Reklama

Do kolika jste nosili plenky?

Default User Image
😁 (So, 1. 6. 2024 - 09:06)

  . Nikdy to pro naše děcko nebylo ponižující že stále nosí plenky na noc a den je mu sice 10 let a nosí je od 8 let dětská lékařka s tím sice nesouhlasí ale nic s tím neuděláte bere i léky na pomocovani má něco jako dětskou inkotenci a hyper moc měchýř když jsem mu řekla že mu dám na noc plenky v těch 8 letech tak se ani nestydel a nechal si plenky dát byl z noci pak spokejeny že pleny měl stejně i když se dali léky tak byl ráno mokrý doma chtěl nosit plenky klasické látkové a na venek jednorázové plenky teď je nosí normálně i přes den i když je doma se svrchnimi kalhotky a průhledné punčocháče dětské a vůbec mu plenky nevadí že je používá přes den a noc a kamarádi se vůbec nesmějí že syn je batole či malé mimino vědí že se to může stát i jim klidně k nám normálně chodí spolužáci a když se syn vysvlece do polonaha tak vědí co se bude dít že syn dostane punčocháče s laclem a plenky jelikož do školy nosí plenky jednorázové nasazovaci seni kids junior a nebo o větší pampersky myslím že č.7 a jsou mu v pohodě a že tam jsou obrázky tak to vůbec stejně má ještě trenky a kalhoty ale syn má povolení že může mít tepláky kdyby se ve škole náhodou pokadil což se už párkrát stalo a v září jde do školy speciální teď na měsíc ho nechtěli dávat pryč ale učení mu jde docela dost dobře akorát že musí bohužel ze zdravotních důvodů nosit plenky už jsem ho ráno prebalila a řek mi že už dlouho nekadil a já jsem mu řekla že jsem si toho všimla tak dostal čisté látkové pleny na šířku složené a do zadečku čípek na vyprázdnění aby se mu ulevilo pak ho umyji a prebalim do čistých jednorázovych plenek se dvoumi lat plenkami a punčocháči s laclem a odpoledne jestli bude hezky tak vyrazíme na procházku a přijdou dva kamarádi a ty jsou úplně v pohodě a klidu a jednoho budu mít na hlídání do neděle

Default User Image
Ivana (Čt, 18. 4. 2024 - 16:04)

Přítel taky trvá na plenkových kalhotkách na spaní u obou dětí. Sem tam si někdo cvrnkne, ale na plíny už to dávno není, holce je 9 a klukovi 6, přítel tvrdí, že to k dětství patří a ještě nemají jeho důvěru. Ale dětem je to, zdá se, jedno.

Default User Image
Miroslav (St, 17. 4. 2024 - 23:04)

Já nosím plenkové kalhotky  celý život . Prostě jsem se nikdy nepřestal počůravat  v noci . Okolo  11 12 let jsem začal mít unik i přes den dnes mám 43 let a nosím plenkové kalhotky 24/7 nonstop. 

Default User Image
Miluš (Po, 15. 4. 2024 - 08:04)

Co mám informace od rodičů, tak jsem nosila pleny do dvou let v noci do tří. Od tří let jsem chodila do školky a prý se nestalo, že jsem se počůrala nebo pokakala až v první třídě, to si již pamatuji, jsem šla ze školy a stále jsem to držela a v autobuse jsem to již nevydžela a teklo mi to po stehnech pod sukní. Tak jsme s mamkou vystoupili a někde v parku mi nějak utřela a kalhotky vyhodila.

Anonym (Ne, 14. 4. 2024 - 12:04)

Jsem už starší muž,Inkotinenci netrpim,ale plenky nosím rád, nosím plenky od narozeni 24/7.a nosím je i v dospelosti, [email protected]

Default User Image
senko (Ne, 14. 4. 2024 - 11:04)

Možná zde úplně nepatří,ale ma partnerka, která je o 12 let starší chce, abych míval při naší chvilce plenku, to by mi nevadilo, ale už nějakou dobu chce abych plenky nosil stále častěji. Musim je mit pravidelně na noc a co mě znepokujuje je,že tělo si asi už na to zvyká a já se již párkrát zbudil s mokrou plenkou aniž bych to chtěl. Partnerka je jinak super i vše ostatní,ale nevím jak k tomu přistupovat a co si myslet. Rád bych znal nazor nějaké ženy co vlastně se jim na tom líbí a jestli to taky praktikují? 

Default User Image
Lucia (So, 13. 4. 2024 - 15:04)

Ja mám 22rokov a plienkove nohavičky nosím od malička.Ked som mala 16 tak som začala naschvál púšťať do nohavíc plienok.

Default User Image
Abena (Ne, 7. 4. 2024 - 13:04)

Jsem dospělá a nosím plenky

Default User Image
Miroslav (Po, 8. 4. 2024 - 08:04)

Musíš nebo chceš ?

Default User Image
Abena (So, 13. 4. 2024 - 14:04)

Chci 

Default User Image
Karin (So, 13. 4. 2024 - 15:04)

Tak to je super

Default User Image
Denisa (Pá, 5. 4. 2024 - 14:04)

Našemu klukovi bylo v lednu už 12 let, a pořád musí mít na spaní plenkové kalhotky. Už se mu to hodně nelíbí, ale nutíme ho, protože minimálně jednou za týden je použije. Už jde pomalu do puberty, prý to brzo pomine,ty nehody, tak snad je to pravda. 

Default User Image
Viki (Pá, 5. 4. 2024 - 15:04)

Možná je mít ani nemusí. ale vy mu je dáváte.

Default User Image
Denisa (Po, 8. 4. 2024 - 13:04)

Určitě je mít musí, jinak bych mu je nedávala! Od pátku do dneška každou noc mokro. Vážně si myslíte, že je nosí pro zábavu?

Default User Image
Hana (So, 27. 4. 2024 - 03:04)

Náš syn nosí plenky od 10 let až do teď a to mu je už 13 let trpí stálým pomocovanim teď jsem mu sundala špinavé mokré a pokadeny pleny ale já dávám ještě klasické látkové pleny 80x80 jelikož jich mám dostatek ono když je začal nosit od 10 let tak jsem jich měla bohužel dost a syn je také nosí normálně i přes den ho normálně prebaluji tak nosí punčocháče na kterých má našíte laclace aby mu pleny drželi kde mají mezi nohama akorát že ho musím občas i oholit mezi nohama zarusta už chloupky. Teď má přes plenky overal dětský má to šité na míru pro něj. Říkal že už to dělat nebude ale já mu nevěřím bude mít plenky tak dlouho dokud nepřestane čůrat do postele či oblečení na venek má jednorázové pleny seni kids xs je drobné postavy takže tyto plenky mu ještě jsou ty má na lepitka pro lepší výměnu plenek ale veškeré dětské vyšetření má zasebou bylo mu uděláno ve 12 letech a vše bylo v pořádku tak nevím proč se stále pomocuje když nedám plenky tak by byla postel mokrá a konfekční velikost má do 140 cm a dětské klasické punčocháče jak frote tak i bavlněné oblékne normálně ale on má i malou nohu ve 13 letech 34 až 35,5 záleží podle velikosti obuvi a výrobci většinou má zn kenssis a addidasky dětské. 

Default User Image
Zuzana (Pá, 5. 4. 2024 - 19:04)

Pokud nemáte s pomočováním u starších dětí žádné zkušenosti, nekomentujte to! Každý je chytrý, jak by to šlo bez plen, především ti,kdo ten problém doma nemají. Taky jsem byla poučována,že trápím dítě plínama, ale jiné řešení nikdo nemáte!

Default User Image
Karel (Út, 2. 4. 2024 - 13:04)

Moje dcera je učitelka, tak si myslí, že ví vše nejlíp. Takže vnuk měl plínky trvale do tří let. Dávno už je nepotřeboval, na velkou i malou si řekl, ale měl je! Maminka se dočetla, že je to v normě ! Teď je vnukovi pět a půl a bude to muset vydržet s plenama na spaní do šesti, protože tak je to podle nějakého článku v nějakém odborném časopise v pořádku. Sice noční nehodu má, ale sotva jednu za dva měsíce, ale to je pro dceru jasný důvod, proč plenky stále dávat.

Default User Image
Diaperboy (Ne, 31. 3. 2024 - 09:03)

Ikdyž jsem již dospělý, moc bych si přál taky muset nosit nuceně plenky za trest pod kontrolou "mámy". Rád bych byl alespoň pod online kontrolou na dálku, tak jestli je tu nějaká máma, které se líbí když atraktivní musí muž nosit plenky pod jejím dohledem napiš na [email protected] .

Default User Image
Tomáš (Pá, 29. 3. 2024 - 15:03)

Dobrý kšeft pro lékárny a producenty. Dítě si cvrnkne do pyžama a šup, už je v plínách!!!

Default User Image
Gabča (Ne, 31. 3. 2024 - 09:03)

Opravdu se to někdy až přehání, sestra drží synovce v plenkách na noc ještě v deseti letech a myslím, že už zbytečně.  

Reklama

Přidat komentář