Reklama

Lipo - babinec

sametka (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

Katko, Martino-nesilte! Ja vubec nejsem stihla,kazda zenska ktera byla na lipobabinci vam potvrdi,ze ja a Kvitko jsme tam byly za prostorove nejobjemnejsi:-) Ehm to je diplomaticky vyraz pro kejty co?:))) Jinak musim vam rict,ze na tech fotkach,kde je cele telo,to jsem mela opravdu neco pod 70kg,tudiz tam vypadam docela obstojne,ale ted mam opravdu tech svych nadhernych 82 ci kolik (vcera na lipce me vazily,a docela me to zase "vzalo":-) Oni tam maji nejakou divnou vahu,pac doma mam "jen" 80:-), no a vlastne na tom webu pak uz mam vesmes oblicejove,a to mam prave tech nadhernych muflonich 80kg,cili to ja ani nedovolim aby me pritel fotil celou...on teda me fotil,no ale ty fotky skoncily v kosi:-) Prisna cenzura a alou do kose:-)moniko-nestresuj. bolet te to bude, to vis ze jo,ale neboooooooooooooj. no ja vim,to je ted tak pitome rikat neboj,kdyz ja jsem si vcera prosla svym osobnim peklickenm:-) No jednou jsem na zachod nedosla a rozmyslela jsem si to po 3.kroku kdyz jsem vstala z postele. Ta bolest byla tak silna,ze jsem si rekla,ze si ty cůranky odlozim az na pozdeji,kdyz uz nebude zbyti abych usetrila jednu cestu na zachod:-) Asi takhle jsem na tom byla vcera :-) NO ale dnes uz je to vazne pohoda. Uz to netece,ranky se asi uz zhojuji,a jelikoz to mam pod kompresem,tak to je v klidku,samozrejme ze chodim po firme uplne vychazkovym tempem (ja co jsem tady povazovana za rychlik,co bere schody po dvou a litam jak camrda),tak mam holt tento tyden trosku lezernejsi pristup k chozeni:-) tady v praci mam nozky vylozene na bedne od pocitace:-) A fakt nic neboli... Vecer zacnu s wobenzymem, i kdyz vim ze neni az tak nutny,ale kdyz uz jsem si jej koupila,tak co. Valorka ma docela dobry info o kaloricke hodnote,no tos me Valorko potesila:-)Marne se ja snazim hubnout,kdyz se pak nacpu tim tlustym wobenzymem:-)Ale kdyz uz ho mam doma,tak to sezeru:-) Kalorie nekalorie:-)

Valorka (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

Oprava: chtěla jsem napsat, že asi to, co mi dělali loni, bude s lipoškou podobný v tom, že budu oteklá a modrá....na lipošce jsem přece ještě nybyla, tak jaký "bylo podobný" :o)))))

monika (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

sametko, ten aescin polfa je volně prodejný a stojí 10 tbl. asi 9 Kč. prostě směšný proti tomu co stojí wobenzym, ale je to asi jenom na otoky ne na modřiny, ale ty zmizí samy tak jako tak. jak jsi na tom dneska s bolestí a tak vůbec, musíš mě informovat (třeba i soukromě), já mám strach z mým ovarových kolínek, když kotníky bolej a je to malá oblast, tak co budu dělat já, když mám kolena od lýtek až do půlky stehen, no to nechci vůbec vidět. jdu si pro zásobu ibalginů už teď pro jistotu.

Valorka (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

Tak ahojky, jsem zase tady, po dnešním fofru v práci, to vypadá, že už teď bude klidněji, tak hned píšu. Človek Vás tady na chvilku opustí a hned záplava příspěvků. To je fajn, aspoň to tady žije.Sametko, to je móóóc dobře, že už to máš za sebou a že zvládáš. To si úplně umím představit, jak to muselo pak bolet, šahám si tak na svoje kotníky a ta jemná kůžička a jak je to citlivý, béééé blééé. No, hlavně, že zase budou jako nový :)))Jinak s tím Wobenzymem je to docela síla, protože ta jedna tableta má 39kJ, takže když si jich dá člověk 30 denně , tak je to skoro 1200kJ navíc za den a to je hodně. Myslím ale, že za ten týden po lipošce co se to bere, se zase snad tak moc nestane, holt se pak musí ubrat. Ale na nějaké dlouhodobější braní, to radši ne, i když je to třeba dobrý.Jinak s tím strese, já byla loni na docela nepříjemným zákroku, ne kosmetickým, ale zdravotním, taky v lokálce, ale na sále a můžu říct, že jediný moje štěstí bylo, že jsem se na něj objednala a za týden už jsem šla, protože bych jinak nervama zblbla. Den před, jsem nemohla spát a ráno než jsem na to šla , se mi tak chtělo zvracet...no škoda popsanýho místa. S lipoškou to bylo podobný, že jsem byla oteklá a modrá a bolelo to nejvíc až to přišlo k sobě a navíc to bylo v obličeji, takže jsem týden nemohla mezi lidi. Takže doufám, že lipoška bude milosrdnější, musí být.A taky doufám, že když na to jdu po obědě, tak ještě tak 1,5hodiny před budu v práci a snad nad tím nebudu moc přemýšlet.Tak to je asi tak všechno...pa V.

Katka (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

Sametko,ty si z nás s těma fotkama děláš legraci,viď? Tam bych ti neřekla ani 60kg. Já mám 171 a 63kg,ale takhle štíhlá zdaleka nejsem. Ale moc ti to tam sluší!!!

Světluška (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

Sametko no to jsi mě pobavila...asi ano byla sem to já s kamarákdou, měla sem šatičky přece jenom v sobotu byl pěkný pařák...ale na lovu sme opravdu nebyly:))) Byly jsme na véče tak jsme to chtěli tou procházkou trochu vychodit...ale vůbec jsem si tě nevšimla jinak bych se určitě k tobě hlásila to je jasná věc...hele já myslela že ses chystala tento vík. na ty vnitřní stehýnka a teď si čítám o kotníčcích???

sametka (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

Moniko-diky za radu. Ty tabletky (Aescin polfa) jsou na recept,nebo volne prodejne?A diiiiiiiiik za kompliment:-) Jo kocka tak od hlavy po krk:-)))

Martina (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

Sametko....to jsou krasny fotky tak uz aspon vim jak vypadas a muzes mi prosim te rict kde mas ty kejty a ty speky?? Vzdyt jsi stihlounka holka.....kde si vzala ze mas (nejsem si uplne jista, ale mam pocit zes psala ze ms neco okolo 80 kg???) tak holky jestli Sametka z vas byla nejtlustsi na tom lipobabinci tak si neprejte videt me....mam proti ni 3x tak velkou prdel i kejty.....tak mam pocit ze pan doktor se mnou asi 1.10. vyrazí dvere :-):-ú ba ne. Ale jsi pekne holka, predstavovala jsem si te uplne jinak :-)

monika (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

sametko, tak gratuluji že si to přežila, i když jsi mě moc nepotěšila, ale očekávám bolest u kolen protože ty se nikdy nezastavěj furt makaj a tak budou natejkat a bolet, no to se mi tam snad ani nechce a to to mám až za 5 týdnů. já na to otékání dostala aescin polfa, jsou to kaštanové tabletky za pár korun, tak si je když tak kup a uvidíš. hlavně že už to máš za sebou teď už to bude jenom lepší. jinak na těch fotkách jsi teda supr kočka to ti povím.

sametka (Po, 6. 9. 2004 - 14:09)

Helenko-dekuji dekuji moc!:-) Ja si snad tu vasi laskavost ani nezaslouzim... alw jste vsichni fakt moc hodni ze jste na mne mysleli. Ja si prave taky myslela ze to bude bolet,proto jsem se na tu lipku "tesila" asi nejmin ze vsech:-) A ty z vas,ktere me osobne videly,dobr evedi,ze jsem adeptka na nekolik lipek jak vysita....Protoze na tom lipobabinci mi prislo,ze tam byly devcata vesmes stihle! :-) Jen ja takova vobluda:-)Martino-mam fotky na svem webu: www.sametka.amber.sk/fotozeKatko-no asi se taky po wobenzymu spravuji,vidis to jsem nejak nevnimala tento vedlejsi efekt,ja i po prvnio lipce tech kotniku a kolen pribrala asi 3 kg, pricemz jsem jedla mesic uplne minimalne,protoze jsem byla na nemocenske,a jen jsem vesmes lezela a rekla jsem si tedy ze budu drzet dietu a mesic jsem nezhresila a 3 kila nahore,mozna to je fakt tim wobenzymem:-) Ale ja ho ted jim stejne malo,max 5 dnu a denne jim jen 15tablet,tak snad to bude lepsi. Predtim jsem dodrzovala tech 10tab/3x denne. Ted ale asi taky zvysim davku,na ty nohy ot je asi potreba...

Martina (Po, 6. 9. 2004 - 13:09)

Je ja se taky vseho musim chytit, ty mas SAMETKO nekde nejaky fotecky? na ktere bych se mohla podivat??? Nebo to je jen soukromé a prisně tajne??? :-):-):-).Holky me se dneska hrozne blbe dycha asi budu muset skocit k doktorce, je to neprijemny a chci byt na lipku fit, ale nemam tuseni z ceho to je, musim se stale hrozen moc nadechovat aby se mi dostal vzduch az do plic..myslim jako poradne, mam pocit ze nemuzu popadnout dech.....a poboliva me na pruduskach, tak nevi nevim, nelibi se mi to. Ale to sem nepatri :-)

Helena (Po, 6. 9. 2004 - 13:09)

Já bych Ti chtěla taky Sametko pogratulovat, že už to máš za sebou. Myslela jsem si, že to bude bolet, protože toho tuku u těch kotníků moc není. Ale moc jsem na Tebe přes víkend nemyslela, přiznávám, neměla jsem vůbec čas přemýšlet, ale dívala jsem se dnes na ty fotky co máš na chatu a seš tam moc krásně skoro jako modelka. Měla bys to někam poslat. Tak ať Tě to moc nebolí.:)

Katka (Po, 6. 9. 2004 - 13:09)

Sametka-Já jsem jednou brala Wobenzym po dlouhodobé nemoci na posílení imunity a přibrala jsem skoro pět kilo. Ty se po něm nespravuješ? Jo,s tím Liotonem je to jasné,myslím že na to nebudu moci druhý den ani sáhnout.

sametka (Po, 6. 9. 2004 - 13:09)

Martino- uplne ti staci aby sis dala pod zadek tu savou plenu na noc, to te ochrani pred protecenim na lozni pradlo zcela jiste,ona je fakt ta plena nepromokava,i kdyby tam bylo te tekutiny litr,tak to udrzi (anebo alespon se tak tvari:-) Pred zakrokem jsem si tabletku na uklidneni (Lexaurin) nevzala, ja byla pri prvni lipce u pana Linzera nervozni,kvuli spatnym predeslym zkusenostem,tak jsem ji dostala,ale stejne me to neuklidnilo,nevim jestli to jen na mne ma takovy ucinek,nebo vseobecne,ale byl to stejny pocit jako predtim,tudiz pri zadne z dalsich lipek jsem si tu tabletku uz nebrala,naco taky? stejne jsem se bala:-) Ono tesne pred zakrokem je clovek vyslovene frustrovanej, tomu se asi zadna neubranite, kdyz vite ze za 5minut uz se jde na to,tak jednoduse je clovek nervozni.Katko-no muj sef taky nedoceni vsechno,za to co mu tady vsecko delam, ze zastanu klidne i 2 lidi, tak to az tak doceneny neni,ale nejaky ten plat dostat preci musim,jako inzenyr ekonomie predpokladam ze jista uroven by mela byt.Co se tyce liotonu, tak ja mazu tedy az nekdy 5-6.den po zakroku,protoze predtim jsou tam stejne ty stripy (aby se ranka nerozjela a hojila a co nejlepe zcelila,aby byla jizvicka co nejmensi), no a za druhy to je docela dost citlivy ty prvni dny,tak naco na to jeste sahat? staci kdyz se s tim musi sedet,spat a dosedat na prkynko na wc(jedna li se o stehna ci boky). Prvni dny jim jen wobenzym a nic nemazu,asi 5 dnu,pak sundam stripy,skoncim s wobenzymem a zacnu mazat.mazu tak 2x denne cca 7-10dnu.podle nalady:-)

Katka (Po, 6. 9. 2004 - 12:09)

Sametko,tak takového šéfa jako máš ty bych si fakt přála. Já kdybych se rozkrájela,stejně to nikdo neocení. Asi budu muset fakt změnit firmu. Jo,ještě jsem se chtěla zeptat na ten Lioton,kdy to začínáte natírat,hned druhý den nebo později?

Martina (Po, 6. 9. 2004 - 12:09)

Jo to mas sametko pravdu, taky doufam ze to zaspim, premyslela jsem si ze si dam do postele nejaky igelit na to si dam nejaky ty pleny aby odsávaly a prikreju se nejakou starou dekou...no to bude neco :-) jen se bojim aby to moc nebolelo a aby to spravne odtekalo kdyz budu lezet, ale to je asi jedno ne? Sametko a dostala jsi vcera v Medi¨comu leky na uklidneni? Byla jsi nervozni. ja porad pisu jak moc se tesim a tak a uz se vidim jak se budu bat a jak budu posr.....:-):-)

sametka (Po, 6. 9. 2004 - 12:09)

Katko-nejak te trapi kde na to beru:-)Nezdedila jsem vubec nic a milionare snad zadnyho ani neznam. Normalne chodim do prace a vydelavam penize. Ja jsem docela dric,a jelikoz v praci travim skoro cely svuj tyden,na dovolene jsem nebyla ani nepamatuju,tak me za to sef patricne odmenuje. Ale taky je to pro mne drahe,si nemysli.Nejsem zadnej zazobanec. Proste holt liposka ais nebude uplne pro tu nejspodnejsi vrstvu lidi, a proto si myslim,ze resit tady vec,odkud na to lidi maji,je absolutne zbytecna. Jednoduse plasticke operace je nadstandart, a od toho se take odviji i jejich cena.

sametka (Po, 6. 9. 2004 - 12:09)

Katko, Martino- no tak pokud jdete vecer na lipku,tak pocitejte s celonocnim protekanim a vymenovanim plenek, ale nejspis to zaspite,akorat si pod sebe vlozte jednu tu savou podlozku a vymenite si pak ty pleny az rano,zrejme i neco malo protecete,pokud se nevzbudite v noci kvuli vymeneni,ale take to neni spatne,vsecko to nejhorsi prospite...

Martina (Po, 6. 9. 2004 - 11:09)

Ahoj Sametko trochu me desí to ze te to tak bolelo, na druhou stranu s tim asi clovekmusi pocitat ze takovy zakrok bude s trochou bolesti, jeste ze jsou ty prasky. ja jdu na zakrok taky oz mezi 17:00 - 18:00 a tak se asi taky moc nevyspim, ale trochu toho nepohodli a bolesti clovek musi vydrzet :-):-).Sarko....tak to jdi na tom stejne jako ja, ja taky nehledala jen jsem si povidala s lidma a ejhle....nasel se fajn kluk a jsem moc stastna.šrko nejsi nahodou z Hostivare??? Ja jen ze mam kamaradku Sarku z Hostivare a ma pritele z internetu a navic chce jit na lipku.....ale to je asi jen nahoda :-) protoze myslim ze na net nechodí :-).Sametko dekujeme opet za krasny popis to jsem sama zvedava co vam napisu ja den po zakroku :-). Tak ti drzim palce at te to moc nebolí.

Katka (Po, 6. 9. 2004 - 11:09)

Hele Sametko,šest lipošek,to už je docela balík,ne?:))Ty jsi snad něco zdědila nebo máš doma milionáře. Já jsem jenom chudý zdravotník a ohlížím se po lépe placené práci(asi tak o desítku měsíčně víc),ale není to vůbec lehké. Jo a až to budu mít,tak se nechám vycucnout celá :)))

Reklama

Přidat komentář