Reklama

Liposukce II.

zany (St, 2. 2. 2005 - 23:02)

Martinko... zavidim ;-)Zvlast kdyz je ted vsude tolik slev, taky bych si rada vybirala kalhoty, jenze se do zadnych nevejdu. Teda vejdu, ale neni to ono...Prosim napis potom jake to bylo u pana Linzera -uz na nej taky setrim. Rada bych, aby me zbavil tech zatracenych boku...

Zuza (Út, 1. 2. 2005 - 11:02)

Ahojky Martinko, neva:-)))), uz jsem ti odpovedela:-))))Tak dnes tedy mam tydenni vyroci po lipce. Modrinky uz zlute, dirky nepatrne....radost pohledet. Ja jsem jak cvok a kazde rano se s nadsenim prohlizim se zpetnym zrcadlem jak krasne to vypada. Zlate rucicky pana doktora Linzera:-)Zacala jsem ted tedy jemne mazat rakytnikovym olejem, ale jen jemne, ono se to stejne neda jinak nez jemne, na dotyk je to citit, kuze bude jeste par dni jakoby cizi:-), ale ten olej mam odzkouseny na ty dirky, zmizi podstatne rychleji i ty zarputile co jsem mela na brise se nakonec vzdaly.Kdo nema olej, doporucuji obycejne vyskvarene sadlo, ale az po uzavreni direk!!!, tak po tydnu a dele.A jen lehce mazat, protoze kuze je zatizena uz dost sama o sobe tim hojenim a kazda dalsi zatez je spis na skodu.S cim se potykam nejvic...jako obvykle je pradlo:-). Ja uz nevim co delat, aby se to nehrnulo, mam to na ksandach, uz zuzene o par cm....stejne to falduje a je skoro nad moje sily to udrzet rovne. To jedine kdyz stojim v pozoru nebo lezim natazena jak prkno. Problem je i pokrcit nohy, uz se to v pase narasi a vytlacuje faldy a tim zbytecne otoky. Natoz si sednout. Mam to sice spis na bedrech a po stranach nez na brise, ale jak se to hrne na brise, dik tem zipum se ten fald prenasi dal smerem na zada. teda jak tohle vymyslet?Kdyby to tak cetla nejaka dobra svadlena a mela napad jak to resit....asi nebyt tech tuhych zipu, tak se to tak nevlni a nefalduje...ale jak jinak to stahnout, aby to bylo ovladatelne jen osobou, ktera v kompresu prebyva?:-)))))))Stahovani na zadech je reseni, ale do toho se clovek sam neoblekne. Bez zapinani, tedy v celku by se to sice udrzelo hladke, ale zase jak se do toho obleci, kdyz pres odsate partie nejde bezbolestne nic natahovat nebo shrnovat?

Martinka (Út, 1. 2. 2005 - 07:02)

Ahoj holky, chystam se v sobotu k panu doktoru Linzerovi na zadek tak se docela tesim. Uz vim o cem to je a ze je to zcela prijemna zalezitost. A pak ty nakupy kalhot umite si to predstavit :))Zuzo poslala sem ti email mam par osobnich dotazu neva??

Zuza (Po, 31. 1. 2005 - 18:01)

Abych nezapomela, direk mam po vnitrnich stehnech celkem 6, uz vubec nejsou videt - jsem 8 mesicu po.

Zuza (Po, 31. 1. 2005 - 18:01)

Julco, :-) ja to chapu, ze je clovek nervozni, vzpominam si na sve pocity po prvni lipce:-). Tvoje miry jsou super, jsi stihla, tak toho tuku nemohlo byt moc. Uvidis po par tydnech.

Zuza (Po, 31. 1. 2005 - 18:01)

Ahoj Martino, pan doktor Linzer pracuje v Jihlave a Praze. Ceny se stanovuji na konzultaci individualne. Pokud napises svuj email, urcite ziskas vice informaci.

Martina (Po, 31. 1. 2005 - 16:01)

Ahoj holky,uz par dni ctu tohle forum a protoze premyslim o liposukci vnitrnich stehen, chci se zeptat: kolik direk a kde bych mela? Mate nekdo zkusenost s dr. Simkem a jeho praci na vnitrnich stehnech? Premyslim bud o nem nebo o dr. Linzerovi. Jake jsou u nich ceny za vnitrni stehna? Operuje jeste dr. Linzer v Breclavi?Diky za odpovedi.Martina

Julca (Po, 31. 1. 2005 - 14:01)

Ahoj Zuzi, děkuji moc za odpověď. To víš, člověk je nervozní a předčasně. Moje míry jsou 92-70-95. No nic moc.

Zuza (Po, 31. 1. 2005 - 13:01)

Julco, jestli je 500 ml celkem za obe partie moc nebo malo zalezi na tom, jak jsi stihla ( nebo ne), pro nekoho malo, pro nekoho akorat:-)Jinak po tydnu tam mas jeste otoky. Mozna by sis mela precist i neco vice z teto diskuze, starsi prispevky, protoze by ses dozvedela, ze otoky jsou i dva mesice a vice...a ze hojeni trva min. 5 mesicu, teprve potom je stav konecny.Po tydnu snad nemuze cekat nikdo, ze bude videt ubytek, snad jedine ty hodne hodne silne. U stihlych je kolikrat otok vetsi nez byl puvodne tuk, tak proste cekaji mnohem dele na vysledek. Pamatuji se, ze po tydnu jsem mela otoky na vnitrnich stehnech i takove, ze jsem se nevesla do zadnych kalhot:-).Tak zatim klid a pro posouzeni zda je to moc nebo malo asi by stalo za to napsat sve miry:-)

Julca (Po, 31. 1. 2005 - 12:01)

Ahoj holky,potrebuju poradit.Byla jsem minuly tyden na liposce stehen-vnitrni i vnejsi strany. Vzali mi 500ml.Neni to malo? Nevim,jestli jsem otekla nebo mi toho vzali malo,ale pres objem jsem v kalhotech narvana,tak mam z toho takovy vselijaky pocity. Diky za radu. Ahoj

Zuza (Po, 31. 1. 2005 - 09:01)

Ahoj pri pondelku,koukam, ze uz si tu zase zacinam vest monolog :-)))))), nicmene cas leti jako zbesily a zitra mam tyden od sve lipky boku a beder. Pocity jen ty nejlepsi, pokud se boku nedotykam, nic me neboli, dirky po stranach uz temer neviditelne, dve na zadech porad trapim neustalym ohybanim a natahovanim pri sedani a vstavani, ale taky se statecne stahuji. Modriny jen lehce, uz jsou jdou do zelena, takze do konce tydne po nich nebude ani pamatky. Otoky nijak zvlast velke. Tvar je dokonaly. Nejradeji bych uz zahodila ty stahovacky, ale to by me pan doktor asi nepochvalil, tak uf, jeste tyden...hezky den vsem.

Zuza (So, 29. 1. 2005 - 15:01)

:), pravda, tak strasny to neni, ale hezky taky ne. Ted bych rekla, ze pred tim bylo sice se spekem, ale hladke, tudiz hezci. Ale pevne verim, ze to drobna oprava napravi a pak bude vse O.K.U bricha asi cim drive tim lepe, dokud neni moc prebytecne kuze. Ale v petadvaceti se kuze stahuje bez problemu:-), no rozhodne lepe nez po ctyricitce.

Julie (So, 29. 1. 2005 - 14:01)

Tak strašné to určitě nemáš :)Ale já to břicho mám hrozný a to je mi 25 už jsem po jednom dítěti,takže bříško je dost vytahaný!!!

Zuza (So, 29. 1. 2005 - 12:01)

Ahoj Julie:-)to zni hezky....ale bacha na vyber lekare, ja myslela, ze bricho je jednoducha zalezitost a ono to je spis uplne nejslozitejsi, at nedopadnes jako ja....oranice:-)

Julie (So, 29. 1. 2005 - 11:01)

Ahoj!!přečetla jsem si to tady a myslím že bych měla jít taky na liposukci břicha!!

Zuza (Pá, 28. 1. 2005 - 08:01)

Takze druhy den po mam za sebou, vsechno je v pohode a opravdu se nemuzu dost vynadivat jak se to povedlo. Uvedomila jsem si, ze pan doktor Linzer mi vlastne vytvaroval cele moje "pozadi", vloni spodni cast, nyni tu horni. Z placate hranate zadnice se stal zaobleny, elegantni "roztomily"zadecek. Stacilo jen tu a tam ubrat, coz zni jednoduse, ale k memu prekvapeni jsem dost asymetricka, tak slo vyslovene o socharinu. Umelecke dilo:-).Jinak pro predstavu, jsem zase o 450ml tuku lehci.Jeste prezit ten kompres, ke kteremu nemam prave nejvrelejsi vztah...tajne doufam, ze me napadne nejaka pro me vyhodna inovace:-)))).Hezky den vsem:-)

Zuza (Čt, 27. 1. 2005 - 09:01)

Ahojky Irenko :-),samotna berda se zvladaji nejlepe, nejmene to boli, cloveka to nijak nezatezuje, nesedi se na tom, neohyba se pres to, takze odedneska uz funguji uplne normalne. Jen ten kompres, bleee.Ale v tom uklidu nejses tak uplne sama, vcera vecer se mi rozpadla z niceho nic odpadni trubka za pevne zabudouvanou kuchyn.linkou. Aspon jsem si otestovala, ze se s temi cerstve odsatymi bedry da delat uplne vsechno! :-))))

Irena (St, 26. 1. 2005 - 22:01)

Ahoj všem hlavně ZUZI no to není možné jak Ty to děláš,že všechno tak zvládáš.Já momentálně maluju v celém domě tak jsem si to tu přečetla po delší době.Gratuluji k další lipo a přeji rychlé hojení.Hlavně si nic nedělej z těch hnusných přzpěvků.Je pravda,že jsi jediná,která tady má nejvíce zkušeností a hotovo.Ať si říká kdo co chce.Zároveň zdravím Šárku a přeji krásné a bezbolestné odsátí dalších partií a až pojede ať zavolá a zastaví se.Pro další které se nemohou rozhodnout tak dr. Šimek je fakt borec a to bez jakýchkoliv debat.Byla jsem v květnu 2004 na spodním břichu tím nejspodnějším,potom po pupík a částečně na bedrech a je to prostě super.Tak a zase se na pár dní i týdnů odmlčím ale pokud někdo chce více info ať napíše na email tm čtu častěji tak ráda odpovím. Přeji všem šťastnou volbu lékaře a jdu uklízet po malířích.Krásné sny!!!!!

Zuza (St, 26. 1. 2005 - 21:01)

Jo, to je pravda

renata (St, 26. 1. 2005 - 19:01)

slyšela jsem,že bude doktor Linzer ordinovat už i v Praze.Né jenom konzultace,ale i zákroky.Co je na tom pravdy?

Reklama

Přidat komentář