Reklama

Liposukce II.

Reny (Po, 21. 2. 2005 - 14:02)

tak to se zuzo,opravdu mylis.Z moji zkusenosti vim,ze super klinika a tvar vsem znama nezarucuje kvalitu. V pohodicce odsouhlasi dva tri zakroky najednou,a pritom v zahranici delaji temer vetsinou jen jednu.Jenze tady u nas super klinika nova se musi zaplatit,a pak to jde na ukor kvality,hlavne ze je z toho hodne penez. tento pristup me naprosto zklamal,protoze diky tomu jsem nedostala vic informaci,nez bych mela.A ted trpim.Plastici pro me skoncili jednou pro vzdy,i dobry doktor se muze ukazat jako spatny doktor...

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 13:02)

Odbornici s lidskou tvari v plasticke chirurgii - to zni moc hezky, ve me to vyvolava vzpominku na socialismus s lidskou tvari :-))))) - ale to odbocuju :-) jen jsem alergicka na nektere vyrazy:-)))).Naopak, jsem presvedcena, ze kazdy lekar svou praci dela jako poslani a zodpovedne , svedomite a cestne. To je takovy zvlastni druh povolani.Ale to nema prece nic spolecneho s tim,ze se tim taky musi uzivit a za svou praci mit odpovidajici odmenu a zaplatit z toho taky vsechny naklady kolem. Ze by nekdo byl tak "cestny "a pracoval jen za minimalni mzdu - proc by to delal proboha? To bych se bala uz proto, ze by mi prislo, ze je dusevne chory:-))))).Takze jsem srozumena s tim, ze za kvalitu a dokonale tvarovani dam vic, nez za nejake odsati. Pokud je nekomu vysledek fuk, at si jde kam chce, kdo hleda to co ja - kvalitu, pak musi pocitat s tim, ze tohle neco stoji.

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 13:02)

Mileno, taky mam za sebou nekolik liposukci a to tez od trech ruznych lekaru, takze neco o kvalite a nekvalite vim na vlastni kuzi. A ze se toho da zkazit velice mnoho, tak to jsem mela moznost videt na fotografiich a sama tez nejsem spokojena s nekterymi vecmi.Prave proto je tu tato diskuze, aby se mohly ty co to maji za sebou at uz uspesne nebo neuspesne projevit a varovat ci doporucit. Vyber lekare je proste o neustalem dotazovani se a cenu bych v tomto dotazovani postavila az na konec te rady, prvotni je videt vysledky!!!! a tak ano, zaklepu na dvere a zeptam se na praxi, provadene vykony, opravy a nepovedene veci (chapu, ze nekteri pravdu nereknou), necham si ukazat jejich album pred a po vykonech (dobry lekar je ma k dispozici)a udelam si obrazek z celkoveho rozhovoru a pristupu. Dal patram po klientkach, ktere maji nejakou zkusenost (zdejsi chat je idelani prilezitost k vymene zkusenosti) a pokud to jde, sejdu se s nim i osobne. To je asi tak vse co se dnes da delat. Jit metodou pokusu a omylu je hodno dobrodruha a protoze ja takovy dobrodruh jsem, tak jsem neco z toho vyzkousela. Proto se snazim vsechny ostatni varovat pred timto "dobrodruzstvim", me se to nevyplatilo. Je mi 42 let, na tele mi stale jeste zalezi a to tak, ze rada v plavkach vyjdu na plaz a tak me nerovnosti treba na brise nebo stehnech vadi. Co se da zkazit? tak treba na brise mam vyjezdene dve drazky, jak tam pani doktorka projela vickrat, nez bylo treba se zapnutym odsavanim, kde na druhe strane ponechala dost neodsateho a to tvori jakysi burt pod kuzi - celkovy vzhled? Vlnite bricho - do plavek nepouzitelne!!!!Co se da zkazit na nohach? Vnitrni stehna - nekolikrat zajel ponekud hloubeji, takze mam zatrvdle boulicky pod kuzi, nektera mista nejsou odsata, takze mam pod zadnici bouli navic a tim mistem si nejen stale skrtam stehny o sebe, coz je v horku vic nez neprijemne, ale v plavkach je to hodne videt a nejen to, v tesnych kalhotech taky. takze pokud nebudu narocna na svou figuru, reknu si, je to dobry, kdyz to stahnu oblecenim a vezmu si volnejsi kalhoty nebo sukni, nebude nic videt. Ale to me nestaci, chci to mit nejen odsate, ale taky vytvarovane a v tom je ten rozdil mezi lekari.

Milena (Po, 21. 2. 2005 - 12:02)

Zuzo, dost dobře nechápu vaše tvrzení, že dobrý lékař, který se vypracuje bude postupně zvyšovat svoje ceny, kde jste na tom byla? Z mé letité praxe vím, že je mnoho velmi dobrých odborníků s lidskou tváří, kteří jsou velmi skromní a bylo by jim hanba si učtovat za své vykony takové nekřesťanské sumy, jak jsem tady četla. Já nepopírám, že není určující kvalita výkonu, ale jak vy jako laik zjistíte, zda onen lékař, kterého jste si podle svých kritérií vybrala je právě ten pravý, který vám to udělá na 100 procent? Zaklepete na dveře a zeptáte se "Pane doktore, děláte kvalitně?" Vy si myslíte, že tady diskutují všichni, kteří mají liposukci? Že tady se to dozvíte??? Tohle je přece hloupost. Já mohu za sebe říct, že na liposukci se toho zase nedá až tak moc zkazit,kdo to může posoudit líp, než ten, kdo byl u toho.... proto radím děvčatům, aby pro ně byla určující hlavně CENA. Sama mám 3 zákroky za sebou a jsem spokojena. A to mi každou operaci dělal jiný pan doktor.

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 12:02)

Jen se obavam, ze zkuseneho a za 5 tis. - to se vylucuje. Nikdo z tech dobrych to nebude delat pod cenu a porovnam-li naklady a namahu+ zodpovednost - rovnice mi s 5ti tisici nevychazi.

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 12:02)

Jano, myslim, ze by sis mela dat tu praci a precist si stare prispevky, nevim jestli najdes co hledas, ale reference na ty levnejsi liposukce tu jsou. Ja bych osobne do toho nesla, dost jsem se jednou levnejsi liposukci vytrestala a nestoji to za to, stejne musim na opravu a z levneho je razem ta nejdrazsi.To radeji nic, nez takove riziko.

Jana (Po, 21. 2. 2005 - 12:02)

jsem myslela za jednu partii 5 000,-. Ale nemyslela jsem pod nečim vedenim, chci nekoho zkuseneho. Na takovou odpoved jsem necekala. Ptala jsem se jestli je tu nekdo, kdo to ma za ty penize a je spokojen.

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 12:02)

Jano, za ty penize tolik partii? To nevim jestli je to vubec realny, za ty penize se nedaji poridit ani drobnosti v plasticke chirurgii - ale mozna je sance na nejakeho zaucujiciho se lekare, ktery v ramci vyukoveho programu pracuje temer zdarma pod dohledem nekoho zkuseneho.

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 11:02)

A Mileno, dobry chirurg nebude delat zadarmo a taky ne kazdy uznava reklamace - vim, ze nekteri ji zcela vylucuji a doctes se to uz pri podpisu prohlaseni pred vykonem. Takze tve zkusenosti jsou zajimave, ale jednostranne. Svet je i jinde, nez tam kde si pracovala cely zivot.Praha je drazsi, vsechno je v Praze drazsi, nikdo se nepozastavuje nad tim, proc stejny panelakovy byt v Praze stoji 2 mil. a v okresnim meste jen pul mil., a v male obci jen 200 tis. Tak to je, zakon trhu. A protoze jsem pro to, aby vse resil trh sam a nikdo jiny do toho nezasahoval, tak s tim souhlasim. Kdo chce za levno, ma moznost, ale musi pocitat s tim, ze vysledky muzou dopadnou ruzne. Protoze zatim neni moznost si telo nekde vymenit,je docela mozne, ze vam ta "parada" zustane uz na cely zivot a ze to nekdy pripomina spis stav po uraze...to uz jsem na fotkach videla.Taky se muze stat, ze pujde nekde za hodne draho a vysledek bude stejne katastrofalni, protoze si na profika nekdo jen hraje-ale to se nakonec driv nebo pozdeji provali a spatne zpravy se siri rychleji nez dobre, dojede na to. Proto si myslim, ze reference jsou tim nejlepsim meritkem. Reference o % ne poctech. Muze byt doktor, co ma treba jen 5 reklamaci oproti jinemu, co jich ma treba i 30 do roka. ALE!!! ten co jich ma jen 5 taky mohl za rok udelat treba jen 30 liposukci a ten co jich ma 30 jich udelal 500.A jinak jeste Mileno, pokud je nekdo takovy patlal, ze ani 500 liposukci za rok jej nedovede k dobremu vysledku, tak neverim, ze by se vubec kdy dostal na takove cislo¨, protoze to, ze to neumi se rozkrikne rychle a tezko by se tam objednavaly davy silencu, touzicich po levnem znetvoreni sveho tela. :-))))))

Jana (Po, 21. 2. 2005 - 11:02)

Nevite nekdo, kde to delaji nejlevneji? Jsem studentka a potrebovala bych nutne odsat boky a stehna. Penez je malo, takze okolo tech 5 000,- bych to brala.Díky.

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 11:02)

Mileno, jestli mas nejake zkusenosti, jak rikas, tak prece nemuzes nekomu radit, aby se orientoval podle ceny, proboha - jedine meritko je prece kvalita odvadene prace a pak az teprve ta cena. Prece kdyz vis, jak hrozne to nekde muze dopadnout, nemuzes poslat nekoho tam, kde je to nejlevnejsi. O tech dobrych se vi stejne tak jako o tech spatnych, neverim, ze by nam nejaky super lekar zustal utajen:-)))).A nikdo tu netvrdi, ze jmeno se ziskava jen poctem odvedenych plastickych operaci (mnozi lekari na otazku kolik toho maji za sebou, tyto operace scitaji a cislo zni sebevedomne, nicmene procento liposukci v tom byva mizive), ale odvedenou praci s vybornymi vysledky. A to je nezpochybnitelne meritko!!!!Jsou jiste mladi a sikovni a talentovani, ale liposukce je o zkusenostech a talentu lekare. Uceny z nebe nespadl a v tomto oboru to plati dvojnasob. Kdo ma neco na tele vi o cem tu mluvim.Takze pokud nekdo zacina a ma dobre vysledky, je to jen dobre do budoucna, ceny bude mit na svuj start nizsi, logicky a casem se vymaka na sve dobre jmeno a ceny zmeni. Co stoji tekutiny a nastroje predstavu mam, taky jako podnikatelka vim, ze naklady zahrnuji - pronajmy, energii spotrebovanou k vykonum, odmenu personalu, odmenu lekare, ktery si z toho plati taky dalsi naklady (dopravu, ubytovani, dane, soc.+zdrav.)- uprimne receno, umim si predstavit kolik za tolik zodpovednosti pak lekari zustane z nejakych 5 tis.....kdyz k tomu pripoctu narok na reklamaci (zdarma)...to uz spis vypada jako nejaka charita a podpora statu, nez jako vydelecna cinnost. :-))))

Milena (Po, 21. 2. 2005 - 10:02)

já souhlasím s názory, že ceny za liposukce v Praze jsou hodně vysoké a jsem ráda, že se to tady trochu rozvířilo a přidávají se další. Jsem zdravotní sestra na plastické chirirgii a vím, kolik stojí tumescentní tekutina, znám i ceny výkonů. Asisitovala jsem u stovek zákroků a různými lékaři a musím vám vyvrátit, že cena je dána zkušeností a spokojeností klientek. Je to nesmysl. A velkej.Příští rok jdu do důchodu, čili mám něco za sebou.Vím, o čem mluvím. Můžu vám zodpovědně říct, že z 10 lékařů /esetetických chirurgů/ je jedna třetina drobrých, protože mají zkušenosti, vypracovali se. Druhá třetina jsou velmi mladí nadějní šikovní-jak já říkám přímo sochaři, kteří odvedou tak precizní práci, aniž by měli nějaké zkušenosti. Mají talent a hlavně cítění pro modelovaní tvarů ženského těla. Poslední třetina jsou tací, kteří můžou dělat 3 liposukce za den několik let a nikdy dobří nebudou. Tak tohle je bohužel z praxe, nikoli sbírání informací z netu, tak jak se to tady prezentuje, dělají se mylné závěry a staví se do roviny kvalita a cena. Bych vám přála vidět ty fotky, těch nepovedených liposukcí i od velmi známých chirurgů.Takže pokud můžu poradit ženám v rozhodování - tak jediné - opravdu se orientujte podle CENY. Každý dobrý chirurg vám případnou reklamaci uzná a zdarma opraví.

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 08:02)

Dano, s tou bolesti to je divny, nedela se ti tam nejaky zanet? Pises, ze jsi byla jeste na vickach?...mozna to je moc zasahu najednou a tak to telo nekdy nezvladne. Dost se divim, ze je nekdo ochoten takto riskovat ( ted to je na adresu lekare!). Ale mozna to cele jen spatne snasis. Mas teplotu? Jedina rada ted je - zavolej tam kde ti to delali a domluv si ihned kontrolu. Co nejrychleji, pokud by tam byl zanet, muze to byt vazny problem. Pokud o nic nejde, aspon budes mit klid.K tem ocim,sbiram informace na tohle tema, protoze se tez chystam na neco takoveho. Jestli muzes, napis mi neco vic, treba na email, at tu nedelame zmatky v tematech. kazdy poznatek z tehle oblasti me zajima. Dik.

Dana (Po, 21. 2. 2005 - 01:02)

Jse pátý den po liposukci břicha a opravě očí. Lidi, já trpím jak kůň! Navíc mám pocit, že místo, aby mně tuk odsál, mně ho tam ještě více napumpoval! Banděro mám jak bejk, nemůžu udělat bez bolesti ani pohyb, zhubla jsem od liposukce 4 kg - v rukách, nohách, všude - jen to břicho je jak buben!!! Co mám dělat? POMÓOOC!

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 00:02)

Lenko, tady rozhoduji o jmene doktora jen a jen vysledky. Prave proto doporucuji si nejdrive precist starsi prispevky a pak se teprve zapojit do diskuze.

Zuza (Po, 21. 2. 2005 - 00:02)

Verco, dieta neni potreba drzet, snad jen pokud mas nejakou nadvahu, to samozrejmne liposukce nevyresi.Lenko, diskuze je o tom, ze nekdo muze mit jiny nazor a tak ho take prezentuje..v tom je zahrnuty i nesouhlas s jinym nazorem. Protoze jsi na diskuznim chatu, tak tu nemuzes cekat nic jineho:-))))))))))))...zvlast po tom, co tu davas zavadejici priklady. Telo ma clovek jen jedno a pokud se lekari liposukce na tobe povedla, bud rada. Jine to stesti pri hledani te nejlevnejsi varianty nemely. Mela bys videt nektere fotky!!!! To je pak mnohdy uz i neresitelny, nekdy opravitelny, ale cena pak naroste mnohonasobne ne jen o penize, ale o strach, bolest, zklamani...Takze Lenko, nenavadej tu proboha nikoho, ze maji hledat nizke ceny, ty vysledky muzou byt otresny. Tezko si muzu predstavit, ze nekdo, kdo bude velice uspesne a temer zadarmo provadet liposukce zustane natolik utajen, ze bude nutne jakesi patrani!!! :-))))) - pripada mi, ze si z nas delas legraci. Takove info by se rozneslo velice rychle behem par mesicu a ze by nekdo nemel dnes odkaz na netu ? Kdyz jej tam ma kdejaka manikerka:-)))) to je jak sci-fi.A posledni: prozrad nam jmeno lekare, ktery provadel tu tvou liposukci - jiste to prispeje prave k rozsireni mistniho rejstriku.

verka (Ne, 20. 2. 2005 - 22:02)

ahoj, prosim ty, kteri maji zkusenosti s liposukci ,aby mi poslali na email odpoved, zda bezprostredno po liposukci je notna nejaka dieta. DIky

LENKA (Ne, 20. 2. 2005 - 22:02)

A JEJEJ, ZASE TU NEKDO VYVRACI MUJ NAZOR. KAM JA JSEM SE TO JEN DOSTALA? TU PRACI SI SAMOZREJME DAM, AZ BUDU MIT VICE CASU, PRECTU VSECHNY PRISPEVKY, ABYCH BYLA VICE V OBRAZE. ALE STEJNE MUSIM TVRDE NESOUHLASIT S VAMI, ZUZO. kDYZ DOVOLITE, NASTINIM VAM MALY PRIKLAD, ABYCH VSECHNY VYVEDLA Z OMYLU O ROVNICI KDE JE CENA PRIMO UMERNA KVALITE.MOJE DCERA, KADERNICE NASTOUPILA PO VYUCENI DO JEDNOHO NEJMENOVANEHO SALONU. MA JMENO, TUDIZ CENY ZA JEJICH SLUZBY SE OD TOHO SAMOSEBOU ODVIJEJI. JAKOU UROVEN A STALE ZDE ZMINOVANE ZKUSENOSTI, MUZE MIT HOLKA PO VYUCENI? ZADNE. PRESTO JI PRIJALI A CHOVA SE JAKO OSTRILENA BORKA, KTERA INKASUJE OD ZAKAZNIC ZA STRIHANI KLIDNE OD 800 NAHORU /PLAT MA NA HRANICI ZIVOTNIHO MINIMA/ PRIJDE MI TO VIC NEZ UJETE. PREDPOKLADAM, ZE V TAKOVEM SALONU PRACUJI ZKUSENA DEVCATA, KTERA JSOU NEJAK SPECIELNE SKOLENA, MAJI UZ NEKOLIKALETOU PRAXI, ALE OPAK JE PRAVDOU. VZEZMOU KLIDNE PO VYUCENI. PRIJDE ZAKAZNICE A JE SPOKOJENA, ZE JI ZA LITR OSTRIHA MOJE HOLKA BEZ PRAXE, ALE VE ZNAMEM SALONU. TAK TOTO SEM SICE NEPATRI, TO BYL JEN MALY NASTIN TOHO, JAK LZE SNADNO NALETET A ZE JE POTREBA NEKDY NECHAT ZVITEZIT ZDRAVY ROZUM. mEJTE SE VSICHNI MOC PEKNE A NEVYHAZUJTE PENIZE KOMINEM.

Zuza (Ne, 20. 2. 2005 - 20:02)

A jeste dovetek : podle ceho se hodnoti kvalita lekare...no prece podle vysledku:-))) a na toto hodnoceni je tu cela rada prispivacicich do teto diskuze, vlastne o tom to tu je....

Zuza (Ne, 20. 2. 2005 - 20:02)

Lenko, tak to sis mela tu praci dat a neco si z teto diskuze precist, protoze sis mohla usetrit tolik zbytecnych pismenek. To nemyslim nijak zle:-)To, ze tu ma nektery z lekaru "jmeno" neni o tom, ze se prohlasi za vyznacneho a k tomu nastavi ceny:-). To by nakonec neproslo nikomu.(Urcite to nekdo zkousi a urcite drive nebo pozdeji narazi) Za tim je opravdu hodne prace a kdyby sis to tu precetla, doslo by ti, ze jinak, nez zkusenostmi se v tom neda dosahnout takove kvality. Pokud si videla jak se to provadi, musis to vedet. A uprimne muzu rict, ze za 3 nebo 5 tisic celkove ceny bych to nedelala ani ja - laik.To procento, ktere z te castky nakonec lekari zustane jako odmena je na muj vkus nic moc a tolik zodpovednosti by me za nejakych par stovek nestalo. To si dovedu predstavit snadneji vydelane penize.Vedu si svuj soukromy prehled - neda se rict statistika - o deni na "liposukcnim nebi". Zajima me to a tak si uz troufam rict, ze kvalitu poznam. Kdyz si to tu Lenko prectes, poznas proc. Nez vstoupim nekde do diskuze, prectu si co bylo uz predmetem.

Reklama

Přidat komentář