Reklama

potrat - cena

Jitka (Út, 11. 5. 2010 - 12:05)

ahojky,docitam se dost...Dobrý den Aničko,

nevím jestli již nepíši pozdě. Rádi bychom se s manželem postarali o Vaše miminko, o které se nemůžete postarat. Adoptovali bychom ho formou přímé adopce. Prosím ozvěte se mi na [email protected]

anicka (Ne, 9. 5. 2010 - 21:05)

ahojky,docitam se dost nemravne recicky ohledne interupce a potratu,nikdy sem nic takoveho nepodstoupila ale v nejblizsi dobe budu muset,sem slusne vdana,uzivan antikoncepci ale presto mam potize!!!moc me to mrzi nebot rocne do sebe investuji zhruba 6000 kc na leky ktere by meli zabranit poceti,ale bohuzel jak vidite i ta muze sklamat!!!!!jeste pak smutnejsi je ze prijdete hned k lekari s tim ze nejspis si myslite ze ste tehotna???no nevim logocke asi je ze kdyz zena uziva antikoncepsi tak dite asi nechce a nebo neplanuje,ale lekar vam tvrdi ze neselhali pilulky ale vy,tudoz vynalozite pak 2 rocne do toho abyste dite opravdu nepravy cas nemela,moc me to mrzi,a bojim se ale doma uz mam 2 deticky je jim 4,3 let a dalsi z financni zalezitosti si dovolit nemohu,myslim ze kazda zena by mela byt rozumna a mela by svazit zda o dite bude svedomite pecovat,jakmile vi ze ne ,tak je lepsi jit na potrat nez to dite odhodit nekde v parku ,a nebo ho dat do kojenaku a nadosmrti ho vystavit nestetsi.myslim ze kazde detako si zaslouzi jen to nejlepsi od rodicu a hlavne podporu a peci do veku nez se stane sam dospeli !!!!!!ja si to dovolit nemohu a tudis zitra rano podstoupim miniinterupci..........

Jana (Pá, 30. 4. 2010 - 08:04)

Dobrý den,reaguji na...Dobrý den, reaguji na příspěvek Mirky - pevně doufám, že ještě nakouknete. Jsem zastánce názoru, že každá žena si smí o svém životě rozhodovat sama, takže interupci neodsuzuji, ale bohužel nechápu :-(. Ale to možná proto, že sama řeším opačný problém. Toužíme dát našemu tříletému synovi sourozence, ale bohužel to vzhledem k mému zdravotnímu stavu nejde. Troufám si říci, že máme opravdu vše, na co si vzpomeneme, ale ten další človíček nám mooc chybí. Věřte, že bychom dali Vašemu - našemu :-) miminku opravdový domov. Pokud je to u Vás ještě aktuální, budu s nadějí čekat, že se mi ozvete :-). Jen ještě dodávám, že jsme řádně prověření a schválení čekatelé na adopci. Mail: [email protected]
Jinak přeji všem, aby se rozhodli tak, aby svého rozhodnutí nikdy nelitovali

Berushka (Pá, 23. 4. 2010 - 18:04)

Nevím, Zdeňku, co se ti v životě stalo, kdo tě neměl rád, nebo kdo ti ublížil, ale ty to samé dělat nemusíš!

Zdeněk2 (Po, 19. 4. 2010 - 20:04)

S vyřizováním přechodného pobytu nemám zkušenosti, ale myslím si, že pro Slovenku to není žádný problém. Na tuto otázku by Ti nejlíp odpověděli i po telefonu na nejbližším úřadě, kde se provádí evidence obyvatel.

Ady (Po, 19. 4. 2010 - 19:04)

Mám dojem, že legálně se...Dakujem. Uz som sa informovala, musim mat bud dlhodoby prechodny alebo trvaly pobyt. Nevies nahodou za ako dlho mi vystavia ten prechodny pobyt?

Zdeněk2 (Po, 19. 4. 2010 - 17:04)

Mám dojem, že legálně se smějí provádět u nás v současnosti potraty jen cizinkám, které u nás mají povolený trvalý pobyt. Ty ostatní tedy musejí jet si dát udělat potrat nejlépe např. do Rakouska. Ovšem jak je to se ženami ze zemí EU, to nevím, podle toho, co se všude říká, by měly mít stejná práva jako naši občané.

Ady (Po, 19. 4. 2010 - 14:04)

Prosim Vas nevie niekto ako je to s cudzinakami v Cr a miniinterupciou? Kolko platia cudzinky naviac oproti domacim? Potrebuje mat trvaly pobyt v CR? Moze ist rovno do nemocnice, alebo potrebuje nejake vysetrenia od sukromneho lekara? Dakujem.

Miška (Po, 19. 4. 2010 - 14:04)

Svinstvo to je.Pokud je...přečetla sem si váš přízpěvek, každý na to má svůj názor, nevím z jaké vy jste rodiny a ani to vědět nechci, ale pokud je pár a každý bere kolem 3000 měsíčně, oba bez práce, tak já bych chtěla vidět vás jak byste zvládal vychovat dítě, tak aby ste mu mohl dát všechno..

Mary (Út, 13. 4. 2010 - 19:04)

Dobrý den,reaguji na...Mame tri deti, po dvoch sekciach mam tretie vaginalne a sme stastni aj s beznymi problemami. Casto som hovorievala, ze dve plus jedno zdarma, ze co som sa natrapila pri prvych, teraz ide samo. A financie? Boli aj budu, len my sa minieme.
Prajem vsetko dobre Alinke s manzelom, Mirke s rodinkou aj babatku.

Mirka (So, 10. 4. 2010 - 17:04)

Dobrý den.
Obracím se na...Dobrý den,reaguji na příspěvěk Alinky a chci se zeptat zda by měla ještě zájem o adopci?Neplánovaně čekame třětí miminko a přemýšlala jsem o mini interupci,ale přijde mi to drastické tak bych raději pomohla jinému páru.(třetí děcko by jsme finančně nezvládli).

Milicab (Čt, 8. 4. 2010 - 00:04)

Dobrý den.
Obracím se na...Ja som tehotná. Strašne som sa tešila na dieťatko. Ale mám takú rodinu že chceli aby som z tým dačo urobila. Rozmýšľala som o tom že dať na adopciu. Ale by má trápilo že nedokážem vychovať dieťa a vedieť že niekde žije dieťa moje. Trápi má to že neviem sa rozhodnúť

Bára (Čt, 25. 3. 2010 - 11:03)

Potrat by měl být zcela...Jsi normální? jaK můžeš, jak vůbec můžeš srovnávat dítě s bradavicí?

aaa (Ne, 21. 3. 2010 - 21:03)

Svinstvo to je.Pokud je...joo to se rekne chlapovi, kdyz jim o nic nejde ale a nemusi se nicim futrovat!!!

Alinka (Ne, 21. 3. 2010 - 16:03)

Dobrý den.
Obracím se na vás s prosbou. Hledáme paní nebo slečnu která si nemůže z jakéhokoliv důvodu děťátko nechat a byla by ochotna je donosit a dát do přímé adopce aby miminko nemuselo pobývat v dětském domově. Jsme bezdětný pár toužící po dítěti, ale bohužel nemohu dítě donosit. Rádi bychom dali nějakému miminku lásku a domov kde by mohlo šťastně vyrůstat a jeho mamince jistotu že bude zabezpečeno a bude o něho postaráno. Kontakt:
[email protected]. Děkujeme.

,,,, (Po, 15. 3. 2010 - 11:03)

Ahoj,neví tady někdo kolik...3300kč-miniinterupce
1000kč-předoperační vyšetření
500kč-žádost o UP
=4800kč

Zdeněk2 (Ne, 14. 3. 2010 - 18:03)

Do 8 týdnů od počátku poslední menstruace se provádí miniinterrupce a ta stojí asi 3 až 4 ooo Kč podle zařízení, kde se dělá. K tomu je nutné připočíst až 1000 Kč za předoperační vyšetření o gynekologa.

Jana (Ne, 14. 3. 2010 - 16:03)

Ahoj,neví tady někdo kolik stojí potrat kolem 4 týdne? Mám doma už dvě děti,třetí už nepřichází v úvahu.Obě děti jsem porodila císařským řezem,a druhému je teprve 8 měsíců.Byla bych ráda za každou radu.Děkuji předem.

Marcela (Pá, 5. 3. 2010 - 11:03)

Ahoj, včera jsem byla na krvi protože mi vyšel pozitivní TT tak jsem si pro jistotu udělala 2 vdalší a také 2 čárky ale zatím jen slabé MS mám dostat za 5 dní doktorka mi řekla že v krvi něco je vydět ale že se zatím nedá na 100% určit zda je to tak že mám přijít příští týden když to nedostanu. O prcka se snažíme takže bych byla ráda kdyby to bylo ok. Máte nběkdo podobnou skušenost

... (Pá, 5. 3. 2010 - 08:03)

Vše záleží na době...Prosím Vás chtěla jsem se zeptat jestli interupci Vám dělali ambulantně a jestli jste cítila nějakou bolest/fizickou/.Děkuji

Reklama

Přidat komentář