Reklama

Lipo - babinec

sametka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Tak se tady nudim (nemam tady toho sveho sefa:-) ze uz brouzdam netem,nevim ani co bych si precetla,tak jsem mrkla na stranky pana doktora Linzera (www.linealinzer.cz). Libi se mi co je tam napsano zaverem, zkopiruji vam to sem, ono je to vlastne totez, na co jsme se Zuzou a dalsimi prisly po predchozich spatnych zkusenostech, pro ty z vas,ktere liposukci jeste nepodstoupily je to motivujici varovani, cituji:"

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Jo popisuješ ten svůj hrbolek, jako by byl můj vlastní :))) Termín mám příští pátek :)

sametka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Valorko-je tezke takhle na dalku odhadnout co to je,jeslti tuk ci co. Bobhuzel tak dlouhou ruku nemam,abych ti to osahala:-) Ale zkus si to sama chytnout tu kuzi tam,a pokud to je takove jakio tukove,ze tuzsi ale presto to od te kosti oddelit jde (no nejde to moc dobre,ale je tam patrne ze to neni tak tuhe hjako sval,ze se jedna spis o mekci ale dost zatuhlou tkan) tak by to melo jit odsat. Tedy takhle,popisu to pordobneji. Ono ja jsem to mela i kdyz jsem byla hubena,jednoduse mi tam konci zada,nekomu to hezky sjede az k zadku docela rovne,me se to nevim z jakeho duvodu tak krasne prohnulo,ze to mam vypoukly,ale kdyz jsem hubena,tak to neni nijak extra viditelne,vim o tom asi jenom ja.... no ono videt to je,ale neni to nijak napadne,a spise si lidi vsimaji prdel nez takovou pitomost jako je hrbolek:) jenze jak jsem postupne nabirala na vaze,tak samozrejme jak se cele telo obalovalo stejnomerne tukem, stejne tak i ten hrbolek,a ted mam dojem,ze je vetsi,no samozrejme ze logicky musi byt,to je to same jako kdyz date jablko pod perinu,hned se zda ze tam je nejaky hrbol,byt to je porad stejne velky objekt. Tak si myslim,ze kdyby se odsal ten lety naneseny tuk, tak za tohoto meho vahoveho stavu (myslim tim mnozstvi tuku na mne) by urcite ten hrbolek liposkou odstranit sel. Ale myslim si,ze pokud bych zhubla dejme tomu 10kg,coz tedy se mi ta tukova vrstva po celem tele docela dost ztenci,opet by vystoupl na povrch,to je ale jen muj nazor. Vada je tam spise v pateri,nez v nespravnem ukladani tuku.Ale osulit by to liposkou urcite slo. Kdyz tak se na to poptej na lipce,kdy mas termin?

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

jo a ty hrubky, to mám za to, jak jsem psala o mámě, ona totiž učí češtinu a tak se mi telepaticky pomstila, abych tady vypadala, jako blb :)))))

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Tak Sametko, teď jsi mě dorazila....já čumím jako blázen, Ty jsi fakt moje dvojče, já mám taky ten hrbolek :)))) Pořád přemýšlím , co to je, ale teď jsem došla k závěru, že je to sive kost, ale čím jsem tlustší, tím je obalenější tukem :(((Je to velký jako dlaň a dost vystouplý a oplácnutý. U nikoho druhýho jsem to nevyděla, i manža říkal, že to ještě neviděl. Zrovna jsem si říkala, že jak budu na lipošce, že se pana doktora zeptám a pokud je to fakt víc tuk, jako kost, tak to s ním proberu, zda odsát nebo nechat. I když taková hrůza to zase není, už jsem na něj zvyklá, na ten hrbolek.No Sametko, je to možný????

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Jóóó Sametko, taky si říkám, pěkně děkuji rodičům, i když táta je drobnej a hubenej, ať JÍ , CO JÍ, TAK MÁ ASPOŇ O 4kg! míň jako já, když předpokládám, že mám 56kg, no holt nejsem po něm.Já mám takový statnější kosti, kolena , kotníky , zápěstí i lokty, ale ramínka zase úzký, asi po tátovi. Moje máme je taková ta jablková koule, já spíš taková hruška. A protože nechci dopadnout jako máma, teda jablko ze mě asi nebude, ale takhle přibrat, myslím. Ona byla vždycky pěkná ženská s hezkýma modrýma očima (já mám hnědý po tátovi), máma je menší jako já, má cca 160 cm. No a tak kolem 35 začala přibírat, do té doby vážila vždy tak kolem 63 kg, což sice není žádná sláva, ale jí to slušelo, no a teď má k 80 a my máme nevýhodu (to mám bohužel i já), že přibýráme v obličeji, takže já na fotkách hlavy ,vypadám, že mám o 10kg víc než ve skutečnosti, takový kulatý obličej, takže máma začíná vypadat jako ovarová hlava, která už monolitní do sloupovitého těla. Úplně mě to mrzí, že o ní tak píšu, ale bohužel je to pravda. Pořád s ní řeším, proč nezhubne, ale nikam to nevede, nemá vůli a je jí to jedno. Ale na druhou stranu , já se pořád trápím výčitkama, co jsem to zase snědla. Ona ale žere (mami, promiň ten výraz...) jako chlap, vůbec se neomězuje, sladký do sebe hází a porce k obědu, jí stejné jako můj manžel...tak by fakt stačilo jen ubrat a určitě by něco šlo dolů. Tak to je můj odstrašující případ, proč se tak děsím tloušťky. jóó genetika je svině a já pořád říkám, že moje kosti jsou nachystány na to, aby tělo bylo koule, fůůůůj.Nemám čas to po sobě přečíst, tak omluvte slátaninu, jak by napsala naše Zuza.

sametka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

sylvo-dlouhe psani nam tady vubec nevadi,od toho se jmenuje tento chat lipo-BABINEC a na babinci se prevazne keca zvani a tak. No ja si hned myslela ze plochy zadek bude tvym problemem. Liposka ti pomuze tak asi na 50= podle mne,i kdyz jsem te nevidela a nevim tudiz kolik toho tuku na tech zadech je.... Samozrejem (alespon si to myslim) v tech oblastech odsavat tuk lze, protoze ja mam zase nad zadkem jak mi konci kostrc takovy hrbolek,absolutne trapny,nekomu se to libi,ale mne,nositelce tohoto hrbolku rozhodne ne,tak jsem se na to ptala pana doktora jestli to opravdu je tuk a ne jen nejaky vybezek kosti obaleny masem,a jestli to pujde odsat,a rikal mi ze ano,ze mi to veme zaroven s briskem,az budeme delat. No je to oblast tak velka asi jako dlan (bez prstu),cili fakt detajl. Sylvo-prvni co bych ti poradila je zajit si na konzultaci. Pote budes moudrejsi. Pokud to bude resitelne liposukci (alespon castecne - porad lespi neco nez nic), zasla bych na zakrok, a zbytek uz bys nejak dotrenovala kalanetikou. to cviceni podle knizky doma, a s tim spojenou "zanicenost" znam duverne :-))))) kdyby mit o vydrzelo,mela bych tak hezkou postavu,ze liposukcni prumysl by si na nme jen tak neprisel:) Holt clovek mini.... :-)

Martina (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Sametko a co dneska tvoje kotnícky? Holky kdo to ted z vas ma nejblis?? Taky nejaky novacek ne???

sylva (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Holky velký dík za zájem a rady, kalanetiku jsem zkoušela, ale jen "amatérsky" doma, tak si dovedete představit, jak dlouho mi elán vydržel. Jinak vlastním spoustu knih zaměřených na vylepšování problematických parití - přes teorii jsem machr(určitě to některá taky znáte). Teď jsem začala chodit na pilates, tak uvidím. Fakt ale je, že placatý zadek jsem měla i ve dvaceti, jenže to jsem ještě neměla tlustý záda. Znáte tu reklamu, jak chlepec stojí se šnorchlem na skokanském můstku a k tomu říkají nebo píšou "více odvahy!"? Tak skoro jako on vypadám zezadu i já. Nejhorší je pohled ve zkoušecí kabince. Někdy je podezřívám ze sadismu, že dávají zrcadla, která to ještě zdůrazní (nejlepší je ještě zářivka se studeným světlem, umístěná hned vedle něj). Omlouvám se za dlouhé psaní, čauky a ještě jednou dík.

sametka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Ano Valorko-sylve mozna ty drzaky pomuzou, ale pise cosi o zadech,tesne nad zadkem....tam zas tolik tuku nebyva,nebo byva? ja nevim, drzaky urcite prorysuji pas,ale zadek az tak nezvyrazni, to je holt stavba kosti takova,nekdo ma zadek vypoulenejsi ven,nekdo mene....stejne to je treba s myma kotnikama.... ja mam ty kosti tam dole natolik siroke,ze i kdyz jsou obalene tukem,ktery se ted odsal,hrube a mohutne budou pusobit porad,protoze jednoduse jsou tam ty kosti tak dane...genetika nepusti,dekuji svym rodicum mnohokrat:-)nekdy opravdu nepomuze vubec nic, leda tak vydloubat kost:-) obrousit a tak:) ale kdyz to nekoho trapi nejak extremne,urcite by mel zkusit udelat pro danou vec vsecko,to je muj nazor.... Teda kdyz uz ani lipka nepomuze,protoze tohle je opravdu byt drahe ale velice pohodlne reseni nasich problemu. Alespon tedy u mne to plati,protoze ja vim dobre,ze kdybych si ted rekla,ze zacnu cvicit, tak bych i bricho i zadek (spolu s drzakama) vypracovala a jedine co bych odsat potrebovala by byla kolena (ktere jsem si uz odsat nechala a kotniky),protoze cilenym cvicenim a upravenou stravou, samozrejme trpelivosti a cilevedomosti bych zhubla, a dosahla kyzeneho vysledku na sve postave. bohuzel nenachazim se v takove zivotni situaci abych s timto zacla,malo casu,hodne prace pohodlnost a tak dale. proto to resim efektne rychle a ucinne,tedy liposukci.vim ze to neni dobre a priznam si to. ale usoudila jsem na zaklade zdraveho rozumu,ze to chci takhle a ze to podstoupim. porad lepsi nez byt anorekticka nebo bulimicka:-)

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

No já se na to.....Ta Sametka je táááák rychlá...no nic :)))

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

Jéééé už jsi tady Sylvo, to je dobře. Víš já když byla u pana doktora Linzera na konzultaci, (vážím něco jako ty, a trápí mě stehna), tak mi ukazoval, že dělá i takové atypycké věci, jako jedné paní takovou tukovou plotnu na zádech, jako mezi lopatkama a že to šlo OK.Ale možná máš spíš ty držáky, který se taky táhnou na záda kolem pasu i nad. Co říkáš Sametko Ty na to??? Ty jsi tady odborník na lipošky??

sametka (St, 8. 9. 2004 - 15:09)

sylvo-no tak zkus si nechat odsat ten tuk na zadech,o kterem pises,pokud to opravdu je tuk, to ti mozna trosinku prorysuje postavu,ale hlavne bych na tvem miste zacla cvicit cviky na posileni sedacich svalu....mozna by ti poradili ve fitku,anebo zkus pohledat po netu nejake sady cviceni,protoze tvuj problem zrejme bude maly resp. nevyrazny zadek. se srisima bokama uz nic nenadelas,pokud mas jednou uzkou utlou panev,tak to tak i zustane. Ale ujistuji te ze i cvicenim se da telo hodne vytvarovat. Mozna vubec liopsku nepotrebujes....Zkusilas nekdy kalanetiku,nebo pravidelnejsi jizdu na kole (treba i v posilce) ? Ono ne prio kazdy tip postavy je liposukce vhodnym resenim, zazraky to nedokaze,to si rekneme na rovinu,je to spis korekce drobnych telesnych vad zpusobenych nadmernym nebo nevhodnym ukladanim tuku na nektere problemove zone.... Urcite to ale stoji za konzultaci s plastikem a za zkousku tech cviku. mozna postaci 3-4x tydne posilovat hyzde a zadek,a za par mesicu to mozna budes videt jinak (s vymakanym zadkem:-)Add prispevek Jiskricky: presne takoveto prispevovatelky zrovna 2x nemusim. Prijde to, napise prispevek ve stylu sarkasticko ironickem, o sobe temer nic, a zase se to dlouho neozve. Ale to je holt riziko internetu.

Jiskricka (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

Ahoj lisky a listicky, mam velkej zadek a nic si z toho nedelam a mozna bych si ho nechala riznout. No uvidime casem...tak zatim caves :-)

sylva (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

A holky, ještě jedno: chlapům se velký zadek a široké boky líbí, tak nešilte. Takové jako já, vám závidí.

sylva (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

Dík za pozvání na lipo-babinec, ale mám pocit, že sem nepatřím. Můj sen je větší zadek, případně boky, abych toho alespoň opticky dosáhla, chtěla bych si nechat odsát tuk z partie vzadu nad pasem (spodní části zad), kde se mi usazuje nejdřív a nejhůr shazuje. Abych tam neměla špek, musela bych zhubnout na kost a to taky není hezké. Takže jak vidíte, nikdo zřejmě není spokojený s tím, co má. Nemáte některá, která jste se třeba nezapojila do diskuse, jen četla jako já, zkušenost s odsátím zad? Ahojka a dík.

sametka (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

jeeeeeeee to je to tady same pozitivni znameni a hezky vek! to se mi libi!ale jakepak tfuj pri 34 ci 37????? holky neblbnete,staci ze jsme lipo-positivni,nebudme jeste posedle i vekem! a co? vzdyt jsme hezke!a budeme jeste hezci. a vek (stejne jako hodnota na vaze) je jenom cislo!!! na to pamatujte!:)

Šárka (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

taky váha :-), co nevidět mi bude 37...tfuj !

Světluška (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

Sametko já jsem panna...Jinak jsem na tom s věkem stejně jako Martina:)))

Iva (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

Býk - 30

Reklama

Přidat komentář