Reklama

Malá prsa

Anonim (Čt, 14. 4. 2011 - 16:04)

Prosím jestli si tohlepřečtete poradíte mi jak vzískat velká prsa ? děkuji moc

franta (Po, 11. 4. 2011 - 09:04)

Cože, čím je žena...dost dobrej názor a pravdivej

eRZIKA (Út, 5. 4. 2011 - 01:04)

mELA JSEM VELKY KOZY A NECHALA JSEM SI JE UREZAT NA POJISTOVNU, BYLO TO FAJN, DOSTALA JSEM NESCHOPENKU NA TRI MESICE...KOZATKY ../.DOPORUCUJI.

Lili (Po, 4. 4. 2011 - 20:04)

Neni nad poradny dudy. To, co...No ty jsi chytráček vid? a jaký máš ty péro hm :D :D já bych si hlavu s malými prsy nedělala... božžžeee

lada (So, 26. 3. 2011 - 21:03)

Nez mit pocit...to jo, asi...a jsou studený naomak :-( hned poznáš že to není přirozený a pravý..prostě neprokrvený..zavři oči a můžeš mačkat kliďo gumovej balon hihi

anonim (Pá, 25. 3. 2011 - 23:03)

já rád velká a...hm se ti to řekne jenže většina lidí co sem píše je nemaj

... (Pá, 25. 3. 2011 - 15:03)

já rád velká a přírodní, to se to krásně mačká a ňuchňá

(Pá, 25. 3. 2011 - 14:03)

Zas jedna co je má jak vypraný fusekle a závidí když je druhá má pěkný.Tak je bude pomlouvat a hanět.Děvčata nenechte se vyprovokovat! Ať si říká kdo chce nejhezčí jsou přírodní i třeba trochu povislá ale jsou stále nádherná a nejsou to nějaký zalátaný ponožky. Není nad krásné, hlaďonké, heboučké a nezjizvené přírodní prsa!!Nenechte se od nikoho provokovat a pomlouvat. Prsa patří k ženám a jsou nádherné!

:-) (Pá, 25. 3. 2011 - 13:03)

Aby ti ty F neprdli a nevodletela si s nima až někam do Afghanistanu.Tam by tě zahalili a udusila by si se snima.

Jmesser (Pá, 25. 3. 2011 - 12:03)

Každé zdravé prso je o moc krásnější než umělé... je dobře , že má každá žena jiná!
Nebo se někomu líbí víc dřevěná ruka, než živá?

Romana (Pá, 25. 3. 2011 - 12:03)

Máš plnou pravdu! Važ si...Jenže pro ženy jsou jejich prsa hodně důležitá. Všude na nás koukají dokonalé ženy s dokonalými ňadry a když je pak některá nemá hezká, tak je smutná a cítí se méněcenná:-(( Takže plastikou si ženy zvedají sebevědomí.

Pepe (Pá, 25. 3. 2011 - 09:03)

Máš plnou pravdu! Važ si jich takovejch jaké je máš. Hlavně, že jsou zdravé.A ty chuděrky věčně nespokojené samy se sebou jenom můžu politovat.Raději si je nechají zohyzdit stehy které již na doživotí budou hyzdit jejich prsa.I na omak budou vždy ty stehy cítit a nikdy se nestratí! U mužů akorát vyvolávají odpor.Brr ani bych se takovejch prsou nedotkl na tož se s nimy mazlil. A Koukat na takové příšery každý den to né.Přijít domu,že si je nechala předělat, tak si zabalí kufr a ještě ten den vypade z baráku!

Cože???? (Čt, 24. 3. 2011 - 18:03)

Milé dámy a slečny, měla...Cože, čím je žena inteligentnější, tím má menší prsa??? No to je krávovina. Co to má s inteligencí společného? Maximálně má žena s malými prsy hodně mužských hormonů. A že by měly být ženy s malými prsy hezčí? To zvedáte sebevědomí sama sobě? Přesvědčujete se o tom, že chlap má rád vedle sebe zase dalšího "chlapa", žehlicí prkno?? Vy jste se z toho komplexu bohužel ještě nedostala. Ale na vás vidím, že vám pořád vadí malá prsa, když vymýšlíte různé varianty podprsenek. Tím dokazujete, že víte, že se mužům prsa líbí. Kopete kolem sebe. Já mám krásná 80F, 60 kilo a jsem nadmíru spokojená a vůbec vám malá prsa nezávidím. Miluji svá prsa. A když už teď chodíme zase všichni oblečeni jarně, tak i na mužích vidím, že se jim prsa hodně líbí. Prsa jsou symbolem ženskosti, rozdílnosti od mužů. Já sama se ráda podívám na hezká velká ženská prsa a když vidím nějakou chuderku s plochým hrudníkem ve 40 letech, tak je mi jí upřímně líto.

Anonim (Čt, 24. 3. 2011 - 16:03)

Je mi 12 let a mám malá prsa . Všem holkám ode mě ze třídy rostou nemohl y mi někdo poradit jak dosáhnout velkého poprsí ?? děkuji moc

Taťula (Pá, 18. 3. 2011 - 21:03)

Milé dámy a slečny, měla jsem velký problém s malými ňadry,na které jsem už několik let pyšná. Jsem šťstná, že jsou zdravá. Zjitila jsem, žerdobrá podprsenka - nemyslím ty jakoby brnění. Ženy mají být hrdé, na co mají. Jestli je to malé nebo velké, na tom nezáleží. Je to věc chlapů, jaké se jim líbí a když mají v oblibě velké, ať jdou za ženami s bujnějším poprsím a naopak. Děvčata, užívejte si, život je tak křehký. Moje nejlepší kolegyně jde v dubnu na operaci prsou. Má onkologické onemocnění.Cestujte, studujte a nezamonínajte - čím je žena inteligentnější, tím má menší prsa. Je umění se umět pěkně obléknout a svůj komplex pozvednout v sebevědomí. Prsa trochu věkem i porodem narostou a v dobré podprsence také. Jsem ráda, že jsem to překonala, ale trápit se kvůli tomu je s odtupem času komické. Ženy, buďte hrdé na svá těla, prsa, vlasy, zuby a všechno, co máte. Osobnost člověka nedělájí jenom prsa, jsou důležitá, to ono, ale není to na ženě všechno. Příroda nás vymodelovala k obrazu svému a je umění se s tím smířit, nebo naopak povznést a mít to jako plus. žena je hezčí, když má malá ňadra, je taková jemnější a chlapi jsou k ní ochranitelskejší. Uvidíte. Zkuste je pozorovat a nikdy nic na sebe nekritizujte. Potom se to může obrátit proti Vám. Z komplexu může být přednost. Věřte zkušené. V pubertě mně to trápilo a mám z toho nyní krásny pocit. A chlapi často koukají ma moje prsa, která jsou čím dál krásnější. Jedna moje bývalá kolegyně řekla, že má nádherná prsa a věřila jsem jí to, i když jsem je neviděla. Zkuste si to říkat také. Já mám také nádherná prsa. Vy také, vím to, protože jsou zdravá, pěkná, jenom malinko pro nás menší jak mají některé jiné.My to víme, ale aj ty ženě s většími ňadry se trápí a závidí nám. Věřím, že aspoň jedné ženě můj příspěvek přinese sebevědomí a já jí trochu tím pomohla. Taťula

(Pá, 18. 3. 2011 - 11:03)

Kdy vám ženský konečně dojde,že žádné tabletky i kdyby jste je jedly lopatkou na uhlí vám prsa nezvětší! Je to jen šikovně zvolená reklama a o zisk se těm firmám už postaráte sami.Hloupost je stále nejlepší na čem se nechá vydělat!Stejně jako jsou prášky na prsa jsou prášky na zhubnutí a podobné nesmysly! Ale jestli máte dost peněz a málo rozumu tak klidně podporujte zisky těchto podvodných firem oni vám za to budou neskonale vděčni! Bohužel je ještě stále dost naivních žen které takovejm pitomostem věří.

Jana (Pá, 18. 3. 2011 - 10:03)

Ahoj. Dneska jsem objevila na netu tablety BEAUTY BUST BALANCE. Nemá s tím náhodou někdo nějakou zkušenost? Vyzkoušela jsem už Dekolen a úplně bez výsledku.

Verča (Po, 14. 3. 2011 - 07:03)

No já mám kozy podle krámů.

Dana (Po, 14. 3. 2011 - 04:03)

slova mé přítelkyně zní:...Je to prostě symbol ženství. A dost důležitý, i když jak pro kterou ženu. Já mám 4 - 5, ajsem na ně hrdá. Neumím si představit že bych měla "mužský hrudník", tedy plochý. Je to něco, co nás na první pohled odlišuje od mužů. A že to my ženy řešíme? No, sbalím hezkýho chlapa, a on se mě pokouší uspokojit minipindíkem. Nemohla jsem se předem přesvědčit, jak na tom je. To my máme jistou výhodu. Naše pipiny jspo v podstatě stejné, a ta prsa k sex. výkonu nejsou nutná.

Jana (Ne, 13. 3. 2011 - 15:03)

Tak nevím co může být na...Chtěla jsem napsat nějakou vtipnou odpověď, ale nic mě nenapadá, na žehlicím prkně ani jploché dráze opravdu nic sexy není...:-)

Reklama

Přidat komentář