Reklama

potrat - cena

Jasně, (Čt, 3. 1. 2013 - 19:01)

Pokud bys byla znovu...ty trubko, ona neměla peníze na prášky, ale teď poletí na potrat do Japonska?
Na to tvoje doporučování zabíjet děti by se měl někdo podívat.

:-( (Čt, 3. 1. 2013 - 19:01)

Potrat stojí hlavně velký...Sice je to velký kus své duše. Ale nemám na to věk.:-)

:-( (Čt, 3. 1. 2013 - 19:01)

Potrat stojí hlavně velký kus tvé duše.

Adéla (Čt, 3. 1. 2013 - 19:01)

DObrý den chtěla bych se zeptat kolik stojí teď potra?? Či MIni-Interupce.Děkuji

Zdeněk2 (St, 2. 1. 2013 - 16:01)

Pokud bys byla znovu těhotná, tak jsi ve velmi špatné situaci, protože další potrat je u nás povolený až po půl roce od předešlého a jediná naděje by byl potrat v zahraničí!!! Teď musíš být opatrná jako nikdy předtím! Pokud nemáš na prášky, tak si našetři na nitroděložní tělísko, to vyjde levněji.

jestli (St, 2. 1. 2013 - 13:01)

Ahoj, před dvouma měsícem...to jsou alespon dva týdny, tak si kup těhotenský test.

Anonym (St, 2. 1. 2013 - 13:01)

Ahoj, před dvouma měsícem jsem šla na miniinterrupci a mám podezření, že jsem zase těhotná. Na potrat bych šla zase, ale už bych si tím asi hodně ublížila jak tělesně tak psychicky.. Na prášky jsem ted pred Vánocema neměla a ještě v Listopadu měla moje dcer aprvní narozeniny, takže jase šetřila jak blbec a nekoupila si prášky a kondomy nám večně padaj a neumíme ho nasadit tak proto…
14.12 jsem to dostala naposledy a mám to dostat 10.1, ale už 3 dny špinim a to je dost divný, četla jsem na netu, že to muze být tím, jak se vajíčko uhnizduje do dělohy, tak jsme z toho trošku vyplašená, co si myslíte vy? Mohlo by to být těhotenství?

Přesně (Út, 1. 1. 2013 - 17:01)

různé situace reagují...tak,ono se píše,ale potom ve stejné situaci bychom se zachovali zase jinak.Já mám děti moc ráda,dítě bych si zcela určitě nechala,ale jí nesoudím,každá jsme jiná.

Je (Út, 1. 1. 2013 - 17:01)

I já jsem měla v...to hodně těžké,ono záleží,kolik jí je let,pokud někdo otěhotní v 16 ti letech,tak nevím,to je holka ještě sama dítě,do toho se neumím moc vžít.Také záleží na víc věcech,bydlení,pomoc rodičů,zda i ten partner dítě chce atd.Dnes bych řekla,že dítě je opravdu luxus a určitě není snadné je vychovávat sama.Jinak jsem proti potratům také,pouze u těch,co děti nemají rádi,nechtějí je,tak to jsem pro potrat,taková žena si nezaslouží být matkou.

na (Út, 1. 1. 2013 - 17:01)

různé situace reagují lidě různě. Nikdo netušíme, co prožívala, co měla za sebou. Snadno soudit druhého. Kdo ví, jak byste se ve stejné situaci, za stejných podmínek zachovali vy. Předpokládám, že napíšete, že byste na potrat nikdy...ale kdo ví. Tohle je jen diskuse, realita může vypadat jinak.

Mandy (Út, 1. 1. 2013 - 17:01)

I já jsem měla v pětadvaceti dvě děti, ale nežila jsem v cizí zemi a byla jsem zajištěná.
S odstupem času ale vím, že jsem určitě nebyla zralá. Možná proto Phil nesoudím, soudím ale ty, kteří tu nabádají v každé situaci, aby ženy, které jsou zaskočeny neplánovaným těhotenstvím, absolvovaly potrat.

Těžko (Út, 1. 1. 2013 - 17:01)

někoho soudit,ale souhlasím,že v 25 letech už byla dospělá žena.V 25 ceti jsem měla 5 ti letého syna a v mých 20 ceti by mě nikdo nedonutil,abych si to nechala vzít,ani kdybych měla zůstat na dítě úplně sama.

Pro Mandy (Út, 1. 1. 2013 - 17:01)

Mandy, je jí 25, ne 15, ani 18. Ve 25 letech by člověk snad už měl vědět, co chce, mít rozum a umět zvážit následky. Pokud to nemá, proč se hrne do cizí země?

Mandy (Út, 1. 1. 2013 - 16:01)

Mandy: "Myslím, že...Peete, i když jsem odpůrcem interrupcí, tady cítím, že příběh Phil je jiný.
Která holka má v pětadvaceti jasno, jak se zachová v takové situaci český přítel?
A ona měla přítele z jiné země, kterou předtím určitě nijak nepoznala.
Být daleko od domova hozena do vody, to vyžaduje silnou osobnost, ty ostatní se utopí. A já si Phil cením proto, že sem napsala všechno, co se jí stalo, napsala to v dobré víře, že ji někdo pochopí, a taky proto, že ji to tížilo.
Proto si myslím, že je to nešťastná holka, která nechtěla ublížit, jen vůbec neodhadla situaci.

Peeet (Út, 1. 1. 2013 - 15:01)

Vlasto, to, že jí budeme...Mandy: "Myslím, že Philadelphie není špatná holka, neřadí se mezi takové, které chodí na interrupci, protože kašlou na nějakou antikoncepci. Ona milovala a věřila, proto počala dítě."

No hele já to chápu tak, že on děcko nechtěl ale ona jo, tak vysadila antikoncepci a myslela si, jak on změní názor až mu řekne že je v tom. Což mi přijde dost pitomý, může si za to sama Philadelpia.

Peeet (Út, 1. 1. 2013 - 15:01)

Ty seš fakt pitomá co když...Hele ty chytrá, kdyby ho neposlechla, tak jí moh klíďo píďo zmrzačit nebo i zamordovat, oni jsou k tomuhle vedený, že ženská je jejich majetek a musí poslouchat.

Mandy (Út, 1. 1. 2013 - 15:01)

Ty seš fakt pitomá co když...Vlasto, to, že jí budeme nadávat, jí nepomůže. Kromě toho, už se to stalo, nic se už nedá vrátit.
Můžeme jí jen přát, aby ten zákrok neměl následky, aby jednou neplakala proto, co kdysi neuváženě udělala.
Myslím, že Philadelphie není špatná holka, neřadí se mezi takové, které chodí na interrupci, protože kašlou na nějakou antikoncepci. Ona milovala a věřila, proto počala dítě.
A jistě nese špatně to, jak se zachoval její přítel.
Naprostou pravdu má H. - mísit dvě odlišné kultury je velmi riskantní.

Vlasta (Út, 1. 1. 2013 - 14:01)

Já také udělala stejnou...Ty seš fakt pitomá co když teď budeš neplodná!!!??? Nejsme v AFrice nerozhoduje za tebe manžel. měla ses na toho opičáka vykašlat i kdyby to znamenalo skočit na první letadlo do Česka!!

H. (Út, 1. 1. 2013 - 14:01)

Vztah mezi lidmi z natolik kulturně, etnicky i nábožensky rozdílných krajin jako je Afrika a střední Evropa nemůže fungovat. Kolik dětí bude muset ještě trpět a kolik nenarozených dětí zemřít, než to ty holky evropské pochopí? Philadelphio, znáš knihu/film Bílá Masajka? Doporučuji ti se na tvého přítele okamžitě vykašlat a pokud chceš děti okolo třicítky, začít budovat vztah s mužem sobě rovným. Pokud toužíš pomáhat v Africe, můžeš se tam dostat přes různé organizace, afrického přítele k tomu nepotřebuješ. Nepotřebuješ ho vlastně k ničemu. Můžeš být ráda, že spolu nemáte dítě a můžeš bez komplikací O D E J Í T.

Mandy (Út, 1. 1. 2013 - 13:01)

Philadelphia: měla bys...H. - neodsuzuj ji, je asi slabá povaha a nechala se bohužel k tomu všemu dotlačit. Je v cizí zemi a měla výčitky proto, že obešla a "podvedla" svého přítele.
Ona není ještě hotový člověk, proto podlehla nátlaku. Nepatří ale mezi ty, které si nechají udělat potrat bez skrupulí, má výčitky a chce to napravit.
A i já doufám, že svého bezcitného přítele už opustila.

Reklama

Přidat komentář