)

To mě ještě neznáš...... :))) Si povíme, potom :))Protože kdybych měla vyhlídku takovou, že po lipošce začne člověk přibírat, tak si radši nechám svoji milou prdel i peníze tak jak to je :)

sametka (Čt, 9. 9. 2004 - 10:09)

Valorko- no to je krasny odhodlani,ale chci te videt jak toto odhodlani vydrzit dodrzet po liposce:-) Si pak rekneme... ono nekdy se to telo chova jak chce,nehlede na nase odhodlani:-)

Valorka (Čt, 9. 9. 2004 - 10:09)

aHOJ holky, díky za vtípky, fakt mě pobavily :)))Dneska toho moc nenapíšu mám termín a zítra služebka, tak to vidím na pondělí, nebo až na víkend :(((Jinak musím napsat, že jsem hrdina!!! Dneska jsem se po půl roce konečně dokopala zvážit, a zjistila jsem, že 3 kg nahoře!!! no fuj, ale na druhou stranu to muhlo být horčí. Takže mám 57kg, což by se nezdálo taková hruza, ale já jsem takovej ten rozkydlej typ plnej tuku, žádnej sval, takže mám vyzkoušený, že pokud přelezu 55kg, tak začnu vypadat jako rozvařenej knedlík:( Ideálně by to chtělo 53Kg, ale to je fakt skoro na dva pitňáky týdně. Takže cíl bude, po lipošce 3kg dolů, bez výmluv.Jinak jsem přemýšlela, nad tím přibíráním v jiných partiích po lipošce a myslím, že je to tak, že člověk je tak uspokojenej, že má pryč ten problém, tu blbou partii, na které bylo i jediné kilo navrch vidět, že se jaksi uklidní, poleví v té navyklé sebekontrole a zákonitě pak trochu přibere. Takže podle mě to chce po lipošce ještě víc zabrat a dostat dolů i to ostatní nebo aspioň udržovat a udržovat, pak to snad bude OK.Zatím ahojky pěkný den V.

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 09:09)

nebo dva:-)Jdou tři chlapi po smrti do ráje a u brány je zastaví Svatý Petr a říká: "Nyní mi řeknete, jak jste zemřeli a já Vás podle toho pustím do ráje." První říká: "Přijedu o den dříve ze služební cesty a najdu ženu v posteli úplně vzrušenou a svlečenou, tak začnu prohledávat byt, nikde nic. Pak vtrhnu na balkon a vidím chlapa jak visí z mého balkonu na laně. Vezmu nůž a odříznu ho. Spadl dolů a plazil se pryč. Tak vezmu starou ledničku co máme na balkóně a hodím ji na něj. Pak mi to dojde, že jsem ho zabil a skočím dolů." "A ty?" ptá se Svatý Petr toho druhého. "Já si natírám zábradlí u balkonu a najednou mně někdo odřízne. Spadnu dolů, zlomím si páteř a plazím se pryč. Pak na mně někdo ještě hodí ledničku." "A jak jsi zemřel ty?" ptá se Svatý Petr třetího. Ten se usměje a řekne: "Sedím si tak v lednici...."

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 09:09)

tak ja taky jeden:Sedí chlapík na baru a vsimne si na polici sklenice od vokurek plné stokorun. "To je taková soutez. Dáte stovku a kdyz splníte tri úkoly je sklenice vase.", vysvetluje barman. Ale co - zkusíme to, pomyslí si uz podnapilý chlap a dá barmanovi stovku. "No tak zaprvé musíte vypít pul litru tequily na ex. Zadruhé máme na dvorku vzteklýho pitbulla s bolavým zubem - ten mu musíte vytrhnout a zatretí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která jeste nikdy nemela chlapa a s tou se musíte vyspat. Upozornuji vás, ze se jeste nikdo nedostal dál jak první úkol, takze hodne stestí." Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a vozralej se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strasné vytí. Po nejaké dobe do baru vpadne nás chlapík uválený, otrhaný, vítezne se rozhlédne po prítomných a zahlásí: "Tak a kde je ta bába s tím bolavým zubem... "

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 09:09)

He he. to je dobry.

sametka (Čt, 9. 9. 2004 - 09:09)

Holky dostala jsem dnes mailem docela dobry vtip, podelim se s vama o nej:-)Tchyně chce prověřit,jak moc ji mají mladí rádi. Přijde na návštěvu k mladým,mají vilu s bazénem,babka do něj šupsne,začne sebou mlet a ječet o pomoc. Zeťák ji chvíli zamračeně pozoruje,ale pak mu to nedá a vytáhne ji. Druhej den ráno má na dvoře funglovku Octavii a za stěračem lístek:Děkuju,b abička. Zvědavá babka si to namířila k druhý dcéři. Ta bydlí u Lužnice,voda byla velká,no babka kouká,zeťák se courá po dvoře,tak vlítne do vody,voda ji vzala,bába řve,chlápek se na to chvíli dívá a pak jde krmit králíky.Ale celou noc ho to žralo:Kurňa moh sem mít Oktávku. Ráno se hrabe z postele,kouká,vočím nevěří,na dvoře fungl novej Bavorák, poslední řada, sedačky v kůži,CD výbava, za stěračem lísteček: Děkuju,děda.

sametka (Čt, 9. 9. 2004 - 09:09)

Aaaaaaaaaaaaa viiiiiiiiiitame nasi obcasnou prispevovatelku do kurzu korespondencniho psani - Zuzanku! :-))))))))))))))))) Coze dneska drabi maji volno ci co? Ze jsi tady i po devate:-)) No oslavuj tedy,zivot je preci krasny ne?:)

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 09:09)

Hola hola, zatim spojeni drzi, dneska se schvalnosti nekonaji:-), tak muzu psat dal. Sametko, vstavej...uz je ranoooooo

Martina (Čt, 9. 9. 2004 - 09:09)

Krasne rano vam vsem :-)My mame v praci audit takze dneska asi psat nebudu. Jen jsem vas chtela pozdravit a podekovat sametce za to co stahla z toho webu, protoze to je hola pravda to co je tam napsano. A taky se priznavam, ze jsem teto metode zprvu neverila, kdyz se kouknu na sve prvni prispevky na Liposukci je to hodne znat, dokud jsem si o tom vic neprecetla, nedozvedela od vas a hlavne me presvecila konzultace u pana daktora ten mi dodala tech 40% duvery ktere my chybeli k tomuto rozhodnuti.

zuza (Čt, 9. 9. 2004 - 07:09)

Leno, proste si mela kliku a natrefila na schopneho cloveka rovnou. Jenze ta doba, po kterou pak se musi nosit ten kompres...to bych nezvladla. M e zacaly lipky zajimat az od te doby, co se kolem nemusi delat tolik veci (treba valeckovat..), tedy nejdriv mi ta tumescencka pripadala taky jen jako reklamni trik...kdyz jsem to slysela od kamosky - s tim, ze vysledek asi tak za dva mesice a dele....ale jen do doby, nez jsem si nastudovala co to opravdu je.Mit placaty bricho je muj sen..ale bylo by to jak ted rikas, bricho a pak zase drzaky...a nakonec jeste boky:-)

Léňa (St, 8. 9. 2004 - 21:09)

No tak,no tak!!!Na veku prece nezalezi.Na tom,jak se clovek citi-urcite!!!A my odsate,krasne holky jsme mladosky,i kdyz uz nam neni -nact,ne?:-)))Zuzi,ted koukam na to svoje bricho,jak tu sedim u pc a kdyz sedim shrbena,je taky trochu jako holinka:-))Ne,je fakt,ze mi to ted nejak nejde chytnout tema dvema prstama,jak rikal pan doktor.Asi toho tuku tam moc neni,zato kdyz si chytnu za drzaky,to je pomatlanicko:-)))Ale za mesic uz tam toho taky bude min.Doufam,ze mi toho odsaji co nejvic,pri klasice jsem si rekla,ze chci taky co nejvic.On mi na to rekl,ze tam neco musi nechat,ze by to pak delalo hrbolky nebo nerovnosti.Asi byl fakt docela dobry...Jeste ze tak!!!

zuza (St, 8. 9. 2004 - 21:09)

Kralovstvi za normalniho chlapa:-)))))...ten chat seznamovaci to byla ale kravina, slet idiotu nebo co. Strasna psina na jednu stranu. Tak treba pise o sobe, realitni podnikatel 186cm...a pak tam je trpajzlik 168cm a jeho podnikani zatim zacalo a skoncilo u jednoho pokoutniho prodeje bytu kamarada s provizi na ruku:-)))))...dalsi o sobe ani nenapise co dela, pak na primou otazku dela asi tak vsechno a snazi se....jo jo, snazi se na parkovisti:-)))))))hlida ho, aby nekam neuteklo:-)))a to se vsichni kasaji vysokoskolskym vzdelanim :-))). No nez tohle, tak radeji dobrovolny celibat. To jen tak, abych naplnila taky tu druhou cast teto diskuze-babinec:-)K lipo uz toho nemam moc co rict, protoze sice bych bricho chtela nechat odsat, vim, ze to neudelam, protoze to ted je nerealny. A taky nikdo neni dokonaly:-) i v nedokonalosti je krasa a tak se spis snazim naucit resp. odnaucit se resit tyhle veci radikalne. Je to jasny, rychly a trvanlivy. A na druhe misce vah je tvrda kazdodenni drina v posilovani a vysledky strasne dlouho videt nejsou. He he

zuza (St, 8. 9. 2004 - 21:09)

...eee a lepsi to uz ani nebude :-))))

zuza (St, 8. 9. 2004 - 21:09)

Leno, nejses tu sama, ja jsem tu taky...a musim se priznat ze me to tvoje bricho teda velmi zajima..jak ted sedim shrbena u notebooku a vidim si na tu hnusnou shrnutou holinku/galusku...tak zacinam zase snit o uplne placatem brisku. Jenze ja se obavam, ze i kdyby mi to odsali, tak se to stejne bude hrnout:-)))). Asi by to pomohlo odebrat kus toho speku. Cvicim, zhubla jsem, ale to bricho neni zadnej ideal. Nekomu se to libi, nekomu ne. Ja se ted stejne nemam komu libit, tak na to kaslu.Jo a ja jsem panna/42. Evidentne staresina tohoto spolku - nejstarsi. Boze boze, zacina mi obdobi, kde kazdej s kym mluvim je mladsi:-)))))

Léňa (St, 8. 9. 2004 - 20:09)

Ahoj holky!Dneska tu budu sama asi ja:-((Jsem v praci,ted jsem se prokousala prispevkama a jdu taky neco pripsat.Sametko,pobavila jsi me,ze chces bricho jako ja:-))Fakt mi to lichoti,nevedela jsem,ze je to tak dobry.Pro me to bylo teda dobry hned,kdyz jsem to videla,protoze rozdil pred a po byl opravdu ohromny.Ale az budu mit pryc ty drzaky,tak to bude jiste jeste lepsi!Jinak taky jsem zvedava s tim pribiranim v jinych oblastech,ktere pro me zatim nebyly problemove.Ono je nejlepsi si udrzovat vahu takovou,jaka je po zakroku-nebo jen zhubnout.Ja uz mam nachystano po zakroku opet 14 dni drzet Margitu,protoze po prvni liposce jsem zhubla za tech 14 dni 6 kg a zatim je nemam nahore-a ze teda nekdy mam preziraci obdobi!!!A potom nastolit rezim "normalniho" jedeni-chodila jsem na kurz STOB,takze teorii mam zmaklou,vim,ze to jde vse uplne v pohode,jen tu disciplinu ja nemam.Tak uz nebudu zdrzovat,mejte se mooc hezky...PS:A jinak jsem ryba a bude mi 27.

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 16:09)

nevíte proč píšu vidět pořád s tvrdým y ???? Taková blbost, musím nad sebou začít přemýšlet, no co i jako y :))))

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 16:09)

No Sametko, ty Zuza i ostatní máte odzkoušeno, že to je pravda, i já doufám že je to pravda a je to upřímný, ale nadruhou stranu se přiznám, že když jsem to vyděla poprvé, tak to na mě působilo docela dost reklamně a sebeprodejně, ale ostatně k tomu to je a když je to navíc pravda tak je to OK. Ale to já poprvé, jak jsem to shlídla něvěděla.

Reklama

Přidat komentář