Reklama

Jak na HUBNUTÍ

Návštěvník (Pá, 23. 11. 2001 - 18:11)

holky POMOC,ja si pripadam jak na houpacce 3kg dolu a dalsich 5kg nahoru.ted se pohybuju kom 75kg a to merim 162 a je mi teprve 17.uz nikam nechodim protoze si pripadam ve vsem jak lod:o((nic nedotahnu do konce a ke vsemu budou vanoce

Návštěvník (Pá, 23. 11. 2001 - 10:11)

Ahoj Slávko :-) Mě tedy funguje cvičit .. je to děsný páč jsem človek líný ale pokud si uděláš něco jak rituál každý den tak uvidíš že stači 15 minutek denně a budou kila pěkně padat dolu já si koupila rotoped a při TV zpravach (to je snad jediné kdyz se koukam na TV ) si zašlapu a po pul roce je to 10 kilo já vim že se Vám to zdá divný ... ale je to tak ... zatim předchotí roky jsem se trapila hlady jedla takový ty dělený stravy a bla bla ... zhubes pak si dáš párek a je to zpátky ... já si myslím že ty dobrý výsledky jsou v té pravidelnosti . Mno uvidíme mějte se

Návštěvník (Čt, 22. 11. 2001 - 19:11)

ja sa tiez pokusam chudnut, ale kazdym rokom mam o 5 kilo viac-za 4 roky som pribrala 20 kilo..super ze? a to som sa vobec nenamahala, ale zato mam s toho dobru depku a niekedy mi z toho poriadne sibe..baby som na dne..kto mi pomoze?

Návštěvník (Čt, 22. 11. 2001 - 14:11)

Ahoj Katko,myslím,že není důvod k panice.Ve tvém případě by stačilo,kdybys trochu posilovala nohy-zkus třeba dřepy nebo squoty,nebo výpady-všechno toto se naučíš na aerobiku,pokud už všechno neovládáš.Celkově tělo zpevnit není až takový problém,denně by ti to vzalo tak 20 min,což je opravdu malinko a každý kdo chce si je najde.Tak konec fňukání a hůrá do toho.Při poctivém dodržování pitného režimu,míň sladkostí a tučných jídel a hlavně to posilování-garantuji Ti, že do dvou měsíců se výsledek dostaví a bude stát za to. Tak do toho !!!

Návštěvník (Čt, 22. 11. 2001 - 12:11)

Ahoj všem,mám problém spíš sama se sebou než se svojí váhou. Měřím 172 a vážím 62 -64 kg. Nejsem tlustá, ale vzhledem k mému sedavému zaměstnání se začínám roztékat na příslušným partiích - zadek, boky, břicho, stehna. Celulitida se taky už dávno ohlásila a ne a ne mrška zmizet. Jak by taky mohla, sama neodejde a mně vážně chybí vůle cokoliv dotáhnout do konce když už něco začnu. Můj přítel je hubený. Já kdysi byla hubená až moc a po šesti letech našeho vztahu jsem se jaksi obalila (pohodlný život, všude dojedem autem, večeře). Takže občas mně chytnou hubnoucí záchvaty a záchvaty cvičení zvláště po tom, když občas nějaký z jeho kamarádů utrousí poznámku "tý Káče ale narostl zadek". Je mi kolikrát do breku. Teď si řeknete, že jsem trubka, že se na ně mám vykašlat, jenže já to nechci dělat jenom kvůli kamarádům, ale hlavně i proto, že sama se sebou nejsem spokojená. Mám na sebe vztek, sebevědomí je taky v čudu a já nechci měnit šatník jen kvůli své lenosti a kvůli nedostatku vůle. Takže dneska už poněkolikáte vyrazím cvičit a budu se snažit zdravě jíst. Držte mi prosím všichni palce ať konečně zabojuji sama se sebou ať už konečně zvládnu svojí lenost a dotáhnu to až do konce.Holky hlavně to chce vůli a motivaci ! Přeji všem moc moc zdaru

Návštěvník (St, 21. 11. 2001 - 19:11)

Nechci si přihřívat polívčičku jak tady někdo napadl Romanu, myslím, že napsala o jaký produkt jde a od jaké firmy, ale nebyla řeč o tom, že by ho obstarala. Takhle by si přihřívala pouze majitel-majitelka nebo výrobce této firmy a to Romana zcela určitě není.Takže já si nic nepřihřívám, ale vím jak na to a to se na pár řádcích nedá popsat. Nějaký jeden přípravek nebo jíst naposledy v 16.30 hod. nic neřeší. Kdo chce, ať se mi ozve.ivahedlova"volny.cz

Návštěvník (Čt, 15. 11. 2001 - 14:11)

Ahoj děvčata, jsem opravdu ráda, že Vám moje zkušenost dodala trochu odvahy a nadšení. Vím, že ten problém s váhou je pořád a je to jen otázka pevné vůle. Já na sebe jdu občas tak trochu psychologicky. Když chci sníst něvo na co mám hroznou chuť, ale vím, že bych neměla, řeknu si, že nemůžu být otrokem jídla. Většinou to zabere. Když jím, dávám si menší porce na dezertní talířek, ale to jsem si někde přečetla, že to pomáhá. Je to tak, mám toho plný talíř, ale vlastně poloviční porci. I v restauraci si neobávejte objednat poloviční porci. Je totiž dost důležité, nejíst úplně dosyta, jak se říká na prasknutí. Radši méně, myslím, že žaludek se potom trochu stáhne a už se člověk jen stěží dokáže přecpávat. Jo a včera jsem si konečně koupila váhu, do teď jsem se vážila u kamarádky. Nejlepší asi je vážit se ráno. Uvidím jak budu pokračovat. Taky jsem si koupila kolečkové brusle, ale přiznám se, že nějak na to nemám čas. I když to je jenom výmluva. Něco s tím udělám.A ještě k tomu pití. Snažím se pít tak 2,5- 3 l tekutin za den jak jsem psala. Když jsem doma, mám stále v kuchyni na stole sklenici s vodou a když jdu okolo, vypiju jí a znova naplním. V práci si dávám minerálku. Piju vlastně i když nemám žízeň a už jsem si na to zvykla.Romčo: držím palce, určitě se Ti to podaří, chce to vydržet. A ještě, když budeš mít na něco velkou chuť, dej si, ale jen jednou nebo dvakrát do pusy, uvidíš, že to pomáhá.Ivule:díky za vzkaz, ale bydlím v SR, tak spolu můžeme komunikovat, přes internet.Budu se těšit na Vaše zkušenosti a náměty, napište, ahoj.

Návštěvník (St, 14. 11. 2001 - 21:11)

Ahoj Mirko!Když jsem si ppřečetla tvůj příspěvek, jak se Ti podařilo zhubnout, rozhodla jsem se, že to konečně také dokážu. Začala jsem dnešním dnem opět (již poněkolikáté) cvičit. To tedy ještě přetím, než jsem se napojila na net. Měřím 167 cm a vážím 85 kg. Tvoje zkušenost mi rozhodně dodala chuť a snad i sílu to konečně rozštípnout! Díky!!!

Návštěvník (Po, 12. 11. 2001 - 09:11)

Klidne se vytratim, chtela jsem Vam jen pomoct, protoze jsem mela stejne problemy jako Vy a vim,jak se asi citite.Skoda,ze me nemuzes videt.Ted uz hubnuti neni opravdu muj problem. Hodne stesti a pokory.

Návštěvník (Po, 12. 11. 2001 - 06:11)

To je pravda,všimla jsem si, že dost dealerů různých rádoby zaručených produktů si tady na chatu přihřívá polívčičku. A nejen v této rubrice. Až někdo vymyslí opravdu účinný prostředek na zhubnutí, dostane Nobelovu cenu za medicínu. zatím se to nestalo. A až se to stane bude tolik hubených, že o ně nebude zájem. Ach jo už aby to bylo.

Návštěvník (Ne, 11. 11. 2001 - 22:11)

AhojMirko, mohla bys mi napsat odkud jsi? Mám stejné problémy jako ty a nějak se mi nedaří. Třeba bysme se mohly navzájem podporovat.

Návštěvník (Pá, 9. 11. 2001 - 11:11)

Milá Romano, tvoje inzerce se na Doktorce objevuje v různých rubrikách a mě to připadá docela nefér.Jdi si to prodávat nějak jinak.

Návštěvník (Pá, 9. 11. 2001 - 09:11)

Ahoj Natalie, je mi 38 let. Ted uz jsem hubena ale byl to uz od detstvi bludny kruh, milovala jsem sladke a to hodne a taky jsem podle toho vypadala.Mam 3 deti a pri kazdem jsem pribrala 25 kg, vzdy jsem je dala dolu tak za 2 roky. Ted uz opet chodim do prace, ale stejne se snazim jist jen to zdrave.Piju navic super koktejl, ktery me zasyti, vynecham 1 nebo 2 jidla a nemam uz vuuuubec chut na sladky. Je to Linie od firmy Nutra bona,je plny vitaminu a spalovacu tuku a vlaknin. Tato cs. firma nabizi i dalsich 8 vyrobku, ktere jsou dobre i na dalsi problemy:zacpa,cholesterol,imunita,cevy, artroza,unava,cisteji strevni mikroflory a je toho jeste o hodne vic. Klidne mi napis na muj email a ja Ti snad pomuzu. Vim, ze hodne kamaradek uz zhublo, pomalu ale preci, i cholesterol sel dolu.Ahoj.

Návštěvník (Čt, 8. 11. 2001 - 15:11)

Ahoj lidi. Tak si čtu ty příspěvky a zjišťuji, že ta váha nás pěkně trápí všechny. Když mi bylo tak 23 vážila jsem asi 65-67 kg při výšce 160 cm. Potom i 69. Pak díky psychickým problémům jsem zhubla na 57. Po porodu druhého dítěte jsem šla z porodnice s 62 kg. Jenže postupem času se váha vyšplhala až na 76 kg. Hrůza. Když jsem stála před zrcadlem, někdy jsem brečela, jak jsem se na sebe podívala. Můj manžel je skvělý člověk, líbím se mu taková jaká jsem a nikdy mi neřekl, že bych měla zhubnout. Letos na jaře, bylo to přesně na Velikonoce, jsem aasi udělala zásadní rozhodnutí. Pro mě totiž byl problém nejíst. Dokázala jsem sníst cokoliv. Řekla jsem si dost. Omezila jsem jídlo, zvýšila příjem tekutin až na 2,5- 3 l a začala se véc hejbat. Stačí i ostrá chůze párkrát denně. Najednou jsem zjistila, že mi chybí 8 kg. Tak mám teď 68 kg, v pase o 10 cm méně a přes boky o 13. Chtěla bych ještě tak 10 kg dolů, ale už to tak rychle nejde. Myslím,že to všechno okolo hubnutí je strašně individuální a co platí pro jednoho, nemusí platit pro druhého. Každý den jím tak, že snídám, pak obědvám a odpoledne jím velmi málo, spíš ovoce a zeleninu, nebo jenom šunku, nebo sýr bez chleba. A hodně piju. Někdy se musím hlídat, abych nejedla zbytečne tj. když nemám hlad. Poslední jídlo v 16. 30. A taky jsem změnila šatník, nemyslím si, že ženy, které nemají zrovna ideální váhu se musejí halit do neforemných dlouhých svetrů. Podívejte se třeba na paní Halinu Pawlovskou, jak jí to sluší. Koupila jsem si pár triček "skoro" na tělo a zjistila jsem, že to vůbec není tak hrozné. Tak uvidím. Když Vám něco z mých rad pomůže napište. Ahoj

Návštěvník (Čt, 8. 11. 2001 - 12:11)

Ahoj holky, prosim napiste co si o tom myslite a jestli mám šanci vypadat dobře.Je mi 23, měřím 168 cm a vážím 73 kg.Assi dvakrát ročně držím diety a to "hladovky"protože vždycky potřebuji ryvhle zhubnout.Teď jím denně jedno malilinkaté jídlo(chléb,sýr) a denně chodím běhat normálním tempem asi 15 minut.Vím,že "hladovky" nejsou nejlepší,ale kdybych měla jíst 5x denně(i když malé porce),tak budu za týden jednou taková.Jsem tak docela líná a k běhání se musím nutit a nejíst mi dělá velké rpoblémy.Jsou nějaké triky? Co např. projímadla apod. Děkuji, že mi poradíte, trápím se moc dloho a mám strach, že za pár let budu mít metrák!

Návštěvník (Pá, 2. 11. 2001 - 10:11)

Pro Natálii a další:Protože mám určité disproporce,uvažovala jsem a stále uvažuji o liposukci.Nejsem zrovna tlustá, měřím 166 cm a vážím asi 64-65 kg.Dost se hlídám , 2x týdně aerobik,1x sauna, 1x za 14 dní masáž a stejně mám stehna jak sloupy.Taky už mi není dvacet a dá to stále víc námahy, výsledky podle mého neodpovídají vynaloženému úsilí.Zabrousila jsem na stránky,kde se věnovali operacím, speciálně liposukci.Je tam spousta fotek před a po zákrocích.To teprve budeš zírat,jak se dá zušlechtit tělo pomocí peněz.Žádná dieta nebo cvičení,ale tvrdá americká měna.Bohužel,pro nás trošku sci-fi.Ale aspoň si uděláš obrázek o tom,proč taková J.Collinsová a Cher vypadají po 50 tak dobře.on totiž kromě faceliftingu existuje taky bodylifting.A nemysli si, naše populární operní hvězda absolvovala taky něco podobného,žádný chromaslim jí nepomohl. Nemusíš se stydět,že to zrovna teď nejde.Dokáže to málo lidí,pořádně se kousnout a změnit vše od základu.Držím ti palce!!

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2001 - 18:11)

Ahoj holky, já zatím s váhou žádné problémy nemám, ale zaujalo mě, že tady nějaká dívčina psala, že byla hloupá, když hubla kvůli někomu do koho byla zamilovaná a nakonec zjistila, že on ji nechce tak jako tak. Já si myslím, že ve štíhlosti je i zdraví. Chlapi chtějí většinou zdravou ženu, která jim bude plodit potomky. Nadváhou samy sobě škodíte, takže jde především o vás samotné a o vaše zdraví a nejen o módní trend. Každý máme ale svoje problémy, i ty štíhlé mají svoje. Já jsem taky nespokojená, i když jsem dost štíhlá. A silnější lidé mi nevadí, naopak, působí na mě pohodově a sympaticky. A vůbec se mi nelíbí, jak média nastolují jakoby rivalitu mezi štíhlými a silnějšími. To mi příjde ubohé. Já lidi hodnotím podle toho co umí a jací jsou, jestli je mi s nimi dobře a ne kvůli váze! Ale na druhou stranu je pravda, že velká nadváha škodí zdraví, takže kdybych někoho měla ráda a on měl velkou nadváhu, asi bych se snažila mu pomoci hubnout, aby později neměl zdravotní potíže. Já byla zamilovaná jak do štíhlých tak do silnějších kluků, ve váze to skutečně není, je to v osobnosti a tu si můžete budovat!!! Hlavně buďte sebevědomé, to se mužům líbí nejvíc, když je žena sama sebou. Neponižujte se před nikým a nebojte se. Dobře se to radí, přitom já mám sebevědomí hodně nízké, ale snažím se získat sebevědomí, jenže zatím se mi to moc nedaří.

Návštěvník (St, 31. 10. 2001 - 17:10)

Take ja bych se chtela sverit se svym pripadem. Je mi 49 let, merim 162cm a vazim 93kg. Mam sedave zamestnani, nikdy jsem se prilis nepohybovala, a to zduvodu problemu se srdcem. Nyni trpim problemy s tlakem, cholesterolem, zvysenou hladinou cukru, zlucnikem..... atd. Namahat se tedy nemohu vubec. Miluji dobre jidlo a nic jineho mi neudela tak dobre.... Snazila jsem se zhubnout. Zkousela jsem vse od myostimulatoru pres zabaly az po akupunkturu, ale vysledkem bylo, ze jsem jeste vic pribrala. Navic mam vyrazne hruskovitou postavu, tloustnu v dolnich partiich. V pase mam 105cm a pres boky 136cm. Kdyz vidim ve vane sve roztekle bricho, dela se mi uz ze sebe spatne. Ale, kdyz uz jsem oblecena, v kavarne, brisko schovane pod volnym sackem a hezky upravena, nakonec nikdy neodolam a to sladke si stejne dam.. Je to bludny kruh...

Návštěvník (St, 31. 10. 2001 - 10:10)

Ahoj Dano!!!!!!!Ráda bych se dozvěděla něco víc o té kineziologii. Je fakt, že už jsem tohle slovo někdy zaslechla, ale opravdu nevím, jaký je jeho pravý význam. Mohla bys mi o tom, prosím, něco více napsat? Jestli chceš, tak mi napiš na mou e-mail adresu.Zatím se všichni mějte... Martina

Návštěvník (Út, 30. 10. 2001 - 23:10)

Ahoj lidičky, moc vás zdravím a hlavně tebe, Martino.Tvoje váha - 63 kg je pro mě daleký ideál, zatím. Ještě v létě jsem vážila při výšce 164 cm 93 kilo! Teď už je to o 9 kg méně. Pomohla mi kineziologie a taky jedno CD s jehož pomocí jsem se přeprogramovala. Je to super, a do léta se chci dostat na těch asi 60 kg.Jest-li chcete někdo poradit, jak na to zavolejte na 0723/300515. Zdraví Dana

Reklama

Přidat komentář