Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

Terry to je normální hajzl ,který je zde nasazen aby ovlivňoval veřejné mínění v ČR.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 11:06)

Terry,...už ta východní prolhanost...TERRITORY hajzl...

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

TERRY je morální hajzl, hned první den války šel do tv a tam nabádal k zavraždění jednou z strany války, což nepomohlo míru , ale válce, je to válečný štváč a prima CNN toto záměrně vysílala, protože je to USA televize.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

ta válka je dle mého ISRAELEM vedená a načasovaná, hlavně aby trvala a nenávist pohltila Evropu a Israele si v klidu mohl vyřídit svou genocidu původních obyvatel tzn.(sudeťáci na češích) NASRAT TERRYM a blízkovýchodním šmejdům

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

PRO PČR: tím nemám nic proti ŽIDŮM, ale proti vládnoucí skupně fašistů, fanatiků, náboženských fundamentalistů, kteří provádějí holocaust na Gaze naruby.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

A ČR je ZCELA SKRZ ODS A SPOLU a SIONISTU LIPAVSKÉHO v PODRŮČÍ ISRAELSKÉ VLÁDNOUCÍ SIONISTICKÉ PROPAGANDY  a JE ŽIDOVŠTĚJŠÍ NEŽ ŽIDOVSKÝ STÁT tedy jeho HANEBNÁ GENOCIDNÍ SOUČASNÁ NOMENKLATURA..tedy něco podobného jako GOTWALD SERVILNÍ KE STALINOVI.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

Beria HADR, Lipavský je děsný lotr.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

OSN potvrzená GENOCIDA s záminkou "tzn. úplného vyčištění" což je praktika tzv. "dočišťování" tzn. zabití všech zůčastněných, civilistů, svědků atd. co provádějí gaunerské, darebácké státy a armády jako Wagnerovci, Black water na civilistech jako teror v bezvládí.

HANEBNOST toto podporovat.

NEJDE nic udělat "dokonale" takže je to nesmyslný přání.

TO JE JAKO zbavit svět homosexuálů, zbavit svět církví a podobně, je to jen záminka, nejde to udělat.

ASI JAKO PŘECVIČIT masožravce na býložravce.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

Válku proti civilistům naprosto odsuzuji.

ODSUZUJI I TO, ŽE armády postupují a ZCELA NEVYKLIDÍ, NEDONUTÍ LIDI VYKLIDIT SVÉ DOMOVY...to musí být NUCENĚ, žádné, že tam VLASTENCI ZŮSTANOU...HO*NO, TO NEEXISTUJE!!!(PAK MÁME TY OBĚTI, ale to de na STRANU UKRAJINY, protože je tam NE-EVAKUOVALA)

Default User Image
NY Times (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)
  • Američtí a němečtí představitelé potvrdili, že Spojené státy a Německo změnily svou politiku, aby umožnily Ukrajině používat zbraně dodané USA a Německem k úderu na ruské území s určitými omezeními, ale neuvedli přesné podrobnosti o těchto omezeních.

TAK AŤ JDOU DOPRDELE. KDYŽ VEŘEJNOST SE NIC NEDOZVÍ.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 09:06)

Já vám to řeknu co se se stalo třeba v Butchi nebo co se stalo v tom Izium. 

Ti Ukrajinští záklaďáci obsluhují zbraně, s kterými se nenaučili, protože se nenarodili zabíjet, útočit, bojovat. A prostě to trefili místo na ty pozice, někam do paneláků...

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 09:06)

To je naprosto logické, že když se bojuje o město, tak obě stran po sobě pálí a vzájemně se trefují a netrefují a nikdo nemůže říci, který šrapněl zrovna se vychýlil na rodiný domek a přeletěl nebo nepřeletěl a nikdo se nepřizná, že to zk*rvil a pos*al a zabil civilisty, nebo to ani neví, asi nesleduje dráhu té střely, jen tuší, že to pos.ral, nebo pokud je debil za dělem tak ani to netuší...

A pak jak mohou říci, že tohle udělali Rusové, prostě obět bojů a oběť ostřelování.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 10:06)

Mimochodem Izium, když se to našlo, byly to lesní hřbitovy s klasickým slovansky jednoduchýh dřevěným křížem jednoduše v mělkých lesních hrobech bez rakve a bylo jich asi 250, oni přitáhli štáby, převlečený nějaký patolog, což byl voják tu vytaženou mrtvolu jakoby zkoumal tím, že ji štípal do zhnilého masa před kamerami rukou a pak tam napochodovali delegace všech států EU(Fiala asi neměl zájem tak ČR tam nebylo) a z těch 250 se udělalo 1000 a z nich 30% jevících známky mučení, dle mého prostě zemřeli po zraněních způsobených tvrdými boji v zastavěných oblastech protože někdo zpackal jejich evakuaci a použil je jako živé štíty, tzn. nebudeme informovat, nebudeme evakuovat...vítězíme a když tak budem střílet přes ty domy a bytovky a tím zbrzdíme ten postup..A ono se pak blbě evakuuje když už je tam fronta.

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 2. 6. 2024 - 05:06)

Jistě dokážete odlišit mé příspěvky od toho, co vyblije pod mně ukradeným nickem nikomu nepotřebné a neprospěšné hovado, hovado nezaměstnané a nezaměstnatelné, hovado bez blízkých a bez přátel, hovado zplozené díky zvrácenému zoofilnímu sexu, jinými slovy neléčený a neléčitelný hňup. 

Jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může trávit dny i noci opruzováním v internetových diskusích, jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může krást cizí nicky a v diskusích se dohadovat sám se sebou.

Tento text vkládám a budu vkládat opakovaně, není zapotřebí něco měnit.

 

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 09:06)

Válka je o síle zbraní, zbraně nakonec zvítězí, tedy nebo se pletu.

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 09:06)

Válka je o síle vojevůdce, patrně Napoleon některé země dobil zcela bez odporu jiné zase nesmyslně na nich vykrvácel viz. Rusko právě.

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 2. 6. 2024 - 05:06)

Krátké, ale výstižné video, v němž mimo jiné zazní, že 

Západ konflikt prohrává a prohlášení NATO, že povolují Ukrajině, aby zbraněmi NATO útočila na Rusko, je spíše výkřikem zoufalství," uvedl bulharský novinář Strahil Angelov. 

https://t.me/neCT24/56846

 

Na setkání ministrů zahraničních věcí členských zemí NATO v Praze zaznělo prohlášení, že "z dlouhodobého hlediska jsme už nyní vítězi války". V pátek to na Facebooku kritizoval maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó, který toto tvrzení označil za projev nedostatku zdravého rozumu. 

"O jakém dlouhodobém vítězství tady mluvíme?" ptal se Szijjártó. "Umírají Evropané, naše ekonomiky se potýkají s neustálými problémy a Ukrajina, evropská země, je na pokraji úplného zničení. Jak můžeme hovořit o dlouhodobém vítězství? Na základě čeho? Zemřely statisíce lidí, miliony uprchly. Nevíme ani odhadnout náklady na obnovu země a každým dnem se přibližujeme k riziku světové války," napsal šéf maďarské diplomacie.“

https://eurozpravy.cz/zahranicni/uz-nyni-jsme-vitezi-valky-na-ukrajine-tvrdi-nato-a-kde-jsme-vyhrali-pta-se-madarsko.ykojca8l

"z dlouhodobého hlediska jsme už nyní vítězi války"? Aha...

 a kdo je vlastně to "my"? NATO? Nebo snad Evropská socialistická unie? Jde o přiznání zcela zjevného faktu, že ukrajinskou krví je placena válka Ruska s USA, k níž říše běloptákova využívá údajně obranný pakt NATO a to vše podporuje idiotské zelenorudé náčelnictvo Evropské socialistické unie a náčelnictva jednotlivých zemí, na prvním místě a s obrovským náskokem pak bandou pětislepených kolaborantů a vykurvenců v čele s fialovým lhářem a blábolilem, souznícím s bývalým komunistickým agentem Pávkem a kariérním komunistou, dnešním prezidentem?

O tom, že "z dlouhodobého hlediska jsme už nyní vítězi války" se dá velmi pochybovat... 

 

Anonym (Ne, 2. 6. 2024 - 08:06)

Už jsem napsal: "Kdo přežije, vyhraje." Politici samozřejmě životy nenasazijí a tak mohou plácat, co jim sliny na jazyky přinesou. Například, že Praha se osvobodila sama, nebo, že jí osvobodili Vlasovci, či dokonce, že bychom se měli Němcům omluvit, za příkoří, která jsme jim způsobili a konečně zrušit Benešovy dekrety. Časy i morálky se mění. Jen jedno zůstává. Oběti. Těm se nikdo neomluví, protože nás neslyší, ale měli by nás slyšet ti živí a pravdivě, aby už se to neopakovalo. Jakože ty snahy tu jsou a veliké.

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 2. 6. 2024 - 09:06)

Naprostý souhlas.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 2. 6. 2024 - 13:06)

no tak Prahu osvobodili Vlasovci a to je holý fakt .

Si udělej jasno v logice,špekáčku,buřtíku,hajzle z Aeronetu !

Si na mě dnes nějak nereagoval,že? Odkláníš své populistické blití od "genocidy lidu Palestiny " ku  tématům které se ti hodí do krámu. Já dodal fakta a ty ?

Jenom propakandu,jo a Lavrov není žádný mistr diplomacie,ale Putinova kobylí  hlava a na ty jeho projevy se nikdo v EU Parlamentu ani nedívá,má strach tam přiject Rusák prolhaný a proto posílá videa na které se nikdo ze sálu nedívá a odchází zhnuseně pryč!

To za ty statisíce unesených ukrajinských dětiček do Ruska a nyní se opět prosáklo jak Rus mučí v ruských mučírnách....na genitáliích ovšemže.

Genitálie jako ikona nečistoty a tělesné přirozenosti Rusa a jemu podobné soukmenovce přitahuje a proto mučí a řeže!

Stejně jako jeho ideologické soudruhy islamisty v Israeli,tam Hamás zase řezal genitálie a hlavy israelských dětiček,Cyniku,ty již zalez a mezi normální lidi nepáchni,koho se zde jako snažíš ovlivnit těma svejma prolhanýma sračkama,hovado ruské,kolaborantské,estébácký zmetku,vulvo nemytá,zapařená.

Jo a na Bombuj je moc pěkný ruský gilm Žuvaja

Baba se emancipovala a byla vrcholnou manager v ropném prumyslu Ruska a ředitelkou miliardového projektu těžby ropy v Rusku.

Její manžel ji nechal spadnout s helikoptérou a zatímco byla v tajze u kmene domorodců a nemohla se dostat do Moskvy,,její manžel ji sebral místo v práci,dítě a majetek a když se baba vrátila do Moskvy,on a jeho dcera ji udělali ze života peklo a ona skončila v blázinci.

Nakonec se ráda vrátila  to tajgy a utekla od toho Ruska prošpikovaného skrznaskrz mafií,nečestností a KGB.

Film je starý rok a velice dobře vypovídá o tom,jak to v Rusku v současnosti chodí.

Jo a v USA se již připravuje nekonečný seriál Ramba,na Ramba se těším ty blbečku z Aeron

Reklama

Přidat komentář