Reklama

Liposukce II.

Zuza (Út, 8. 2. 2005 - 13:02)

Tak dnes tez 14 dni po, jako Bandina,kompres uz zcela legalne nosit nemusim, jsem uplne redy a jak rika Bandinka, na tohle bych mohla kazdy tyden:-). Jeste musim pockat, az se "vypari" posledni zbytky otoku, ale tvar naprosto nema zadnou chybu.Jeste mi ke stesti chybi poopravit brisko na jedne strane, coz by teoreticky bylo vhodne nejdrive tak za mesic a kousek....a pak uz jen hura nekam pod palmy chytat bronz. Ale to je jeste daleko:(

bandina (Út, 8. 2. 2005 - 11:02)

Tak jsem měla kompres jen chvilku,bolí mě v tom nějak zada,nebo co.Ale stejně je to úplně v pořádku i bez něj.Tak na takovou lipku,jak proběhla tahle,budu chodit třeba každý týden.

Zuza (Po, 7. 2. 2005 - 15:02)

Ja mam obvykle dost starosti, abych se ukaznila aspon na tech 14 dni, ale ne dele jak 3 tydny uz to neni potreba. Uz to zahod:-))))))

zany (Po, 7. 2. 2005 - 11:02)

Ahoj :-) za jak dlouho po muzu definitivne odhodit kompres?

Zuza (Po, 7. 2. 2005 - 08:02)

Ahoj pri pondelku, zitra mam vyroci - 2 tydny po. Jsem uz uplne bez modrin (teda pokud nepocitam tu co mam od rohu stolu:-))), taky bohuzel uplne bez hlasu:-), za coz muze pochopitelne epidemie chripky :-))).Mam to zcela hladke, kolem pasu jeste citim vnitrni otoky, tam je to na tlak jeste citlivejsi, jinak uz pohoda.Misto kompresu uz jen lehce stahovaci puncochace a hladke saty, aby se nic nedeformovalo.

Zuza (Čt, 3. 2. 2005 - 15:02)

ehm:-), kdyz jsem tak poslouchala argumenty kamosky manzela, proc umely prsa ne...doslo mi, ze vlastne moc netouzi po jeji dokonalosti, protoze sam ma pupek...a vlastne se chlap podvedome boji, ze bude-li ta jeho dokonalejsi, vic vyniknou jeho nedokonalosti a ona...zacne koukat po jinych:-). Sice on taky zalibne kouka po jinych a dost mozna by ji i zahnul s nejakou s umelejma a problem by s tim nemel...nejspis soudi podle sebe:-) Ale liposka nejsou umely prsa, tady neni nic umelyho, jen se ubere tuk...

kkk (Čt, 3. 2. 2005 - 14:02)

Muj chlap s tim taky nesouhlasi, ale z duvodu financi :-( Jinak rika, ze az na tom budem lip, tak proc ne, kdyz mi to pomuze k lepsimu pocitu. Rika, ze to nepotrebuju, ale ja bohuzel vim, ze potrebuju. Kdybych ty penize mela, tak do toho jdu hned. Uz se na sebe nemuzu divat a desim se leta :-(( Jak vam osatym zavidim :-))

Zuza (Čt, 3. 2. 2005 - 14:02)

Martino, nemusis se ztratit na par dni, ale max. na par hodin a to snad zvladnes. Dnes je to tak, ze si jen odskocis...jako na kosmetiku:-).Chapu, ze neinformovany muze mit obavy a predsudky, chapu taky, ze chlapovi se nekdy dogmata uz vysvetlit nedaji, ale spis jde o to co chces ty. Chlapi odchazeji a prichazeji, ale telo zustava:-), to nemyslim nijak zle, jen zkusenost, ze o svych vecech si uz rozhoduju jednou pro vzdy sama.Jo a ty prsa:-)...zatim nerozhodne:-)

zany (Čt, 3. 2. 2005 - 14:02)

"...hnusny, neprirozeny, reznicina " -tak tohle mají být argumenty?!?!! Tak se ho jednoduše neptej -prostě použij místo věty tázací větu oznamovací... Jak to budeš řešit teď? Nebo to radši vzdáš? Vůbec ti tu situaci nezávidím :(

zany (Čt, 3. 2. 2005 - 14:02)

Myslím ty umělý prsa...

zany (Čt, 3. 2. 2005 - 14:02)

A jak to dopadlo? :-)

Martina (Čt, 3. 2. 2005 - 14:02)

Pry je to hnusny, neprirozeny, reznicina apod. Videl totiz kdysi nejaky dokument v TV a tam to fakt vypadalo desive, ale to se tocilo pred x lety a ted je to uplne jinak - ale jeho uz nic nepresvedci. Nemam to sice tak hrozny, ale vadi mi to, jine partie mi jdou celkem tvarovat cvicenim a zivotospravou, ale tyhle ani za nic. Bydlime spolu a mame mimco, takze nejde se na par dni ztratit a vratit se "hotova". Uz jsme meli i par ostrych hadek, ale vypada to beznadejne... Je to pry zbytecny risk.

Zuza (Čt, 3. 2. 2005 - 13:02)

Jo, presne, tohle jsem mela na mysli, ze ma negativni postoj ze strachu, tak s tim se da neco delat...Ale dovedu si predstavit jaky predsudky muze chlap mit, kamoska chtela lepsi prsa a to byl docela boj s vetrnymi mlyny:-). Stridave clovek chapal jeji i jeho postoj. Ona trpela "psima usima" a on desem z umele hmoty. A vcil babo rad no?

zany (Čt, 3. 2. 2005 - 12:02)

No tohle! A jakým způsobem ti odporoval?! Chápala bych, kdyby měl o tebe třeba strach... taky nevím, proč se na to lidi dívaj tak negativně. To mi přijde, jako by ti zakázal, aby ses cítila dobře... Doufám, že ti nezakazuje i kosmetiku a kadeřnici :-)Jinak já jsem to řekla z rodiny jen mamce, nevím, co je komu dalšímu do toho... přítel si ani nevšiml (ale mám zatím jen kolena, nevím, jak mi projdou boky :-))))

Zuza (Čt, 3. 2. 2005 - 11:02)

Tak to je mrzuty, proc ma takovy nazor? Treba se s tim da neco delat ...mozna ma jen malo informaci a zkreslene predstavy. Ja kdyz poprve slysela o liposukci, mela jsem taky dost negativni postoj:-) Zjistila jsem, ze pribuznym je lepe nerikat vubec nic, pochopeni jsem nenasla ani u tech, kteri tez se svym telem experimentuji. Nakonec to nemusi nikdo vedet, neni nic poznat. Ovsem pritel, to je neco jineho. Nicmene si myslim, ze moje telo je jen moje vec a rozhodne bych si do toho nenechala od nikoho kecat. Prece to, ze je nekdo neci pritel nebo dokonce manzel neznamena, ze ma nejake pravo o tele druheho spolurozhodovat ne?

Martina (Čt, 3. 2. 2005 - 11:02)

Holky, a jak to zvladli vasi blizci? Ja jsem narazila na velmi silny odpor pritele, takze z toho asi nic nebude :-(

Zuza (Čt, 3. 2. 2005 - 09:02)

Kompres jsem vcera uz vyresila po svem:-), odlozila ho hluboko do skrine a nahradila stahovacima puncochacema. Vyrabi je Elite, jsou stahovaci a navic tvarovaci (neco jako ted nabizi ta reklama na to stahovaci poradlo Siluet). Na prvni tyden to teda nedoporucuju, to bez kompresu nejde, ale ted mi to vyhovuje. Dala jsem na to ksandy, aby se to vytahlo vysoko nad pas a krasne to plni svuj ucel.Kuze mi sice stale jeste zcela nepatri, ale uz to prakticky neboli, ani na dotyk. Takze pristi tyden se uz s klidnym svedomim vydam na hory lyzovat - myslela jsem, ze to budu muset odlozit (pri predstave, ze nekde na ty odsate boky padnu), ale jeste mam pred sebou tyden hojeni, takze v pohode.

Zuza (Čt, 3. 2. 2005 - 08:02)

Ahojky vsem:-)Zany, direk mam celkem 6 a to dve na zadech nad zadeckem, dve po stranach nad boky a dve dole pod boky. Ty 4 "bocni" jsou uz neviditelny, dve jsem uz nenasla ani pri patrani, jeste ty na zadech jsou lehce znat a to jsem jen tyden po.Vim v cem to je,ze se to tak rychle hoji - pan doktor narizne u kuzi presne ve smeru jak pak k sobe prirozene doleha. Tim to drzi, nesije se jen stahne stripy (lepici prouzky). Ta kuze na zadech je u nekoho vypnta sama o sobe, takze kazde ohybani ty dirky namaha, proto se hoji pomaleji.Ale stejne zmizi, do mesice po nich nebude ani pamatka:-)Vzdy jsem si myslela, ze cim mene direk do tela, tim lepe - OMYL!!! Kdyz se maji vykryt peclive vsechna mista, navic tak aby se neporusily zavesy kuze a nemusel se diky tomu nosit dlouho kompres...z jedne dirky to nejde. Treba prave pro to nemam to bricho uplne rovne, protoze mam jen dve dirky dole...vse brane jednim smerem od spoda....nic protismerem (krizem).

zany (St, 2. 2. 2005 - 23:02)

"...aby to bylo ovladatelne jen osobou, ktera v kompresu prebyva..." LOL :-)))))))Me ten kompres taky neskutecne stve... jen v nem hrozny horko a vubec... obdivuju ty, co jsou ochotny jit na lipku v lete a pak ty horka stravit uvnitr teto neprijemne, nehezke a neuveritelne otravne veci...

zany (St, 2. 2. 2005 - 23:02)

Teda -prekvapeni!!! Ja jsem zila (nevim proc) v predstave, ze se dirky delaji vzdycky jen 2 -a z tech se vsechno vysaje. Kolik jich je po lipce boku a jak jsou rozmisteny...? -Zuzo?

Reklama

Přidat komentář