Reklama

Věříte na židovské spiknutí?

Tak se zase ukl (Ne, 11. 9. 2011 - 17:09)

židi???? epochální zlo,...zobneme si prášku, vrátíme se do klecového lůžka pokračovat v krásném snu o čisté matičce Rusi.

KLF (Ne, 11. 9. 2011 - 15:09)

židi???? epochální zlo, infekce v myšlení, choroba týhle planety, 3000 let je nenávidí a vyhání nejeden národ, židi parazitujou na všem, rotchild a rockefeler...dvě kryogenicky udržovaný, přihřátý židobolševický zrůdy s nakradenym majetkem a kapitálem (600trilionů dolarů) každá válka byla je a bude mít v pozadí tyhle ulhaný, podlý a nelidsky chamtivý krysy, ta další je spoustu let chystaná, proti rusku.
Poslední obrovská, bohatá a zatim, židosionistama naznásilněná země.

Jan Novák (Po, 22. 8. 2011 - 19:08)

hurikán, imperialista
A kromě těchto pravopisných chyb - obludné kecy!!!!

Jan Nov ák (Po, 22. 8. 2011 - 19:08)

Tony, to vsechno myslis... hurikán, imperialista

don jahoda (Út, 28. 6. 2011 - 18:06)

Jednou bude mit kazdy zid 2800 otroku-goju.Ve mne ma dnes 2800 nepratel a jsem jediny GOJ.

momo (Pá, 17. 6. 2011 - 20:06)

To ale byly fofry:-))Čekala...K placi je tvoje hloupost. To snad vi kazdej blbec, ze zidi jsou tu dyl nez 2.000 let. Kdo by chtel s takovym teletem diskutovat.

Mary (Pá, 17. 6. 2011 - 11:06)

Já věřím na spiknutí banksterů. Ti jsou u zrodu všech rozhodnutí, které se kdy v politice, ekonomice i ekologii a všude udělaly. Protože sedí na penězích.

Silva (Pá, 17. 6. 2011 - 08:06)

To ale byly fofry:-))Čekala jsem to, když jsem se podepsala ale ta rychlost předčila moje očekávání:-))

Je mě fakt líto křesťanko, že jsem tě rozplakala ale ono to k pláči je.
Já jsem se zase rozesmála:-))Já vím,kdy byl ukřižovaný Kristus,věř mi) Ale není jedno napsat několik staletí nebo dvě tisíciletí?:-))Ach jo.
Nějaký ten "důvod" se vždycky najde u všeho))
Poslední věta??:-))
Nicméně každý má nárok na vlastní úsudek. Mohly bysme diskutovat ale mě se nechce:-)))) Tak ahoj.

křesťanka (Pá, 17. 6. 2011 - 08:06)

Tak pojem židovské...skoro jsem se rozplakala.:-)
Židi nejsou solí v oku ze závisti, jak schopní jsou, ale protože neznají mezí.
"Prokletí" židovského národa se počítá déle než na staletí, spíš na tisíciletí, ne? Proč je nikdo neměl rád? Neměli všichni naši předkové/různé národy v různých dobách náhodou nějaký důvod?
Vypadá to, že jim nejde o nic jiného, než na oplátku, jak byli vždy někým ovládáni, ovládat všechny = běh celé naší země.

Árijka":-) (Pá, 17. 6. 2011 - 07:06)

Zdravím,co toto je za...Tak pojem židovské spiknutí,je nesmysl. To za prvé. Je to jen výplod chorých mozků.

Ty vlastnosti, které popisuješ u svoji ženy, jsou typické vlastnosti Židů. Od nepaměti byli pronásledováni,"prokleti" náboženskými fanatiky, byly na ně dělány pogromy a o holocaustu už vůbec nemluvím, protože je mi to odporné a bylo málo takových genocid v historii lidstva. Pokud existuje prokletí, které funguje po staletí na židovském národě, pak by museli Němci trpět až do skonání světa.
Tím, že byli Židé celá pokolení pronásledovaní, museli spoléhat sami na sebe,museli vynakládat více úsilí na přežití, na to aby se ve společnosti prosadili a proto se zocelili. Díky tomu ovládli ekonomiku a všechna ostatní odvětví a tím se stali solí v očích těch ostatních. Jednak těch, co prahli po jejich majetku, pak závistivců a hlavně neúspěšných primitivů, kteří hledají neustále zdroj svých neúspěchů v někom jiném.Závidí těm úspěšnějším schopnosti, bohatství,to se neodpouští.

Mary (Pá, 17. 6. 2011 - 00:06)

Čím více poznávám...Je snad nějaká ideologie a propaganda něco pozitivního? Těžko takovou najdeme.

Antisionista (Čt, 16. 6. 2011 - 18:06)

Čím více poznávám sionistickou ideologii a propagandu, tím více věřím, že historie je sbírka schválených lží.

Mary (Čt, 14. 4. 2011 - 11:04)

Pravda je ta, že 10% obyvatel planety Země ovládá 90% světového bohatství. A ta skupinka se stále zužuje, jak globalizace postupuje a jen ti nejsilnější dravci přežívají. Ať si to každý přebere.

Árijec (Čt, 14. 4. 2011 - 11:04)

Jsme národem vyvoleným a...Pro semitu- nikdo není nadřazený nikomu,ani národ národu-to se vracíš do 2.svět.války,kvůli těmto myšlenkám vznikají války.Odkaz ježíše přece není v nadřazenosti-jste z jeho krve,to znamená,že máte dodržovat jeho učení-to je pomáhat-né nadřazovat se. Jestli budete šířit takové blbosti,tak se najde další šílenec jako Hitler a začne další holocaust

Árijec (Čt, 14. 4. 2011 - 11:04)

Tak trochu cítím, jaká má...Zdravím,co toto je za diskuzi nechápu!! Jsou jen lidé a né národy. Já jsem čech s německými předky a zajímá mně minulost němců i křivdy s tím spojené a po pár letech soužití jsem zjistil,že má žena je židovka-je to krásná mladá žena a mám ji rád,má svoje mouchy a vyčítá mi minulost němců a holocaust ,ale sama chápe,že já v té době nežil,ale jinak němce nemusí-mají to vsobě od války. Všem jim závidíte-ona je cílevědomá a ví,co chce,je spořivá,chce dosáhnout víc,než ostatní-je to snad špatné?? Já tu její přímočarost obdivuju. Co je špatné-tak postoj starých,její matka mně nesnáší jen za to,že jsem modelář a lepím i fašistická letadla-když mně to minule řekla-tak sem ji to letadlo ukázal,mělo americké hvězdy. No amí rodiče je moc v lásce nemají,ale otevřeně proti nim nebrojí-říkají,že je to má věc s kým žiju,manželka chce pracovat a studovat a to se jim líbí. Nechte tady těch blbostí a rozlišujte člověka ne národ!!

Bič Boží (St, 6. 4. 2011 - 23:04)

Vím co ti můžu, ale dobře...Já vím, on pohled na snrdutýho židáka s ukopnutou palicí někomu nemusí dělat dobře na žaludek!

Julie (So, 12. 3. 2011 - 08:03)

Moje babička se narodila v Užhorodě v r.1926 českému otci a slovenské matce,žila tam až do doby kdy bylo toto uzemí zabráno maďary.V tomto městě byla početná židovská komunita,babička chodila s židovskými dětmi do školy,kamarádila s nimi.Jak babička tak i prababička měly na židy jasně negativní názor-zlí,chamtiví,bezohlední.Prababička vždycky říkala,že je to pronárod.Po válce už moje rodina žila v ČR,Užhorod několikrát navštívila a od známých se dozvěděli,že pár židů odjelo do USA(ti nejbohatší)ostatní skončili v koncentrácích a po válce se jich vrátila jen hrstka,ti většinou odjeli do Izraele.Nevím,já sama na ně mám jiný názor,dokázali si vybudovat prosperující zemi tam kde nic nebylo,ti vedle nich(palestinci)nedělají nic-kromě mávání samopaly a taky to tam podle toho vypadá.Jsou tedy dle mého pilní a schopní a že vždycky dokázaly vydělat peníze na ostatních?Kdo z Vás by to nechtěl umět.....

P. (So, 12. 3. 2011 - 01:03)

Lidi,to je přece normální,že jedni okrádají druhé a čím jsou chytřejší a mocnější,tím více je(se) okrádají.Když jsem se řídil heslem nebát se nekrást,šlo to zle,teď se bojím a kradu a vede se jakš-takš.A hledím si svého,protože je mi jasné,že nikdo mi nic nedá a Žid ne dvojnásob.Individuální svoboda,zajištěná majetkem a možnostmi je to jediné,jak se vyhnout starostem,jestli jsou Židi nebo kdovíkdo vyvolení.Relativizace hodnot je první krok k úspěchu a prosperitě jednotlivce.Nedáš-dostaneš platí ve sportu,neokradeš-budeš okraden platí v životě.

Pilat Pontsky (St, 5. 12. 2007 - 04:12)

Tady si prectete,jak se nektere veci maji:

http://pohranicnik.bloguje.cz/616211-antisemitismus-po-zidovsku.php

Toz,tak je to.

zane I (Út, 4. 12. 2007 - 06:12)

Ten Bednář a pichl jsou vypatlaný mozky. debilové, ruku s ádou si mohou podat Je to na trestní oznámení a někdo zodpovědný na doktorce by to měl stáhnout'

Reklama

Přidat komentář