Reklama

Miniinterupce

Zdeněk2 (Út, 22. 3. 2011 - 20:03)

Miniinterrupce se provádějí všem dívkám a ženám, které ji potřebují. Pokud jsi ještě neměla 16 roků, potřebuješ souhlas rodičů.

:-( (Út, 22. 3. 2011 - 19:03)

PROSIM NEZABIJEJTE NENAROZENE DETI :-( copak vam jich neni vubec lito? :-(

Terka (Út, 22. 3. 2011 - 18:03)

a od kolika let je miniinterupce ?

Zdeněk2 (Po, 21. 3. 2011 - 23:03)

V zahraničí se běžně provádějí potraty ambulantně v místním znecitlivění, ovšem potom se nedají během zákroku vyloučit bolesti. U nás se to tak dělalo dříve, ale nyní to není obvyklé. - Mário, je vidět, že jsi zkušená žena a je sympatické, že o tom dokážeš mluvit otevřeně a bez rozpaků a dodáváš odvahu těm, které to mají před sebou.

Míra (Po, 21. 3. 2011 - 16:03)

Ahojky holky, podstoupila...Mário, mě by zajímalo, zda je možné mini podstoupit bez nutnosti narkózy. Mám implantovaný defibrilátor a tudíž u mě celková narkóza přináší komplikace. Máte někdo zkušenost, nebo se můžu sama rozhodnout zda narkóza ano nebo jenom lokálka. Díky

Mária (Pá, 18. 3. 2011 - 13:03)

Ahojky holky, podstoupila jsem mini před měsícem. Proběhla bez komplikací. Hlavně nezapomeňtě, že otěhotnět můžete takřka ihned po zákroku - tak jsem to četla v jednom odborném článku na netu. A na další zákrok se může po půl roce. Jinak jsem po mini asi deset dní krvácela a špinila, poté vše opadlo. Testy mi dále vycházely falešně negativní, chvíli trvá než se hormony z těla vyplaví. Přesto upozornuji na to, abyste vydrželi bez sexu nejmín do vaší periody, pak nasadili antikoncepci a teprve poté myslet na sex. Vždyt za to trápení to přece znova nestojí!
To Lenka: Kašel a rýma by na provedení zákroku mít vliv nemělo. Sama jsem měla rýmu a problém nebyl.
Tak se, holky, držte a nestresujte se. Bohužel se taková věc může stát a nakonec to vždycky odskáčeme my ženský...
Pokud máte jakýkoli dotaz k mini, ptejte se.

slavek (So, 12. 3. 2011 - 09:03)

Bohužel, má přítelkyni...ahoj mije přítelkině byla na miniinterupci a nic to není tato interupce krádko¨dobí zákrok uspí tě jen na chvíly ¨BUDEŠ SPÁT

Lenka (Po, 7. 3. 2011 - 13:03)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá provést miniinterupce, pokud má žena rýmu a kašel?

Zdeněk2 (St, 2. 3. 2011 - 22:03)

Úředně stanovený nejmenší interval mezi potraty je 6 měsíců, takže bys mohla na další potrat až 1. května. V té době bys ale byla těhotná víc než 12 týdnů, a to potrat není dovolený. Proto se musíš snažit hledat pomoc v jiné nemocnici, a předešlý potrat se snažit utajit. V krajním případě bys musela hledat pomoc v zahraničí, nejlépe v Rakousku. Mohl bych Ti dát odkaz na příslušné webové stránky tamních zařízení, ovšem je to finančně i organizačně náročnější.

jana (St, 2. 3. 2011 - 22:03)

chtela jsem se zeptat kdyz jsem byla 1.listopadu 2010na potratu a po sesti nedelich jsem spala s pritelem a praskla nam ochrana.menstruace probehla 6.1.2011ale od te doby nic.po jake dobe muzu znovu na potrat nebo miniinterupci??

Zdeněk2 (St, 2. 3. 2011 - 17:03)

Cena miniinterrupce se liší v různých zařízeních a pohybuje se mezi 3 - 4000 Kč. K tomu je nutné připočíst cenu předoperačního vyšetření, která může dosáhnout až 1000 Kč. Selhat může každá antikoncepce a jsou i případy opakovaného otěhotnění sterilizovaných žen. Proto je správné, že ses nedala zahnat do kouta a víš, co Ti pomůže.

Danica (Út, 1. 3. 2011 - 15:03)

Dobrý den,
otěhotněla...Loňský rok to stálo přes 3000, myslím,že 3400+nocleh v nemocnici. Drž se!! A jestli mohu být zvědavá,tos brala atk pravidelně a přesto jsi otěhotněla?

Marie (Út, 1. 3. 2011 - 09:03)

Dobrý den,
otěhotněla jsem i když jsem pravidelně brala antikoncepci,teď se chystám na miniinterupci.Neví někdo,kolik tento zákrok stojí?Kladno,Rakovník,Žatec?

Pety (Po, 28. 2. 2011 - 17:02)

To, jestli chceš dítě nebo...A opravdu není pro mladou ženu,která chce mít za xlet děti, více miniinterupcí nebezpečné? Půl roku, rok po upt, není to brzy?

Zdeněk2 (Po, 28. 2. 2011 - 10:02)

To, jestli chceš dítě nebo potrat, musíš rozhodnout sama, Ty nejlépe znáš situaci. Komplikace, které vedou k neplodnosti, se samozřejmě nedají nikdy zcela vyloučit, ale když se potrat provede odborně a ne svépomocí, tak nebezpečí není velké. Vždyť v zemích bývalého SSSR měly ženy průměrně 4 potraty a některé tento zákrok podstoupily až 10 x a přesto vždycky znovu otěhotněly. Už jsi dokázala, že jsi zkušená žena a když budeš chtít, potrat Ti znovu pomůže.

Marketa (Ne, 27. 2. 2011 - 07:02)

Dobry den prosim o radu,nasla jsem si milence,vedela jsem ze ma pritekyni tak jsme se dohodli ciste na mileneckem vztahu setkali sme se 5x,poctive jsem brala antikoncepci ale i presto jsem otehotnela,ted nevim jestli mam jit na miniinterupci nebo ne.Jednou jsem uz interupci podstoupila,tak se obavam aby jsem mohla mit dalsi dite.Je mi 31,milenec samozrejme dite nechce.Jaka je sance ze budu mit jeste deti.Bojim se i o zajisteni ditete.Poradte prosim..

Zdeněk2 (Po, 21. 2. 2011 - 23:02)

Po zákroku je nebezpečí infekce, proto nesmí nic dovnitř, ale není důvod, proč byste se zvenku nemohli do sytosti mazlit tak, jak se vám to líbí. Jestliže nebudeš krvácet ani mít nějaké jiné potíže a partner si oblékne kondom, můžete za dva týdny pokračovat v milování tak, jak jste zvyklí. Mysli ale na to, že plodnost se obnovuje velmi rychle a to je velmi nebezpečné, protože další potrat je u nás povolený až po půl roce!

Beruska (Po, 21. 2. 2011 - 17:02)

Je mozne po miniinterupci jen male skadleni analniho otvoru a klitorisu?? Kdyz nemuzu partner dovnitr??

lenka (Pá, 11. 2. 2011 - 20:02)

pani doktorkou zvoleny popis...já musím ktomu podotknout,.jak se k pani doktorce vyjadřujete,.mám dvě děti,.a ted jsou to dva dny,co jsem byla na interupci,.ač strašně nerada,.prostě jsem to udělat musela,.a můžete mě odsoudit jak chcete,.co dál k tomu řeknu...pro mě to dítě bylo od začátku co jsem to zjistila,.že jsem jsem těhotná,.a ne tam to něco,....ted je mi stoho špatně...jen život někdy nepřeje,,,ale nemám nic proti tomu co p.dr.napsala,.nebo si stáhla,od někud,.prostě je to tak,.už to nic má dušičku a na to věřím,.je to tak...chápu že na to tak reagujete,.ale já mám stejný pocit,,,,co se popisuje u p.dr..je to dítě...

petra (Pá, 4. 2. 2011 - 11:02)

Paní doktorko, velice si...pani doktorkou zvoleny popis zakroku je primo nechutny, z biologickeho hlediska se nejedna v zadnem pripade o dite, ani o plod, jedine desite vsechny zeny, ktere situace k zakroku primela, opravdu nechutne cilene!

Reklama

Přidat komentář