Reklama

Liposukce II.

Zuza (St, 19. 1. 2005 - 16:01)

Ahoj jmenovkyne:-), nez se pridaji ostatni, tak prispeji svou troskou do mlyna:-).Dve partie najednou ve vyjimecnych pripadech. Uz to tu popisoval sam pan doktor, tumesc. tekutiny, ktera obsahuje i anestetikum je mozne do tela dopravit jen urcite mnozstvi ( podle vahy tela). Pokud toto max.mnozstvi vyjde tak na jednu oblast, uz se jich vic udelat neda...bez rizika predavkovani. Kdyz jde o dve mensi oblasti, tak to treba vyjde a pak se to da.Je to individualni. Vim, ze me by to najednou teda neslo :-)))), jen do tech stehen se nalily 4 litry, coz bylo maximum. Do bricha pak asi 3l, s tim jednim rezervnim by se moc stesti uz jinde nenadelalo...

Zuzka (St, 19. 1. 2005 - 15:01)

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím. Pozorně jsem četla příspěvky, protože se také rozhoduji jít na lipku. Chtěla bych poděkovat Zuze za její příspěvky, protože jsem se nechala hodně inspirovat a získla jsem díky ní hodně informací. Díky za ně. Jsem objednaná na konzultaci k Mudr. Liznerovi a vás zkušenějších se chci ještě předtím zeptat zda jde dělat-odsávat dvě oblasti najednou tumescenční liposukcí ? Konkrétně myslím spodní břicho a vnitřní stranu stehen. Mějte se krásně a díky za případné inormace. Díky. Zuzka.

Zuza (St, 19. 1. 2005 - 10:01)

Ahojky vsem, ptala jsem se na ten Anavenol, zda nevadi brat pred vykonem, tak nevadi.

Zuza (Út, 18. 1. 2005 - 22:01)

Katjo, zavolej tam a dohodnes si to. Telefon je v kontaktech na tech www strankach - primo na MUDr.Linzera

Zuza (Út, 18. 1. 2005 - 21:01)

Presne tak jak pise Marjanka, cena za zakrok je individualni a dohodne se s lekarem na konzultaci.Kazda jsme jina. Ono jd enapsat byla jsem tam a tam a platila tolik a tolik a tady, kdyz se podivate zpet, tak se to doctete, ja osobne napsala vzdy co mam, jak jsem spokojena a kolik jsem platila a taky od ostatnich je tu dost informaci, jen cist. Ja vim, je toho hodne, ale taky je sance se neco dozvedet. Krome tohoto chatu je stary chat Lipobabinec a Liposukce, informaci nepreberne.

Marjánka (Út, 18. 1. 2005 - 15:01)

Já se domnívám, že nejde říci, že ta a ta oblast stojí u doktora XY tolik a tolik. Je to asi velice individuální....a cenu se jistě člověk dozví právě při konzultaci. Protože jiná cena bude za odsátí malého nožství tuku a jinak většího. Já osobně jsem byla před 7 týdny u Dr. Linzera na spodním bříšku, kolik přesně můj muž platil nevím, byl to vánoční dárek, ale plus minus 25 tis. Kc, včetně prádla. A jak už jsem tady psala ...zákrok perfektní, báječná atmosféra...ale hlavně ...výsledek předčil moje očekávání. Jednoduše řečeno jsem maximálně spokojená a dnes vím, že jsem dobře udělala, když jsem absolvovala tři konzultace a nakonec se rozhodla tak jak jsem se rozhodla a jela si pro nové bříško až do Břeclavi.

bandina (Út, 18. 1. 2005 - 14:01)

Ahoj Šárko,jsem ráda ,že tě vidím,nebo teda spíš čtu:-)))Moniko,byla jsem v Olomouci u dr.Šimka na tum.lipce celého břicha.Nevím,co přesně by jsi chtěla vědět.Já jen můžu říct,že to spodní břicho mě už nikdo nechtěl udělat,že jsem adept na abd.plastiku,ale pan doktor mě vzal a jsem spokojená.

katja (Út, 18. 1. 2005 - 13:01)

Ahoj, dekuju za odpovedi. Mam jeste jeden dotaz. Dela Dr. Linzer konzultace i v Breclavi? Jsem z Brna, tak by to pro me bylo urcite lepsi, nez jet do Prahy. Konecne jsem se odhodlala zavolat, ale na cisle, kt. je uvedene na jeho strankach je hlasova schranka, tak to musim zkusit pozdeji...K.

Pavla (Út, 18. 1. 2005 - 12:01)

Tak to tady pročítám a je fakt,že některý útoky sem vůbec nepatří,ale na druhou stranu je pravda,že je tady hodně lidí,kteří prosí o ceny a nikdo jim je neřekne. Přece není problém říct byla jsem u Mudr.XXX na části těla YYY a platila jsem AAA. Taky zjišťuji kam mám jít,tak jsem si myslela,že si tady přečtu zkušenosti jiných,ale moc konkrétního tady není.

Šárka (Út, 18. 1. 2005 - 11:01)

Ahoj Moniko, na co k Šimkovi jdeš ? Já byla se spodním břichem před dvěma měsíci a spokojená jsem. Za tři týdny jedu na nohy. Myslím, že by se taky mohla ozvat Janina-Sluníčko, Bandina a Irenka....ty tam byly taky a snad spokojené jsou, ale bylo by fajn, kdyby nás jen nečetly a taky přispěly troškou do mlýna.... :-)A Zuzo, ty se raději moc nerozepisuj, víš, že to pak působí jako dráždivý element :-)))))

Zuza (Út, 18. 1. 2005 - 11:01)

Jooo, Zany, ja mela uplne stejnej pocit, tohle fakt nevypadalo jako vstrebavaci steh, jeden se rozvazal myslim sam a upadl a druhy jsem si vytahla, kdyz to kolem zaralo mirne cervenat.:-)))), takze to bude asi stejny.

Zuza (Út, 18. 1. 2005 - 11:01)

Sakra, to jsem se ale rozepsala co?:-))))

Zuza (Út, 18. 1. 2005 - 11:01)

Jinak koukam, ze by to chtelo asi male vysvetleni k Dr.Francu, proc ted nespokojenost. Tak jednak jsem hned na uvod uvedla, ze to byl risk, tedy pokus najit kompromis mezi prijatelnou cenou a vykonem. To se nepovedlo, ale na to se neda prijit hned. Hojeni bricha je ze vsech lipek nejslozitejsi, prave pro to, ze je to misto, kde se kuze podivne sklada, do kuze se vytlacuji zahyby obleceni, knofliky, zipy....Na pocatku neni poznat, jak se to povedlo nebo ne, otoky a otlaceniny to deformuji natolik, ze proste nic nepozante, ani kdyz mate uz dost jinych zkusenosti. Teprve kdyz ty nejvetsi otoky opadnou, da se poznat, hlavne hned po ranu, kdy jeste nemelo co bricho zdeformovat, jak je to rovne.Co se na lipce da zkazit? Kdyz proste projede nektera mista kanylou pri stalem odsavani vickrat, udela se tam propadla drazka, a kdyz vedle vezme mene, je ten rozdil jeste vetsi v rovine. pri otocich to nevidite, jak opadnou, najednou se to pole vyloupne. A to se stalo me. Je dokonce videt i smer, kterym jela kanylou pod kuzi. Na urovni pupiku zustala jitrnice zcela neodsata, tak v mirnem predklonu kdyz vezmu kozni rasu mezi prsty, jasne vidim, ze na leve je jen malinka a na prave o dost silnejsi.Jak se to stane uz taky vim, proste v leze se bricho lehce propadne do dutiny brisni, kdyz se naplni tumesc., tekutinou, propadne se jeste vic a kdyz pak nekdo odsava jen v rovine,to co se propadlo vic, tam uz zustane. To chce hodne zkusenosti lekare, aby to dokazal odhadnout kam az se da, muze a musi zajet, aby to bylo rovne. Tohle se da naucit jen cvikem a citem:-)a to umi malokdo.Myslela jsem si, ze na brise neni co zkazit, ale to jsem nemela tyhle informace a tak za blbost se plati:-).Vzhledem k tomu, ze moje brisko videli dva jini odbornici a na opravu to rozhodne vidi oba, uz to neni jen muj vymysl.Proto jsem predem varovala, ze doporuceni dat nechci a nemuzu, az po vyditelnem vysledku se vyjadrim jak jsem spokojena. To je myslim fer ne? bylo hodne holek, co melo zajem si do toho Brna dojet a kazdeho jsem brzdila, at si pocka na vysledky. Ty zbyvajici lipky uz mam davno odhojene, takze tam muzu s klidnym svedomim rict, ze naprosto spojena s praci jsem jen u MUDr.Linzera. Ale zase neni mozne davat vseobecne doporuceni, protoze kazda jsme jina a nekdo ma toho tuku o dost vic neni treba adept na tumescencni vubec a je lepe zacit klasikou v narkoze a doporuceni na tumecs. by bylo tahanim penez z kapes, protoze co se da zvladnout na jeden zatah a za jedny penize by bylo na 12x u jineho a taky za 12 plateb.Takze univerzalni rady se tady nemuze dockat naprosto nikdo, k tomu slouzi jedina moznost a to chodit na konzultace a radit se s odborniky, kteri telo vidi a maji moznost se vyajdrit konkretne. A v pripade tech hodne silnych bych si dovolila jedno doporuceni...vic hlav vic rozumu a tak obejit radeji vice lekaru a slyset vice nazoru.

zany (Út, 18. 1. 2005 - 10:01)

Ahoj Zuzo! Ten hrbolec jeden nešťastnej je dočista pryč, měla jsi pravdu! :-) Navíc se mi už podařilo vytáhnout jeden steh a nevím jestli se spletly, ale tohle není vstřebávací ani náhodou!

Zuza (Út, 18. 1. 2005 - 10:01)

Katjo, jasne ze se kazdy hoji jinak, ale ja byla koncem kvetna na lipce a v zacatkem cervence jsem jela na dovolenou uz uplne vporadku, pak jsem byla jeste koncem cervence a stihla se jeste v srpnu koupat a opalovat a byla jsem taky vporadku.

monika (Út, 18. 1. 2005 - 09:01)

holky chtěla jsem se zeptat, hodně jste psali že jste šli na lipošku k doktoru šimkovi do olomouce, můžu se zeptat jak se vám to hojí a zda jste z jeho prací spokojeni, jsem k němu objednána na únor tak bych chtěla vědět jak pracuje, protože se o něm psalo že je dobrý, ale to samé se psalo o dr.Franků a pak to nebylo zas tak růžové díky za odpověď

katja (Út, 18. 1. 2005 - 09:01)

Ahojte, chtela bych se zeptat zkusenych, kdy nejpozdeji podstoupit zakrok - boky a/nebo (??) stehna, aby se to zahojilo do leta? Asi je to u kazdyho jinak, ale aspon obecne...Dik K.

Marika (Út, 18. 1. 2005 - 09:01)

Poprosila by jsem o zaslání orientačních cen od pana doktora Liznera, jednalo by se o oblast bříška (pro manžela :-) a u mě zadeček a vnitřní stehna + plus by jsem poprosila o termíny za kdy od objednávky a konzultace jsou možné termíny operace, vše mi stačí momentálně pouze orientačně. Velice děkuji.

Zuza (Po, 17. 1. 2005 - 22:01)

No ja u nej byla, v Praze

máca (Po, 17. 1. 2005 - 21:01)

A v té Praze je to lepší nebo v Olomouci?Když já bych ráda něco přečetla od někoho kdo byl u pana doktora Lizera.A pak až volala přímo jemu.

Reklama

Přidat komentář