Reklama

plasticka operace

Zuza (Pá, 16. 6. 2006 - 09:06)

Danielo, je mi lito, ze si musela trpet, ale asi by to melo byt varovani pro ostatni, ze ne vsude je to stejne, nejen cenove, ale je to hlavne o praci doktora...vybirala jsem hodne dlouho a vyslovene na doporuceni, musela jsem videt vysledky, chtela jsem videt, ja to vypada po tydnu, po 14 dnech...a sla jsem vyslovene na jistotu. Dle meho prubehu hojeni po vickach slo zase plno dalsich znamych - byla jsem jak ziva reklama:-)- proste plno lidi by si ten "luxus" rado dopralo, ale maji strach...kdyz na me videli, ze to nic neni, vetsina se do toho pustila a jsou radi, ze to udelali...podle poctu uspesnych operaci bez modrin, bolesti ..ma myslim pan doktor o praci postarano - dobra prace se chvali sama...a lidi co potrebuji informace od druhych se vzajemne najdou, kdyz o to stoji.

Jana (Pá, 16. 6. 2006 - 09:06)

To Leny
Osobní zkušenost nemám, ale mé kolegyně chválí kliniku RIVA v Brně. Vznikla vlastně z plastické chirurgie a popáleninového centra v Bohunicích v nemocnici. Doktora ti neporadím, jmenovitě neznám. Zeptej se na to. Slyším na tuto kliniku jen chválu.

Zuza (Pá, 16. 6. 2006 - 08:06)

Robiku, zapsklej ses tu akorat ty:-)))), jak tu hledas kazdy muj prispevek a reagujes na nej:-))) to uz vypada na nejakou dusevni poruchu, zajadi k doktoru,napsat si pred jmeno Dr. to uz je taky diagnoza:-))))

Jak si predstavujes, ze jde z anonymni verejny diskuze nekoho vyhodit? To me prislo hodne vtipny:-))))) - ale pokud te opravdu trapi, proc reaguju na zdejsi pitomosti, tak proste proto, ze mam vlastni zkusenosti uplne jiny a myslim, ze by lidi meli vedet, ze nemusi trpet jako zvire, ze je to ciste na rukach odbornika...a nic zleho na te informaci, ze veci jsou jednodussi, nez tu nekdo (asi ze zleho umyslu) uvadi a druhe zbytecne strasi, nevidim. Ty ano? pak je to fakt na doktora. Kdybys cetl co pisu, tak jen vyvracim myty a predsudky. Nic vic.....ze to nekoho itiruje je jeho problem, ne muj a divim se, ze do toho vstupujes(leda bys mel jine osobni zkusenosti - ale to nepises, jen kritizujes mou osobu bez toho, abys chapal smysl).

Ale jestli se svym Dr.pred jmenem souhlasis s tim, ze pri plastice vicek se picha injekce rovnou do oka....taaaak to joooo:-))))))))

Dr. Robert (Pá, 16. 6. 2006 - 08:06)

Danielo Zuza leze do vsech diskuzi vsude pise ze ostatni nemaji pravdu.Vsude se hada a vsude je hnusna.Proto ji odevsad vyhodili.Je to stara zapskla zenska co nema nic jinyho na praci.co taky chces po pojistovacim agentovi.

Daniela (Čt, 15. 6. 2006 - 22:06)

ale jo,zvládli jsme to s panem doktorem v čekárně na lavičce, kdyžnevěříš tak to ti asi budu muset poslat svoje fotky po operaci, ale to padneš, fakt!:-D

Zuza (Út, 6. 6. 2006 - 17:06)

Danielo, nezlob se, ale jak to ctu, tak neverim, ze si kdy na vickach byla, do zadneho oka se injekce nepicha!!! umrtveni po prvnim vpichu u vicka okamzite pusobi, takze napinani uz neni citit, tahani tuku je citit jen jako pohyb ci tah, ale zadna bolest, nechapu taky co bys tam delala hodinu a pul....za pul hodiny bylo vsechno hotove, spis pred tim hodne dlouho trvalo to nakresleni a zvazeni jak co kde usmiknout. Bolesti, kdyz to prislo k sobe jsem mela asi tak 10 min., vzala jsem si ibalgin a to bylo cele. Jizva po 3 tydnech temer nebyla videt. Modriny minimalni, spis zadne, protoze to dobre "spalil" a nikde nic neprotekalo.

Lexi (Út, 6. 6. 2006 - 10:06)

Ahoj Danielo,

jak uvádím výše, u MUDr.Ferry na Laser Esthetic.L.

IM_cookie=true (Út, 6. 6. 2006 - 10:06)

Ahoj Lexi,kde jsi byla na těch víčkách?Daniela

Návštěvník (Út, 6. 6. 2006 - 10:06)

Ahoj Kamilo,obávám se, že spodní víčka se nedají dělat v celkové anestezii-je nutná pacientova spolupráce.Podstoupila jsem plastiku spodních víček v březnu-a přestože nejsem žádná citlivka, tohle bolelo JAKO BLÁZEN.1-umrtvovací injekce přímo do očí,vpich jehlou se dá ještě vydržet,ale ta látka pálí jako s...,na každé oko 3-4,přesto jsem toho cítila dost,2-největší maso je, když doktor odstraňuje tukové váčky které jsou hluboko uvnitř a ty vlastně tvoří ty pytle pod očima.Dělá se ti asi tak, že ti vrazí okem háček téměř k mozku,tam něco namotá,pak to křupne a on to vytrhne ven!Ležela jsem na sále asi 1,5h, chtělo se mi bolestí zvracet a po hodině už jsem chtěla odejít i s rozřezaným okem :-D.Kdyžto přichází k sobě,bolí to asi jako hluboká spálenina v tom daném rozsahu,protože když se provede řez pod víčkem,musí se pájkou spálit všechny cévky aby se krev nerozlila okolo a nevytvářely se podlitiny.Přísahala jsem, že podruhý už NIKDY,no teď mám za sebou 3měsíce a výsledek (až na jizvy,ty jsou vidět)celkem OK.ALE!Tmavé kruhy-stíny pod očima mám stále,zmizely jen váčky.Takže je to fakt na zvážení..jinak držím palce a hodně odvahy!Daniela

Leny (Po, 5. 6. 2006 - 18:06)

Mate nekdo zkusenost s plastickou chirurgii v Brne? ktera je nejlepsi nebo naopak kterou nebrat?
Diky za odpovedi :)

to Eva (Út, 16. 5. 2006 - 11:05)

jako dělat si srandu z Michaela Jacksono a jeho plastickych operaci, no nevim slečno, on jich měl určitě mín než vy, co se týče toho nosu. to že je bilej je vinou VITILIGA ale to uz nikdo nechce videt ani slyset.......
A pozor at se nerozpadnete, když se srovnavate s Michaelem Jacksonem, páč to se o nem taky říká.

Lexi (Út, 16. 5. 2006 - 08:05)

Ahoj Kamilo,

nevím to jistě, ale obávám se, že zároveň nos při operaci očních víček neudělají. Nos je nejsložitější zákrok, nevím, ale opravdu myslím, že ne.
Z bolesti maminka mít strach vážně nemusí, není to nic k nevydržení, navíc si může snadno pomoci léky proti bolesti.Ale pokud bych si mohla vybrat, dnes bych už zvolila tento zákrok při narkoze. Měla jsem lokální anestezii a příjemné to nebylo.
Jinak na operaci jsem byla u MUDr.Ferry na klinice Laser Esthetic v Praze, je to téměř na Václaváku a po zákroku si mě manžel odvezl domů.Asi týden to chce neschopenku, ale ne kvůli bolesti, ale kvůli klidu a otokům.Platila jsem 18.500,--Kč.
Pokud má ale maminka zestárlý obličej, možná by byl super celkový lifting obličeje. To by jí ale poradili na konzultaci.
Jako dárek je to skvělý nápad,určitě se pak maminka bude cítit o hodně lépe. Hodně štěstí. Lexi

Návštěvník (Po, 15. 5. 2006 - 13:05)

Ahoj Lexi,
mamka ma celkove hodne zestarly oblicej,to z toho vseho trapeni,ktere ji zivot prinesl.Pristi rok ji bude padesat a tak jsem si rikala,ze by to byl mozna pekny darek. Ma strach z bolesti,ale jinak je celkem rozhodnuta to podstoupit. Kde jsi na tom byla? A jestli nevadi ze se ptam, kolik jsi platila?A bolelo to hodne?
PS:Navic ma mamka od detstvi krivy nos, jeji velka nocni mura, ale naucila se s tim zit. Myslis, ze kdyz uz budou delat vicka (horni i dolni),ze by mohli zrovna udelat nos?Muj nazor je to udelat vsechno najednou,protoze vim, ze ona uz by se k nosu DELE asi neodvazila...
Dekuji moc za odpoved, budu se tesit.Kamila

Lexi (Út, 2. 5. 2006 - 08:05)

Ahoj Kamei,

byla jsem na pl.operaci horních i dolních víček loni v listopadu. Je mi 37 let a jsem moc spokojená. Celkově se obličej rozsvítil /reakce okolí/ a oči jakoby prokoukly. Ať to maminka určitě podstoupí, hojí se to poměrně rychle a výsledek stojí za to.

xxx (Ne, 30. 4. 2006 - 08:04)

je tu přímo samostatné téma na vpáčené bradavky, já po takové operaci sem u dr. Víška v klinice Lékařský dům v Holešovicích v Praze a jsem naprosto spokojená, neboj jdi do toho, měla sem jít už dávno a stalo to myslím do 10 tis, už sem po té operaci asi 5 let a je to krásné a funkční;)

Kamei (Ne, 30. 4. 2006 - 02:04)

Ahoj vsem, chtela bych se zeptat, jestli nektera z vas nema zkusenosti s plastickou operaci vicek (spodnich i vrchnich). Nechci to pro sebe, ale pro svoji mamku, ma take velke pytle pod ocima a celkove vypada starsi, verim, ze po opreraci by se ji oci zvetsily, rozzarily :) Tak jestil nekdo mate zkusenosti, prosim, dejte vedet, moc by nam to pomohlo pri rozhodovani. Dekuji Kamila

Kamei (Ne, 30. 4. 2006 - 02:04)

Ahoj vsem, chtela bych se zeptat, jestli nektera z vas nema zkusenosti s plastickou operaci vicek (spodnich i vrchnich). Nechci to pro sebe, ale pro svoji mamku, ma take velke pytle pod ocima a celkove vypada starsi, verim, ze po opreraci by se ji oci zvetsily, rozzarily :) Tak jestil nekdo mate zkusenosti, prosim, dejte vedet, moc by nam to pomohlo pri rozhodovani. Dekuji Kamila

Kata (Pá, 21. 4. 2006 - 21:04)

Ahojda!Mam na vas vsechny dotaz ohledne operace nosu. Chtela bych podstoupit operaci nosni prepazky, konkretne narovnani. Kolik to cca stoji?Dekuji za odpoved:-)

Renča (Pá, 21. 4. 2006 - 10:04)

Ahoj ve spolek.
do konce dubna mám zaplatit zálohu na operaci nosu na klinice Esthé. Oparaci mám domluvenou u MUDr. Prose. Teď bych potřebovala od Vás, které jste operaci prodělaly a máte vše ještě v živé paměti trochu morální podpory a nějáké informace, třeba jak jste to udělaly s předoperačním vyšetřením, jestli Vám doporučení napsal obvodní doktor a jestli se platí, případně kolik. Díky předem.

Martina (Čt, 20. 4. 2006 - 19:04)

Pro operace nosu bych vám chtěla všem doporučit Dr. Jeřábka ve Vítkovické nemocnici v Ostravě. Po operaci jsem velmi spokojená, můj nos vypadá skvěle.

Reklama

Přidat komentář