Reklama

Jak na HUBNUTÍ

Návštěvník (St, 8. 8. 2001 - 07:08)

Katinko, naštvaná bys mohla být ne na to, že jsi přibrala na 52 kg, ale jedině na to, že Ti nedochází, že při 170 cm výšky je i tahle váha dost málo. Žena musí mít trochu uloženého tuku v příslušných oblastech třeba i proto, aby mohla počít a donosit zdravé dítě.

Návštěvník (St, 8. 8. 2001 - 07:08)

Katerino, je mozne, ze se ti po tech 10 shozenych kilech zpomalil metabolismus - na to pry (nemam to vyzkousene) pomaha pupalkovy olej-zrychluje metabolismus tuku, obsahuje spoustu nenasycenych kyselin ktere jsou pro telo moc dulezity.Jako motivaci-zkus si poridit neco do ceho se poradne nevlezes:-) R.

Návštěvník (Út, 7. 8. 2001 - 22:08)

Ahoj Katko a Margot,Meridia je bohužel na lékařský předpis, jediné plus je v tom, že ti ji může předepsat i praktik.10mg stojí cca 3200,- a 15mg cca 3700,-. Podle toho kde. Aby se váha nevrátila musí se užívat min. 8 měsíců. Ale to neznamená, že ji dobereš a hurá jídlo. Ale rozhodně mi pomohla z těch kritických kil. Já osobně jsem na ní zhubla za 3 měsíce 8 kg. A to jsem ani necvičila a nedržela drastickou dietu. Cítila jsem , jako kdyby se mi zrychlil trávicí systém a neměl čas se tuk ukládat + spalování tuku. Na jaké přesné bázi to funguje nevím. Ale mám spousty kamarádek s úspěchy. Vlastně všechny měly úspěch. Jedna víc, druhá míň.Přeji mnoho štěstí.

Návštěvník (Ne, 5. 8. 2001 - 20:08)

Ahoj holky, jen jsem chtela.....psala jsem sem kdysi a tehdy jsem mela 52 kg a byla jsem na jednu stranu rada, ze jsem zhubla, ze? A vite co? Ted mam opet 52 kg a jsem nastvana, protoze jsem ztloustla! Ano, jeste nedavno jsem mela 50 kg na 170 cm! Jen jsem vas chtela varovat, jak muzete uplne v pohode dopadnout...Jen se klidne prijdte podivat k nam na chat-PPP....uvidite, co se z vas muze stat.

Návštěvník (Ne, 5. 8. 2001 - 00:08)

Ahoj Petro mohli by jsme si podat ruce . Hodne jsem vyskousela ruznych diet ale vsechno jen na nejaky cas. Vydrzet to porad tak jsem spokojena. Drzela jsem delenou stravu, pocitala jsem si kilojoule, drzela jsem i ruzne tydenni diety ale spokojena jsem byla jen na chvili. Pak se vratim do svych koleji a planuji si kdy zacnu znova . Se svou postavou se nikdy nesmirim. Nevim jak na tom jsi ty , ale taky bych potrebovala pomoc kterou stejne nikdy nenajdu. Kdybys mnela chvilku napis ahoj Katka

Návštěvník (So, 4. 8. 2001 - 16:08)

Ahoj!Taky bych se k vam rada pridala, jest-li to ovšem nevadí. Vydržim sice par dnů moc nejist, ale pak se to zase rozjede. Nejhorsi je to vecer.Napiste mi dystak prosim.

Návštěvník (So, 4. 8. 2001 - 12:08)

Ahoj Moniko mohla by jsi mi napsat kolik presne stoji Meridia jestli ji dostanu bez lekarskeho predpisu.Jak dlouho ji uzivas, kolik jsi pri ni shodila a jak dlouho ji jeste budes uzivat. Ja bych potrebovala neco shodit ale vubec se mi nedari. O Meridii jsi psala ze jsi zhubla, ale spatky je naberes kdyz prestanes brat lek. Nechtela bych uzivat Meridii cely zivot neni urcite levna. Snad si najdes cas a odepises mi na otazky moc bych byla rada budu se tesit ahoj Katka

Návštěvník (So, 4. 8. 2001 - 11:08)

Ahoj Martinko, díky za podporu! Měj se taky fajn a nezapomeň: Ve zdravém těle zdravý duch! Posílam pusinku na čelíčko, pá pá!

Návštěvník (Pá, 3. 8. 2001 - 16:08)

ahoj moniko,prosim te,kolik stoji ta meridia?A jeste se chci zeptat, jestli je na predpis,nebo, jestli se da volne koupit napr.v lekarne..diky moc

Návštěvník (Pá, 3. 8. 2001 - 14:08)

Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s dělenou stravou. Jestli to fakt funguje a základní pravidla - co můžu s čím kombinovat a co ne. Dozvěděla jsem se o dietě Víta Chaloupky na principu dělené stravy, tak jestli jste to někdo podle něho držel, tak jaký byl výsledek??? Díky, a všem hubnoucím hodně štěstí.

Návštěvník (Pá, 3. 8. 2001 - 12:08)

Nemame nahodou spolecnou svagrovou? Ta moje je min. krava na entou. A ted, kdyz ma mimino, silene zhubla a uz nevi, kam by ten nos zvedla.

Návštěvník (Pá, 3. 8. 2001 - 06:08)

Chcela by som vediet nieco blizsie o Meridii. Na akom principe funguje, aka je jej ucinna latka, ake ma vedlajsie ucinky(ak ma), ci sa da zohnat bez lek. predpisu a kolko stoji.Dakujem.

Návštěvník (Pá, 3. 8. 2001 - 06:08)

Dotaz na všechny, kteří zhubli už nějaké to kilo a potřebují hubnout dál. Mám stejný problém, zhubla jsem 10kg a ještě tak 5kg dalších potřebuji dát dolů. Ale přišla na mě krize-začala jsem být spokojená s úbytkem a už nedokážu být na sebe tak přísná a váha už dolů moc nejde. Nemáte nějakou radu, jak toto zvládnout? Díky.

Návštěvník (Čt, 2. 8. 2001 - 23:08)

Ahoj Katko,psala jsem příspěvek o Meridii, protože jsem ji nějakou dobu užívala. Opravdu vřele doporučuji.Pravidelně jsem hubla 1-2kg za týden. Je ale potřeba ji užívat opravdu aspoň 6 měsíců, jinak se vracíš do své výchozí váhy. Napoprvé se mi to vymstilo, zhubla jsem 8 kg a najednou: "hurá" a přestala jsem ji jíst a během dvou měsíců jsem to měla zpátky. Teď jsem začla znovu a už to neudělám. Vydržet. Meridia je drahá, ale fakt doporučuji. Jestli máš více jak 10kg nadváhu, nech si napsat rovnou 15mg. Přeji hodně úspěchů.

Návštěvník (Čt, 2. 8. 2001 - 22:08)

Vážené dámy,chtěla bych Vás jenom podpořit v té touze být krásná, štíhlá. Nejsem krásná ani štíhlá (zatím), ale mám velmi dobré pokroky. Začala jsem užívat přípravek Meridia a musím přiznat, že jsem velmi překvapena. Hubnu pravidelně 1,5 - 2kg za týden, a to bez jakéhokoliv dodržování diet a pravidelného cvičení. I když věřím, že se cvičením by to šlo ještě rychleji. Vřele doporučuji, i když je to přípravek drahý, vyplatí se. Ale na doporučení lékaře se musí užívat minimálně 6 měsíců, aby se nedostavil tzv. jo-jo efekt. Nechci dělat velkou reklamu, ale jsem fakt nadšená. Zkuste to.

Návštěvník (Čt, 2. 8. 2001 - 13:08)

Ahojte!Chcem sa len popytat, ci ma niekto skusenosti s tabletkami Reductil. Osobne som ich brala a podarilo sa mi celkom rovnomerne schudnut, teda nie len prsia(ktore nam zenam idu ako prve), brucho, ale tiez aj stehna, zadok, dokonca aj ruky. Nadvahu som sice nemala, ale chcela som "dokresat" niektore partie.Samozrejme som sa snazila jest vyvazene a trosku sa aj hybat.Tieto tabletky su urcene sice proti obezite, ale ucinok by mal byt rovnaky, aj ked nie v takej miere. Potlacaju "vlci hlad", chute prejedat sa a zrychluju metabolizmus, co vlastne vedie k chudnutiu. Su sice na lekarsky predpis, ale v lekarni ich daju aj bez neho, nakolko je dost drahy a objednava sa kurierom.Tak ak mate nahodou niekto skusenosti s tymto pripravkom, ozvite sa prosim.Majte sa pekne a drzim pesticky!

Návštěvník (So, 28. 7. 2001 - 14:07)

omlouvam se napsala jsem spatnou adresu tahle je spravna katerinabartulcova"seznam.cz tak jestli neco vite tak mi napiste ahoj katka

Návštěvník (So, 28. 7. 2001 - 14:07)

ahoj rada bych se neco dozvedela o pripravku Meridia jestli nekomu pomohl, kolik stoji a kde ho sezenu diky moc cau Katka

Návštěvník (Čt, 26. 7. 2001 - 23:07)

Sorry za ten pravopis...

Návštěvník (Čt, 26. 7. 2001 - 23:07)

Martine, je pravda co píšeš...... Aspoň já ti to chci říct, protože jsem sama, samosebou, že né podle tebe, ale sama sem našla tu správnou cestu a hodně se s tvjí schoduje, takže já teď trávím cvičením dost času. Kupříkladu tak 5 hodiny denně a to se ještě snažim jít večer na dlouhou procházku.... Nebo jí vynechám, když mám nabytý program a to taky věčinou hodně chodím.... Takže jsem kupodivu zjistila, že přes samé cvičení mám co dělat, abych stihla procházku a co hlavně, mám toho opravdu dost, když si chci ještě udělat čas na přátele, kluky a čtení nebo učení a úklid, můj program je dost nabytý... Místo na jídlo myslím na to jak to cvičení skloubyt do mého narvaného dne a někdy si jdu místo procházky zaplavat... Ráno si dám klidně pořádnou baštu, samosebou podle hesla všeho s mírou a odpoledne zdravý obět... Večr uš nejím a když už tak jen ovoce... Jsem ráda, že jsem našla správnou cestu... Vyvaruju se bílýho pečiva, tuků a cukru... A s váhy jsem vyndala baterky a řekla si, že na to kašlu, je mi to fuk... Prostě tohle chci dělat už pořád a na svou váhu s---.... Ve všem s tebou souhlasím a vím, že si chtěl jen ukázat těm holkám správnou cestu, protože jejich názory jsou občas dost scestné... Měj se moc hezky a dávaj na sebe pozor... Pa :-)))))))))))

Reklama

Přidat komentář