Reklama

Jak na HUBNUTÍ

Návštěvník (Pá, 6. 7. 2001 - 08:07)

Mám vymyslet strategii na prosazení léku xenical v ČR (odbourává tuky) a tak lítám po intenetu a čtu všechno o hubnutí. Mimo to, jsem v tom i osobně - až do čtyřiceti bez problémů postava jako obrácený hulákadlo (!)185/79 - 85, ale potom se to prostě změní a bác- najednou jsem vážil po padesátce 97. Půl roku diety a cvičení, šel jsem znovu na 85, ale tendence k nabírání mám už trvale. 96 je má hranice, kterou unesu - jakmile jdu nad ni - po třetí v průběhu 16 let - jdu do hubnutí. Jsem prostě kus chlapa, ale jsem chlapským mustrem pro čtyři děti ( 6 - 13) a ty mně pupek neodpustí. O hubnutí toho vím dost - pracoval jsem ve špitále v ženském kolektivu- bylo to velký téma. Moje bývalá i současná žena s váhou bojovali no a já s nimi - lkdyž váš partner třikrát denně leze na váhu, děláte to také. Díky původnímu povolání (terapeut krizového centra) a téměř dvacetiletému přemýšlení to vidím snad z nadhledu a zjistil jsem : 1. Každý tělo má něco jako tvarovou paměť - za přiměřených podmínek nějaký bude - rozhodně spokojený. Ale při nadměrném příjmu nakynutý nad svoji normu, a naopak. Při trvalém boji - vysušený pod tuto normu. Oba extrémy jsou tak trochu posedlost, která zakrývá něco hlubšího. Aby se někde vevnitř nemuselo řešit něco těžšího než jsou ty kila. 2. Skutečnej úspěch v lásce, nemůže mít někdo, kdo se zaobírá hlavně sám sebou - a o nic jinýho při držení nekonečných diet a cviků nejde. A neúspěch v láskách vede ještě k vyššímu sledování a hlavně k útěku ke žrádlu, to máme zafixovaný od maminek -

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2001 - 11:07)

Asi nejsem duševně v pořádku, ale myslím, že tlustý není ten, kdo váží 67kg při výšce 170cm.Lidé s normální váhou a dokonce s lehkou nadváhou se dožívají vyššího věku než lidé s mírnou nebo nedejbože velkou podváhou. Nebo, holky, ruku na srdce, líbí se vám chlapi- sušinky, které objímat je myslím dost nepříjemný. Ally McBealová je podle mne naprosto otřesná. Vidíme ji jen oblečenou, protože jinak by to musel být dost smutný pohled. Ale na druhou stranu, ve chvíli, kdy váha přesáhne počet cm nad 1m je třeba se nad sebou zamyslet a něco dělat. Já měřím 171cm a vážím 62kg a jsem spokojená. Pokud přiberu 5kg nebudu o nic víc nešťastnější a pokud 5kg zhubnu nebudu o nic víc šťastnější. Ono totiž " až zhubnu, koupím si krásné věci a budu úžasná, atd..." neplatí. Kupte si hezké věci teď, začněte o sebe dbát hned, usmívejte se a přijměte se. Budete se líbit i ostatním. Po přečtení celého tohoto chatu jsem zjistila, že opravdu obézní tady není téměř nikdo, je to jen hysterie a opravdový problém tkví v něčem jiném.

Návštěvník (St, 4. 7. 2001 - 23:07)

Zlatá slova, Katinko. Velmi příjemně jsi mne překvapila, vážně. Makáš na sobě, vydrž!!!

Návštěvník (Po, 2. 7. 2001 - 18:07)

Holky a hlavne fakt neblbnete! Dietami to zacina a anorexii a bulimii to konci! Hlavne vy, co byste je chtely mit. ANI O TOM NEUVAZUJTE!!!! Kdyz tak si nekdy skocte za nami na chat PPP, anorexie a bulimie a uvidite, co takove problemy s jidlem delaji s lidmi. Je to zavislost! Vim to, protoze mluvim z vlastni zkusenosti. Samozrejme, pokud nektera mate uz zdravotni problemy kvuli vaze, je dobre zhubnout, ale jinak to prosim ani nezkousejte, muzete dopadnout velice zle!!!!

Návštěvník (Po, 2. 7. 2001 - 13:07)

Sandro, prosim te, vzdyt je to tvoje kamaradka! Jestli ji mas opravdu rada, tak ji treba posli k nam na chat - PPP, jo?

Návštěvník (Pá, 29. 6. 2001 - 20:06)

Álo, já chápu, že tě to hrozně naštvalo, ale já to tak nemyslela... Naopak... Ta má kámoška... Nevím, ale já jsem se už o ní přestala zajímat, její život... Bulímii nemůžu kontrolovat, co já vím, co na tom záchodě dělá... Je fakt, že lítá docela dost často, ale co můžu dělat?? Řekla jsem si, že až z ní spadnou 34, tak začnu jednat... Takhle se může vymlouvat... Ona to, ale bude řešit, tak, že začne nosit volný kalhoty.. Víš, ty jak jsou teď v módě... S tím může přestat jen ona sama. Jinak já budu sportovat a taky nemám ráda diety a nejezení... Takže jsem si řekla, že než si něco nandám na talíř k obědu nebo večeři, tak si řeknu, jestli je to přítel nebo nepřítel. Když to bude přítel, tak to snim a od nepřátel se budu držet stranou. Když už to nebudu moc vydržet, tak půjdu na dlouhou procházku se psem a to je vše... Je totiž lepší než trčet doma jít s tím psem. Takže já doufám, že se mi to podaří... Pa :-))))

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 15:06)

Ahoj Sandro, mě strašně naštvalo, jak jsi napsala, že by jsi chtěla býti anorektičkou, to mi přijde, nezlob se, vážně hloupé.Protože když si přečteš ty trable těch dívenek, tak já jim to vůbec nezávidím. A paradoxně, diskuze na téma PPP mne navždy vyléčila ze všech diet, které jsem držela neustále od svých 18 let.Dokonce mi to nedošlo ani když mi paní doktorka na gynekologii řikala, že musim jíst maso(byla jsem v té době tvrdá vegetariánka), jinak nemusím mít taky děti.Vymakaná a vypracovaná postava je mnohem krásnější.Máš pravdu, že se chlapi otáčejí za hubenýma holkama.Např. já měla kdysi komplexy z toho, že mám celkem velká prsa. Nemohu nosit ta pěkná tílka.A záviděla jsem holkám, co jsou ploché.Ale pak jsem pochopila, že takové holky mohou fakt jen na molo.Chlapi se po nich možná i otočí,ale v posteli a vůbec pro život chtějí,aby ta jejich slečna aspoň nějaké tvary měla.Zjistila jsem,že se to mužům líbí,a co víc, líbí se to i mému příteli,a to je pro mne to nejhlavnější. Takže jde o to, jen pěkně zpevňovat a tvarovat.Kdysi, v 15, jsem chodila celkem dosti běhat.A pěkně dlouho.Pak mne sport přestal bavit a začala jsem se zajímat o jiné věci, nicméně, i po těch více než 10 letech, každý, kdo se mi podívá na stehna, říká, jaké mám svaly. A to jen občas jezdim na kole, občas stepuju apod. Takže na sportu něco fakt je,taky tomu neholduji, ale hladovění už mám za ty leta plné zuby. Mne osobně vyhovuje nejvíc Kořínková, akorát že začíná zabírat až po čtvrt roce.Ale zas to stojí za to.Hodně štěstí:-)

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 14:06)

Ano souhlasim s tebou Helenko, ale my zeny bohuzel od prirody klademe krome dusevni krasy taky veliky duraz na fyzickou krasu.......Je fakt ze treba se smirit se svym vzhledem a se svoji postavou ....Jakmile se zena bude citit dobre a nejprve se bude sama sobe libit pak bude i pro ty ostatni hezka, jelikoz to bude vyzoraovat z jejiho dusevna........Jen si vsimete pro osklive holky pusobi tak sebevedome a muzi se po nich otaceji..No protoze pdle Mudr. Cimickeho se ma kazdy kazdy den koukat do zrcadla a rikat si Jsem hezka, jmenuje se...... a mam super naladu.........Muzi sice rikaji ze se jim libi stihle divky..Ale holky zkus te se jich zeptat kdo je pro ne stihlej a kdo vychrtlej..........Je fakt ze i ja bych uvitala zhubnout alespon 3kg..ale nemam vuli drzet nejake ty drasticke diety..Taky patrim mezi typy divek co se budou muset hlidat cely zivot a jeden kolec pro ne znamena kilo navic:o(((Bohuzel..........Tak bych chtela rici jeste to ze divky co maji treba 168 a vaha 58 holky neblbnete tohle je ideal....

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 13:06)

Milá Álo, opravdu si o mě myslíš, že si my musela napsat ten tvůj moudrý dopis, abych pochopila... Já chápu, až moc... Má kámoška se mi před očima strácí, protože má bulimii... Je na tom špatně a co jí mám, sakra udělat aby neumřela?? To nevim... Nejdřív to bylo v pohodě, začala před rokem, ale teď na konci toho roku... (Jedno ti, ale řeknu, její postava byla krásná a kluci se o ní jen perou, jim se to prostě líbí a to mi nikdo nevymluví...) Jenže má cesta je jiná... Já mám zase tu druhou variantu, že se přežírám a jim sladký... Co je lepší, no, nedá se na to umřít, to je fakt... Radíš mi abych se nepřežírala a nejedla sladký. :-) To vim taky... Ale prostě nemůžu, budu muset něco v sobě překonat a to chce čas, víš, každý to umí říct.... Ano, právě proto sem píšu... Vím, že je krásná postava, jen vypracovaná, tedy, sportovní, když člověk nejí ani málo a ani moc... Proto jsem sem napsala myslela jsem, že by měla Nikola, která je mi trošku podobná zájem... Ale i když nebude, je to fuk, aspoň jí můžu psát, protože mě chápe... Musim tedy sportovat sama, nebo už něco vymyslim... Jen se sportovní postavou můžu být totiš spokojená, ale i vyhublí postavy se mi líběj a to tak prostě je.. Pa :-)))

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 13:06)

Tolik už bylo napsáno o všech možných dietách. Asi je každá rada zbytečná. Ale proti nadváze je jediný lék. Kdo má sklony k tloustnutí, musí celý život hlídat, co sní a více se hýbat. Prostě vydat více kalorií, než přijme. Je to životní úděl, ale dá se s ním krásně žít. Všichni kdo máte "možná" nějaké to kilo navíc/nepočítám ta děvčata, která měří 175 cm a váží 55 kg a myslí si, že jsou tlustá/, radím: mějte se rády takové, jaké jste. Protože lidé, kteří si neváží sami sebe a vidí na sobě jenom nedostatky, neprožijí šťastný život a budou se trápit malichernostma.Člověk je krásný podle toho, co nosí v sobě a ne to co nosí na sobě-včetně nějakého kilíčka navíc. A kluci, kteří do 23 let vyhledávají jenom ty "hubené" jsou hlupáci, kteří neví, že pořádná ženská musí mít postavu na to, aby jim taky někdy vychovala děti a dokázala se postarat i o ně. Protože chlapi jsou to slabší pohlaví, které spoléhá jenom na ženskou. A nějaká chudinka jim to péči nemůže zajistit, protože se stará jenom o to, aby byla štíhlá,krásná,přitažlivá. Jistě, je to důležité, ale 5 kg navíc to nemůže přece ohrozit.

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 09:06)

Ahoj holky já jsem zkoušela novou dietu a vážně mě to zabralo schodila jsem tři kila ztoho jsem jedno nabrala když jsem začala znovu jíst takže mám za týden dvě kila dole to je skvělédieta:1. den 2ks banánů + 1/2 čerstvého ananasu2.den 10 ks kiwi + 40dky hroznů3. den 1/2 čerstvého ananasu +20dkg hroznůdenně vypít 3l vody/čaje/ne bublinkovou vodu a né ovocné šťávy,kávu a td...dá se to vydržet a je to super

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 09:06)

Hele K. jak jsi dopadla s tou dietou Margity?

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 09:06)

Ahoj holky dnes jsem poprvé objevila tuhle rubriku a pročetla jsem si kompletně všechny články od začátku až do konce. Je mi 22 let a ještě nedávno jsem měla super postavu 171 cm a 56 kg. Změnila jsem ale zaměstnání a do práce jsem začala jezdit autem. V práci celý den sedím no a kila jsou nahoře. Přibrala jsem za rok 10 kilo. Začala jsem pak cvičit a omezila jsem jídlo. Hlídám si jak kalorie tak tuky. Shodila jsem 5 kilo a teď už dva měsíce ani deko. Vážně nevím co mám dělat abych se zbavila těch dalších 5ti kil. Holky nemáte některá zkušenosti s přípravkem Chitosorb???

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 08:06)

Ahoj, díky moc za odpověď, mě už bude sice skoro osumnáct, takže bych měla bejt vyrovnanější a rozumější, ale to určitě nejsem. Když mi píšeš něco o sobě, je to jako kdybych to vlastně psala já. Taky se mi stává, že když se fakt přežeru, tak můžu jenom ležet, abych ten svůj pupek necejtila a pak se mi nechce nikam jít a mám fakt pocit, že jsem zbytečná, hnusná a tlustá. Vím jaký to je se opít s prázdným žaludkem a je to fakt rychlý. Taky přes den nejím a pak doma. Ještě ke všemu je moje máma fakt dobrá kuchařka a je to hrůza, protože se těch dobrot nemůžu zbavit. Mám ve skříni dva řízky a nevím, kam s nima. Asi se mi teď směješ, že jsem prase, ale to fakt nejsem. Jediný moje štěstí snad je, že jsem hodně štítivá a když si nějaký jídlo zhnusím, už na to nemám chuť. Včera jsem skoro nejedla a nezhubla jsem ani deko. Máš pravdu, že kdybych měla 60 kg, byla bych asi šťastná,ale stejně bych hubla dál. Mám stejný pocit, i když vím, kam to všechno vede, jako myslím bulimie a anorexie, ale já bych to taky v skrytu duše chtěla mít, protože mě fascinujou hubený lidi. Líbí se mi i Ally McBeal a to už je asi vrchol, co? Abych nejedla, tak se taky snažím dělat něco pro sebe, chodím do solárka a to je taková moje radost. Protože je mi taky pořád zima. Díky za tvý sportovní návrhy, ale já jsem od přírody línej tvor a na sport fakt nejsem. Jinak jsem z Berouna, jestli víš, kde to je. Držím ti pro dnešek palce, ať nad tím jídlem zvítězíme a napiš mi tvojí současnou váhu, já mám bohužel stále 67 kg.Měj se krásně a těším se na tvojí odpověď N.

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 08:06)

Milá Sandro, jen jsem to začla číst, bylo mi jasný, že ti bude něcko kolem 15,16.A taky že jo. Nelituj, že ti nezůstala anorexie, svědčí to jak o tvém mládí(za což nemůžeš), tak o tvé hlouposti(za což asi můžeš). znám pár holek, co na to umřelo.Když máš tak ráda kluky, hejbej se pořádně, nepřežírej se a necpi se sladkym. Kluci maj sice rádi hubený holky, ale daleko radši maj vymakaný a vypracovaný těla a ne nějaký vyžlata,kterejm trčej kosti.S tou si to možná rozdaj jednu noc, ale víc ne. Radek Pastrňák z Buty o Aňe Geislerové po filmu Jízda prohlásil, že ho při milostných scénách strašně tlačily její kosti, páč je vychrtlá. O tom to je.

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 07:06)

ahoj přečetla jsem si některé zprávy a rozhodla jsem se napsat, od malička jsem byla baculka hlavně pak v pubertě a tak nějak jsem s tím žila nebyla jsem tlustá ale nadváhu jsem měla pak jsem jednoho dne začala chodit do posilovny a jezdit na kole moc kil jsem nezhubla ale postavu jsem měla poloviční, stalo se mi, že se mnou začali koketovat i kluci (což se předtím vůbec nestávalo) a měla jsem poci že si spíš všímají mého malého zadku či pevné hubené postavy ale kdo jsem uvnitř nevěděl a ani nechtěl vědět nikdo, pak jsem se seznámila se současným přítelem a přestala cvičit a moje postava se pomalu a jistě proměnila v tukovou kouli (no tak hrozné to taky nebylo), den před štědrým dnem jsou tomu dva roky zahynuly při autonehodě rodiče mého přítele (jeden opilec to prostě nezvládl a za jeho sobeckost zaplatili životem dva nevinní lidé) a ve stresu jsem během 14 dní přibrala 10 kg (měřím 160 a vážím 71-72 kg), dnes se omezuji ve stravě, hlídám si co jím ale hlavně jsem začala cvičit chodím na box moc jsem nezhubla ale postava vypadá úplně jinak, proč to píši? Holky přestaňte s těmi dietemi jen si ubližujete a važte si sami sebe mějte se rádi takové jaké jste, že se za váma neotočil zrovna ten kluk který se vám líbí? Asi je to sobec zahleděný sám do sebe, nelíbíš se sama sobě běž cvičit a nefňukej že si tlustá tím nezhubneš. Máš nějaký problém s minulosti tak ho řeš tím že si s nějakým odborníkem popovídáš ale proboha neřešte ho tím že budete vyvolávat zvracení, u některých článků jsem měla pocit že jste ještě větší sobci zahledění do sebe než ti kluci co se za vámi neotočili HUBNĚTE ALE MYSLETE.

Návštěvník (Čt, 28. 6. 2001 - 00:06)

No holky, některé z vás by měly přispívat k nám na PPP. Přijďte, je tam sranda!

Návštěvník (St, 27. 6. 2001 - 20:06)

Ahojky všem.Právě jsem dočetla vše co jste tu napsali.Držím zhruba 2 měsíce dietu,protože jsem nechutně přibrala změnou zaměstnání na sedavé a přestala jsem kouřit.Už předtím jsem několikrát dietu držela a nejvíc mi pomohla tukožroutská,ale to jsem pracovala svátky pátky noční a tím jde váha sama o sobě dolů.Tak jsem za necelého půl roku nabrala 12kg a teď se peru o každé deko.Jde to velmi pomalu a opravdu makám na sobě denně až 2 hodiny s chůzi do práce a cvičím skáču a jím jen zeleninu,ovoce,a něco malinko hřeším třeba 10dk krutí šunky a tak podobně.Nejím žádné pečivo ani přílohy,prostě trpím hlady a celkem mi to ovoce a zelenina už lezou krkem.Za takových to podmínek mám dole jen 2kg a to mi bylo opravdu do beku,ale pak jsem se změřila a zjístila,že cm ubývaj.Je to proto,že svaloviny je těžší než sádlo,ale absolutně nevím jak dál.Moc se bojím jojo efektu,beru jablečný ocet v tobolkách a chrom,ale mám dojem,že mám prostě celou nějak narušenou metaboliku.Poradí mi tady někdo jak co nejrychleji zhodit boky?Potřebovala bych nějaký cvik na doma.Předem vám děkuji a držím všem co potřebují zhodit pevnou vůli a hlavně výdrž.Je mi 33 let 174c,momentálně po dvou měsících dřiny stále ještě73kg.Loni 63kg tak nevím zda mám ještě vůbec šanci i tehdy to bylo za podmínek každodenní dřiny až13h. na nohou a noční služby.Prosím poraďte mi někdo jak se dostat do původní váhy.Mám za sebou x diet a mám pocit,že to jde stále hůř a rvu se abych dokonce nezečala ještě přibírat.Mějte se hubeně:-)

Návštěvník (St, 27. 6. 2001 - 20:06)

Ahojky Nikolo, podle mě bys měla vážit, tak 60kg, takže těch sedum kg zase až tak moc neni... Ano, já jsem si taky hrála s anorexií a bulímií, ale možná, že je škoda, že mě to nezůstalo dlouhodobě... Je přecejenom lepší, když je člověk hubenej z toho, že nejí, než když se přecpává a je tlustej... Ty opravdu tlustá nejsi, máš jen malou nadváhu, to bych tě tedy chtěla vidět! Ale je pravda, že čím je holka štíhlejší tím je v naší společnosti, jaksi lepší... Mě je 16, ale za chvíli mi bude 17 a poznala jsem, jak je postava důležitá... Já jsem dneska nebyla v baru, ale v hospodě... Bylo to dobrý, ale asi si dokážeš představit, jak jsem vypadala po 5 pivech atd..., když jsem celý den nejedla... Byli jsme se třídou a zítra a pozítří máme jít zas... Kluci si samosebou všímali jedný holky, která je dost vychrtlá, ale co, nemůžu po nich chtít, aby moje tvary obdivovali, když bych nad nimi nejrači brečela, ale to víš, kluci se mi líběj, tak, že někdy na svoje tvary zapomenu... Jinak já jsem z Prahy a ty?? Nijak se mi nechce popisovat ti svou postavu, protože je určitě proti tý tví docela příšerná... Já jsem totiš o trošku menší než ty, takže bych měla správně vážit opravdu o dost míň... Mám moc ráda sport, protože jsem ho předtím dost dělala, myslím před tím než jsem se začala zaoblovat a to začalo asi před 2 rokama ve 14... Chtěla bych něco udělat se svou váhou právě o prázdninách... A ty?? Nechtěla bys někdy zajít na aerobic a do posilovny nebo bazénu?? A co si jít někdy zaběhat?? Určitě by nám to oběma prospělo... Ale skus mi poradit co mám dělat, když jsem doma sama a mám žravou?? To bych opravdu ráda věděla, přes den totiš vůběc nejim, ale pak přídu domu a je to v ...... . Matka nakupuje hrozně moc jídla, je to k zbláznění... Měj se hezky a napiš. Pa :-)))

Návštěvník (St, 27. 6. 2001 - 19:06)

Milá Sandro, díky moc, že si se ozvala. Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Musím se pochlubit, ale nevím, jestli je to k chlubení. Ale pro mě je to úspěch a to, že jsem zhubla na 67. Zatím to jde slibně. Dneska jsem dokonce byla i v baru. I když jsem se stejně tam asi půl hodiny na záchodě v zrcadle prohlížela, jak zatáhnout břicho, abych nevypadala tlustě. No ale to stejně vypadám, takže no nic. Cítím se fakt líp a jestli chceš, mohly bychom takhle spolu hubnout a říkat si naše prohřešky. Je sice fakt, že jsem to včera nevydržela a zase jsem se přežrala. Šlo to nějak mimo moje kontrolování sladký - slaný, bylo mi to jedno. Jsem už teď opravdu ráda, že v tom nejsem sama a díky ti za to. V pondělí taky nastupuju na brigádu a je tam spousta kluků, tak se musím držet a ještě nějaký kilo shodit. Jsem si jistá, že až tam budu makat, tak tak jíst nebudu, protože nebude čas. Držím ti taky moc v hubnutí palce a napiš prosím kolik ti je let a něco o tobě. Díky Ahoj Nikola

Reklama

Přidat komentář