Reklama

Věříte na židovské spiknutí?

D (So, 22. 6. 2013 - 00:06)

Všechno to svinstvo, které...A ty sam se za psychozmanipulovaneho nepovazujes?

Osobne mam ponekud divny pocit z tech, kteri se svatym nadsenim papouskuji dlouhe slovni slozeniny (psychomanipulace zidovskych masmedii, multikultura, zidovsko-zednarsky establishment apod.).

Tez mi prijde ponekud zvlastni davat islamizaci do jednoho pytle s nejakou zidovskou konspiraci.

Josef (So, 22. 6. 2013 - 00:06)

Myslíte že je něco na...Všechno to svinstvo, které je psychomanipulací řízených médií vnucováno lidstvu, jako jsou sňatky homosexuálů, multikultura, islamizace, atd, atd… je jenom nástroj světového mocenského židovsko-zednářského establishmentu k totálnímu zničení křesťanství, likvidaci národních států a k instalaci jediné světové (židovské) univerzální vlády, které zubožené a očipované lidstvo bude otrocky sloužit! Každému kdo ještě nepřišel v důsledku psychomanipulace židovských masmédií (před. televize) o rozum a nenechal si vnutit jejich vnucovaný zvrácený svět, to musí být nad slunce jasné!

Doporučuji tuto literaturu:
A. F. Pavlov; Židovská nevyhlášená válka lidstvu
T. Romanescu; Páni a otroci 20. století – Světová židovská konspirace
J. Rothkranz; Kdo skutečně řídí islám

a desítky dalších děl! Stahujte z
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

Josef (So, 22. 6. 2013 - 00:06)

Všechno to svinstvo, které je psychomanipulací řízených médií vnucováno lidstvu, jako jsou sňatky homosexuálů, multikultura, islamizace, atd, atd… je jenom nástroj světového mocenského židovsko-zednářského establishmentu k totálnímu zničení křesťanství, likvidaci národních států a k instalaci jediné světové (židovské) univerzální vlády, které zubožené a očipované lidstvo bude otrocky sloužit! Každému kdo ještě nepřišel v důsledku psychomanipulace židovských masmédií (před. televize) o rozum a nenechal si vnutit jejich vnucovaný zvrácený svět, to musí být nad slunce jasné!

Doporučuji tuto literaturu:
A. F. Pavlov; Židovská nevyhlášená válka lidstvu
T. Romanescu; Páni a otroci 20. století – Světová židovská konspirace
J. Rothkranz; Kdo skutečně řídí islám

a desítky dalších děl! Stahujte z
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

Jahoda (Pá, 25. 7. 2014 - 14:07)

sionistů je očividné....němci jsou lidé na úrovni a nacisty mají za povl a škodnou,jejich nenávist jim nic neříká a proto jejich hnutí nenajde podporu o voliče.
Rakousko,to je již asi jiná,ale ani tam primitivům pšenka nekvete,to ji již svět ohlídá.
Každý normální slušný člověk si při pojmu nacizmus a Hitler představí válku,smrt,utrpení a zničený domov jak svůj,tak těch druhých a cítí negativní pocit,ne kladný.
To proto tak nacisté při pochodech jásali,protože se ta sebranka plná nenávisti chtěla prát,ničit a válčit ,chtěla hlavně vraždit.
Současná Evropa na této nenávisti není založena a nikdo se prát nechce .
Nacizmus je násilnický kult pro agresivní lidi s nízkou inteligencí ,snad se tato vyšinutost dá nějak léčit..

spiknutí (Pá, 25. 7. 2014 - 13:07)

sionistů je očividné.

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/1138-izrael-se-podle-osn-dopousti-valecnych-zlocinu-palestinci-hlasi-jiz-800-mrtvych-a-tisice-zranenych-izraelci-se-na-masakry-zen-a-deti-v-gaze-chodi-divat-misto-televize.htm

Jahoda (Pá, 25. 7. 2014 - 10:07)

Němci jsou mimořádně...nástup nacizmu umožnila frustrace německého národa z prohrané světové války a taky to,že vítězné mocnosti se chovala k tomuto národu jako tyrani.
Proto nástup nacionalizmu a po útěku v podobě sebevražd,beznaděje ,inflace,zkolabovaného hospodářství a ekonomiky přišel útok a jeho triumf okupací celé západní Evropy.
Já zde však popisuje 30-tá léta a krizi,která nemá se současnou Evropou nic společného,tak mě prosím vysvětli,proč by po nějaké útěku měl přijít útok v podobě nástupu nacionalizmu,když se současní Němci a celá západní Evropa má tak dobře,jako nikdy před tím?
Nacisty již prostě nikdo nepotřebuje,to by se musel zvednout od TV a vyjít do ulic a na to je líný a hlavně-nemá k tomu důvod.
A u nás v Česku to samé,DSSS má tak nízké preference,protože ji nikdo nevolí a to proto,že ji nepotřebuje.
Patříte prostě na smetiště dějin

Jahoda (Pá, 25. 7. 2014 - 09:07)

Tvuj minimozecek te tak...Němci jsou mimořádně schopný národ.
Mají to jako Germáni prostě v genech a stejně jako nedokázal porazit germánské kmeny Řím a germánie byla vždy a aza každých okolností svoje,je taková i v současnosti a německá ekonomika to dokazuje.
Je to ekonomický Titán a také se může jednou stát,že předstihne i tu americkou ekonomiku a Germáni na to mají!
Je to v nich .
Já to již jednou psal a znova se zopakuji.
NEPOTŘEBUJÍ VÁS!
A povedou si stejně tak dobře i bez Hitlera a jeho nenávisti ke všemu a ke všem,nakonec to byl i Hitler,který hnal německé děti na smrt a přál německému národu zánik ,když mu došlo,že prohrál válku.
Uškodil Němcům jako nikdo jiný před ním.
Nemluvím z cesty,mluvím k věci a k tvému komentáři,jeho ideologie se vyznačovala právě tou nenávistí,kterou se zde prezentuješ i ty.
Jak je dobře,že současná germánie nemá s touto nenávistí,která ji stáhla do pekla světové války nic společného a její schopnosti dotáhnout vše do maximální dokonalosti jsou směřovány k míru a prosperitě a jejich ekonomika to dokazuje.
Lidi jako jseš ty chtějí Germánii opět ničit a škodit jí nenávistí ke všemu a ke všem -ale to se nestane a paní kancléřka Merklová si to již pohlídá,ostatně zákaz neonacistů v Bavorsku tomu dává za pravdu,vy nacisti už nemáte budoucnost a to tak,že nikdy a německé zemi škodit nebudete!

ty si asi spadl (Čt, 24. 7. 2014 - 17:07)

stránky jsem navštívil a...Tvuj minimozecek te tak daleko nepusti,ale VSECHNY TRENICE,SVETOVE PROBLEMY,NASILI A VALKY! Jakemu etniku za to vse vdecime?Ta oobrezana pejzata pakaz ma ve svem nabozenstvi obsazovat cizi uzemi-ktere ji nepatri,mnozit se jako kobylky,krast z ciziho(uroky atd)a neustale se ohanet nejakym holocaustem.Uz je to taktrapne i nekterym zidum,ze jeden z nich napsal knihu PRUMYSL HOLOKAUST.A tu si vy blbeckove,co lezete zidum do prdele prectete.Zidi je ta nejvetsi pakaz,kterou na sobe svet nosil a zkuste mi to nekdo vyvratit.Kdysi je mohl vymytit nejaky faraon,potom rise Rimska a zkousel to i Adolf,jenze to uz byli rozlezli po celem svete a opravdu by musel vladnout 1000 let aby ty obrezance a cikany konecne zlikvidoval.Podivej se do politiky,mezi herce,zpevaky-je to samej zid!Zidi mezi sebe gojima(nezida)nepusti,ale jine-i neschopne zidy si k sobe do vedeni firem i na ministerstva vytahuji.A pak to vypada,jak to vypada.

Jahoda (Út, 22. 7. 2014 - 19:07)

stránky jsem navštívil a jedna věc mě zarazila a to anonymita autorů a nemožnost kontaktu,snad krom jedné emajlové adresy,tot vše.
Já bych proto zeptal,co na tato varování ŘKC a pokud budou její reakce zdrženlivé,ne-li odmítavé,potom se tím jako každý správný monotestík budu řídit a zaujmu zdrženlivé stanovisko,nejspíš se jedná o nějako sektu,když vystupuje tak tajemně a navíc ještě ze zahraničí.
Píšete pane Václave o všem zlu a dáváte jej do souvislosti s Židy?
Já si ale dovolím tvrdit,že to pravé zlo přichází odněkud jinud a toto zlo,jako každé satanovo dílo volá po násilí,válce,nespravedlnosti,smrti,vraždění,mučení a otroctví.
a každý,kdo jej šíří je jeho služebník,jemu slouží a satan jej po zásluze odmění v pekle.
A zde je řeč především o islamistech!
Takže sem prosím netahejte Židy a nechte je na pokoji.
Protože pouze služebník zla nasedne do letadel a zabije na tisíce nevinných lidí,
řeže za pokřiku alahakbar hlavy
zabíjí jinověrce
kamenuje
mučí
vyhazuje vlaky
autobusy
metra
posílá sebevražebné atentátníky a vraždí při tom nevinné a to včetně dětí
střílí po lidech (viz islamistický francouz
který nedávno vraždil)
polévá ženy kyselinou
zakazuje chodit dívkám do školy
má plná ústa morálky a při tom
zakazuje ženám práci
vzdělání
veřejnosti pak sport
televizi
rádio
kino
divadlo
vážnou hudbu
knihy a to vše vyžaduje sekáním ruk a noh,veřejnýma popravama .
A při tom všem pěstuje a prodává drogy.
Přejete požehnání všemohoucího Boha?
Tak si najděte na internetu,jak islamisté v Iráku vyhánění křestany a vraždí je a spásu duší prosazují sebevraždou ve spojení s vraždou nevinných.
Oni jsou přesvědčeni,že ovládnou celý svět a volají po světové válce a žijí v přesvědčení,že toto jejich počínání pochází o Boha.
Já bych řekl spíše,že je to díla satana,jemu slouží a on je odmění.

Takže prosím nepoukazujete na Židy,ti s jejich satanizmem a černou magií Muhammad ibn Abdul Vahab nemají nic společného.

Václav (St, 4. 6. 2014 - 23:06)

Reakce na...Chvála Pánu Ježíši Kristu,
Spiknutí proti církvi a lidstvu, jistě že existuje.
Knihy které zde doporučujete na stránkách Spiknutí proti lidstvu a církvi jsou plné pravdy.
Doporučuji pro rozšíření vzdělání pokud neznáte, knihu a i ostatní knihy od akademika a profesora nyní žijícího v USA Grigorije Klimova - Boží národ. Vyčerpávající přednášky o židech, revoluci v Rusku a vlastně o všem zle na světě.
Ještě zmínka, je rozdíl mezi judaisty, sionisty a chazary. To vše se dnes zabalilo do jednoho balíčku s nápisem židé.
Všem vám přeji požehnání všemohoucího Boha a spásu vašich duší.

PS. - Ještě si dovoluji přidat odkaz na
http://varovani.org/

neta (St, 24. 11. 2010 - 23:11)

chudáci Židé,už zase,budou za něco moci? Ono nestačí,že je někdo zatáhl do ukřižování Krista a teď je zase někdo někam tlačí?Můžeme jenom doufat,že neudělají stejnou fatální chybu.

aladin (St, 24. 11. 2010 - 22:11)

Tak Židé ženou svět do...Neni, stačí si stoupnout stranou a jako nezúčastněný pozorovatel se dívat a poslouchat. Posoudit minulost, současnost a výjde ti budoucnost. Co svět světem stál, platilo: Kdo z toho má prospěch. Samozřejmě poslouchat a vyřazovat vše co neodpovídá cílům těchto lidí, protože politici nadělají kolem tolik kouře, že dýmovnice je čudítko. Namluveno a nebo spíš nalháno toho bylo v dějinách lidstva víc, než je odpadu na skládkách. Na př.: Čipování dětí, může být prospěšné, ale může se parádně zvrhnout v cestu k fašizmu. Kdo to potom zastaví, když ti co budou v té době u moci budou mít eminentní zájem, aby věděly kde se kdo pohybuje! A může to začít opravdu nevině, třeba strachem o děti. Ještě k tomu dok.na ČT 2, abys byl v obraze, přečti se Starý zákon, někde tam je zmíňka, že židé opustily svého boha a začly vzývat zlate tele a bůh je za to trestá. musím to najít, četl jsem to asi před 25 let.

P.S. Je mi úplně jedno jestli je někdo zelený, nebo s puntíkama, záleží na tom co dělá a ne co říká, to jen k té nacionalistické demagogii. Tvůj příspěvek je stejný, jako by to říkal západní politk. Nejdřív to byl komunisti ( jedi i děti), teď je to terorizmus, co to bude příště? Marťaňi? Podívej se trochu do historie na praktiky politiků.

PetrDruhy (Út, 23. 11. 2010 - 20:11)

No dobře, když jsou tak...Tak Židé ženou svět do záhuby? To je nějaká zrůdná nacionalistická demagogie.

aladin (Út, 23. 11. 2010 - 20:11)

Na ČT2 běží zajímavý...No dobře, když jsou tak inteligentní a vládnou prodtřednictvím bank a armád světu, proč ho ženou do záhuby?

PetrDruhy (Út, 23. 11. 2010 - 14:11)

Na ČT2 běží zajímavý německý dokumentární seriál o Židech. Židé patří k dějinně nejpronásledovanějším národům světa. Jelikož ale mají obrovskou vůli žít vzdor všem útrapám, získávají překonáváním životního strádání stále vyšší míru adaptability a inteligence. Míra jejich inteligence je v průměru natolik vysoká, že pokud se někde usadí alespoň na několik desítek let, začnou prosperovat natolik dobře, že jim ostatní začnou závidět a nenávidět je - a tudíž pronásledovat a vypuzovat do vyhnanství.

Msp (Po, 8. 11. 2010 - 16:11)

Já se přiznám a zcela...Jeste bych doplnil velkeho cloveka, americkeho vedce zidovskeho puvodu, disidenta, aktivistu a neuplatneho nepritele washingtonskeho consensu pana Noama Chomskeho.

Stabber (Po, 8. 11. 2010 - 14:11)

Já se přiznám a zcela veřejně,že věřím na ne židovské ale sionistické spiknutí,které ale vyplívá z Tory a Talmudu,ne vše ale většina z těchto náboženských knih a učení je pro sionismus podstatná.Není rasističtějšího státu než je Izrael.To je z mé strany vše.A vzdávám hold židům kteří píší o pravdě,co se děje a dělo v Izraeli.David Cohen,již zemřelý Israel Shahak,Alfred Liliental a další.

merlin (St, 27. 10. 2010 - 19:10)

http://tnit.fr/book/katechismus.htm
http://hucek.cz/l_kopecky/conspiracy/Psm.htm

xy (Ne, 19. 9. 2010 - 12:09)

Televizní projev Václava Havla z prosince 1989
Havel jak ho neznáte
6.10.2006
Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítel socialismu, že chci obnovit kapitalismus, že jsem ve službách svetového imperialismu, od něhož prijímam tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků. Byly to všechno lži, protože brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím. Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, ale pak bych se chtěl vénovat práci dramatika.
Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroveň, sám odstoupím z funkce. Pro mně není rozhodující, s jakým slovem jsou sociálni jistoty spojovaný, ale to, jaké jsou. Já si představuji, že by měly byt daleko větší, než jaké poskytovalo to, co mnozí nazývají socialismus.
Za svůj třetí úkol považuj i podporu toho, co vede k lepšímu postavení detí, starých lidí, žen, téžce pracujících, příslušníkú národních menšin a vůbec všech občanů, kteří jsou na tom z jakýchkoli dúvodú húfe než ostatní. Žádné potraviny či nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale nabízeny tém, kteří je nejvíc potřebují.
Připravujeme koncept důkladné ekonomické reformy, která nepřinese sociálni otřesy, nezaměstnanost, inflaci a jiné problémy, jak se néktefí z vás obávají. Všichni chceme republiku, která bude starostlivě pěčovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme dělit na otroky a pány.
Toužím po takové republice víc než kdo jiný. Náš štát by už nikdy nemél být přívažkem či chudým příbuzným kohokoli jiného. Jsou lidé, kteří kalí vodu a panikaří, že se bude zdražovat.
Dávejte si na ně pozor! Ptáte se s údivem, jestli bude inflace, jestli bude zdražovaní? Mnohokráte a jasné tato vláda řekla ve svém programovém prohlášení, včetně dalších dokumentů a ministři na svých tiskových konferencích, že jejich úsilím je, aby přechod od neekonomiky k ekonomice byl pokojný, bez sociálních aspektů, bez návaznosti nezaměstnanosti, bez jakýchkoli sociálních krizí a podobne. Žádné gigantické zdražovaní nebo dokonce nezaměstnanost, jak to panikáři systematicky šíří, nic takového nepřipravujeme.
Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme. Podlé mého mínění nesmí náš štát šetřit na investicích do školství a kultúry. Také náš mnohokrát deklarovaný úmysl provést reformu tak, aby nevedla k velkým otřesúm, velké inflaci, nebo dokonce ke ztrátám základních sociálních jistot, musí naši ekonómové přijmout prosté jako úkol, který jim byl zadán. Zde neplatí žádné: NEJDE TO."

karel (Ne, 12. 9. 2010 - 15:09)

Jsme národem vyvoleným a...Celý svět nežidů pracuje pro židy,židé nás nežidy vykořistují a ekonomicky ničí.

Reklama

Přidat komentář