Reklama

Jak na HUBNUTÍ

Návštěvník (Čt, 7. 6. 2001 - 09:06)

Ještě doplněk: rohlíky jsem jedla obyčejné, ale celozrnými se jistě nic nezkazí. Steaky můžou být údajdě z libovolného masa, já jedla kuřecí.

Návštěvník (Čt, 7. 6. 2001 - 08:06)

Nejdřív díky Andy, že se s dietou opisovala. Bohužel já jsem k tomu nedostala, za což se omlouvám. Takže mé zkušenosti: za 14 dní jsem zhubla 5 kg, ale také 5cm přes prsa, 5 přes boky a 5 cm v pase. Pitný režim - voda, neslazený zelený čaj 1 - 1,5 l denně, záleží jak jste zvyklé pít.S 9 kg moc nepočítejte - je to Margitům osobní úbytek a chlapy mají rychlejší metabolismus a snáze hubnou. Dost se mi smrskl žaludek, sním poloviční porci oběda. Lhala bych, kdybych tvrdila, že jsem neměla vůbec hlad, ale tak hrozné to nebylo. Steaky jsem jedla většinou kuřecí. A taky jsem pravidelně cvičila - každý den 10 km na rotopedu a 1/2 hod. posilovacích cvičení na břicho, zadek a stehna. Úbytek je prý na mně vidět. Je pravda, že ještě mám co shazovat. Kolegini, která má jen minimální nadváhu, to šlo strašně ztuha. Takže všem hodně zdaru.

Návštěvník (Čt, 7. 6. 2001 - 08:06)

Ještě bych se chtěla zeptat jak je to s pitným režimem u té diety??Co se může a v jakém množství?Dík K.

Návštěvník (Čt, 7. 6. 2001 - 04:06)

Ahoj,zajímalo by mě,zda ty rohlíky musí být celozrnné a to maso na steak z vepř.nebo hovězího??

Návštěvník (Čt, 7. 6. 2001 - 04:06)

Ahoj Andy!!Strašně moc děkuji za tu dietu,vyzkouším ji,teda pokud mi sedne.v minulém příspěvku jsi psala,že ji zkoušíš,jaké máš výsledky Ty??Dej vědět..Díky

Návštěvník (St, 6. 6. 2001 - 23:06)

Ahoj,užívání Adipexu bych vám nedoporučovala.Je návykový a má mnoho vedlejších účinků.Já jsem začala brát nové prášky Meridia.Nejsou návykové a na rozdíl od Adipexu ještě navícurychlují spalování.Za týden užívání mám dole 1,5kg.Samozřejmě se musí jíst zdravě.

Návštěvník (St, 6. 6. 2001 - 15:06)

Všichni toužíte po dietě Margity tak tady ji máteDieta od Štefana Margity:Minus 9 kilo za 14 dnů:---------------------------------S - snídaně,O - oběd, V - večeře1. den: S - černá káva bez cukru, zato v jakémkoliv množstvíO - 2 vařená vejce,špenát (vařený a mírně solený), kolik sníte,dále jen k.s.V - 1 velký grilovaný steak,hlávkový salát k.s.Ovoce dle vl.výběru k.s.2. den: S - káva a 1 rohlíkO - 1 velký steak,hlávkový salát, ovoce - k.s.V - šunka bez omezení3.den: S - káva a 1 rohlíkO - 2 vař. vejce,salát a rajčata k.s.V - šunka bez omezení4.den: S - káva a 1 rohlíkO - 1 vařené vejce,mrkev (vařená nebo syrová) a sýr ementál k.s.V - ovoce a bílý jogurt5.den: S - mrkev s citronem a černá kávaO - dušená ryba a rajčataV - 1 steak a hlávkový salát6.den: S - káva a 1 rohlíkO - grilované kuře k.s.V - 2 vařená vejce a mrkev (dušená nebo syrová)7.den: S - čaj s citronemO - ovoce k.s.V - vyberte si sami,co Vám nejvíc chutnaloOd 8.den se v dietě pokračuje zase od začátku.Tvrdí se, že se za tu dobu změní metabolismus a další 3 roky nepřiberete. Je přísně zakázán během diety pít alkohol.

Návštěvník (St, 6. 6. 2001 - 11:06)

Ahoj všichni Vy co hubnete.Potřebuju shodit aspoň 5kg,ale protože mám moc špatnou vůli,tak jsem vyzkoušela Adipex.Ještě mám posledních 7 prášků.Dolu jsem dostala zatím jen 2kg.Takže zatím nic moc,doufám že to bude lepší.Jinak moc obdivuju lidičky kteří to dokážou sami od sebe.Ahoj Jitka

Návštěvník (Po, 4. 6. 2001 - 12:06)

Při tukožroutské polévce se jí i hovězí maso, ryby, drůbež, ovoce a zelenina, také rýže natural (je to rozepsáno podle dnů). Myslím, že týden této diety nikomu zdraví nerozhodí a asi bych jako matka nepřihlížela k tomu, že má dcera spěje k nějaké anorexii nebo bulimii. Nevím, kolik zhubla, ale výsledky jsou patrné na oblečení, donedávna jí byly strašně malé moje džíny a teď oblékla i kalhoty, které mi byly před deseti lety (když jsem měla o deset kilo méně). Myslím, že na váze se to moc nepozná, každý má jinou tělesnou konstituci. Ale je pravda, že se začala trochu omezovat v jídle už před tou tukožroutskou polévkou a dost zvýšila svoji pohybovou aktivitu. Takže je to jedno s druhým. Zdraví Jana Ch.

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2001 - 13:06)

Ahoj všem!Zajímalo by mě,jak dlouho drží Vaše dcera tu tukožroutskou polévku a kolik kilo na ni shodila.Myslím si,že týden bych nějak přežila.Mohla by jsi se se mnou prosím Tě podělit o tu Margitovu dietu??Zatím jsem o ní nikde nečetla,ani o ní neslyšela.Mockrát děkuji za odpověd.K.

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2001 - 13:06)

žasnu nad tím, že ještě přežívají takové pochybné diety, jako "tukožroutská polévka". Jestli si dobře pamatuji, kromě té polévky se nic jiného nejí. Zdravý rozum mi říká, že když vynechám tu polévku, vrátím se k racionální stravě-celozrnné pečivo, netučné mléčné výrobky, ovoce, zelenina, soja, luštěniny, nebudu se přejídat a bude se více pohybovat, udělám pro své zdraví i postavu mnohem více, nic se mi nebude protivit, budu zdravá a štíhlá.Nezhubnu sice 5 kg za týden, tak jak si většína z vás myslí, ale bude hubnout pomalu, jistě a zdravě. Nevím, jak vám, ale mě 0,5kg-1 kg týdně stačí. Když si to spočítáte, je to skoro 26 kg za rok a to už je dost. Nejde hubnout rychle a zdravě a už by si to všichni měli uvědomit. Poškození zdraví se už nedá vrátit. Přečtěte si chat "bulimie,anoregie". Tam jsou popsány takové tragédie, až mi je těch děvčat líto. Proto s heslem" hubneme pomalu, zdravě a jistě" vám přeji mnoho úspěchů. Vždyť těch pár kil navíc nestojí za pokažený život.

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2001 - 11:06)

Ahoj Cindo, o Margitově dietě jsem už něco zaslechla, ale nemohu nikde vypátrat o co se jedná. Nemůžeš prosím napsat něco bližšího?Mimochodem moje dcera (20 let) zrovna drží "tukožroutskou" dietu a řekla bych, že docela úspěšně (byla skutečně dost baculatá a teď po dlouhém období plandavých mikin po kolena si konečně koupila mírně přiléhavé tričko a je na ní přímo den ode dne vidět, jak jí stoupá sebevědomí i radost ze života), dost jí obdivuju, protože mně ta polévka připadá strašně nechutná, sedm dní bych na ní určitě nevydržela. Zdraví Jana.

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2001 - 06:06)

S tukožroutskou polévkou jsem nehubla, i když mi občas k večeři chutná. Moje kamarádky, které ji jedly celý týden, mají stejné zkušenosti. Ty, které vydrželi do konce, si totálně zkazily žaludek. Ale já, ač velký nepřítel diet, jsem se nechala zlákat "Margitovou dietou". Držím jí druhý týden a výsledky sice nejsou inzerovaných 9 kilo za 14 dní (ani bych o to nestála), ale výsledek je ucházející. Ale pozor, někomu také nemusí sednout. A musí se počítat s tím, že se pak se stravou nezajede do starých kolejí.

Návštěvník (Čt, 31. 5. 2001 - 19:05)

Zkušenosti mám špatné,po třech dnech jezení této polévky ,se mi jen při pohledu na ní dělalo zle.Takže nedoporučuji.

Návštěvník (Čt, 31. 5. 2001 - 19:05)

Ahoj všem!Zajímalo by mě,jestli máte někdo zkušenosti s tukožroutskou polévkou a jaké máte výsledky.Děkuji K.

Návštěvník (St, 30. 5. 2001 - 16:05)

Našla jsem chybu ve svém příspěvku z 23.5. Déle přežijí ty korpulentnější s dobrou fyzičkou. Já napsala opak. Omlouvám se. Ještě k Ivě - máš můj obdiv, že na sobě dokážeš makat. Já denně svádím boj s leností a pohodlností.

Návštěvník (St, 30. 5. 2001 - 15:05)

Hele holky, tak jsem si to přečetla od začátku až do konce a žasnu na tím, jaké máte komplexy. Jsem asi nejstarší, která tu píše. Je mi 48 let, měřím 164 cm, v 30 letech jsem vážila 60, v 35 letech 63, ve 40 letech 65 a před třemi měsíci jsem se přiblížila k 70 kg. A ujišťuji vás, že celý život jím racionálně, nejsem na sladké, nepřejídám se, jezdím skoro denně 20km na kole a denně 1 hodinu cvičím dvoufázově/ráno a večer/. Teď jsem přidala další změnu jídelníčku, takže po třech měsících jsem na 66 kg a cítím se dobře, okolí mě hodnotí velmi dobře, protože díky cvičení na mě není těch 66 kg vidět. Svaly totiž váží více. V tomhle souhlasím s Cindou, každý člověk je individualita, a dvě ženské se stejnou váhou mohou vypadat úplně jinak. Váš poměr výšky a váhy jsou vesměs hodně nízké z pohledu BMI, takže neblbněte, protože s každou dietou a jejím koncem nastává útlum metabolizmu a po dietě přiberete ještě více a to tuku, svalová hmota se vám už nevrátí. Hlavně zdraví vám přeje Iva.

Návštěvník (St, 30. 5. 2001 - 11:05)

Jistě, v tom máš Blecho pravdu. Ale myslím si, že osoba mající 175 kg a pod 60 kg, která chce hubnout, opravdu usiluje o své zdraví. Různých ukazatelů, podle kterých se posuzuje tloušťka, je několik, opravdu se nedá hodnotit pouze podle BMI.Ale pokud chce někdo hubnout, měl by navštívit výživovou poradnu (lektorky v jednotlivých krajích najdete na webových stránkách STOBU) a hubnout pod dozorem, protože některé snahy opravdu hraničí s anorexií.

Návštěvník (St, 30. 5. 2001 - 09:05)

ale přeci existuje i rozdíl.. když dáte k sobě 2 lidi kteří mají např těch 170 a 58kg.. každý z nich bude mít jinou postavu - myslím tím v závislosti na tom, jesti tam hraje určitá genetika,sport v mládí, atd... nesrovnávejte pořád podle nějakých tabulek, a BMI indexů (nebo jak se to vlastně jmenuje). já s rozinkou v tomhle souhlasím...

Návštěvník (St, 30. 5. 2001 - 08:05)

Mila Sono, asi jsi si poradne neprecetla muj clane...ja jsem psala ze mam 162/54-55kg a podle toho co tady nektere slecny pisi tak ve srovnani s nimi jsem asi tlusta, jelikoz se domnivam ze pri vysce 172 mit 56 kg je dosti malo, ne??????????????????

Reklama

Přidat komentář