Reklama

Liposukce II.

Zuza (St, 26. 1. 2005 - 18:01)

Tak krome toho, ze jsem vcera pana doktora Linzera videla, tak jsem pri te vzacne prilezitosti u nej absolvovala tez jednu uzasnou liposukci boku a beder. A to v prijemnych prostorach v Jihlave. Moc pekne prostredi na vysoke urovni a predstavte si damy, asistent tez muz. Uzasny, kdy se vam stane ze vas laskyplne oblekaji hned dva muzi najednou:-)))). Opet dokonala prace v kombinaci s humorem, peci a jemnosti.Jako vzdy bezbolestne.Dnes jsem byla na kontrole uz v Praze, povedlo se presne ve chvili, kdy uz v tele neni tekutina a jeste nejsou otoky, takze temer vysledek. Vypada to uzasne, tady ani neni treba o nicem pochybovat - je to dokonale. Potkala jsem se v Jihlave s Bandinkou:-), moc ji to slusi holce jedny kudrnaty:-)a musim uznat, ze i to bricho i boky ma ted super a je to kocka.Pan doktor byl jako vzdy mily, nezny a zabavny.Jak rikala onehdy Bandina, tam bych sla kazdy tyden:-)))).Do Jihlavy to je hodinka cesty:-) po dalnici, zadny problem, to i po Praze jedu kolikrat dele.Porad mi tahle metoda pripada jako zazrak...ani to nijak neboli, ani to nijak dlouho netrva, proste se to odsaje a je to pryc. To nema chybu:-)

Zuza (Út, 25. 1. 2005 - 20:01)

Kristyno:-), tak zkuseny tu asi nikdo neni, alke je to dobra otazka na pana doktora, tak vydrz:-)

Kristýna (Út, 25. 1. 2005 - 20:01)

Holky, měla bych na vás zkušenější otázku, zda lze provést i liposukci tváří (ne podbradku) když mám tváře jak syslík, protože vždy přiberu nejdříve tam. Díky.

bandina (Út, 25. 1. 2005 - 19:01)

Souhlas se Zuzkou.Na lipku v CA bych rozhodně taky nešla.Ale nejde tam spíš o to Terez,že lipka v CA je levnější?Pak by tvoje rozhodnutí bylo pochopitelné.A jinak ,pan doktor nám nikam neutekl a je pořád taková jednička,jak byl.Byla jsem u něj dneska.

Zuza (Út, 25. 1. 2005 - 17:01)

To jo, to jo :-))))

Léňa (Út, 25. 1. 2005 - 17:01)

No me to taky pobavilo:-)))Ja se to dozvedela vlastne od pani,ktera se u nej chtela objednat a toto ji rekli na cisle,kam volala.Nevim,jestli v Medicomu,ci kde?Vzdyt ja se jen zeptala,co je na tom pravdy...muzeme byt vsichni radi,ze nic,ne?:-)))Ovsem zamilovany byt muze,jen nam nesmi utikat:-)))

Zuza (Út, 25. 1. 2005 - 16:01)

:-) Leno, pana doktora jsem dnes videla a vubec nevypadal "nezvestne":-))))), tedy pokud myslime toho stejneho:-) a ani neslo o detektivni patrani:-))))) a az si precte ty zvesti o sobe, tak se pobavi:-)

Léňa (Út, 25. 1. 2005 - 13:01)

Taky jsem byla na klasice pod CA.Byla jsem na brise a tam si myslim,ze to tolik nevadi,je to rovna plocha,sice jsem mela docela dlouho zatvrdliny pod kuzi,muchlalo se to asi 4 mesice,ale ted uz naprosta pohoda(po klasice mam 9 mesicu).Ale na ostatni casti tela bych to ted uz asi nepodstoupila.Potom jsem sla na boky na tumescentni.Jsem spokojena s obojim,ale bricho je vice odsate.Proste brali co slo a na bocich to bylo jak rika Zuza tvarovani.Jinak samozrejme u CA jsou i dalsi negativa,ale to uz tu bylo psano nekolikrat...Mejte se krasne,kocky...

Zuza (Út, 25. 1. 2005 - 12:01)

Terez, deje se to, ze jsi stihla a potrebujes jen upravit kontury a to se v CA v klasice udelat neda...ta je pro silne, co se potrebuji zbavit velkych vrstev tuku. Uz jsem to psala, tvarovani na bezvladnem tele bez prirozeneho tonusu (napeti svalu a kuze) je nemozne. Nemuzes se postavit, neda se to kontrolovat v jine poloze, ve stoje...Jak to sleduji, chodis po doktorech, kteri delaji prevazne klasiku, je to tvoje vec, ale jeste bych navstivila i ty co delaji i tumescencni metody. CA je navrat do praveku.Tve miry jsem chtela prave pro to, abych i udelala obrazek jak silna asi muzes byt (kazdy se vidi jinak a ne vzdy to koresponduje se skutecnosti), ale ty jsi stihla, tak proc ta rasovina v CA?

terez (Út, 25. 1. 2005 - 10:01)

Zuzo, byla jsem u doktora v Lauree a pak ještě MUDr. Němeček nebo Poláček. Na jména nemám hlavu, mám to sice někde napsaný, ale vědět kde. Míry 168/63, 94-69-106, číslo bot 39, límečky nenosím. Proč se Ti to nezdá? Vím, že tumescenční varianta je rychlejší, méně bolestivá a rychleji se hojíš, není to takový záběr na organizmus. Co jsem procházela starší články, tak sice málo, ale i další holčiny a určitě i klučinové byli na CA. Ne, že bych to obhajovala, taky jsem čekala, že to bude lokálně, ale co se děje?

Zuza (Po, 24. 1. 2005 - 13:01)

Terez, kdo jeste ti doporucil klasiku v anestezii? Muzes konkretne? Nevadilo by napsat jak jsi na tom s mirama, tedy vahu/vysku, miry v cm? Me se to nejak nezda:-)

terez (Po, 24. 1. 2005 - 10:01)

Ahóóój. Tady je to nějaký mrtvý!!Dala jsem na Vaše rady a šla jsem za jiným odobrníkem, aby se na mě podíval a řekl co a jak se mnou. Připadám si jak v reklamě: 10 z 9 odobrníků doporučují - celková anestézie a vzít co se dá. Tj. pupík, boky a dodělat kolena. To je sice fajn, ráda bych se i objednala na zákrok (dám na rady odoborníků), ale jak udělat, abych byla 100% zdravá, když dělám v halovce kde je cca 80 zaměstnanců na jednom patře a přímo mé kolegyně na mě prská. A nejen ona. To abych si asi vzala dovolenou. Dopuju se céčkem, echinaceový kapky taky kapu a už cítím, že stejně chytám nějakýho vira. Nemáte někdo dobrou radu?

Zuza (Ne, 23. 1. 2005 - 19:01)

Kristynko, taky:-)...je to uzasna moznost, pro me se stale rovnajici zazraku.

Kristýna (Ne, 23. 1. 2005 - 19:01)

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli také když ste se rozhodli pro lipku, že do toho půjdete, tak ste na to taky museli pořád myslet. Já na to, že na ni půjdu myslím, kudy chodím. Už sem z toho úplně cvok. Člověk je z toho, že existuje tahle možnost a že na ni může jít (pokud na to má ten patřičný finanční obnos) úplně nadšený. Mějte se všechny hezky.

Zuza (Ne, 23. 1. 2005 - 18:01)

Jinak teda, ne ze bych to panu doktorovi neprala, at se jedna o kohokoliv:-), ale zni to jako peknej drb:-)

Zuza (Ne, 23. 1. 2005 - 18:01)

No to jsou veci:-))), a ktereho pana doktora mas na mysli? Tedy kdo ze to ma byt zalaskovany a nezvestny? :-))))))))Jinak jak pise tady Zuzka, pan doktor stale pracuje v Praze a potrebne info se dozvite na jeho tel. cisle, ktere je na www strankach. Zuzko, byla jsem na horach, tak odepisu az ted, fotky poslu:-)

Zuzka (Pá, 21. 1. 2005 - 19:01)

Ahoj,já jsem objednaná k Mudr. Liznerovi, ale podle mě už asi nepracuje v Medicomu. Volala jsem mu a on mi dalčíslo na p. doktorku se kterou spolupracuje, která mě k němu objednala, objednaná jsem na konzultaci do Krče. P. doktorka byla velice milá a říkala mi, že pan doktor bude mít nové pracoviště, buď v Krči nebo snad na Karláku. Tak asi už nepracuje v Medicomu. Uvidím po konzultaci jak to je. Ptala jsem se i na cenu a říkala, že ceny budou v novém a budou zaváděcí.Zuzka

Léňa (Pá, 21. 1. 2005 - 18:01)

Ahoj holky...Co je pravdy na tom,ze pan doktor uz v Praze nedela, pry se nejak silene zalaskoval a je "nezvestny". Pry tam za nej je nejaka primarka...???

Zuza (St, 19. 1. 2005 - 19:01)

Na konzultaci nepotrebujes nic:-) a tam se domluvis na vsem potrebnem. Pred vykonem se nosi krevni testy, ale to se dohodnes.

Zuzka (St, 19. 1. 2005 - 17:01)

Díky moc za odpověď. Já se p. doktora ještě zeptám (jdu tam začátkem února) ale myslím, že mi to neschválí obě partie najednou a budu muset postupně. Ale obávám se, že to se pak nedoplatím, protože pokud břicho bude kolem 20.000 tisíc a potom stehna taky tolik, tak na to bohužel nemám. Doufala jsem, že pokud by to šlo najednou, že by to bylo levnější a mohla bych na to mít.Možná to jiní doktoři provádí najednou, ale zase tam asi není ta záruka jako u Mudr. Lizenra (podle vašich zkušeností asi nejlepšího odborníka přes liposukce). Ještě jsem se chtěla zeptat co potřebuji přinést k vyšetření, krevní rozbor nebo ještě něco jiného ? Díky. Zuzka.

Reklama

Přidat komentář