Reklama

Věříte na židovské spiknutí?

D (Út, 25. 6. 2013 - 12:06)

Nevážená chudinko, s...> Že jste si účelově vybrala z desítek autorů na tomto webu právě Rosenberga, svědčí o Vaší omezenosti a neschopnosti věcně argumentovat! Na tom stejném webu je na toto téma (židovského bolševismu v Rusku) vynikající dílo: Theodora Winberga; Křížová cesta Ruska, který uvádí stejná fakta a v Norimberku nikdy nebyl!

Takze kvalita website www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com ma pramenit mimo jine i z toho, ze tato website cituje vedle nacistickeho zlocince Rosenberga, ktery byl souzen v Norimberku, i jinou "kapacitu" na zidobolsevismus, ktera v Norimberku souzena nebyla.

To je mi opravdu brilantni argument. Nemit za sebou soud v Norimberku je opravdovou zarukou intelektualni kvality. Kdo ocituje jednoho takto kvalitniho inteligenta, ten jiz si vpravde zasluhuje nasi pozornost. A kdo jich ocituje stovky, tomu uz nelze po zbytek zivota neviset na rtech...

Josef (Út, 25. 6. 2013 - 12:06)

Nazdar retarde („D“), – tak ty, ty svoje blitky, které nemají ani hlavu ani patu pořád píšeš bez háčků a čárek? A já myslel, že tě to už v ústavu konečně naučí?

D (Út, 25. 6. 2013 - 11:06)

To ja bych se skromne domnival, ze citovat zde to nejhorsi z zidovske literatury celych staleti, vytrhavat veci z kontextu a prekrucovat je nema zadny vyznam.

Zcela podobne by se dalo nakladat i s literaturou krestanskou, muslimskou ci jakoukoli jinou.

Nazev webovych stranek jako "www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com" pak mluvi sam za sebe.

Pokud pak jde o nacismus v Nemecku, dovolil bych si tez pripodotknout, ze sam Hitler, Himmler a mnozi jini nacisticti pohlavari byli rimsti katolici, a nacisticke hnuti se tesilo mocne podpore predevsim ne-zidovskych prumyslovych kruhu v Nemecku.

Tehdejsi svet rozhodne nebyl tak globalizovany, jako ten dnesni, takze obchodni podpora americkeho kapitalu (nebo stalinskeho planovaneho hospodarstvi) pro ekonomiku nacistickeho Nemecka hrala sice zaznamenanihodnou, ale jen omezenou roli.

Pokud pak jde obecne o vineni svetoveho Zidovstva z rozpoutani 2. svetove valky a nacistickych zlocinu, jedna se v podstate o pokracovani trendu, ktery zapocal popiranim nacisticke genocidy Zidu.

Jakmile se takoveto popirani historickych faktu ukazalo - pod tihou mnoha historickych dukazu - jako naprosta a trapna blbost, nekteri zamindrakovani lide dnes alespon zkouseji tvrdit, ze za vyse uvedene zlociny (plus mnohe jine nacisticke zlociny proti tretim narodum) udajne nesou odpovednost jakesi spiklenecke zidozednarske ci sionisticke elity.

Podobna tvrzeni vsak jsou stejne vylhana a pitoma jako proste popirani nacisticke genocidy vuci Zidum (podobne jako Romum, homosexualum, Polakum, Rusum, Ukrajincum, Belorusum atp.).

L. K. (Út, 25. 6. 2013 - 11:06)

Nevážená chudinko, s papouškujícím kolovrátkem (robotem) jako jste Vy, která problematice evidentně nerozumí (a nechce rozumět) tu ztrácet čas nebudu.

Jen stručně. Rosenbergův spis o židovském bolševismu (Hrobaři Ruska) – uvádí stejná fakta o tomto dění v Rusku jako jakýkoli autor (na těch stránkách), který v Norimberku nikdy nebyl. Že jste si účelově vybrala z desítek autorů na tomto webu právě Rosenberga, svědčí o Vaší omezenosti a neschopnosti věcně argumentovat! Na tom stejném webu je na toto téma (židovského bolševismu v Rusku) vynikající dílo: Theodora Winberga; Křížová cesta Ruska, který uvádí stejná fakta a v Norimberku nikdy nebyl! Utekl z Ruska před židovským bolševismem do Německa (a tam ve dvacátých letech zemřel). Ostatně mohl bych zde uvést doslova stovky autorů: španělských, francouzských, ruských, atd., kteří napsali obsáhlá díla o židovské instalaci bolševismu v Rusku a v Norimberku nikdy nebyli. Čili Vaše „argumentace“ je čirý primitivismus!

Navíc tento web jasně dokazuje (v několika dílech), že celý nacismus byl v Německu instalován židovsko-zednářskými kruhy a byl také po celou dobu těmito kruhy financován! Především tedy americkými židovskými bankami.

Ale to je na Vaši omezenou hlavičku moc složité, že?

Dr. Jan Příhoda; Adolf Hitler – Studie vyvolencovy krycí legendy

Stahujte z
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

Goj (Út, 25. 6. 2013 - 10:06)

Pane „Goj“, těm...Máte pravdu, těm, kteří čerpají (dez)informace pouze z masmédií nemá cenu nic psát. Bohužel, takových je stále většina.
I když jejich nevědomost jim docela závidím, daleko lépe se jim žije.
O pravosti PSM nepochybuji , ale pro věšinu lidí je to tak silná káva, že je radši také označí za podvrh a tím je to pro ně vyřízené.
Kdo chce, pravdu si dokáže najít sám, kdo chce žít ve lži, tak ať si žije...

Marta (Út, 25. 6. 2013 - 10:06)

Ne, nato nejde nic říci. Vy ještě překonáváte Goja. Vůbec Vám nevadí že na tom vámi doporučeném serveru je také autor A. Rosenberg, vrah odsouzený v Norimberku a Hitlerův pohůnek????? Jinak si myslím že patříte vy a vám podobní spíše do psychatrické léčebny, než do vězení.

L. K. (Út, 25. 6. 2013 - 10:06)

Pane „Goj“, těm ubožákům co mají totálně vypláchnutý mozek systematickou židovskou propagandou, co se na ně den co den valí především z televize je zřejmě zbytečné něco vykládat. Oni neustále budou pouze papouškovat jako kolovrat židovské lži! Takto jsou bohužel „vyráběny“ celé generace blbů. Můžete tady tisíckrát uvádět zrůdné nenávistné židovské pasáže z Talmudu proti všem národům a budete vinen Vy! Co jste se to opovážil!? Jsou to ubožáci.

Výše reagující chudinka tu kupříkladu papouškuje po trilionté židovské a filosemitské lži o nepravosti Protokolů sionských mudrců. Ačkoli jejich pravost byla už dávno prokázána. Tedy to, že pocházejí z židovských kruhů.

Pravost Protokolů prokázal už v roce 1935 znalec židovsko-zednářské tématiky Ulrich Fleischhauer ve svém znaleckém posudku, který vypracoval pro soud v Bernu ve Švýcarsku. Jeho unikátní dílo vyšlo i knižně pod názvem: „Pravé Protokoly sionských mudrců - Znalecký posudek, vypracovaný z pověření soudního dvora č. V v Bernu“.
V tomto posudku zároveň Fleischhauer dokládá všechny ty ubohé lži, vytáčky, atd., kterými se Židé a filosemité snažili za každou cenu Protokoly ukázat jako nežidovský podvrh proti chudáčkům Židům. Je to zároveň jedna z nejvýznamnějších prací o židovské a zednářské problematice vůbec. Za toto dílo byl samozřejmě Fleischhauer Židy silně nenáviděn a je proklínán dodnes. Pokud toto dílo vůbec zmíní (většinou ho zamlčují) – pak ho (jak jinak) označují za pamflet. Vřele toto dílo všem doporučuji!!

Ulrich Fleischhauer; Pravé Protokoly sionských mudrců – Znalecký posudek, vypracovaný z pověření soudního dvora č. V v Bernu

Stahujte z
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

Goj (Út, 25. 6. 2013 - 08:06)

Už naposledy. Kdyby židé...K holocaustu toho bylo napsáno již dost.
Ale pár roků starý výrok tohoto rabína je současnost a proto je tak nebezpečný..
Možná se ale opravdu cítíš jako oslice a s rabínem souhlasíš...
Citát, tak jak jsem ho vložil, byl stejně citovaný všude po celém světě.
Říct já to samé o Židech, byl bych hned nazván antisemitou a fašistou a exemplárně potrestán.
Co se píše v Talmudu vím a kdo chce, zjistí to také.. A asi bude nepříjemně překvapen a zhnusen...
Lidi jako jsi ty mám opravdu moc rád, žádné vlastní názory, vulgární mluva a fanatismus - nejhorši možná kombinace.
Nebudu s tebou dál diskutovat, škoda času.
Jinak ti přeji hezký den.

Marta (Út, 25. 6. 2013 - 07:06)

Už naposledy. Kdyby židé chtěli ospravedlňovat svou nenáívist k Čechům, našli by natomto diskusním vláknu důkazů habaděj. Hrozná nenvist čiší z těch příspěvků tedy některých. A k tvým zdrojům- pokud jde o talmud, sám autor tam říká "berte to s rezervou". A výroky toho rabína? Zase necituješ úplně a vytrháváš jen to co se ti hodí......A jestli je něco špatně....Je, určitě je, že lidé mohou mít v sobě takovou nenávist ke druhým, co jim nic neudělali. A proč se nevyjadřuješ k holocaustu? Je zjevné že ti je lhostejný.

Goj (Út, 25. 6. 2013 - 07:06)

Když čerpáš z toho...A jestě mi vysvětli, jakým způsobem šířím nenávist? Tím, že píšu pravdu? Nešíří nanávist spíše ten rabín, kterého jsem pouze citoval?

Goj (Út, 25. 6. 2013 - 07:06)

Když čerpáš z toho...Zdroje jsem jasně uvedl, zmiňovaný server tam není. Když zapojíš mozek a sama si mé příspěvky ověříš, musíš zjistit to samé co já. Rozhodně neházím všechny Židy do jednoho pytle, Židé o kterých hovořím nazývám raději sionisty, nebo talmudisty.
Tobě výroky toho rabína a citáty z Talmudu nevadí? Ne? Pak je něco špatně..

Marta (Út, 25. 6. 2013 - 06:06)

Když čerpáš z toho citovaného serveru, tak je to hodně "věrohodné". Ještě řekni, že Protokoly sionských mudrců jsou pravé..... Lidé jako ty šíří nenávist, skutečně bez komentáře. Kdyby jsi potkal žida na ulici tak ho nepoznáš....

Goj (Út, 25. 6. 2013 - 06:06)

Teda L.K., Goj, Kolemjdoucí...Hele, uklidni se a nadávej sobě, jo?
Zveřejnil jsem dva příspěvky. Jeden je citát od jednoho z nejváženějších rabínů v Izraeli a druhý jsou výňatky z Talmudu - svatého písma všech Židů. Nic jsem si nevymyslel, vše se dá dohledat. Jestli tě to, co o nás ne-Židech Židé říkají a píší nechává chladnou, jsi buď dost omezená a nebo sama patříš mezi ně. Jestli je někde hluboko zakořeněná nenávist, tak jedině u Židů k ne-Židům, protože Talmud je jí plný...

Marta (Út, 25. 6. 2013 - 04:06)

Teda L.K., Goj, Kolemjdoucí a další..jste vypatlaná paka. Takhle začínal přeci Hitler a jeho pohůnci a skončilo to vyhlazováním, lidskými jatky. Z Vás by byli ochotní přisluhovači v Osvětimi či jinde. A k tomu odkazu na server "spiknutí proti...Jeden z autorů je A. Rosenberg, usvědčený a později v hlavním procesu s válečnými zločinci odsouzený k smrti a pověšen. Co vy nato vy magoři?

L. K. (Po, 24. 6. 2013 - 21:06)

K židovskému Talmudu a kabale bych si dovolil rovněž doporučit díla:

Farář prof. dr. August Rohling; Polemika a lidské oběti rabinismu

Athanasius Fern, Židovská morálka a mystérium krve

Stahujte z
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

L. K. (Po, 24. 6. 2013 - 20:06)

ŽIDOVSKÝ RASISMUS A NENÁVIST VŮČI VŠEM NÁRODŮM A KŘESŤANSTVÍ JE KOŘEN VŠEHO ZLA!

K tomu bych si dovolil doporučit epochální dílo:
Johanna Eisenmengera; Odhalené Židovstvo

ve kterém se autor věnuje zrůdnému učení Talmudu proti nežidovským národům a nenávisti vůči křesťanství!

Dílo si můžete stáhnout z
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com

Goj (Po, 24. 6. 2013 - 14:06)

Co píše Talmud o ne-Židech -

Midrasch Talpioth 225: „Nežidé byli stvořeni, aby sloužili Židům jako otroci.“

Orach Chaiim 57, 6a: „Nežidům je třeba se vyhýbat jako všemu nečistému, například jako neštovicím, vepřům a lejnu.“

Zohar II, 4b: „Porodnost nežidů musí být masivně potlačována.“

Zohar I, 168a: „Židé se vždy musí snažit oklamat nežidy
.“
Yebamoth 98a : Všechny nežidovské děti jsou zvířata.

Zdroj -
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=vyroky%20rabinu%20o%20gojech&source=web&cd=2&ved=0CCwQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.protivanek.cz%2Fknihy%2Fcitatyztalmudu.html&ei=SDfIUcymCKeO7QaT6YGoDw&usg=AFQjCNGqvR4Im6Mh13IZx3gV9l5VFJNKng

Kolemjdoucí (Ne, 23. 6. 2013 - 21:06)

Děkuji za odkaz na stránky
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com
Literatura je tam doslova šokující.

Goj (Ne, 23. 6. 2013 - 17:06)

"Gójové se narodili jedině proto, aby sloužili nám. Jiné poslání kromě služby národu Izraele na světě nemají. K čemu jsou pohani potřební? Budou pracovat, orat a žnout. My budeme sedět jako páni a jíst," vysvětlil rabín.

K tomu, proč pohané vůbec žijí tak dlouho, prohlásil: "Pohani jsou jako ostatní - musí zemřít, ale Bůh jim dal dlouhověkost. Proč? Představte si osla. Když uhyne, přijde člověk o peníze. Je to jeho sluha, a proto je mu dán dlouhý život, aby pro Žida mohl dlouho pracovat."

Zdroj :
http://zpravy.idnes.cz/gojove-jsou-na-svete-proto-aby-slouzili-zidum-tvrdi-izraelsky-rabin-1ie-/zahranicni.asp?c=A101020_145802_zahranicni_aha

D (Ne, 23. 6. 2013 - 17:06)

„D“:
Přece si jenom na...Frekvence pouzivani vykricniku a kombinaci otazniku s vykricnikem je neprimo umerna inteligenci pisatele.

Jsi to ve skutecnosti ty, kdo tady prska. Ja jsem naprosto v klidu.

Jinak kdyz jsem zde napsal, ze omezenec si nikdy neni s to svoji vlastni omezenost uvedomit, a misto toho ji promita do jinych, minil jsem pochopitelne tebe, a nikoli sebe. Nepochopeni neceho tak zakladniho doklada tvoji naprostou slabomyslnost, a je tak zivoucim dokladem vskutku udesne miry tve mentalni omezenosti.

Jinak je nutno rozlisovat mezi realnymi konspiracemi, vcetne konspiraci zidovskych, a blaboly o nejake zidozednarske svetovlade.

Lide slabi, malo artikulovani, bez dostatecne inteligence a vzdelani, bez jakehokoli talentu (a pro polopaticke objasneni: prave takovym jsi ty, a ne ja) se uchyluji k fantaziim o svetovladnych konspiracich, protoze tyto fantazie jim pomahaji zapominat na vlastni slabost a zranitelnost.

K tomu, aby bylo vyjebano s bridily, jako jsi ty, nejsou totiz zadni svetovladni zidozednarsti padousi treba.

Beztrestne se na tebe muze hrube osopit i kdejaka subalterni urednice, na jejimz rozhodovani jsi zavisly. Kdejaky cikan ti muze dat v hospode - bez vetsiho rizika pro sebe - poradnou mrdu do budky. Kdejake decko ti muze rozmlatit okna. Traumatizovat te muze kdejaky bordelarsky ci vypocitavy poskytovatel sluzeb, vyuzivat te muze kdejaka rodinna ci kamaradska klika na tve radnici. O vyssich urovnich ekonomicke a politicke moci pak vubec nemluvim, protoze by to presahovalo tvoje obzory. A proti tomu vsemu ty zmuses leda tak velky kulovy.

Jako nula, se kterou muze prakticky kazdy vyjebat, vsak mas aspon sanci stahovat se do imaginarniho sveta sve fantazie. V tomto svete existuje jen jedno svetovladne zlo, a ty mas iluzorni sanci se spojit s jakymisi "dobrymi lidmi", kulturnimi krestany a vlastenci, a podilet se pak s nimi na jakemsi "konecnem reseni", konecnem to vitezstvi nad svetovladnymi tyrany, manipulatory a uzurpatory.

Presne to jsou bludy, ve kterych te utvrzuje tvoje antisemitska, klerofasisticka, svetovladne konspiracni skvara.

Nicmene, jak jednou trefne pronesl jeden davny bolsevicky ideologicky tajemnik rusinskeho puvodu: "Ako sa babe chcelo, tak sa babe snilo!". A pro polopaticke objasneni: tento vyrok se vztahuje na tebe, ty vole, a ne na me :p

Reklama

Přidat komentář