Reklama

plasticka operace

Janinka (Pá, 8. 4. 2005 - 20:04)

Este by som sa chcela spytat, ako to vsetko prebieha u vas.Moja prva plastika nosa prebehla cca za hodinku a hned som isla domov.Po odstraneni sadry mi lekar nos vobec nefotil a na kontrolu mam prist az po pol roku.Staral sa o vas lekar viac??

Janinka (Pá, 8. 4. 2005 - 20:04)

ahojte!Chcem sa vas spytat, ci niekto z vas podstupil 2operacie nosa behom pol roka? Odchadzam do zahranicia a nemam cas cakat kedy uplynie rok po operacii.Aj lekar pri kontrole usudil, ze je to na opravnu operaciu, len sa bojim, ci ten pol rok nie je skoro.Dakujem

Hana Průšová (St, 6. 4. 2005 - 15:04)

Mohu doporučit z vlastní zkušenost (prsa) a kamarádky (nos) Body este na Údolní 8 v Brně,jmenovitě Dr. Holuša.Je naprosto super a dělal prsa i Kobzanové a Kateřině Průšové.kontakt 604 525 035

Yami (Ne, 20. 3. 2005 - 11:03)

ahojte!Prednedavnom som stretla jednu zenu, ktora mala predtym fakt hrozne velikansky orli nos. Teraz je po plastike a poviem vam, ze ten nos je uplne nadherny.Je uplne ako umelecke dielo, fakt je to teraz to najkrajsie, co ma v tvari, presne sa hodi k jej typu tvare a pritom nevyzera umelo!Fakt klobuk dolu, podaril sa na jednotku. Vraj ju operoval doktor Guba-on teraz robi primara v Ustave lekarskej kozmetiky v Blave. Takze ak by niekto uvazoval o plastike nosika a je zo Slovenska, podla jeho prac ho vrele odporucam!!!

Helin (Pá, 11. 3. 2005 - 13:03)

Pane Čapek, podivejte se na www.bodyestet.cz, je to na brnenskou kliniku a radi Vam tam zodpovi Vase dotazy.

ČAPEK (Čt, 10. 3. 2005 - 22:03)

Často jsou dotazy ohledně operace nosu namířeny na redukování tkáně.Já mám ale problém příliš malého nosu.Jaká výplň je volena pro celkové zvetšení nosu(i kostní části).A projevuje se tento požadavek na změně ceny uváděné pro zmenšení nosu?Děkuji Čapek

Nina (St, 9. 3. 2005 - 11:03)

Zatim jmeno doktora zverejnovat nechci,protoze slibil,ze udela maximum,aby to opravil.Ovsem uz je asi jedno,ze budu muset zase podstupovat nekolik zakroku,proze jednim se to vyresit neda.Ten doktor je i tady velmi uznavany,a ja jsem z toho v soku,ja,ktera tak dlouho vybirala.A protoze tu opravu nabidl on sam,ja se toho samozrejme chytila,a duverovala mu,ze kdyz ji nabizi,tak to dotahne ku uplne spokojenosti.Ale co je nejhorsi,ze se neobtezoval mi rict rizika toho zakroku pred,a sdeloval je uplne suverene,az kdyz bylo po vsem.Dokonce i to,ze se mu do toho nechtelo.A to mu nedokazu zapomenout,protoze by to rozhodlo o tom,ze uz zadnou opravu absolvovat nebudu.On se proste se mnou o tom nebavil a operaci provedl.A ja mam ted slzy v ocich kazdy den,protoze kdyz mam srovnat muj puvodni nos,nos po operaci,tak tohle je tvar,ktery ma do prirozena daleko.Je to neporovatelne.Vsichni se dobre rozmyslete,koho si vyberete,a vzdy chtejte videt fotky jeho prace.A vse si nechte dopodrobna vysvetlit,ale z me zkusenosti je lepsi,si maximum nacist.Doplatila jsem na svoji duverivost.

Helin (Po, 28. 2. 2005 - 18:02)

Jsem rok a půl po operaci, doktor mně předělával celej nos, byla to prý jedna z nejnáročnějších operací. Z fotek PŘED a PO je to jasný, proč se u toho zapotil. Výsledek není úplně dokonalej, díky jizvám uvnitř je nos mírně asymetrickej, ale i tak lepší o 100 %. Mám silnou kůži, která se ráda jizví, ale jsem výsledkem nadšená. MUDr. Herzana z brněnské kliniky Body můžu jen doporučit. Taď přemýšlím o prsou, jen si musím chvilku počkat, až si na ně vydělám. A jdu tam znovu, jsou s MUDr. Holušou vyhlášení a mají k pacientkám takovej přístup, že si připadáte jako v bavlnce. Oba jsou fakt špičky.

Petra (Po, 28. 2. 2005 - 14:02)

Proboha! To je teda síla. Nino, prosím tě napiš nám všem kde ti ten nos tak pokazili, abysme si případně dali bacha. Díky Petra.

Nina (Ne, 27. 2. 2005 - 21:02)

Ahoj,take by me zajimaly opravy nosu.Podstoupila jsem druhou plastiku nosu,pitoma a duveriva svemu doktorovi,a ten ho dorazil.Taky nema uz co ubirat,ale pridavat. Vypada ted neprirozene. Ma nekdo zkusenosti s doplnovanim tuku?A je tady nekdo,kdo podstoupil treti plastiku nosu? Co na to kuze? Mam z toho desny strach,ale s tim co mam ted,se nevyrovnam.

Klara (Po, 14. 2. 2005 - 21:02)

Ahoj,nevite nekdo,kde by se dali najit nejake obrazky predelanych nosu,treba neco jako je implantinfo o prsach,tak ale o nosikach.Chtela bych videt,jak to vypada,jestli ty nosanky prece jen nejsou potom nejak neprirozene.Stalo se vam,ze nos vypada po plastice neprirozene? Docela se toho bojim,abych si nakonec nepritizila,jedna se u me jen o upravu spicky.

S (Ne, 9. 1. 2005 - 18:01)

Ahoj mate nekdo zkusenosti s vyplnovanim mist pod kuzi napriklad tukovymi injekcemi nebo vazivem? Mam prohluben u spicky nosu,a slysela jsem ,ze se to takto da resit. Napriklad i po urazech a naslednych deformitach...

Night (Ne, 9. 1. 2005 - 15:01)

Ahojte! Premyslim o plasticke chirurgii nosu na kterou by sem chtel jit nekdy v lete. Cetl jsem,ze v tomhle obdobi to pri neni prilis vhodne kvuli teplymu pocasi a slunci kteremu by pak kuze byla vystavena mnohem vice nez v zbylem roce. Nebyli jste nekto na operaci prave v tomhle obdobi a jake mate skusenosti? Diky

Petra (St, 5. 1. 2005 - 14:01)

Už dlouho uvažuju o plastice nosu. Za poslední dobu jsem zhubla asi 10 kg. Zhubla jsem i v obličej ale ten můj velký frňák je teď nějak ještě nápadnější.Uvažuju o UEM v Praze. Nemáte někdo zkušenosti s doktori na této klinice?

Jana (Čt, 16. 12. 2004 - 19:12)

TAKY BYCH SE CHTELA PRIMLUVIT JESTLI BY SE NEKDO NEOZVAL KDO PRODELAL ZVETSENI RTU.

dana (St, 15. 12. 2004 - 06:12)

ahoj Miso a nevis prosimte na Thomayerovu nemocnici email? A kolik te prosimte ta operace stala.

Misa (St, 8. 12. 2004 - 19:12)

Ahoj,jsem paty tyden po operaci nosu a jsemspokojena.Hledala jsem hodne let nekoho, komu bych se opet sverila do rukou, protoze mi to pred 13 lety pokazili. A nasla jsem, primar Karel Fahoun, DrSc., Thomayerova nemocnice, Krc, tel. na jeho sekretarku 261083260, volat rano kolem osme, to je vzdy k zastizeni. Zitra jdu na treti kontrolu a muzu rict, ze toho nelituju. Zkus to tam, ja to predtim overovala vsude mozne i u Doc.Mestaka, ale on slozite veci nedela. A navic, je to zak primare Fahouna:-))

Martina (Út, 7. 12. 2004 - 10:12)

Uvažuji o plastice nosu - mohl by mě někdo z Vás poradit na koho bych se mohla obrátit v Praze

sarah (Po, 6. 12. 2004 - 21:12)

Ahoj holky,ja uz trochu zacinam panikarit. Nos mi moc neoteka,a z jedne strany u spicky je skoro az takova prohluben,takze mi to dela hrozny stiny pri umelym osvetlenim. Vypada to krive.Sundanou sadru mam 11 dni,myslite ze se ty prohlubne zaobali? Takhle jak ho mam ted, bych ho tedy nechtela.Je tech 11 dni malo,kdyz mi to nijak zvlast neoteka?Ach jo,fakt z toho zacinam mit strach,protoze sice uz nemam bambuli,ale mam ho ted neprirozene zuzeny.

Misa (Út, 30. 11. 2004 - 17:11)

Jsem tri tydny po operaci mekke i tvrde casti nosu, navic s vybocenou nosni prepazkou, hrbolem nahore a bambulí vepredu.Prvni operace se pred 13 lety nepovedla,delal ji nekdo jiny.Celou dobu jsem se odhodlavala jit na to znovu. Dnes vim,ze jsem udelala dobre.Konecne se mi fajn dycha a mam hezky nosik. Dlouho jsem vybirala, kde se necham operovat.Doc. Mestak mi sdelil,ze tak komlikovane veci nedela a poslal me za svym ucitelem Doc. Fahounem z Thomayerovy nemocnice.Pristup a pece perfektni,jsem uz ted spokojena, a to si jeste pockam, nez definitivne zmizi otoky.Doc. Fahoun je velmi zkuseny operater,pise ucebnice pro mediky. Budete v dobrych rukou:-)

Reklama

Přidat komentář