Reklama

Lipo - babinec

Léňa (St, 22. 9. 2004 - 11:09)

Ahoj holky.Vsechny zdravim po dlouhe dobe...I ja uz se cpu ceckem a piju a piju-vodu:-))Za 14 dni uz budu mit po drzacich a jsem na to zvedava.Zavidim vsem,ktere uz to mate za sebou.Vzdycky,kdyz ctu prispevky,tak se jednu chvili hrozne tesim,na druhou stranu i bojim.Mam za sebou tu klasiku a tak nevim,co me ted presne ceka-byt pri vedomi,nooo...Ale vydrzely jste to vsechny,tak musim prece i ja.Nejsem zadny "bolestinek",tak snad budu ok.Po klasice jsem byla neschopna tak tyden urcite-to jsem jen lezela a vstavala jen v nutnych pripadech,tak me uklidnuje to,ze tady to bude URCITE jine!!!Ted zari je docela perne,co?Teda pro pana doktora-je nas tu dost,co jsme po nebo jdeme na:-)))To by se pak mohl udelat nejaky srazik-jiste bude co ukazovat:-)))Jinak preji hezky den-i kdyz destivy a hlavne pohodu a zadne oplacavani na odsatych mistech:-)))

Martina (St, 22. 9. 2004 - 09:09)

Ivo....dekuji ti za tvoje postrehy, ted jsem se poprve oblekla do kalhot a jedna noha je viditelne tlustejsi...ja se dneska jeste nesvlekala z kalhot takze nevim jak jsem na tm z otokama, ale pevne doufam ze je ta noha pouze vic otekla :-) ale vzdyt jsem 2 dny po takze se nemuzu nicemu divit. Tak ja vyrazim ven.....do autobusu se docela bojim, ale snad to zvadnu pak vam napisu.Valorko jdu se juknout na mail a hned ti odepisu takze muzes si ho tak za 5 minut precist. :-)

Valorka (St, 22. 9. 2004 - 09:09)

Marti , poslala jsem Ti nějaké emaily, tak na to mrkni :)

Iva (St, 22. 9. 2004 - 09:09)

A ještě jsem chtěla dodat, být tebou tak tu teplotu při praní nepřeháním. Nevím co máš za typ látky, ale když si uvědomíš, že je to tvořeno nějakými elastickými vlákny...abys je tou vysokou teplotou nezničila.

Iva (St, 22. 9. 2004 - 09:09)

Marti, ja budu v pátek vlastně 2 týdny po (tom samém co ty).Viditelně ne, ale pocitově se mi zdá, že jedna noha je o něco oteklejší a je i méně citlivá. Takže také doufám, že se to srovná.Venku opatrně, jednou tady Sametka nevrhovala nosit na kruku cedulku ČERSTVĚ ODSÁTO !, ale není to nic tragického, dá se to v pohodě přežít.

Martina (St, 22. 9. 2004 - 08:09)

Krasne rano holky, jojo byla jsem na zevnich stehnech+takovem tom podprdelniku :-). Jinak mi to v noci dost nateklo, jedna noha vic jadna min, takze mam jednu o dost vetsi nez druhou, ale verim ze se to srovna (holky kdyz uz jste treba mesic po mate ty nohy stejne tluste???) trochu me to vydesilo, ale urcite je to jen tim otokem, jsem 2 dny po, takze se neni cemu divit. Dneska se chystam poprve ven, sice mam hruzu z lidi, protoze podle me si clovek ani neuvedomuje, kolikrat za den se ho nekdo dotkne, hlavne treba v dopravnich prostredcich, nekdo me bouchnout do stehen, tak ho asi zabiju. Tezko se mi seda, ale jakmile dosednu, je to dobry a vydrzim sedet dlouho (treba u TV) jen to samotne dosednuti je citlive. Zitra ty kalhoty asi znovu vyperu tak to skusim podle rady Sametky na vic stupnu ja je totiz prala jen na 40.Jinak vysledek zatim nemuze byt znat, ale vcera kdyz to jeste nebylo otekle,jsem videla ze tam ty boule nejsou,ze je to jakoby v rovine, jinak jsem uz od pondeli zacala s dietkou, ale stejne nastesti nemam moc hlad,stale spim a nic nedelam, takze telo nechce moc energie, ale chtela bych zhubnout do Vanoc, aspon tak 8 kg, je pravda ze ta liposka a ty penize co to stoji je obrovska motivace!!!!!! Jestli pujdu na dalsi v tuto chvili rict nedokazu, byla bych radeji kdyby ne :-)a kdybych to zvladla vse dietkou a cvicenim byla bych moc nadsena.Tak vam preji krasny den holky a ja vam pak napisu jaky byl muj prvni vylet ven :-)

sametka (Út, 21. 9. 2004 - 16:09)

dobry dobry, s mailama klidek! staci napsat ze nic a poslu znovu ne?:)

monika (Út, 21. 9. 2004 - 13:09)

sametko poslala jsem ti te mail dorazil ti nám tady nějak blbne technika monika

bandina (Út, 21. 9. 2004 - 13:09)

Sametko::::mě nic nedošlo.Fakt,ne.

Světluška (Út, 21. 9. 2004 - 13:09)

Sametko vidíš, já jsem se vyšší teploty bála nanejvýš jsem je prala v 60...bála jsem se že by se rozpadli a co potom, když jsou jenom jedny, no a mohla jsem být bez map,no jo chybama se člověk učí:)))

sametka (Út, 21. 9. 2004 - 11:09)

ty mapy krvavy se vyperou kdyz je date v pracce na vyssi teplotu,uplne v pohode to jde i bez vanishe,i kdyz ja ho k prani pridavam pokazde kdyz peru neco skvrniteho nebo bileho.... normalne staci 80-90 stupnu a bude po mapach.ale na zacatku bych neriskovala byt tak dlouho bez kalhot (mezitim nez se budou prat),ale pokud mas dvoje,tak pohoda.skoda ze se nemuzou navzajem pujcovat ta katata co?:) by to bylo mnohem levnejsi pro ty ktere je potrebuji a vyhodne pro ty,ktere uz je nepotrebuji:-)ehm za tuto myslenku me asi vyrobci tech kalhot nepochvali:) protoze jak znam lidi,vsichni ohrnou nosem,ale urcite alespon nekdo to takovouto metodou zkusi:-)

Lenka (Út, 21. 9. 2004 - 11:09)

Již jsem vše přečetla.Děkuji znovu za informace.Martino ty jsi byla na zadečku nebo stehnech?

Světluška (Út, 21. 9. 2004 - 11:09)

Marti co se týče těch map na kalhotkách tak mě se nevypraly ať jsem dělala co jsem dělala, i proto by možná bylo lepší mít je z té černé látky, nevypadalo by to tak nevábně:)))

sametka (Út, 21. 9. 2004 - 11:09)

Lenko mas mailika.Moniko mas taky mailika (cennik do medicomu + propagacni letacek na liposky). To same Lenka. bandino - mas mail,nereagujes...

Lenka (Út, 21. 9. 2004 - 10:09)

Sametko-byla jsem na svačině tak se omlouvám.Pošlu ti číslo na můj mobil ze služebního E-mailu.Tak se nediv.Jak jste se všichni dostali až do Prahy?Občas tam jezdíme na školení a můj manžel tam jezdí pracovně celý týden.Tak mám i přes týden čas,pokud něco nevyřizuji nebo nechodím s dcerou na koně.

Martina (Út, 21. 9. 2004 - 10:09)

Dekuji za rady holky, tak jdu na to, jen tak mimochodem jsem dala vyprat ty kalhoty (pred tim jsem je mela nalozeny chvili v soli) dala jsem tam Vanis a nevyprali se.....jsou asi cisty, ale jsou na nich mapy od krve.....tak si je asi natahnu a zitra je vyperu znovu. Zatim uz ze me netece, ale je videt ze tam ty boule nejsem, nic zavratneho, je to otekly, ale je to videt :-).Tak ja se jdu vazne natahnout, docela se mi vzdy mota hlava, kdyz vstanu.Ivusko ja taky nezapomela na cviceni, jsi hodna ze na me pockas :-) uz se tesim.Sametko, neni co zavidet, v praci se sice beze me obejdou, ale sefova co mipodepsala dovolenku se vcera hrozne divila ze mam dovolenou a nejse v praci......atd....takze z toho mam hlavu jako skopek, no ale neda se nic delat.Jdu odpocivat a zitra se ozvu papa

sametka (Út, 21. 9. 2004 - 10:09)

Kacko z Havirova?:-) tak to jsme temer sousedky!:-) No tak to az zacnem s tim step-aerpbikem tak se pak nekdy domluvime kdy pojedeme spolecne "domu" :-)Za 6 dnu vysledek jeste nemuze byt poradne znat. Cekej tak nejdriv za 3 tydny ze zacnou splaskavat otoky, a za mesic po zakroku uz by snad mohlobyt neco videt. U mne si vsimaji lidi zmenu tak 2-3mesice po. Pry jestli jsem nezhubla:-) Ono to teda ani v kalhotech nejak extra rozdil neni pred a po,ale ta postava jak je lip vytvarovana tak asi opticky to vypada na par odhozenych kilogramu :-)Lenko tak se mi ozvi mailem, napis mi treba tel.c. na tebe a domluvime se az budu doma,jak se sejdeme jo?

Katka (Út, 21. 9. 2004 - 09:09)

Sametko,tak jsem se teď dočetla,že jsi z Bohumína,no a já jsem z Havířova,i když pracuji v Praze. Jinak vnitřky pořád stejně nateklé,už se těším,až to splaskne. Pořád mažu,skoro to nebolí,ale modřiny jsou pořádné. Za jak dlouho myslíte,že uvidím nějaký efekt,zatím nic moc. Chtěla bych toho asi moc,je to teprve šestý den.

Iva (Út, 21. 9. 2004 - 09:09)

Martinko, přeji rychlé zhojení. Kachní chůze přejde za 2 dny a budeš zase člověkem! Nezapomněla jsem na tebe s tím fitkem a počkám až budeš o.k., abychom vyrazily.

Lenka (Út, 21. 9. 2004 - 09:09)

Sametko to by bylo perfektní.Ráda se s tebou sejdu,bude to přece jen lepší.Víš už jsem zkoušela hubnutí na různé způsoby.Nejvíce zabrala akupunktura.Bohužel mi můj převis nezmizel.Cvičila jsem poctivě,ale spíš mi rostly svaly a váha.Je mi jasné že pohyb to chce,to souhlasím.Nejsem žádný velký jedlík,bílého pečiva a sladkostí se vyhýbám,ale jsem prostě ten typ.

Reklama

Přidat komentář