Reklama

potrat - cena

... (Pá, 8. 6. 2012 - 12:06)

Cucek krve je to možná tak v prvních dnech po početí, možná tak týden-dva po. Jenže v tak brzké době ti interrupci nikdo neudělá, protože to ani neuvidí na ultrazvuku. Dělá se až tak v 6. tt a to se prosím tě podívej na obrázky, že je to zmenšenina člověka.

Smích (Pá, 8. 6. 2012 - 06:06)

Podívej se na své děti......Pohled na ty děti by byl k pláči kdyby si nechala tohle třetí.Nezabije dítě,ale nechá si vysát cucek krve ty moulo.

říká ti něco OC (Čt, 7. 6. 2012 - 23:06)

potrat je špatná věc,ale...děti by měli živit rodiče a ne stát.

Pláč (Čt, 7. 6. 2012 - 13:06)

Podívej se na své děti... A jedno takové chceš zabít :-(

koncita24@sezna (Čt, 7. 6. 2012 - 12:06)

S,cena potratu je...potrat je špatná věc,ale když ženská nemá dítěti co dát to je ještě horší!!!mám dvě malé děti 3 roky a 1 rok a jsem asi zase těhotná a chci jít na potrat,protože chci aby moje děti měli vše co potřebují.stát mi dává 4800kč na 2 děti,co to je??a byt platím 6000.z čeho bych živila další.???

M. (So, 26. 5. 2012 - 14:05)

nevite nekdo kolik stoji...dnes uz je to uplne jedno jesli dete na mini mebo na interupci cena je stejna se vsema vyšetřenima date okolo 5500Kč

Návštěvník (Út, 22. 5. 2012 - 16:05)

Tak za á, promluv si s gynekologem, ono nezodpovědnými ženami omílané "selhání antikoncepce" je velmi nepravděpodobné. Ve většině případů se žena stydí přiznat, že tabletku zapomněla vzít, nebo neřešila průjem nebo zvracení, protože pro jednou se nemůže nic stát, že? Za bé, žádné ženě nikdo nebrání v tom, aby používala ochrany dvě - například antikoncepci a kondom. Aby selhaly obě najednou je veeeeeelmi nepravděpodobné.

rrr (Út, 22. 5. 2012 - 16:05)

Cena za potrat? Kus tvojí...Dobrý den , jak tady čtu , vaše připomínky musím říct, že nemáte vychování. Jestliže, selhala antikoncepce a to děvče či žena za to nemůžou, nemůžete je odsuzovat... To co vy tady píšete mi připadá primitivní. Každý se má strat sám o sebe,tak to dělejte. A neodsuzujte cizí lidi.

Zdeněk2 (St, 16. 5. 2012 - 14:05)

Do 8 týdnů se dělá miniinterrupce a ta stojí asi 3 - 4000 Kč, liší se to v jednotlivých nemocnicích.

é (St, 16. 5. 2012 - 12:05)

martina je důkazem, že na potrat chodí jen primitivní a hloupé ženy

re: (St, 16. 5. 2012 - 11:05)

dibry den chtela jsem se ...NAUČ SE NEJDŘÍV PSÁT BEZ PRAVOPISNÝCH CHYB !!

martina (St, 16. 5. 2012 - 10:05)

dibry den chtela jsem se zeptat kolik je ta potrat kdybich bila 1mesic tehotna dekuju martina

. (Pá, 11. 5. 2012 - 18:05)

Velmi mě mrzí, že se k tobě přítel i rodiče otočili zády. Ale kdyby sis chtěla dítě nechat, udělat by to šlo. Zde ( http://jsem-v-tom.webnode.cz/pomoc/ ) najdeš seznam organizací, které se snaží ženám ve stejné situaci pomoci, mohou ti zajistit ubytování, věci na dítě apod. Potřebuješ-li se svěřit či pomoci, můžeš využít mail [email protected]. Věřím, že se za své dítě dokážeš postavit, i když se k tobě blízcí postavili zády.

Verča (Pá, 11. 5. 2012 - 17:05)

Svinstvo to je.Pokud je...Potrat svinstvo není jseem těhotná můj přítel když jsem mu toto řekla tak jse na mě vykašlal a poslal mě do piče i s děckem a řekl že jssem kurva moji rodiče řekli že jestli to nedám pryč tak mě vyhodí zdomu a ty tu mluvíš o svinstvu?

Verča (Pá, 11. 5. 2012 - 17:05)

Svinstvo to je.Pokud je...Potrat svinstvo není jseem těhotná můj přítel když jsem mu toto řekla tak jse na mě vykašlal a poslal mě do piče i s děckem a řekl že jssem kurva moji rodiče řekli že jestli to nedám pryč tak mě vyhodí zdomu a ty tu mluvíš o svinstvu?

Marion (Pá, 27. 4. 2012 - 12:04)

Tak, tak. Chlapi jsou hovada, ale žena by svému dítěti měla poskytnout oporu a ne ho nechat zabít.

lenka (Pá, 27. 4. 2012 - 10:04)

A pokud zena chodi, zije s...vychovávat dítě sama. zvládají to desetitisíce žen jen v čr.

Jana (Pá, 27. 4. 2012 - 08:04)

Svinstvo to je.Pokud je...A pokud zena chodi, zije s partnerem devet let a spolu planuji dite a kdyz konecne otehotni on se ji prizna, ze se zamiloval do nekoho jineho? to je svinstvo. Co ji asi tak zbyva jineho?

? (St, 25. 4. 2012 - 00:04)

Divnej příběh,ani není možné věřit,že je pravdivý.To že jsi kvůli potratu spáchala sebevraždu je přinejmenším hodné magora.

smon83 (Út, 24. 4. 2012 - 23:04)

Všechno začalo v létě 2002, kdy jsem poznala svého nového přítele a byli jsme spolu šťastní. Jelikož jsem byla panna a on byl taky panic, rozhodla jsem se být zodpovědná a šla jsem na gynekologii.

Bylo mi 18 let a hrozně jsem se styděla, a tak jsem mamku poprosila, aby mi našla nějakou gynekoložku, že k chlapovi nechci. Našla mi doktorku asi 20 km od nás a vyrazily jsme k ní. Byla to taková stará doktorka s ne příliš vybavenou ordinací, ale hlavně, že to byla ženská.

Zeptala se mě, jestli mám cyklus pravidelně a já jsem jí řekla, že ne, že to dostávám tak jednou za půl roku. Udělala mi nějaké vyšetření, odebrala mi krev a příště mi prý řekne víc. Za 14 dní jsme tam přijely znovu a já jsem se těšila na prášky.

Bohužel mi doktorka řekla, že jelikož jsem měla před 7 lety mononukleózu, tak mi prášky kvůli zvýšeným jaterním testům dát nemůže a stejně že prý mám nějakou vadu na vaječnících a bez operace nemůžu mít děti. Byla jsem v tu chvíli jako opařená. Dr. mi dala jen nějaké prášky na srovnání cyklu a to bylo vše.

Když jsme měli s přítelem rande, o té situaci jsem mu řekla a on mi řekl, že vše bude dobré a až jednou budeme chtít miminko, že to určitě nějak půjde.

Měsíce letěly a my jsme spolu s přítelem spali jen jednou. Nebylo kde a ani kdy. A tak jsme se rozhodli, že pojedeme na dovolenou. Vyrazili jsme na víkend na horskou chatu. Bylo to super. Konečně jsme si po půl roce užívali sexu A samozřejmě bez ochrany, proč taky používat ochranu, když jsem neplodná.

No a další měsíc jsem to nedostala ani s těmi prášky. Udělala jsem si test a zjistila jsem, že jsem těhotná. Ale jak to? Řekla jsem to mamce a jely jsme k doktorce. Ta nám to potvrdila. Brečela jsem radostí i strachy. Doktorka nám jen řekla, že příroda je mocná. Za to bych ji nejraději kopla.

A tak jsem to řekla příteli, ten se sice nejdříve vylekal, ale potom řekl, že mě miluje a že to zvládneme, že máme jen 3 měsíce do maturity, takže to půjde.

Druhý den bylo ale všechno jinak. Přítel je jedináček a maminka mu to zakázala. A jelikož maminka je maminka, řekl mi, že jestli si TO nechám, nechá on mě. Brečela jsem jako malá holka, ale i tak jsem byl rozhodnutá, že si prcka nechám.

Po příchodu domů, jsem řekla taťkovi, že jsem těhotná. Kdybych věděla, co potom nastane, radši bych snad utekla z domu. Táta na mě začal řvát, že jsem kurva a zmlátil mě jako žito (to bylo jeho obvyklé, mlátil mě celý život). Hrozně jsem se o prcka bála. Mamka na něj jen houkla, ať něco neudělá prckovi a táta jen odvětil, že bych to alespoň měla zadarmo. Chtělo se mi zvracet.

Nakonec mě i s přítelem donutili jít na potrat. Táta mi vyhrožoval i tím, že kdyby se to dozvěděli babička s dědou, tak by je z toho mohlo klepnout a jestli to chci. Prostě mě vydíral různými způsoby, jen abych na to šla. A tak jsem šla. Neměla jsem na výběr. Dítě by nemělo tátu, já bych neměla práci a rodiče by mě vykopli.

Po příchodu z nemocnice jsem si všechno ještě víc vyčítala. Co jsem to za hnusného člověka. Co jsem to udělala. Jsem vrah malých dětí. Jsem prostě zrůda. Všichni se ke mně chovali jakoby nic, včetně přítele. Jenže já jsem to neunesla. Když mi bylo úplně nejhůř a byla jsem doma sama, vzala jsem si 2 silné prášky na spaní, napustila jsem si horkou vanu a podřezala jsem si žíly.

Ani nevím jak, ale probudila jsem se v nemocnici. Našla mě mamka. Po příchodu domů se všechno změnilo, máma pořád brečela a hlídala mě, táta se mnou nemluvil a přítel se mi neozýval.

Dnes jsem vdaná a mám krásnou roční holčičku. Ale pořád na to myslím.

Už je to hodně let zpátky, ale ještě jsem to nikomu takhle nevyprávěla. Děkuju všem, kteří dočetli až sem.

Reklama

Přidat komentář