Reklama

Dispoziční prognostika

Moudrej! (Čt, 3. 3. 2011 - 16:03)

Ježíš konal podle Bible zázraky, jestli je konal a byly to zázraky nevím. Vemte lidem víru v zázraky a oni vás ukřižují a to jakýmkoli způsobem a to možná snad i proto, že tím popíráte svým způsobem schopnosti Ježíšovy. Pokud snad i věda zázraky a jedinečné schopnosti neprokáže, tak ukřižují samou vědu, i když po ní žádají potvrzení svých zázračných schopnosti oni zázračných lidí, nebo jimi vytvořených zázračných věcí, které oni zázrační lidé distribují a mají je v nábitce. Popřou i výsledky vědy pokud jím nevyhovují a hlásají neschopnost vědy potvrdit jejich zázračné scopnosti a účinek jejich zázračných výrobku, výsledky nejsou potom průkazné nebo je něco při testování rušilo, oklepou se a dál hlásají zázračnost toho co se jím hodí. Tedy i sebe sama.

Nevím (Čt, 3. 3. 2011 - 12:03)

co jim funguje nebo nefunguje, nejspíš nic, protože po odchodu od prognostika je všechno lepší. Mají to asi špatně nebo špatně radí nebo šíří jen negativitu ale nejspíš všechno špatně dohromady.

ja (Út, 1. 3. 2011 - 19:03)

Ty jsi ale moudrej

Nastalá otázka (Út, 1. 3. 2011 - 16:03)

Když dispoziční prognostici očisťují produkty, jako různé figurky a jiné dovezené předměty, které jsou například jen okrasné od nebezpečných programu, nebezpečných cizích vlivu a negativního záření a oni dokonce tyto služby nabízejí a samozdřejmě se jim za tyto služby platí. Potom se ptám tedy a divím se, že si lidé co si nechávají dané produkty-předměty vyčistit, si nenechají vyčistit i veškeré potraviny, které se dovážejí k nám z ciziny nebo i vyrobené u nás. Taky mohou také nést nějaký nebezpečný program, nebezpečný cizí vliv nebo nebezpečné záření. Tedy nebezpečně zasažené produkty-předměty jim vadí, že je mají položené doma vedle sebe a to proto, že by je mohly poškodit, ale u jakýchkoli potravin toto možné ohrožení jim prostě nevadí a nevadí jim ani tyto dané potraviny konzumovat a to se dovažejí snad z celého světa. Kdo ví co potom podle dispozičních prognostiku obsahují. Tak nevím, je dnes šíření strachu i podnikatelským kšeftem a obchodní taktikou? Jaké ohrožení je dnes tedy racionální a které už je potom neracionální sloužíci zisku?

Iluze o obavac (Út, 1. 3. 2011 - 16:03)

V dané situaci je tedy potřeba rozlišovat mezi racionální obavou-strachem a neracionální obavou-strachem. Racionální obava-strach může se týkat zdravosti potravin a jiných produktu, které mužou obsahovat látky nebezpečné našemu zdraví. A proto, když vysleduji souvislost svého zdravotního stavu k nějaké potravině nebo jinému produktu, tím že se mi po konzumaci potraviny nebo kontaktu s jiným produktem nějak přitíží, mohu ho poslat na kontrolu jeho jedovatosti nebo toxicity do Ústavu na ochranu spotřebitele. Tato racionální obava-strach mě upozorňuje na možné ohrožení a na možnou souvislost k mému zdravotnímu stavu. Může mi zachránit zdraví a kvalitu život a to nejen mi, ale i jiným lidem. Zároveň by mi ovšem tato obava-strach z potravin a jiných produktu neměla narušovat kvalitu života, přesto ale by jsme možnost tohoto možného ohrožení měl brát v potaz. Neracionální obava-strach je ta, pokud si myslím, že produkty které nejsou nebezpačné nás ohrožují programy, které produkují nějaký cizí vliv nebo záření, které vůbec neexistuje. Nebo že na nás seslal kledbu šaman, nebo se snažil jinak nás psychicky poškodit. Když si tuto obavu-strach dám do souvislost, jak pomáhají šamani v Africe lidem, a asi to dělají podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, a lidé umíraji především díky této jejich odborné pomoci, tím že zanedbají i svůj stav, ze kterého jim šaman pomoci ani nemůže, potom snad každý pochopí, že tato obava-strach je naprosto neopodstatněná. Toto si myslím a myslím, že to tak je.

Iluze o produc (Po, 28. 2. 2011 - 20:02)

Také není výjimkou, že předměty které jste si dovezli ze zahranicí nebo dokonce koupili u nás, mohou být vyrobené z nevhodných látek a tedy toxické nebo vyzařovat radioaktivní záření, což je ovšem méně provděpodobné. Potom co vás zabijí je především složení onoho produktu, ne nějaký cizí program nebo negativní záření, pokud není ovšem radioaktivní samý produkt, který šíří do svého okolí radioaktivní záření. Jákákoli snaho o očištění produktu ze strany dispozičního prognostika je potom lichá a podvodná, protože nemůže odstranit škodlivé prvky v produktu nebo snad snížit množství vyzařované radioaktivity. Nejeden produkt, který byl k nám dovezen, byl stažen z prodeje pro jeho nebezpečnost. A to mluvíme i o hračkách pro děti. Potom taková snaha o vyčistění produktu od dispozičního prognostika a jeho ujištění, že je produkt vyčistěn, odaluje odhalení skutečného ohrožení, které je programováním dispozičního prognostika neodstranitelné. Pozor na nebezpečné produkty a podvodná ujištění!

! (Po, 28. 2. 2011 - 19:02)

Nejúčinnější je vraní oko čtyřlisté.

Iluze o potrav (Po, 28. 2. 2011 - 19:02)

Očišťování předmětu od cizích vlivu se stalo doménou dispozičních prognostiku, za které se samozřejmě platí. Tvrzení, že předměty dovezené z Afriky a jiným míst, vás můžou poškozovat je dobrým marketingovým kšeftem, který čerpá prostředky především z působení strachu na obyvatelstvo. O bylinkách dovezených z Číny se nikdo z nich nezmiňuje a to přesto že obsahují arsen, olovo a rtuť a to 80 procent znich, jak vyplynulo z odborného testu na ochranu spotřebitele. Nevíc obsahují určité množství jiných látek, které jsou špatně zistitelné, ale jsou rovněž rizikové. Pokud tedy chcete onemocnět doporučuji bylinky z Číny, nebo si přivezte ze zahraničí své vlastní Českou komorou neschválené, které vás budou poškozovat a vy to budete příkladat předmětu, jenž ste si přivezli ze zahraničí. Není to nedávno co byla aféra z kojeneckým mlikem v Číně. Tedy pozor na cizí potraviny!

Iluze o vědě? (Po, 28. 2. 2011 - 19:02)

Jeden jihoafrický doktor nejmenovanému zdroji uvedl, že za šamany v Jihoafrické republice a nejen v ní, ale v celé Africe, je za šamany, jejích činosti, přímo hromada mrtvol. Šamani roznášeji mezi africkým obyvatelstvem virus HIV a šíří tím AIDS a to nejen tím, že obřezavají chlapce jedním nehygijeneckým oštěpem, ale i jinak svým působením mezi obyvatelstvem. Afričtí lidé chodí po léčebném procesu šamany do nemocnic k doktorum pozdě a není jím už pomoci, chodí doslova k doktorům už jen umřít, jak je uvedeno, není prostě už pomoci, je pro ně pozdě. Jakákoli pomoc šamany je doslova bojem o vlastní život a zameškaní stavu, který ještě není kritický, ale po působeni šamany se kritickým stává, návštěva šamana se stává navštěvou smrti. Pokud tedy šamani lidem nepomáhají, nebo spíž jím pomahají svou pomocí do hrobu, jak potom můžou jejich amulety a jiné prostředky vybít celou rodinu, vždyť si to odporuje. Jediné co vás může zabít je víra v šamany, tedy jejich pomoc a strach z nich, z jejich amuletu a jinak působících prostředku, které nemusí mít žádný vliv, ale všichni tvrdí že ano, jiný vliv než váš vlastní strach z nich není, váš strach, který oslabí vaší imunitu a může vás stát i život, tedy váš strach z věcí. Tvrzení, že věci mohou obsahovat škodlivé záření a může vám poškodit zdraví je šíření strachu, který se hodí do krámu veškerým esoterikům a když přece náhodou ze strachu, který esoterikové šíří někdo onemocní ztrátou imunity, hned potvrzují jací nejsou to nadaní a boží lidé sloužící celému lidstvu. Tvrzení, že amulet od šamana vybil celou rodinu je tvzení vyčuraného debila, který se stará především o svůj kšeft, co vás ohrožuje, je strach z toho, že by to byla pravda a že by takovou moc něco mělo. V neotisu toto tvrzení šíři a jejích členové to tvrdí, ale odkud se toto tvrzení vzalo nikdo neví. Zabít vás může zaření radioaktivní a to nikdo z doktorů a vědců nepopírá. Ani to, že strach má při dlouhodobém působení negativné vliv na organizmus.

Jedna (Pá, 25. 2. 2011 - 16:02)

společnost, která vyrábi mobily, vyvinula sáčky s prážkem, které po zalití nebo ponoření do jakékoli vody, dokáže přes dodané zařízení nabít mobil. Dané sáčky s jakýsi práškem u vnitř jsou určené pro trh a spotřebitele, který nemá trvalý přístup k klasické elektrické síti. Možná pokud danou technologii dále budou zlepšovat, bude možné nalít jakoukoli vodu do nádoby nebo nádrže, vložit do ní sáček s prážkem a ta nebije baterii v automobilu nebo bude sloužit přímo jako zdroj energie pro jeho pohon. Pokud, ale nejde dána reakce zastavit, bude se přes ni nabíjet baterie automobilu a ta následně jej bude pohánět. Za tento výdobytek ovšem děkujeme vědě, ale nijak dispozičním prognostiku.

Díky (Čt, 24. 2. 2011 - 20:02)

naši vědě fungují veškeré počítače a veškerá elektronika, doslova večkeré elektronické produkty, které jsou na světě. Dnes už skoro není nic co by neopsahovalo obyčejný procesor a to díky vědě a technickému pokroku, který na vědeckých poznatcích staví. Veškeré tyto produkty v podstatě ověřují vědecké poznatky, které byly získány a použity k jakékoli výrobě jakéhokoli zařízení. Baz vědy byste neměl ani sociální zařízení v podobě jako je dnes, natož čističku odpadních vod. Nevidím tedy důvod proč byste měl hanit vědu. Nebo je snad třeba stavět kadibudky před paneláky. To ovšem nepopírá to, že by se měla věda zaměřit na vývoj technologii, které budou doslova především úspornější a velmy ekologické. Dnes už je navržené osobní auto, které má spotřebu jeden litr benzínu na sto kylometru. V tom vidí správnou cestu vědeckého bádaní a především cíl, který si dnešni podniky vytyčují. Nemalou měrou se o to zaslouží spotřebitel, který si žádá daleko úspornějši produkty, méně nakladné na provoz. To vše je možné jen díky vědě a vědeckým poznatkům. Boj o zákazníka dnes vytyčuje cíle do budoucna a ten kdo zaspí zkrachuje. Energie je čím dál drahší, a proto budou sílit tlaky na úspornost veškerých výraběných produktu a především proto, že v dohledu budoucích dvanácti let se dostane těžba ropy do kritického bodu ze kterého vytěžená ropa, tedy její množství, už bude jenom klesat. Její cena se bude vyhupovat do závratných výšin. Pokud se nanajdou náhradní zdroje, bude to konec civilizace jakou ji známe dnes. Jaderná energije nenahradí ropu, protože by při dnešní spotřebě by bylo do deseti let spotřebované veškeré palivo pro jaderné elektrarny. Možná přijdou na to, že se vyplatí Saharu zastavět slunečními kolektory a natáhnout kabely až ke spotřebitelům, možná že bude dokonce válka o tyto budoucí zdroje. Nebo se dočkáme doby kdy se elektřina bude vypínat a půjde jen osm hodin a provoz tryskových letadel se nevyplatí, neboť cena za lístek bude astronomická, pro bežné lidi nedostupn.

Cerebros (St, 23. 2. 2011 - 23:02)

studovat ano, ale ne tu vaši...To jsem taky neměl na mysli.Stačí sledovat literaturu faktu ,aby člověk ztratil iluze o dnešní "vědě".

Jo, jo, (St, 23. 2. 2011 - 22:02)

Jo,jo, méně kecat a více...studovat ano, ale ne tu vaši pavědu.

Cerebros (St, 23. 2. 2011 - 20:02)

Pokud si někdo myslí, že...Jo,jo, méně kecat a více studovat

:-( (St, 23. 2. 2011 - 17:02)

Pokud si někdo myslí, že má takovou moc, že může pohnout s kontinentem nebo ovlivňovat počasí svými duševnimi schopnostmi, potom označují psychologové takového člověka oddaného své neexistující moci za psychopata a měl by se takový člověk léčit u psychiatra, což se pan Stanislav Sohr léčil. Měli by to zkusit i dnešní dispoziční prognostici, bylo by to pro ně to pravé. Nebo nás snad ochráni před oteplováním, které má dnes globalní rozsah? Není jejich pocit moci náhodou už rozšiřen v globalním rozsahu povědomí lidí ve společnosti? Možná jim v budoucnu za jejich služby bude platit i naše vládá, jako ochranu před katastrofami, ale myslím, že by se uplatnili především v Číně, tam musí použivat děla, aby vodní pára kondenzovala se v mraky a pršelo v oblasti kde je srážkový deficit nebo by stěží pršelo.

:-) (St, 23. 2. 2011 - 17:02)

Pan Stanislav Sohr tvrdil, že spráskal svými duševnimi schopnostmi bouřku a ta podle jeho úsudku s kňučením odtáhla pryč. Jestli odtáhla proti větru nebo povětru se už nezmínil, možná proti větru až nad ameriku.

Ale, ale (Út, 22. 2. 2011 - 12:02)

oni si to opravdu myslí. A...pořadatelem pan veliký Všeználek. :-) No to se mu to počasí opravdu nějak nevyvedlo. Koumouši taky tvrdili: Poručíme větru, dešti....A ono prd, velebnosti.

:-( (Po, 21. 2. 2011 - 15:02)

Je jich jenom 19, protože se likviduji mezi sebou, a proto jich hodně odchází a to pěkně pocuchaných. Nadarmo učitelka dipu, jak se označila, nepsala, že na ni její žak něco hodil, ale ona ho upravila a upravila i sebe, neviděla vtom žádný problém. Tihleti lidé chodí různě do společnosti a nikdo neví co druhým činí, není nikdo kdo by to zjistil. Sám pan Stanislav Sohr říkal a ne-li že napsal a to to že mohou vytvořit, způsobit syndrom šíleneho mozku, který likviduje vše ve svém okolí, vytvářejí tento syndrom nejen svým "laskavým" přístupem. Způsobuji to především sami prognostici vlastní "odbornosti" a svým přístupem. Není vyjimkou, že se vzájemně osočuji a likvidují, a proto i odešel z Noetisu zeť pana Stanislava Sohra Boroš a Očkaják a jiní. Pokud jim to opravdu vše funguje jak tvrdí, potom i likviduji naprosto bzpostižitelně. Co si má běžný člověk potom počít? Ví to někdo?

Ano, (Pá, 18. 2. 2011 - 10:02)

by se léčit, myslí si,...oni si to opravdu myslí. A pak to dopadne takto:http://hodoninsky.denik.cz/kultura_region/straznicky-rockfest-ukoncily-hromy-a-blesky.html:-) :-) :-)

Není (Pá, 18. 2. 2011 - 08:02)

vám divné, že je pro Českou republiku za dvacel let v Noetisu jen devatenáct aktivních prognostiků. I když jich pár odešlo, moc jich těch co odešli, asi nebude. Kdyby to takhle bylo v medicině, museli bychom se léčit sami.

Reklama

Přidat komentář