Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
Lillehammer remake !! (Pá, 24. 5. 2024 - 13:05)

Tre Kronor får sju bananer, som när öl faller för Danskarna!

Default User Image
NE FIALOVĚ LIDSKÉ DLUHOTĚ! BÍDOTĚ! DRAHOTĚ! (Pá, 24. 5. 2024 - 13:05)

.

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 12:05)

Placení za uprchlíky které nechceme je naprostá zhovadilost! TO jako když někdo bude chtít v počtu 2md kusů jít do EU, tak mi zaplatíme KOLIK BILIONŮ KORUN?!

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 13:05)

Musíme přijmout všechny uprchlíky, kteří o to požádají. Protože Havel to takto nastavil v USA! Takže PRAVDA a LÁSKA musí zvítězit nad LŽÍ a NENÁVISTÍ! A rasismus je vybírat si uprchlíky dle pleti nebo kultury.

HURÁ!!!

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 11:05)

Saturday, May 25: Semifinals

Semifinal: Sweden vs. Czechia

TO NEVYPADÁ NA POSTUP, historicky máme negativní bilanci..

 

 

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 13:05)

Už tu krouží Tři Koruny v žlutých dresech po Pze.TO bude těžké, jsou dost urostlí.

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 11:05)

VIDĚL JSEM VČERA TRANSPARENTY PO MUZEEM při akci EU frakce IDENTITA a DEMOKRACIE, tam zas obří UKRAJINSKÁ VLAJKA (bez české) a "DOBOJOVAT ZNAMENÁ PORAZIT"

a jezdila tam dodávka přímo ve vlajce UKRAJINY, takže si to pánové OŠETŘILI už i TADY co válčí si přijeli VÉST AGENDU I TADY...

NENECHME SI DIKTOVAT OD MNOHEM VĚTŠÍHO A MNOHEM PRIMITIVNĚJŠÍHO STÁTU NAŠI POLITIKU!!!

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 11:05)

NEJDE O UKRAJINU, to je UKRAJINSKÝ PROBLÉM.

NÁM JDE O NAŠI IDENTITU A TU SI ZACHOVAT,...!

BOHUŽEL UKRAJINA SI NÁM CHCE DIKTOVAT, ABY KVŮLI JEJICH IDENTITĚ MY JSME PŘIJÍMALI UPRCHLÍKY A DĚLALI JIM ZÁZEMÍ , ZÁPOLÍ VÁLKY A ZTRATILI TAK VLASTNÍ IDENTITU!

To je jejich válka!

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 11:05)

KROM TOHO KAPITALISMUS BURŽOAZIE měl přeci také teror, bílý teror a bílý teror-druhá fáze..

tak co zase KECAJ nějací idiotští nevzdělaní politici..a odůvodňují tím zase další teror...

NAMÁTKOU :

  1. BRUSILOVA OFENZÍVA 
  2. BÍLÝ TEROR - bělogvardějci masové popravy těch podezřelých z podpory revoluce
Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 10:05)

jo, ZABÍJÍ SE...protože  "zelený sračkopes"

jo válka bude protože "zelený sračkopes"

PRŮVODCE anglických turistů v Praze...v Praze byl 40 let "zelený sračkopes"

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 10:05)

Kapitalismus zabil daleko více lidí za stejnou dobu než komunismus v jeho nerevoluční fázi...

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 11:05)

Komunismus, byla radikální reakce na zabíjení kapitalismem v Ruském kontextu jejich podělané carské společnosti, který jednou zbytečnou ofenzívou,  který měla být vzhledem k vybavení a mizerné připravenosti, tréninku spíše defenizívou, monstrózní kapitalisticko-feudílní vraždou...

BRUSILOVA OFENZÍVA...tak PŘETEKLA TRPĚLIVOST S SYSTÉMEM A ZPŮSOBILA vybíjení všech těch, kterým toto vyhovovlo po té revoluci..

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 10:05)

Médii prošel bez povšimnutí včerejší míting na horní polovině Václavského náměstí Evropské frakce Identita a demokracie, tedy kam patří naše SPD a z které byla vyloučena rasistická AFD vůči Čechům např. konečně.

Našla se skupina anti-mítingu, které během celého vystoupení vyřvávali hesla jako migrace bez rasismu, SPD do koše, rasismus je hnus a imigrace bez rozlišení, líbivá hesla.

ALE zcela mimo mísu.

KDYBY SI SPOČÍTALI tak během jejich života(tak koem 18-25 let) v jejich 40-50 letech by v ČR mohlo přijít 70 mil lidí...pokud by fungovala dál tato "ZVACÍ" politika a přerozdělování po EU přišlých.

FORMULE JE JASNÁ...ČR je 0.5PROCENTA ekonomiky světa a v "bezpečné zóně světa" zatímco ČR je jen 80tina světové populace. 

A za 26 let do roku 2050 přibude právě těch asi 2md lidí, jejichž země budou neúnosné, tak budou muset se vydat na pochod do Evropy a těch 80mega je to co zbývá dle síly ekonomiky na ČR...

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 10:05)

Tak pardon, je to 10 305 360mil přistěhovalců jen do ČR... do roku 2050

Anonym (Pá, 24. 5. 2024 - 10:05)

Oprava 10 mil přistěhovalců za 26 let do roku 2050 jen z důsledku narození se nových lidí a neúnosnosti prostředí u nich a dání se stejného počtu lidí do pohybu za lepším jako ekonomičtí uprchlíci.

Default User Image
WTF? (Pá, 24. 5. 2024 - 10:05)

"

pravý ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 5. 2024 - 08:05)

Pokud odsud vypadneš, tlustaá, shnilá a černoprdelnická svině, tak s tebou vypadne i Cynik - fekálista."

Default User Image
pravý ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 5. 2024 - 09:05)

Pro skončení utrpení Ukajinců jsou potřeba co nejvyšší ruSSké ztráty na životech a na technice - nic jiného.

 

Kdo výše uvedené nechápe, je idiot.

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 24. 5. 2024 - 05:05)

Není nikterak překvapivé, že tupé, nemyslící a myšlení neschopné hovado, vzniklé oplodněním (snad) lidské zploditelky dosud neupřesněným kusem (nebo snad kusy) domácího zvířectva, denně vyblije kvanta zrůdných výtrysků svého zcela bezcenného a bezectného duševna, lze-li u takového zpotvořence o duševnu vůbec hovořit.

Jen takové odporné, zmršené hovado se zde v diskusi pod mnoha nicky, zejména pod nicky kradenými (a víme, že krádeže cizích nicků jsou pro toho zpotvořence zcela charakteristické) raduje nad pokračujícím umíráním Rusů na Ukrajině. Že tam zcela samozřejmě umírají též, nebo spíše především Ukrajinci, a spolu s nimi i mnozí příslušníci zemí NATO, vydávaní tam za „poradce“ a „instruktory“ tomu bezcennému ubožákovi nejspíš vůbec nedochází.

Co ale čekat od ubožáka, který tráví dny a i noci psaním opruzováním v internetových diskusích, v nichž se mimo kradení nicků dohaduje sám se sebou, když mnohdy zastává zcela protichůdná stanoviska?

Co čekat od ubožáka, od dětství zcela jistě oprávněně šikanovaného, nikomu nepotřebného a neprospěšného, nezaměstnaného a nezaměstnatelného, bez blízkých, bez přátel, bez nikoho, s kým by mohl prohodit alespoň pár slůvek.

Co čekat od ubožáka, kterému se v reálném světě nutně každý vychechtá do odporného, nenávistného ksichtu, nebo mu plivne pod nohy, , pokud ten ubožák výjimečně opouští svůj smrdutý brloh, třeba při výpravách k odpadkovým kontejnerům, odkud se snaží vylovit něco k snědku?

Co čekat od ubožáka, neschopného vykonávat ani práci sběrače psích hoven z chodníku - a každé z těch hoven má mnohem vyšší cenu, než on sám... 

 

Default User Image
pravý ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 5. 2024 - 05:05)

nemocná mršina,zbabělý dement,lenošný parazit,hovno beze cti a prašivina z Prahy si zde přes den diskutuje již jen sám se sebou a jak sem přestaneš psát ty Cyniku,tak zde zůstane sám a bude diskutovat pouze sám se sebou.

Tohle je duševní nemoc toho zlého debila ,ostatně od toho zde tyto stránky taky jsou,jako zpovědní vrba pro dementy jako je tento dement.to ho uklidní a uleví se mu.

Protože pouze duševně nemocný blázen se raduje když umírají lidé.

A když se nebude radovat nad smrtí Rusů,bude se radovat nad smrtí kohokoli,klidně i Američanů,nebo Židů,jeho myšlení je naprosto pokřivené a nemá logiku,jednou pro tu ,podruhé pro druhou stranu,naprostá dizharmonie.

To ty i když jsi dezolát ,mamlas z Aeronetu a rudá máča,máš alespoň tvář a svou hrdost a nikdy nepíšeš jako anonym a neschováváš se se svým názorem za cizí identitu,tobě se ten dement nemůže postavit ani po kotníky.

Moc si ale neplácej játra že tě zde nějak chválím,to bys měl moc jednoduché!

S pozdravem jahoda.

 

Default User Image
pravý ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 5. 2024 - 08:05)

Tupá, tlustá a černoprdelnická svině tvého typu nikdy nepochopí, že pro skončení utrpení Ukajinců jsou potřeba co nejvyšší ruSSké ztráty na životech a na technice - nic jiného:

 

"A když se nebude radovat nad smrtí Rusů,bude se radovat nad smrtí kohokoli"

 

 

Jsi kus chodího tupého sádla. Jsi debil, který až v padesáti letech zjistil z interntetových obrázků, že existuje vulva.

 

Jsi černoprdelnický špek, vhodný prakticky jen ke sraní pětikilových hoven a žraní tun krmiva. Vypatlaný špekoune od Kojetína.

 

Běž si fotit svá gigantická hovna, otylý debile. ProruSSká čubko.

 

 

Reklama

Přidat komentář