Reklama

Věříte na židovské spiknutí?

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 22:02)

Za komunistů se dávaly nepodmíněné tresty i za kecy, jako "Husák je vůl." Překvapuje mne, že se jim současné demokkratické soudy chtějí podobat. Oni vlastně soudci nepodléhali lustračním zákonům. Tím to asi bude. Stará škola. Ale taky přihrávka dezolátům.

nona (So, 10. 2. 2024 - 23:02)

Lidi, to je šílená neznalost moderní historie. Za komunistů by vás zavřeli i za to, co jste tady v těch třech komentech napsal. Takovou svobodu slova jkou máme, o té se tehdy nikomu  ani nezdálo. Respektive zdálo

Anonym (Ne, 11. 2. 2024 - 11:02)

nono, máme svobodu slova, ALE je nám na HOVNO !!! Politici, ta banda Chazarů si stejně dělá co chce !!!

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 23:02)

Aha. Tak já se snažím aby dezoláti neměli střelivo a ono je to na kriminál. Ne. Čermáka měli zavřít za nepolitický trestný čin, pokud si ho zasloužil. Takto to vypadá jako exemplární případ. "Podívejte, co můžeme, když nebudete držet hubu." 

nona (So, 10. 2. 2024 - 23:02)

Ale on to je exemplární případ. Neúmyslně ale je. Alespoň z mého pohledu. vy máte dojem, že nemáte svobodu slova? Já ne. Vy chcete, aby Vám někdo na internetu vyhrožoval a vybízel k tomu i ostatní? Já ne. To fakt nemá nic společného s politikou. To má společného vše s naší Ustavou . Takže vlastně ano, z toho pohledu to je politika.

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 23:02)

Nemá smysl odbočovat do privátní zóny. Když to vypadá jako pes, tak to s největší pravděpobností pes je. A Ústava? Ta se porušuje o sto šest. Taky tam máme bezplatné zdravotnictví a co se děje? KRIT už jsme řešili. Valorizace důchodů v legislativní nouzi. Udělali ze seniorů obecné ohrožení a co na to Ústavní soud? Zákony EU naši Ústavu vůbec nerespektují atd.

nona (Ne, 11. 2. 2024 - 00:02)

Neriku. Co se s Vámi děje. Jste zdravý chlap (OK, vím o té nemocnici, ale to je pod kontrolou), máte slušný důchod, bydlení, zdravé pracující potomky. Jasně nikde to není ideální. Na druhou stranu, svět je poměrně dost v průšvihu, nikdo neví co bude a Vy si pořád stěžujete, hysterčíte, vyhrožujete.. To je šílené. Nechte toho. Běžte se vykecat za kamarády do hospody nebo jestli nechodíte tak jinam, nebo na Novinky, já na tohle nemám. 

Anonym (Ne, 11. 2. 2024 - 05:02)

Ale jo. Jsem rád že ještě žiji. Mám spoustu radostí, které mne těší a opravdu si soukromě nemám co stěžovat. Jenže jsem příliš akurátní. Dlouho jsem měl co do činění s právem i předpisy a každé vybočení, nebo porušení mne znepokojuje, protože z praxe vím, že to špatně koinčí pro všechny. A válka je to nejsurovější a smrtící porušení nejen lidských, ale i přírodních zákonů. Chtěl bych z tohoto světa odcházet s jistotou, že je vše jak má být.

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 21:02)

Ještě to tam je.

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 21:02)

Oprava: ...prezidentka....

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 21:02)

Naší pozornosti unikají jiné důležité činy. Ústavu pro objevování nových pohlaví při Masarykově univerzitě v Brně se podařilo završit počet pohlaví na rovnou stovku a Českem se šíří svrab. To bude asi styky těch pohlaví. Dejte si pozor komu ho, nebo jí, podáte.

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 11:02)

Dohoda o tranzitu ruského plynu přes Ukrajinu skončí. Slovensko se na to připravuje.... Ten Západ je úplně vygumovanej. Těmito sankcemi chrání Rusku jejich suroviny. Za chvíli nebudou žádné suroviny a bude je mít jen Rusko !!! Co potom ti idioti ze západu budou dělat ??? Rozpoutají další válku  Evropa x Rusko ??? A Amíci budou za vodou a pakovat se ??? Hovno, Ruské rakety obletí planetu z druhé strany !!!

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 20:02)

Slováci připravují bilaterární dohodu o hospodářské spolupráci s Ruskem.

nona (So, 10. 2. 2024 - 17:02)

Ty jsi nepochopil ten rozhovor s Put? To žoviální vyhrožování mezi řádky? Vyhrožování právě Evropě?

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 17:02)

Trocha empatie by neškodila. Co bys udělala, kdyby na tebe někdo uvaloval sankce, posílal zbraně, munici a tzv. specialisty, ve skutečnosti žoldnéře. Chválila bys je za to?

nona (So, 10. 2. 2024 - 18:02)

Já sice chápu, že se teď víc než jindy začali rojit krvelační proruští švábi, ale ani vy mě neotravujte za tím monitorem. To, že vy se zřejmě jako nemnoho dalších těšíte na válku a okupaci, jakože dojde na vaše slova, neznamená že to tak má každý.  A ano, já bych kvůli sankcím lidi nevraždila

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 18:02)

Jako pacifista naprosto vylučuji válku jako řešení mezilidských i mezinárodních vztahů. Vždy je inteligentnější řešení, ale to by světu nesměli vládnout misantropičtí hamouni a banda jejich přisluhovačů, kteří z toho chtějí také něco trhnout. Zvláštní je, že nejhoršími dezoláty jsou právě chcimíři. Není to na hlavu?

nona (So, 10. 2. 2024 - 18:02)

Neznám vás, každopádně pokud jste autorem předešlých komentů, tak máte k pacifismu daleko jako já ke kartářce Jolandě. Ne, chcimíři se projevují jako vy. Chtějí válku v Evropě ve spolupráci Put a Trum.

Anonym (So, 10. 2. 2024 - 18:02)

Chcimír je každému jasný, ale kdo nechce udělá z něj klidně chciválka a přes to, vlak nejede i kdyby Put a Trum ukončili všechny konflikty na tomto světě.

nona (So, 10. 2. 2024 - 19:02)

ANonyme nebo Anonymko, pochopila jsi, jak to ukončení, ted ten deal mezi Put a Trum má vypadat? Že to znamená mír mezi jejich dvěma zeměmi a obětování Evropy. Nedávno sem mimo jiné, dával jistý Cynik Realista odkaz na takový předpokládaný  vývoj situace. Je to na vlákně 3.odboj. A to je právě naivita chcimírů, kteří se domnívají, že když píší dopisy put, tak se jim to v jejich haciendách a brlohách vyhne, víš.

Reklama

Přidat komentář