Reklama

Liposukce II.

Zuza (Út, 15. 2. 2005 - 14:02)

Ja bych ti Katko doporucovala navstivit tu Jihlavu.

katka (Út, 15. 2. 2005 - 13:02)

Ja jsem z Brna, ale na tom nezalezi, vzdyt i do prahy jsou to 2 - 6 :-) hodin (ta nase zlata D1:-))Premyslim i o Olomouci - Dr. Simek, ale prvne to vsechno objedu a uvidim :-)) Hlavne by me zajimalo, kde na to vezmu - ja uz si planuju v hlave, jak budu nakupovat novy kalhoty a sukne a jeste nemam vyresenou fin. otazku!! :-)))Ja uz si pripadam, ze bych spis potrebovala lobotomii nez lipku :-))) Uz mi to tlaci na mozek a vsude me ty myslenky pronasledujou :-)))

Zuza (Út, 15. 2. 2005 - 13:02)

Katko, spravna dedukce - idealni je vybrane kandidaty navstivit a po konutlaci vybrat kdo ti nejlepe sedi. Pokud se s prokousala celym tematem:-), tak uz jsi pripravena dokonale a kdo prezil "tohle", uz ho nic neporazi, klobouk dolu:-)Jinak v prubehu casu se nektere veci zmenily, proto mas asi ten zmatek. MUDr.Linzer ted pracuje v Praze a Jihlave. (Puvodne to byla Breclav)Na webu ma na sebe telefon.Ale vzhledem k poloze Jihlavy myslim, ze neni problem pro nikoho se dopravit tam, uz davno jsem pochopila, ze misto vykonu je az to posledni, co je na zebricku hodnot, pro rozhodnuti, potreba.Ja bych rekla, ze po vsech tech clancich tady vykrystalizoval uzky okruh proverenych lekaru. A vzhledem k urcitem narovnani cen uz to rozhodovani je docela snadna zalezitost.

katka (Út, 15. 2. 2005 - 13:02)

Uuuuf, tak jsem procetla celou Lipo II, ale asi sem necetla pozorne - mam trochu zmatek v tom, kde vlastne MUDr. Linzer pracuje...Mela jsem za to, ze v Praze a Breclavi a pak jsem tam (myslim v prispevku od Zuzy) zahledla i nejakou Jihlavu...nebo to nebyl Dr. Linzer?Ach jo, cim vic to tady procitam, tim vic v tom tapu...Mam na mysli vyber doktora. No nejlepsi asi bude "vybrane kandidaty" navstivit a na zaklade konzultaci si pak vybrat. jenze jak poznam, co je pro me nejlepsi?! Kdyz mi napr. tri lekari doporuci tri moznosti, tak stejne nebudu vedet, jak se rozhodnout (kdyz nepocitam finance, tam je to jasny)....Zavidim vsem, co uz to maji za sebou...

Zuza (Po, 14. 2. 2005 - 13:02)

Jitko, to je opravdu skvela cena, stahovacky stoji kolem 1-1,5 tis., takze na tu jednu lipku vychazi cena tak 13-14 tis. Kdyz si predstavim to mnozstvi, tak je to opravdu hodne solidni. Pro ty co toho potrebuji odebrat hodne, je to vyborna alternativa - a skola pana doktora Linzera dava uz urcitou zaruku kvality. A Jihlava...to je tak uprostred - pro Brnaky i Prazaky asi tak stejne daleko, takze vlastne blizko:-)))))

Jitka 2 (Po, 14. 2. 2005 - 13:02)

obě liposukce + dvoje kalhoty mě vyšly na 30000,- až se to zahojí, tak bych chtěla ještě vnitřní stehna, ale to budu muset hodně šetřit.jinak si taky myslím, že to není nic stašného, já jsem taky člověk, kterému je na omdlení při normální injekci a tu první liposukci jsem opravdu prožívala dost hrozně. při té druhé mě paní doktorka chválila, asi jsem už věděla do čeho jdu. dokonce jsem se koukala, jak tukové kuličky odtékají do láhve. ono jde o to, překonat strach. to napouštění je trošku nepříjemné, hlavně ty první vpichy, než se to umrtví, ale odsávání už je pohoda.

katka (Po, 14. 2. 2005 - 11:02)

No jo, ale mne kolikrat staci injekce a jdu k zemi :-)))co se tyka finaknci - studentka uz davno nejsem, ale tech splatek uz je proste tolik, ze nic dalsiho ted nepripada v uvahu, ale hledam ted lip placenou praci, tak snad i ja se zde nekdy budu sverovat se svyma zkusenostma...Vsechno je to otazka priorit - zatim to asi nechci "tak moc", abych se kvuli tomu vzdala aerobiku, solarka, dovolene a ja nevim ceho vseho, abych mela na splatky - ale dost uz! rozhodne tady nechci fnukat nad financema :-)))

Zuza (Po, 14. 2. 2005 - 10:02)

Katko, myslim, ze bys byla schopna to sledovat, protoze tu nejde o zadne krvaky, je to uplne v pohode. Spis jen to, ze nekde rouskuji, aby nebylo nic videt umocnuje asociaci, ze se tam deje neco strasneho, co je lepe nevidet. Prave to, ze muzu vsechno sledovat me uklidnuje nejvice. Vidim totiz, ze to neni nic priserneho. Domenky jsou desivejsi nez skutecnost na vlastni oci:-))))))Jinak urcite se daji vyjednat nejake splatky, sice je nekde moznost vyjednat si to primo v ordinaci, ale protoze za to berou dalsi provizi za zprostredkovani, vyplati se spis navstivit banku nebo nejakou spolecnost zabyvajici se malymi spotrebitelskymi uvery a vyjednat si to tam. Pokud mate ucet u nejake banky, je to jeste jednodussi. Ale chapu, ze pro studentky je to neresitelny problem. Tam asi nic jineho nez sporeni neprichazi v uvahu, umim si predstavit, jak se tohle resi s rodici:-). Ani dnes ve svem veku bych tohle s rodici nerozebirala, vubec bych tam nenasla pochopeni a to radim sve rodice k tem modernim.

katka (Po, 14. 2. 2005 - 10:02)

teda nevim, jestli bych byla schopna sledovat, co mi delaji. nemam zadnou zkusenost, takze nevim, jak to vypada, ale asi jsem slaba povaha a tezko bych to zvladla bez omdleni. ale mit na to ted penize tak do toho jdu, odvahu jsem uz sebrala, tak ted jeste nasbirat ty finance, ach jo, do leta to asi nezvladnu :-((

Zuza (Po, 14. 2. 2005 - 10:02)

Jitko, rozhodne je umera mezi litry a cm:-). Takove mnozstvi co uvadis, je hodne a bude to velky rozdil, az se zahojis. Gratuluju a diky za info. Zustan nam verna a hod jeste nejaky zpravicky. Znam pak holek, co tu hltaji kazde slovo o nekom kdo bere tak velke mnozstvi. Hlavne dej vedet az to bude zhojene, jak jsi spokojena. Referenci je tu jako safranu:-)Ivco, docetla jsem se, ze je to az ta posledni moznost a jestli to nekdo videl v televizi, jaka je to hruza a bohuzel podporeno i jednou z odsatych (ovsem delano tam, kde se zarouskuji a nemas moznost sledovat co se ti deje). Pritom bych rekla, ze nez vyhazovat prachy za hubnouci tablety a gely a ucelova jednostranna cviceni ve fitku, vyhodnejsi je nechat si to odsat hned na pocatku. Trapeni je pryc, cloveka to pekne nastartuje k nejakemu zdravejsimu stylu zivota a chuti o sve telo pecovat. Proc delat veci slozite a dlouho, kdyz to jde jednoduse a rychle.

Kamila (Po, 14. 2. 2005 - 09:02)

Jitko, kolik jsi zaplatila na ty dve lipky?

Ivča (Po, 14. 2. 2005 - 09:02)

Čauky, co ses dozvěděla na chatu o hubnutí? Nějakou kritiku na liposukce?

Jitka 2 (Po, 14. 2. 2005 - 09:02)

Tak dneska jsem v práci po druhé liposukci boků. Skoro nic mě nebolí, modřiny a vpichy z první liposukce zevních stehen se zahojily, teď už jenom počkat na konečný výsledek. Paní doktorka Procházková, která je žákyní doktora Linzera a operuje v Jihlavě, je velice milá a sympatická paní. Celkově mi odsáli 4 litry tuku, behěm dvou liposukcí, což si myslím, je docela dost a doufám, že i výsledek bude dobrý. Je nějaká úměrnost mezi cm a litry tuku?

Zuza (Ne, 13. 2. 2005 - 21:02)

Ahojky recidivistko:-))), uz na bezkach???? Ty ses teda vazne dobra. Aspon je jasne videt, ze to neni nic hroznyho, jak jsem se zase docetla na jinem chatu o hubnuti. Prave naopak, protoze je to tak snadny, vracime se radi:-)))), presne jak rikas, nakonec se stanou problemove vsechny neodsate:-)))) a uz i ja dohledla az ke svym kolenum, ktery by zaslouzily tez trochu pozornosti.

Ivča (Ne, 13. 2. 2005 - 18:02)

Ahojte.Já jsem byla ve čtvrtek na opravě spodního břicha a zároveň mám odsátý pas a horní břicho. Musím říct, že se cítím skvělě....už jsem byla po kanylama celkem potřetí a jak říká Zuza, budu patřit asi mezi recidivistky. Je pravda, že jak jednou člověk někde začne, tak samozřejmě pokračuje dál....začíná se asi tou nejproblémovější partií a pak, když člověk vidí výsledek,tak se najednou těmi problémovými automaticky stanou ty neodsáté, které původně vůbec nebyly v plánu. Myslím, že to není pouze moje zkušenost. Takže já, ačkoli jsem už byla na vnitřních stehnech, pohrávám si s myšlenkou protáhnout to až ke kolenům, ať už to stojí za to. Pořád je na to ještě ideální doba, do léta bude všechno krásně zhojené.Takže holky, vy, co váháte, smělě do toho, ničeho se nebojte, je to v poho.IvčaP.S. Jo a dneska jsem už byla na běžkách - 3. den po.

Zuza (Ne, 13. 2. 2005 - 18:02)

:-) jsem cela a rozmocena. Jezis takovych holek ted bylo na liposce a nikdo nic nepise:-))) tajnustkarky!!!

zany (Ne, 13. 2. 2005 - 11:02)

No tohle, tady je ale mrtvo! Kde všechny jste?!Zuzo, seš celá po těch horách? ;-) a už jsi byla na té kontrole?

Zuza (St, 9. 2. 2005 - 17:02)

Ahoj Jitko, o pani doktorce jsem slysela hodne dobreho, ale zatim tu nikdo osobne nepsal. To je moc prima, ze si to sem napsala, moc se tesim na dalsi informace. Povidej, prehanej:-)

Bella (St, 9. 2. 2005 - 15:02)

Jituš, mohla bys mi napsat svou mejl. adresku ? Na paní doktorku mám pár otázek, taky uvažuju o liposukci u ní. Díky

Jitka 2 (St, 9. 2. 2005 - 12:02)

Ahoj všichni nebo spíš vlastně všechny,díky příspěvkům k liposukci jsem se po osmi letech konečně odhodlala. Moje míry pro vaši představu byly 90-70-116!!! Byla jsem v pátek 4.2. v Jihlavě u paní doktorky Procházkové. Nechala jsem si odsát zevní stehna. Odsáli mi 2 litry tuku a zítra jdu ještě na boky. Trošku mě to bolelo a ani teď to není žádná slast :o( Ale pro krásu se přece musí něco vydržet.

Reklama

Přidat komentář