Reklama

Dispoziční prognostika

c (Čt, 24. 3. 2011 - 07:03)

Mám stejné zkušenosti - se...Naprosto přesné, též mi to rozbilo rodinu.

A (St, 23. 3. 2011 - 23:03)

velmi mě zaujala poslední...Mám stejné zkušenosti - se změnou normálních lidí v naduté sobce. Za nimi spoušť, zničené rodiny, ale oni jsou přesvědčeni o své výlučnosti. Prý si můžou rozumět jen mezi sebou, nemůžou se stýkat a žít s "obyčejnými" lidmi. Sektářské.

Kdyby? (St, 23. 3. 2011 - 21:03)

Taky si myslím. Kdyby paní měla v genech DNA nějaké zděděné postižení, které by ji bývalo znemožňovalo otěhotnět, pravděpodobně by nebyla těhotná ani dnes. To co Ji upravil DPN, bylo nejspíš psychosomatického původu, tedy nejspíž způsobené samou psyché. Pokud Ji tedy ovšem odborný lékař řekl a u kterého byla, že není zjevný důvot, který by bránil v otěhotnění, ale to předpokláda jeho návštěvu. Tedy Ji VYSLOVENĚ řekl, že není zjevný FYZICKÝ DŮVOD, který by bránil Paní v početí a otěhotnění. Jinak na Ni nejspíž působil prostě psychicky, né geneticky z povahy tedy DNA. Danou příhodu, pokud to není ovšem pravda a i kdyby to byla pravda, nic by to asi nezměnilo, použil k tomu, aby ovlivnil Její psyché a to se asi povedlo. Neboť vše nakonec vedlo ke ZMĚNĚ přístupu. O čemž Paní sama vypovídá. A konec konců je to Její věc ryze soukromá. Jinak BLAHOPŘEJI!

b (St, 23. 3. 2011 - 20:03)

velmi mě zaujala poslední věta u pána , který navštěvoval akademii a píše, že tam byla cítit jedinečnost a výjimečnost všeho. Přesně to je můj dojem ze všech cca deseti dipaků , které znám. A ti které znám ještě před tím , než začali být dipáci, se obrovsky negativně změnili ze skromných milých lidí na namyšlené sobce, kteří jsou absolutně výluční. Bohužel je to tak.

Na pravdě ovše (St, 23. 3. 2011 - 20:03)

Doleko důležitější jsou libivé lži, falešné důvody a především výsledek a ten i je, lži i důvody jakoli podsouvané, jsou přec pro dobro věci a tedy nevidím důvod proč za ně neplatit, že! Hlavně, že nic není naší vinou, tím už se člověku uleví! Konec konců, ať si to vyžerou blbí předci, blbost je přece dědičná! No ne?

b (St, 23. 3. 2011 - 20:03)

Na klientele u pana Matuška...Markéto, nejdříve blahopřeji k touženému dítěti a šťastnému vztahu. Můj názor na váš příběh je, že kdyby jste zašla k nějakému psychologovi, tak by vám pravděpodobně pomohl úplně stejně, navíc zdarma ( i když vám jistě nezáleželo v tomto problému na penězích) a bez historky se znásilněnou babičkou, která je s téměř 100% jistotou vymyšlená. Vy jste se psychicky uvolnila, jistě se změnil i způsob milovaní a vše do toho zapadlo. Hledat za tím znásilněnou babičku je nesmyslné, jelikož pokud bychom to připustili, pak by jste se nenarodila ani vy, poněvadž jeden z vašich rodičů z babiččiny strany , by měl blok , že nemůže mít děti, ne?A pánovi co srostla rána oblepená leukoplastí by ta rána jinak nesrostla? Leukoplast jsem měl na sobě cca 50x a nikdy jsem necítil nic subjektivně ani objektivně.

Dispoziční pro (St, 23. 3. 2011 - 17:03)

Pokud opravdu měníte genetické dispozice, tedy genové dispozice, tedy genové DNA, potom je na snadě, že existuje způsob, jak toto můžete dokázat. Jednoduchá bakterie má na rozdíl od lidí jednoduché DNA, tedy genové DNA, tedy genové dispziční DNA, tedy genetické dispoziční DNA. Stačí je změřit u jednoduché bakterie, což prý umíte a změnit ji programováním například barvu, kterou se nám jednoduchá bakterie jeví. V jednom vědeckém pořadu o DNA, jeden vědec změnil v "poslední" generaci much jejich DNA. Mouchy měly sice mužské geny-mužské pohlaví, ale vylučovaly hormony, které je nutily, aby se snažili spářit mezi sebou a byly fialové, tedy přírodě netypické. Je nasnadě, že můžete toto dokázat i vy. Pakliže upravujete genetické dispozice, jak uvádite na svých stránkach. Jinak toto mylné podvodné ujištění nepouživejte. Pokud ale opravdu měníte genetické dispozice a dokážete to, potom vám doporučuji vědecký výzkum, který se snaži geneticky upravit bakterie, aby produkovaly určity plyn a daly se využit v energetickém průmyslu. Bežně se totiž používají dvě bakterie, jedna produkuje určity plyn, jiná daný produkovaný plyn spotřebovává a finalně vyrábí nám plyn ekonomicky upotřebitelný. Jedina bakterie s pozměněnou DNA, ba nahradila obě a proces by se tím urychlil, na víc by se změnou DNA daný proces produkce nám užitečného planu značně urychlil, pokud by se k tomu geneticky upravila-nastavila ona bakterie. Nevím tedy pokud dané genetické dispozice, genové dispozice, genové DNA můžete měnit, proč nejste v podobném výzkumu. Ekonomické využití by bylo značné a získané peníze závratné. Nebo peníze nechcete, nebo nepotřebujete? Nebo snad genetické dispozice nevycházejí z genu DNA? Proč jsou potom genetické ty dispozice? Pokud náhodou člověk studiem a svou usilovnou praci v testech IQ zvýší svou čiselnou hodnotu, je na snadě, že to co mu to umožnilo bylo v základu jeho genetických dispozic DNA, tedy v genových dispozicích DNA, tedy genovém DNA, tedy v DNA, jinak by to nebylo možné, umožnily mu to variace, které si osvojil učením při testech IQ a jinak! Pokud by jste člověku v genové DNA, udělali změnu, která by člověku znemožňovala používat dlouhodobou poměť, pravděpodobně by se jeho možnosti ke zvýšení IQ omezili! IQ si můžeme zvýšit učením, už tím, že se naučíme používat písmena a čísla! Neboť tyto znalosi jsou předmětem vědčiny testů!

Buddhistická m (St, 23. 3. 2011 - 16:03)

Při meditaci dosahuje mozek frekvence 30 Hz, k navození použivají zvuky a soustředění. Jedná se o extremní koncentraci a meditaci. Při klasické akceschopnosti je frekvence mozku jen 13 a více Hz. Při extrmní koncentraci a meditaci dochází pravděpodobně ke změně vnímani, vše je ostřejší, jasnější, krásnější, uvolněněji se člověk cítí asi šťasnější a spkojenější, po proběhlé koncentraci navozené meditaci. Při první návštěvě u pana Petra Matužka, kdy jsem se otočil a on použil zvuk k asi "zákodovaní" čehosi, jsem měl pocit levitace. O žádnou levitaci nešlo jen jsem se zvihl na špičkách, tento zvuk na mě takto zápůsobil, nastalo zostřenější vnímaní svého okolí-zvuku, barev, tvaru. Dané vnímani za určitý čase vytratilo a přepadla mne deprese. Návštěvy se časem změnily z třímesičních na čtrnactidení. Začaly mne přepadat deprese, ztratil jem schopnost udržet pozornost a být soustředěny na práci. Maminka mne donutila jít k psychiatrovi. Bylo ale pozdě a o práci jsem už přišel. Byl jsem zfanatizovaný do dispoziční prognostiky a lákal jsem tam jiné lidi. Dovlekl jsem k nim maminku a babičku. Dispoziční prognostika mi byla doporučená kolegy v práci. A nalákali mne i do Ta-akademie. Učitelé Ta-akademie na mne působili tak, jaky by se mi dostávalo výmečných znalosti, naprosto jedinečných, pochopených jedinečným panem Stanislavem Sohrem, zekladetelem společnosti. Kdybych k nim nešel a věnoval se práci, která mě velmy bavila a nebyl jsem v ní zas tak špatný, pravděpodobně bych o ni nikdy nepřišel. Pro mene bylo, ale každopádně pozdě a dopadl jsem dost špatně, moc špatně. Podobné dva případy s podobným osudem jsou mi známy, jen s jinými proměnými. Klientela má asi na každého jiný vliv, proto nepředpokládám, že se mnou budou někteři souhlasit. Spíš očekávám nelibovůli, tak jako já jsem odmítl poslouchat svou maminku, nebo kohokoli jiného, jež se mi jevil jako zaujatý a plný hořkosti. Musím potvrdit, že ve osvětovém vzdělavacím zařízení byla cítit jedinečnost a výmečnost všeho.

c (St, 23. 3. 2011 - 11:03)

Moje děti, když dostaly rýmu, tak ji měly týden. Poslední roky ,co jsou pod kontrolou DIP, tak ji mají za 7 dnů pryč.

Markéto, (Út, 22. 3. 2011 - 12:03)

nemužete si nějak ověřit jestli byla vaše babička opravdu znásilněna německým vojákem? Něco takového by si snad nenechala vaše babička jen pro sebe? Nebo ano? Děkuji předem za odpověď.

Marie (Út, 22. 3. 2011 - 11:03)

Na klientele u pana Matuška...Na klientele u pana Matušky jsem byla také - nespokojená se "svým" prognostikem. Výsledkem byly řeči, které nic nevyřešily,a ještě jsem po zákroku onemocněla, ačkoliv nemocná jsem nebyla několik let. Tak nevím...

Karel (Út, 22. 3. 2011 - 10:03)

Za druhé-Leukoplast-jedná...Je fakt, že sa mi dostal do ruky "zázračný" leukoplast a keď som ho podľa návodu prilepil po stranách rany, veľmi rýchlo sa zhojila. A musím povedať, že mi je úplne fuk, či to bolo placebo alebo "kúzlo". Podstatný je pre mňa výsledok.

Karel (Út, 22. 3. 2011 - 10:03)

Na klientele u pana Matuška...Ďakujem Vám, že ste sa podelili s pozitívnou skúsenosťou s DIPom. Príspevky sa mi zdajú príliš jednostranne kritické bez uvedenia konkrétnych skúseností.

Markéta (Út, 22. 3. 2011 - 01:03)

Na klientele u pana Matuška jsem byla před dvěma roky. Přišla jsem s tím, že ačkoliv medicína neměla žádné vysvětlení tak jsem nemohla otěhotnět. Toužila jsem po miminku. Na klientel pan Matušek řekl, že jsem měla problém v rodě a něco špatného se stalo mojí babičce což se přeneslo i ke mně. Říkal, že jí znásilnil německý voják během okupace. Před návštěvou jsem byla skeptická, protože už jsem před tím byla u léčitele a ten říkal, že mám pít jen jeho čaj což jsem dělala několik měsíců a výsledkem bylo jen to, že jsem měla zažívací problémy díky pelyňku, který jeho recept obsahoval. Po návštěvě u pana Matuška se mi okamžitě ulevilo a měla jsem lepší náladu. Vše kolem mne mělo najednou více barev a měla jsem pocit, že se mi i lépe dýchá. Bylo to jako když s vás spadne něco těžkého co je těžko popsatelné. Láska i milování se stalo s manželem mnohem intenzivnější a cítila jsem vnitřní štěstí. Při milování jsem zažívala pocity, které jsem dříve neznala. Výledkem je dnes krásná holčíčka a je mi v podstatě jedno proč a co za tím bylo. Důležité je pro mě jen to, že mám zdravé miminko a mám smysl života po kterém jsem toužila. Píše zde hodně lidí co nemá osobní zkušenost a právě ta je asi důležitá. Nevím jak dispoziční prognostika funguje, ale pro mně vzniklo světlo, které je pro mne radostí a krásou. Svým přátelům klidně říkám co změnilo můj život. Nestydím se za to a každému, kdo se tady trápí špatnou náladou přeji ať naleznou něco co jejich život obohatí. Markéta.

c (Po, 21. 3. 2011 - 21:03)

Ještě je zajímavé, že Cerebros tvrdí jak DIP evidují tyto stránky a jak jsou oblíbené, ale že by někdo krom Cerebrose nějak reagoval , jsem si nevšiml. Takže buď Cerebros neví nebo Dip nemají co na to říct nebo je to pod jejich úroveň. Hlavně by mě zajímalo, jak dokaží vyvrátit i pro laika srozumitelné vysvětlení o DNA, resp. genetické dispozici, které mají velmi často plnou hubu, když působí na své ovečky.

c (Po, 21. 3. 2011 - 21:03)

DIP tvrdí, že dokáží celkem jednoduše genetické dispozice měnit nebo přinejmenším upravovat. A to dokonce u vašich předků, kteří jsou již několik století po smrti! Tím mají vyčistit vás a kletby vaší rodiny a další takové bláboly!Je to děs!

Jenom doufám! (Po, 21. 3. 2011 - 18:03)

Doufám, že žadné studie nikdo nezneužije k čemukoli. Nikdy se to ovšem nedá vyloučit.

pro však (Po, 21. 3. 2011 - 18:03)

To jsou přesně ty vaše oblbující chytrolínské a sebeklamné řečičky, že se v něčem hrabete atd. Na základě toho, že se pak něco někomu posere v životě nebo něco takového, tak to zaobalíte do těchto frází a jedete dál. To je k zoufání jaké je to obrovsky dětinsky nesmyslné! Ale to si vy právě nikdy nepřipustíte! Ani ze srandy, ani kdyby vás mučili:).

Dispoziční pro (Po, 21. 3. 2011 - 18:03)

Jak potom vysvětlíte pruměrné IQ u ras, pokud potom nevychází dané IQ ze samého uskupení zděděného DNA, tedy genetického dědictví. Genetické dispozice určují-determinují zděděné schopnosti a možnosti člověka dané rasy a je vyvozené ze sociálního pruskumu a porovnávání a to je holá skutečnost, nejedná se o rasizmus, ale o objektivní studii, bez rasistického podtextu. Velikost mozku: Endokraniální velikost(cm3)-Mongoloidé-1415, Europoidé-1362, Negroidé-1268 Externí velikost hlavy (cm3)-Mongoloidé-1356, Europoidé-1329, Negroidé-1292 Kortikální neurony (miliardy)-Mongoloidé-13767, Europoidé-13665, Negroidé-13185 Inteligence: Inteligence-Průměrná vpopulaci-Mongoloidé-106, Europoidé-100, Negroidé-85 Je evidentní, že průměrná inteligence v dané rasové populaci je daná stavbou a velikosti mozku a mnoštvím neuronu, které jsou dané velikosti mozku, tedy i lebky, která daný mozek chrání. Za celou stavbu těla je odpovědné DNA, jež nese naši dědičnost a v podstatě nás určuje-determinuje. Jak potom vysvětlite rozdíly v rasových populacích, tedy i jejich průměrné statistické IQ. Není to dáno nahodou dědičnou DNA, tedy genetickými dispozicemi, které jsme zdědili. Nejsou náhodou genetické dispozice určeny samotným DNA, neboť jediný řetězec DNA je odpovvědný za celou naši stavbu a naše budoucí možnosti. Genetické dispozice, tedy tento název, neříká náhodou to, že vychází ze samých genu a tedy z DNA, které jsme získali z kombinace ženské a mužské poloviny DNA, jež nás určuje a propujčuje nám naše jakékoli určení. Gonetické dispozice tedy vycházejí z DNA. GENETICKÉ DISPOZICE URČUJE-DETERMINUJE NAŠE DĚDIČNÉ DNA.

Však (Po, 21. 3. 2011 - 08:03)

o genetické dispozici...taky dostanu často "přes hubu", protože strkají nos kam nemají a hrabou se ve věcech, na které nemají oprávnění.

Reklama

Přidat komentář