Reklama

Malá prsa

Návštěvník (Po, 15. 1. 2007 - 00:01)

mám malá prsa a nevadí mi to. S dobrou podprdou jsou "střední" a když Tě dotyčný miluje, je mu jedno, jak velká ňadra máš. Já taky nesoudím chlapy podle toho, jak velký mají penis.

xxcd (Ne, 14. 1. 2007 - 22:01)

Klidně rád popovídám, nebo i raději se pohádám, ale nikdy nenechám nic vyšumět do ztracena :) Zkus vytvořit, poznám tu diskusi a popovídáme :) ...

Pro Jakuba (Ne, 14. 1. 2007 - 22:01)

A kam by jsi to navrhoval Ty ... Kde by to mělo být, nebo na jaké diskusi bychom se mohli dohodnout ... dej tip, nebo mám něco vymyslet sám? Třeba Duel/Partie ? :-)
Ale na můj popud to dělat nemusíš, pokud jsi moudrý, tak mě nemusíš odpovídat a reagovat na mě ... můžeš to nechat vyšumět do ztracena !

xxcd (Ne, 14. 1. 2007 - 16:01)

Klidně rád popovídám jinde, nerad tady blokuji příspěvky k tématu ... Ať už jsou mé názory jakékoliv, stejně Tě asi zajímám :) Vyber, založ diskusi a tam můžeme otevřeně bez problémů diskutovat ... Utíkat Ti nebudu a ani se s Tebou prát ... Jen diskutovat :) Stejně je zajímavé, že možná něco v hlavě máš, o to víc nechápu to, co provádíš :) A neptej se jen mě, jestli není nefér zabírat tady prostor ... Nezabírám ho o nic víc, než Ty a pokud ano, na Tvůj popud :)

Pro xxcd (Ne, 14. 1. 2007 - 14:01)

Mám návrh, co kdybychom tady přestali zaclánět a šli debatovat někam jinam, už tak jsme tu zabrali spoustu místa ... Co říkáš? Není to náhodou nefér, ohledně těch žen a dívčin zabírat jim tento prostor? Jak se někde objevíš, tak je pak celá stránka tvá a tvých protivníků ...bylo by s tím potřeba něco udělat!!! OK.

Pro xxcd (Ne, 14. 1. 2007 - 14:01)

Oprava: mě neunikneš

Pro xxcd (Ne, 14. 1. 2007 - 14:01)

Ani se neschováš, i Tvůj nick /qqww/ jsem našel, budu Ti stále v patách ... mě nenikneš ...hahaha :)
Už vím proč píšeš xxcd, ale je to moje tajemství .../neboj, Tebe bych nechtěl ani náhodou ... Vodnář je pro mě nepřijatelný a ještě s takovými názory ... nezralého chlapečka ... možná čas Ti ukáže jak máš dneska pravdu.
Schválně, napiš sem tak za pět let, jak se splní ty Tvé názory ... Jinak jsou celkem zdravé, ale asi dost nereálné ... lidé se totiž chovají jinak a proto mají lidé v této diskusi o malých prsech s tímto problém.

xxcd (Ne, 14. 1. 2007 - 00:01)

No ... Ber to spíš jako malý pokus a důkaz změnu mého nicku :) Ukázalo se totiž, jak moc jsi mnou posedlý !!! Kdybys byl dívka, tak už jsi mnou asi uloven ! :) Mám asi něco, co Ty nemáš a po čem toužíš !!! Minimálně schopnost komunikovat :) To, že se Ti tak líbím mě fascinuje, ale mám přítelkyni, tak se nezlob !!! Vážně budeš ale nejspíš nemocný. Tak moc mě sledovat :) Obdivuješ mě, že ? :) Jen se směj, jsem rád, že alespoň něco umíš !!! Měj se prima a snaž se dál !!! Já se schovávat nebudu ...

Pro xxcd (So, 13. 1. 2007 - 23:01)

Ale hlupáček jsi Ty ....nemyslíš ....
píšeš nejsem žena .... asi jsi chtěl udělat radost i jiným a utvrdit je v tom, že xxcd není opravdu žena ..... hahahaha :-)))))??????

xxcd (So, 13. 1. 2007 - 23:01)

Já se nebojím ničeho :) Jen Tebe :( Chtěl jsem Ti udělat radost a dopřát pocit úpěchu, že jsi přišel na to, že nejsem žena !!! :) Hlupáčku :-)

Pro xxcd (So, 13. 1. 2007 - 23:01)

To už se xxcd bojíš podepsat svým nickem, je to jasné ..... z toho jak a co píšeš, že jsi to Ty ....
Že by jsi zjistil, že nepsat tam svůj nick je jistější???? No sláva už jsi konečně přišel na to, že xxcd je hovadina !!!! Opravdu nejsi žena .....to jsi tam nemusel psát ....lidé nejsou až tak hloupí, jak si asi myslíš ..

Nejsem žena (So, 13. 1. 2007 - 23:01)

Jsi prima dívka, žena, Danielko ... Vážně lidé vidí i málo dopředu ... Nladé holky, které si neuvědomují, že na prvním místě je vážně zdraví (mluvím teď o ňadrech) a potom až otázka, která vůbec nemá smysl ... Jestli velká, nebo malá ... Buďte raději dívky takové, abyste uměly zaujmout něčím cennějším, než svými tvary, které stejně zaujmou většinou 5 kluků z 10 a dalším 5ti to bude zase jedno ... Na svá prsa nikdy kluka neulovíte !!! Možná zaujmete na chvíli, ale sebelepší a krásnější a větší prsa nezakryjí Vaše nedostatky na srdíčku, v hlavě !!! Mnoho Vás by si z Danielky mělo vzít příklad. Já ji obdivuji po přečtení pár článků ... Proto, jaký je člověk, ne proto, jaké má prsa a jak vypadá !!! A pokud jde o ten slavný sex, věřím, že šťastnému muži s ní nikdy nebudou velká prsa scházet, šťastný člověk vedle ní ani nebude mít čas, aby ho napadla myšlenka na větší, nebo menší, nebo pevnější atd. !!! Život je vážně o mnoha krásnějších věcech, než jen o kozách a komárech !!! :) Vážím si Tvého přístupu Dančo !!!

Daniela (So, 13. 1. 2007 - 23:01)

Promiňte, zapomněla jsem se podepsat...

Návštěvník (So, 13. 1. 2007 - 23:01)

Hele, svoje mindráky často nazýváme problémy - a ty jsou od toho, aby se řešily, to je fakt. Jenže ten, kdo nic řešit nechce, neposlouchá, co mu ostatní říkají a stále se ve svém "problému" plácá. Nemá zájem o to, aby zmizel. Proto opakuji: komu není rady, tomu není pomoci.
Naivita je někdy docela fajn:-) Jenže v tomhle případě o naivitu nejde. Ještě jednou zdůrazňuji, že je mi zcela volné, jakým způsobem se xxcd prezentuje na jiných stránkách. Nelíbí se ti jeho slova? Mně se zase nelíbí ta tvoje. Nikomu (až na Janíka, to uznávám)jsem neřekla špatného slova, vy jste ale útočiví - proč to děláte? Protože Vás nelituju, neutvrzuju v tom, že je to hrozný mít malý prsa? Opakuju, mám je taky. Jestliže si nenecháte udělat plastiku, tak vám stejně nenarostou, zkrátka je to fakt. Ale jestli máte chuť se celý život ubíjet tímhle mindrákem, vážně vám nikdo nepomůže. Uteče vám život pod rukama a zjistíte, že jste třeba kvůli svému neustálému spílání ztratili člověka, který vás měl vážně rád takovou, jaká jste - sice bez prsou, ale jinak jako určitě skvělou holkou...
Ještě jednou k naivitě: člověk, který se o sebe od 16 stará sám, umře mu rodič, studuje a pracuje - pozná opravdovou realitu života, není naivní... Kdyby mi teď náhodou chtěl někdo napsat, že to sem nepatří, tak se mýlí. Povznést se nad problémy je mnohdy těžké, ale odlišit ty vážně velké a zanedbatelné dovede (podle všeho- jak zde mnozí dokazují) jen málokdo. Nechci bagatelizovat žádný problém, jen se to tak může někomu zdát.
Ale chci se zeptat ostatních. Co jiného než tedy slovní podporu očekáváte od téhle diskuse?Jsou to od xxcd vážně jen blbé řečičky?...???????
Naivka vypadá zcela jinak než já, to mi můžeš věřit....

Obdivovatel xxc (So, 13. 1. 2007 - 22:01)

Ale tak bychom neměli zavazet tady ....
Není to naše téma.

Obdivovatel xxc (So, 13. 1. 2007 - 22:01)

Tak asi jsem nepochopil co chceš?

xxcd (So, 13. 1. 2007 - 22:01)

Jsi vtipný chlapec, který nepochopil otázku, nebo neumí odpovědět ? :)

Obdivovatel xxc (So, 13. 1. 2007 - 22:01)

Milý xxcd, asi jsi nemocen a považuješ mě za někoho jiného ... jsem tvůj příznivec, tak proč mě napadáš ? Co jsem ti udělal ?
Co to s Tebou je ? Jsi nějak nervózní ....

xxcd (So, 13. 1. 2007 - 21:01)

Milý obdivovateli ... řekni mě a všem ostatním prosím, čeho tímto vším chceš dosáhnout !? :) Nebo i tím, že sám za mě píšeš do diskusí (V poslední době (včera) jsi např. vytáhl diskuse na téma okolo ňader a tam jsi pak psal pod mým nickem). Lidé jako Ty tady dělají největší problémy :) Ne mě, ale druhým ... Řekni na rovinu, čeho chceš dosáhnout ... Zkus, když už, otravovat alespoň konkrétně mě a neznepříjemňovat diskusi druhým :)

Obdivovatel xxc (So, 13. 1. 2007 - 21:01)

Super Danielko, jsi jednička :-)

Reklama

Přidat komentář