Reklama

Trestani dospelych deti

Ja (Ne, 26. 6. 2005 - 20:06)

Ha,ha,ha!!

diblík (Ne, 26. 6. 2005 - 17:06)

neboj Jendule, anální svěrače mi fungují dobře,střevní infekci taky nemám,spíš trpím zácpou,ale děkuju za starostlivost:o))taky se měj hezky:o))

Jendule (Ne, 26. 6. 2005 - 16:06)

Diblik aby ses z te Niky nahodou nepo.....

diblík (So, 25. 6. 2005 - 20:06)

Niky, tak to mě pobavilo:o))když si to představím:o))víš, ten doktorův pohled,ale zase se teda měl na co dívat:o))

Niky (So, 25. 6. 2005 - 18:06)

Dibliku, mas pravdu, ale take je pravda, ze zde lekari vedi jak prohlizet i tak a nikdy nebyly zadne stiznosti proti tomu prehozu.Ja osobne jsem mela kdysi legracni prihodu. Pred mnoha lety jsem se rozhodla mit celkovou prohlidku a cekala jsem na sveho doktora bez obleceni. Kdyz on prisel, zustal dlouho stat v soku a skoro s otevrenou hubou. Pak se zeptal, jestli je to muj zvyk se svlekat do naha! A me to take prekvapilo, ja myslela, ze to tak ma byt. A take nahota nic proti me neznamenala, jelikoz jsem studovala vytvarnictvi a rada maluji lidi. I kdyz musel znat muj vek, presto se na to zeptal a kdyz jsem mu odpovedela 36, byl zase v soku a stale otviral a zaviral sve poznamky. Konecne mi rekl, ze je to proti zakonu, byt vysleceny pred doktorem. Ale take dodal ze jeste nevidel takove krasne telo a ani u dvacetiletovych. No byl to pro nas trapas, ale dost legracni. Ale aspon uznal moji kondyci, tenkrat jsem hodne cvicila a jak rikam, bylo to pred mnoha lety. No bylo to pro mne nove pouceni o zvykach v teto zemi.

diblík (So, 25. 6. 2005 - 17:06)

uznávám, že být celý nahý před doktorem neprospěje psychice,ale tělesnému zdraví prospět může-některé i dost závažné choroby mohou začínat nevinnou drobnou vyrážkou na těle na místě, které je kryto oblečením a její přehlédnutí může mít fatální následky,takže správný doktor by měl pacienta prostě prohlédnout od hlavy k patě včetně per rektum:o)i když máma by u toho asi být neměla:o)

Niky (So, 25. 6. 2005 - 16:06)

Je pravdou, ze dost lekaru bylo trestano za sexualni zneuzivani, ale urcite prohlidky pusobi i tak nekterym lidem pod dustojnost. Rikat nekomu ze by se nemel stydet je dost neprakticke. A na prohlidky by se mely by se pouzivat ty delsi, bez rukavu kosile a v nekterych pripadech pritomnost zdravotni sestry by melo stacit. V zahranici se ted hodne pouzivaji latkove kosile, jelikoz je to proti pravidlum, byt cely vysleceny.

martin h. (So, 25. 6. 2005 - 12:06)

to pavel: Lekar to dela abys ho nepomlouval ze te nejak zneuzival a tak. Vysetreni pres konecnik se u slepaku dela normalne. Stydet se je lidsky, ale pred mamou se snad tolik stydet nemusis. Ani v 16.

Niky (Pá, 24. 6. 2005 - 18:06)

Milo, prijmi mou soustrast, urcite tyto dny nebudou lehke pro tebe. Ale nyni ti zacina jiny zivot a jeste jsi mlada a tak doufam, ze si ho zaridis co nejkrasneji. Ahoj.

Míla (Pá, 24. 6. 2005 - 13:06)

pro NikyNedávno jsi mi tu radila, jak mám postupovat proti manželovi, který mě i bije. Tak už nemusím nic, včera odešel na druhý svět, ani se už domů z nemocnice nevrátil.Děkuji ti i tak za porozumění mojí ošklivé situace. Chtěla jsem ti jen dát vědět, jak se všechno vyvíjí dál.Teď budu mít dost zařizování, ale taky klid od tyrana. Stejně mu ale smrt nepřeji.. ahoj Niky

Zdeněk (Čt, 23. 6. 2005 - 22:06)

Malá poznámka k několika příběhům s teploměrem. Moje dcera takhle podvádět nemusela, protože několikrát na střední mi řekla, že do školy jít nechce (z různých důvodů) a tak jsem ji podepsal omluvenku. Dnes úspěšně studuje vysokou. Jsem rád, že je přímá a umí si svá práva vydobýt. Já jsem sám musel v dětství se známkami občas podvádět, protože můj otec, ač sám pouze vyučený (a to ještě na trojky) zedník u mě podobné studijní výsledky netoleroval.

Niky (Čt, 23. 6. 2005 - 19:06)

Pavle, co tu lidi popisuji neni jen telesne ponizeni, ale i ublizeni cele duse. Jinak na zapade se normalne pouzivaji papirove kosile, kdyz clovek jde na prohlidku. V nekterych zemich je proti zakonu byt odhaleny i pred lekarem. On odhaluje jen tu cast co kontroluje. Rodice nejsou zadani o pritomnost.A jinak dibliku, diky za prijemna slova a musim priznat ze me tesi kdyz mohu pomoci. A doufam ze je vse kolem tebe v poradku a nezapomen, ze kdyz se mlci a nevyresuje problem, nic se nebude menit. Dale je jiste, ze lidi co ublizuji ostatnim jsou mentalne nemocny a naprosti sadisti, ale oni o tom nemaji zdani jelikoz jsou, jak uz jsem rekla - mentalne nemocni.

Pavel (Čt, 23. 6. 2005 - 06:06)

To Lucie. Myslím že sis takový ponížení nezasloužila. Dá se přece potrestat i jinak než tě nutit se v 16 svlíkat do naha a vystrkovat holej zadek. Já tohle zažil taky i když ne kvůli trestu. Byl jsem u jednoho doktora, taky v 16 a on mě musel vyšetřit přes konečník-kvůli slepáku. A taky chtěl aby u toho byli rodiče. Když jsem tam ležel před mámou s vystaveným ptákem a s prstem v zadku jak mimino na přebalováku, tak jsem mu v ordinaci málem omdlel jak mi bylo. Tak vím o čem mluvím. To když trest, radši domácí vězení, zakázat počítač a když bude nejhůř, tak pár facek. Ale takovýhle ponížení určitě ne!

Simona (St, 22. 6. 2005 - 21:06)

Když přijde ,,dospělé" dítě místo o půlnoci až ve 4 ráno, tak to je podle mě zcela jednoznačně na pořádný výprask na zadek. Opoždění dejme tomu do jedné hodiny řeším ještě domluvou nebo nějakou fackou, ale čtyři hodiny? Pokud něco takového provedou naše holky, tak musí počítat s tím, že ihned beru do ruky vařečku a bez slitování počítám do pětadvaceti.

diblík (St, 22. 6. 2005 - 10:06)

Niky, na tobě je vidět, že máš moc ráda děti a lidi vůbec,harmonii, soulad a porozumění,touhu,aby svět byl lepší,nebo se pletu?taky mě moc mrzí, že si lidé dovedou navzájem ubližovat, zvlášť,když uplatňují svou sílu na slabší a bezbranné(viděla jsem dost ošklivých důkazů domácího násilí na vlastní oči),ale tak to prostě je a bude:o( a žádné postihy,tresty,zákony tohle nikdy zcela úplně nevymýtí,třeba jsem přílišná pesimistka,ale tahle doba nenahrává harmonii a pohodě...:o(((

Niky (St, 22. 6. 2005 - 09:06)

A jestli mohu vyjadrit muj nazor na posledni clanky, tak si opravdu myslim, ze to trestani bylo hrozne. Ale zajimave je, jak deti mohou byt vynalezave a ani by me neprekvapilo, ze by se ten teplomer tak pouzival od zacatku vyroby. A vzdyt to neznamena, ze dite roste v kryminalnika a take komu se chce stale zit jako robot? A v teto rubrice je videt jak i rodice umeji ten teplomer vyuzit, zneuzit - teda nejdou moc dobrym prikladem se svym chovanim..Ja osobne jsem dovolovala mim detem zustat klidne doma, kdyz se necitily dobre, nebo chtely zustat chvilku doma, aby nabraly energiji.A ve skole se z toho nic nedelalo, jen se muselo zavolat rano, ze dite bude doma.Hlavne si myslim, ze deti v Cesku se musi ucit vice a ve skole je stale zkouseni, diktaty a vse na znamky. Napriklad co se tam uci v nejakych predmetech v seste tride, se zde uci ve vyssich tridach. Ale to neznamena ze zde si deti nevedou dobre. Deti u vas maji urcite vetsi natlak nez nekde jinde a hlavne oni by si zaslouzily porozumneni ze i oni se cas od casu dostanou do stresu a nekdy potrebuji malou prestavku. Co par dnu znamena, hlavne kdyz si vedou celkem dobre. To co ja si myslim a rodice by meli prestat s tim drezurovanim

Niky (St, 22. 6. 2005 - 08:06)

Diky Ponocny za informace. Na tu tvoji urcenou website jsem se nedostala, ale sama jsem zde jiz take nejake napsala. Jinak myslim ze na moji strane jsou zakony prisnejsi a tak i kontrola. Ale mela bych mluvit ne o cele Kanade, ale co nejvice znam B.C.

Lucie (Út, 21. 6. 2005 - 15:06)

To sword: V tu chvíli jsem se cítila ukřivděná, ale zasloužila jsem si to. Ale bylo to děsně trapné v tomhle věku na mamku vystrčit zadek a pipinu a ještě k tomu před mladší ségrou...To Radka:no dopadla si asi hůř. U nás naštěstí tak tvrdé výprasky nebyli. Občas jsme se ségrou taky dostaly, ale to sme byly menší. To nám stáhla sukni nebo kalhoty zároveň s kalhotkama přehla nás přes koleno a naplácala nám na holou. Naštěstí jen rukou takže to nebylo až tak hrozné.

Radka (Út, 21. 6. 2005 - 15:06)

To Lucie: To jsi z toho vyvázla ještě celkem v poho. Mě neúmyslně ponížila mnohem víc. Já za stejnou věc v 17 na střední dostala od mátiny takovej nářez vařečkou na holou prdel, že sem si před ní ucvrnkla a prosila jí ať už toho nechá nebo se počurám úplně. Holt byla jsem plná toho čaje s citronem a tou vařečkou to ukrutně štípalo. Nechala toho, ale stejně sem se týden nemohla skoro posadit. To byl naštěstí můj poslední vejprask.

Sword (Út, 21. 6. 2005 - 14:06)

Lucie, myslím, že za svůj podvod sis toto potrestání docela zasloužila. Nechtěla jsi být měřena jako dospělá tak tě matka změřila jako malou. A jak píšeš, simulování tě to odnaučilo. Koneckonců měření teploty v konečníku není až tak od věci, je totiž nejpřesnější :-)

Reklama

Přidat komentář