Reklama

Dispoziční prognostika

zodpovednost... (Po, 11. 4. 2011 - 00:04)

Zdravím Noeli,jistě,tento......za klientov ma zaujima predovsetkym. Co v tom pripade, ak klientovi po upravach padne vsetko? Takych pripadov je vela!!!Nechapem, ako ste sa mohli vymenovat za neokybernetikov. Praca s virgulou je v ezoterike zaradena ako radiestezia!!! Ta nema s kybernetikou nic spolocne. Ďalej...ak nieco urezete, ako to doplnite? Ako mozete rezat energie, ktore nevidite??? Toto je mimoriadne nebezpecne pre kazdeho cloveka, ktory sa vam dostane do ruk s vierou v zlepsenie stavu odide od vas uplne energeticky ohlodany na kost a potom sa mu aj v zivote podla toho dari. Ako mu dokazete nahradit skody na nom napachane? Pokrcite plecami "otocilo sa to" alebo odpoviete "clovek ma slobodnu volu"? Ste mimoriadne mlada disciplina, nieco ako nevyskusane vedlajsie ucinky liekov, ktore sa prejavia po rokoch! Preco pocnuc Sohrom zaznavate ostatne ezotericke discipliny? Predpokladam, ze len z dovodu obav, ze sikovnejsi vas po case odhalia....Preco je vasim tercom prave Reiki? Odporucala by som do studijneho programu zaradit niektore jej ucebnice, aspon by ste sa naucili ako funguje energetika cloveka, kde sa nesmie siahnut ak cloveku nechceme poskodit. Preco nazyvate dobre kartarky "bosorkami?" Ved karty su tiez informacia! Uplne totozna s informaciou virgule! Numerologia tiez informuje o dannostiach cloveka a je nemozne aby clovek s viacnasobnymi deviatkami v datume bol schopny nezasahovat mozgom do testov, neovplyvnovat vysledky testov. Ako moze testovat zdravotne rady clovek, ktory ma minimum informacii napr. o bylinkach, detoxikaciach, vitaminoch a bunkovych faktoroch? Clovek ak chce vyzdraviet, mal by byt lieceny komplexne, t.j. energeticky aj fyzicky, psychicky. DPN moze studovat hocikto, kto zaplati.Najlepsie, ak nic nevie o ezoterike, pretoze by mohol zacat porovnavat a rozmyslat a to by bol pre vas poriadny pruser! Co takto nastudovat si akupresurne body? O bodoch vieme, ze na ne mozeme posobit stimulacne ci utlmujuco. Ako vy viete, kam energeticky mozete tlacit a rezat?

Oni (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Nepotřebuji určité...se mstí, když není vše podle nich-prognostiků. Chovají se jak svého času bolševici - Kdo není s námi, je proti nám. Nejlépe je vyhnout se jim velkým obloukem.

Listina zákla (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

1.Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny. 2.Každý má právo vyjádřit své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu. 3.Cenzura je nepřistupná.

Další pomsta. (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Pokud by někdo měl vlastní... Nepotřebuji určité znalosti problematiky, aby si lidé vytvořili názor, stačí zhodnotit vliv jaká má na skupinu lidi dispoziční prognostika. Zhodnotit výsledky působení, abych mohl si vytvořit názor, jestli dispoziční prognostika funguje. Na co je mi při tom potřeba znát problematiku. Za dispoziční prognostiky hovoří výsledky. Pokud máte přehled o problematice, tak nás informujte, jaká je problematika dispoziční prognostiky, abychom mohli si vytvořit konplexnější názor. Navíc, pokud se mezi klienty nacházejí lidé, kteří byli poškozeni, je jasné, že problematiku dispoziční prognostiky mají DPN v malíčku. No co za něco se člověk musí schovat. A to je neznalost problematiky dispoziční prognostiky samými klienty. A to je přece nezvládnuta problematika dispoziční prognostiky. No je třeba sní operovat, aby nám konečně došlo kde je chyba. Za vše si může tedy klient sám.

v (So, 9. 4. 2011 - 19:04)

Pokud by někdo měl vlastní...souhlas. Mstivost, nenavist, zloba... Je to ubožák.

kl (So, 9. 4. 2011 - 18:04)

Oni vlastní názor mají i...Pokud by někdo měl vlastní názor,vycházel by z určité znalosti problematiky.Ale to jsou názory stádovitosti. Takhle se přesně chovají udavači a bývalí příslušníci státní bezpečnosti. Jedině zhrzený a nenávistný člověk se k tomu stádu může přidat,aby ho bylo vidět,že ještě existuje. Na tuto skupinu lidí platí jedině ignorace. A tyhle stránky musím už ignorovat. Jděte se svými názory už do hajzlu.

b (Pá, 8. 4. 2011 - 20:04)

Pokud někdo zahořkl díky...takto podle mě reaguje normální člověk s normálním selským rozumem. A hysterické reakce drtivé menšiny těch, kteří tady zastávají dispoziční prognostiku, přesně kreslí obrázek o rozdílnosti uvažování obou táborů.

Pokud. (Pá, 8. 4. 2011 - 15:04)

Pokud někdo zahořkl díky vlivu dispoziční prognostiky na ně, není na místě komukoli nadávat. Jejich zkušenost je cenná, tak jako zkušenost těch, kteří nalezli u nich pomoc. Je na bílední, že pokud zjístite negativní vliv na sobě, je třeba brát v potas to, že mohou mne poškodit, není tedy na místě tuto zkušenost lidí ignorovat, tedy těch co u nich byli, tak jako to, že snad za určitých okolností mi mohou zkvalitnit život. Obé má svůj význam. Možná i to, že pokud by navštívili nějakého vynikajícího psychologa, mohl by mit stejný úspěch. Což nemusíme také ignorovat. Kdo ví, z kterých vlivu na vás kdo bude mít.Otázka je ovšem v tom, jak vnímat to, že se tu zminili odešlí DPN, o tom, že mají nějaké brožurky k tomu, aby vám zhazovali vaše hodnoty, které umějí snad i napravit, pokud je máte v sobě špatně nastavené. Kdy dojde k tomu, že se jim znelibite?Milý Cerebrosi toto je inspirované mojí zlobou, nenavistí a mstivosti k vaši skupině. Jak pán označil jsem ubožák a jdu se podivat do zrcadla, abych konečně pochopil, kde je chyba. Pokud pán chce a nevyhovuju mu, může mě klidně odstranit nebo zlikvidovat. Je mi to úplně jedno. Ať napíše svou E-MAILOVOU ADRESU, napíšu mu kde mne najde. Tak jako dispozičním prognostikum. Konečně pan Stanislav Sohr vás k tomu kompetentně ustanovil a dané techniky svěřil. Navíc, to si piš, že by mi rakev slušela, díval jsem se před chvíli do zrcadla. Zdar.

Navíc. (Pá, 8. 4. 2011 - 14:04)

Předkladají své zkušenosti informačně né názorově. Tedy informují o tom co se jim přihodilo a na základě porovnání s jinými příspěvky si utvářejí názor na fungování dispoziční prognastiky a jejich schopnosti, utvářejí si názor tedy, který ovšem není konečný a ten opět předkládají informačně. Většinou, ale píšou o svých zkušenostech pouze informačně. Záleží ovšem na tom jaké informace se k nim dostaly, aby objektivně mohli hodnotit. Pokud je máte za ubožáky, potom ignorujete tu skutečnost, že byli nějak poškozeni a celkově dopadli špatně díky nejasnému vlivu dispoziční prognostiky. Vy jste si neutvořil názor na dispoziční prognostiku, protože ignorujete jejich špatnou zkušenost. Nadávate jim do ubožáku. Kdyby jste si udělal názor, bral by jste v potas obje skupiny a došel k tomu, že někomu dispoziční prognostika pomohla a jiné poškodila, protož bez ni vedli doleko lepší život. Pokud chcete hodnotit dispoziční prognostiku a její vliv, musel by jste udělat studii. A to tak, vyhledat všechny lidi co je navštívili a získat od nich informace, celkově je statisticky zhodnotit, vzhledem vlivu jaký měla dispozičí prognostika na imformující. A předložit studii informační informačně těm, jež chtějí vědět to, jaký vliv má na lidi a jejich stavy dispoziční prognostika. Názory v této studii nemají místo a to platí i o doměnkách a idejích. Názor je názorem proto, že lidé nemohou sami statisticky zhodnotit vliv, jaký měla dispoziční prognostika na všechny klienty, neboť nemužou získat přístup k veškerým informacím. Proto berou v potas jen to, co se k nim dostalo k tomu, aby zde mohli hodnotit dispoziční prognostiku. Což je tedy jen názorové hodnocení. Jakékoli nadávaní lidem jen proto, že nemají přístup ke všem informacím, aby informačně informovali je ploché a zahambující. A není tedy možné, v moci jednoho člověka tedy, aby posuzoval vlivy dispoziční prognostiky na veškeré lidi co je navštivili.

Není (Pá, 8. 4. 2011 - 13:04)

Bože,Bože,proč se stále...to ten bývalý bubeník? Jednoho jsem znal. Tak on je teď léčitel? To je teď taková móda - samý reikař, léčitel, proutkař,čajíčkář. Jak je vidět, může to dělat kde kdo.

Ubožáku bez vl (Pá, 8. 4. 2011 - 12:04)

Bože,Bože,proč se stále... Oni vlastní názor mají i zkušenosti, ze kterých vycházejí a se kterými se svěřují a tady je předkladají. Pokud to nechápete potom jste sám tím čím označujete druhé. A to břehršle a totálně tuplovaně. Zdar.

kl (Pá, 8. 4. 2011 - 09:04)

Mnohokrát bylo řečeno, že...Bože,Bože,proč se stále navážíte do pana Holáska. Velmi rád bych viděl statistiku spokojených a vás ubožáků bez vlastního názoru.Mrkněte občas do zrcadla,aby jste viděli,kde je hlavní problém.

,.. (Čt, 7. 4. 2011 - 21:04)

Mnohokrát bylo řečeno, že Dip může pomoct, protože člověk tam jde, když je na dně. Stejně by pravděpodobně pomohl psycholog. Tak jak je předešlý příspěvek,tak klienta léčí fyzioterapeutka. Vše ostatní, nějaké nahazování a shazování programů a další jsou fantasmagorie. Jinak Holásek a jeho sexualita je veřejně známá a někdy i trapná. :-)

A víra (Čt, 7. 4. 2011 - 14:04)

Dostal jsem se konečně i...tvá tě uzdravila ...:-)

mira (Čt, 7. 4. 2011 - 14:04)

Někdo píšete,že vám bylo vyhrožováno, je to divné. Já mám zkušenost jinou. Co bylo na návštěvě řečeno, všemu jsem rozuměl a výsledek se dostavil. Myslím si ,že je to spíše individuální.Neházel bych všechny do jednoho pytle.Moje žena byla hodně nemocná a byli jsme už oba zoufalí. Proto se připojuji k předcházejícímu příspěvku,protože mé ženě pan holásek velmi pomohl. Snad to zmírní vaše nepříjemné zkušenosti s jinými prognostiky.

lada (Čt, 7. 4. 2011 - 14:04)

Dostal jsem se konečně i já na stránku Doktorky. To, co se dočítám je opravdu hnus.Ale ve smyslu reakcí vás ,kteří nenacházíte nic než jenom hnus.Byl jse dosti vážně nemocen. Celý rok jsem se léčil medicínsky a výsledek žádný.Lékař mi řekl, že můžu i ochrnout na dolní končetiny. Na doporučení mé známé jsem navštívil dispozičního prognostika pana Holáska a po třech návštěvách světe div se,dostavilo se výrazné zlepšení. V dnešní době jsem prakticky zdráv. A to i po vyšetření lékařském bylo řečeno,že stav je stabilizován. Po domluvě s panem Holáskem navštěvuji fyzioterapeutku a jsem s Oběma velmi spokojen. A co se týká financí,musím říci,že medikamenty mě stály mnohem více za ten rok než návštěvy jak u pana Holáska,tak u paní fyzioterapeutky.

Jak přes kopírá (Čt, 7. 4. 2011 - 13:04)

Vazena, aj ja som ich...taky tak.Až na tu zlodějinu. Přitom žádná jejich pomoc nebyla potřeba. Ale kamarád chodil, přesvědčoval jak je to úžasné a bez toho špatný život.Šlo spíš o zvědavost. A už mě měli! Víc jak 10 let, taky dohazování klientů. Mnozí co o tom slyšeli, si ťukali na čelo. Teď už se nedivím.Na dotazy proč něco nevyšlo, stejné odpovědi - může za to praprapra dědeček nebo tak někdo něco, hlavně, aby se to nedalo ověřit.Po odchodu výhružky.To už je jejich scénář. Je to hnusná černá magie, která je stejně jednou sežere.

bohuzel.... (Čt, 7. 4. 2011 - 02:04)

naprosto stejné jako u...neeee, nevedi, co cini...znaji toho pramalo. Kto nema poznani, jak muze uklizet, kdyz nevi co uklizet?

preco potom? (Čt, 7. 4. 2011 - 02:04)

O šarlátanství opravdu...Vazena, aj ja som ich obhajovala, kym......som nepadla na same dno. Pokial som pouzivala zdravy sedliacky rozum, celkom to slo...potom more kliatieb na mne, same nevyhnutne ocisty, mesacne som dispozicnym v dobrej viere dodavala 50 klientov...ak som prestala, lebo medved, upravy klientom nefungovali, tak som dostavala zurive sms-ky a viete ako som dopadla? No zo slusnej prace na same dno. Nikdy som nechapala, ako mozu niekoho okradnut, no v pohode a po uprave 1 den.....Sekta, zivot a zdravie ohrozujuca sekta, nic viac a nic menej nie je dispozicna prognostika. Majte sa pred nimi na pozore!!!!!!

plne suhlasim : (Čt, 7. 4. 2011 - 01:04)

Precital som si vacsinu...sekta, ktora sa hra na polobohov ak nie na celych bohov.......Den po "uprave" ma okradol rom, v prednaskovej miestnosti hotela, kde chodim 6 rokov!!! Tu miestnost by normalny host nenasiel ani keby cielene hladal. Corkol vsetko, co bolo mozne - notebook, 2 mobily, penazenku s dokladmi. Odpoved dispozicneho? "spustate to sama a prostredim!" Brdo, ved to by som nesmela ani do potravin po jogurt aby ma nezvalil regal :-))) Kym som nezacala chodit na upravy polobohov, mala som vsetko k normalnemu zivotu, vztah, vela prace.....Dnes? 3 roky nezamestnana, vztah skoncil skaredo a do zivota mi chodili igelitkovi luzri bez bytu. Esteze si zdravie strazim vyvazenou stravou a pohybom. Ake odpovede dostavaju klienti? Ako cez kopirak, problem v rode v 1. svetovej vojne, narodenie sa ako nezelane pohlavie, mate zanechat pracu, ktora vam vynasa, lebo ste roky do nej venovali energiu a treba ist studovat telestezicku akademiu...z coho? Odpoved nedostanete.....A zdravie? Mate jest ovce, kozy, barany, suchare a pit zihlavu. Jednu klientku som zachranila pred vykrvacanim, dodrziavala rady, pila zihlavu pocas menzesu a takmer vykrvacala.....no a treba sa kupat v morskej soli, tej radioaktivnej:-)))Dispozicny prognostik? Bordovy v tvari, tiahlo z neho ako zo suda a v roztrasenych rukach ledva udrzal virgulku :-)) Toto ked na vas siahne, tak ste skoncili, ako ja......kym sa zas nezacnete spoliehat sami na seba!!!

Reklama

Přidat komentář