Reklama

Věříte na židovské spiknutí?

Ucitel (So, 13. 6. 2009 - 16:06)

Disidnete, reaguju za predpokladu, ze tvuj prispevek neni vtip, ale vyplod hloupeho antisemity. Zide neuznavaji Krista jako syna boziho a proto neslavi jeho narozeni, to neni spiknuti, ale vec nabozenstvi. Ano, "slepe" verim v holocuast stejne tak jako v kulatost zemekoule. Naciste antisemitismus nevymysleli, ten existoval davno pred nimi a obzvlast bujel u bratru slovanu v Polsku, Rusku a na Ukrajine. Nejses tedy nezbytne neonacista, ale pravy slovansky antisemita.

DISIDNET (So, 13. 6. 2009 - 14:06)

V židovské spiknutí věřím.
Co pak je malý ergument to že Jan FIscher se stal premierem a jeho manželka se nestyděla říci do televize že neslaví Vánoce ale chanuku?
Docela se divím že mnozí jsou tak slepý že stále věří v mýtický holocaust že stále si nevšímají toho kolik jude je nalezlých v kultuře,politice a všude.
Taky nevim proč je jakékoli odhalení žida spojováno s neoncismem?
Věřím že nebudu označen zde za nácka kůli názoru na židy.'

Ignác Blaschke (Út, 4. 8. 2009 - 16:08)

Léto je obecně vzato nejvhodnější obdobím na rozvíjení konspiračních teorií
- je dost času
- teplo uvolňuje
- sem tam to podpoříme kapkou alkoholu
Tohle je ovšem jedna z nejbanálnějších verzí spikleneckých teorií. Navíc je desítky let stará.
Cožpak ani mamlasové nemají nejmenší nároky na svoje konspirace? Copak je ani trochu neopráší, nepřijdou s něčím novým? Kde je nějaká inovace? Jděte se stydět.
http://www.pimpaku.cz/category/l-nky/konspirace'

Jan (Út, 4. 8. 2009 - 17:08)

Věřím, čím dál tím víc.'

Návštěvník (Ne, 10. 5. 2009 - 18:05)

Na to, že čarodějnice lítají na koštěti, věříš taky?'

GVD (Ne, 10. 5. 2009 - 01:05)

Přeji tímto všem naivním slečnám, aby prozřely.'

Zakázaná předná (Ne, 3. 5. 2009 - 21:05)

http://www.zvedavec.org/komentare/2009/04/3126-projev-ktery-jste-nemeli-slyset.htm

jája (Út, 28. 4. 2009 - 00:04)

ať věřím, nebo ne, stejně jde vývoj dopředu a nic na tom nezměníme. Jsou chytří až vychytralí. Nemám jim to za zlé.'

Michal (Po, 27. 4. 2009 - 20:04)

Spiknutí NE,ale je pravda,že mezi nimi je jistá soudržnost v přežití a spolupráci.'

Michaela (Po, 27. 4. 2009 - 14:04)

Jasně. Antisemitismus vymysleli Židé proto, aby jich 6 milionů za války mohlo umřít a aby nikde na světě nenalezli pokoje. Takže si nehraj na Žida, ty nácku a vyřeš si své komplexy nějak jinak.'

Michaela (Po, 27. 4. 2009 - 14:04)

Teorie o židovské konspirace je hloupost a kdo něco takového propaguje, má asi vážný problém. Co se týče jejich inteligence, je pravda, že se nám může jevit jako nadprůměrná. Myslím si však, že je to částečně dáno tím, že Židé obecné kladou důraz na vzdělávání, už od mala se učí tóře a touží po vědění, proto dosahují takového úspěchu ve všech oblastech. Za další si Židé nemyslí, že jsou předurčení k tomu, aby vládli světu. tímto zdravím všechny rýpály, nácky a členy dělnické strany a přeji jim hezký den s přáním brzkého psychického uzdravení'

Biomotor (Pá, 6. 2. 2009 - 22:02)

"Tajně"? :-D Ale vždyť stačí jen otevřít oči a rozhlédnout se kolem sebe ;-)'

D (St, 26. 12. 2012 - 11:12)

Snad jedna mirumilovne vanocni myslenka.

Zide jsou vyborni oportuniste, a znamenite vytvareji rozmanite kliky vsude tam, kam jednou proniknou.

Prosazovat svoje uzke, etnicke zajmy vsak je dovoleno i vsem dalsim etnickym mensinam - v zapadni Evrope ci Americe to mohou byt cernosi, asiati, Hispanci, Pakistanci a Indove, v Cesku (vedle prtave, ale vlivne zidovske mensiny) treba Romove, Ukrajinci, Vietnamci, ale konec koncu i Slovaci, Nemci nebo Polaci.

I my jako arijsti belosi, a jako Cesi, vsak mame svoje vlastni etnicke zajmy. Myslim si, ze bychom si meli dovolit tyto zajmy si uvedomovat a sledovat stejne, jako to delaji jakakoli jina, mensinova etnika u nas i vsude na Zapade.

Nejdele jsou v tomto smeru v USA, kde jiz se kuprikladu bili studenti timto zpusobem zacinaji demokraticky organizovat.

Jejich bile lobisticke skupiny jsou otevreny kazdemu, kdo ma zajem o kulturu a potreby bileho etnika, tedy vcetne Cernochu, Hispancu, Cinanu ci Zidu, ale mirumilovne prosazuji specificke bile zajmy.

Myslim, ze by neco podobneho neskodilo ani u nas v Evrope.

Jakmile i zde bude postupne umozneno kulturne artikulovat a prosazovat zajmy bilych vetsin, ve spolecnosti zavladne vice soutezive spoluprace, a vyrazne to eliminuje zlou krev z oficialne nedostatecne pojmenovanych mezietnickych problemu, ktere nase sucasne politkorektni politicke establishmenty tak rady zametaji pod koberec.

Adolf Hitler (Pá, 21. 12. 2012 - 20:12)

Milý D, dívám se na tebe a...Já ne, ale ty ho budeš mí asi křivý, když takhle můžeš psát. Kriple!

Adolf Hitler (Pá, 14. 12. 2012 - 17:12)

Milý D, dívám se na tebe a smažím se v pekle. Mám Tě rád. My vrahové, zločinci musíme držet při sobě. Vydrž.....

Tvůj A.H.

P.S. Pozor ! Jaký máš nos? Doufám, že ne křivý židovský. Pokud ano, budeš zplynován, kriple. A. Hitler

D (Pá, 14. 12. 2012 - 14:12)

Tu a tam vsak jiste byla nejaka Zidovka znasilnena, nebo mela dobrovolny nemanzelsky ci predmanzelsky pohlavni styk s nejakym ne-Zidem.

Pokud pak melo dite, ktere se nasledne po podobnem sexualnim styku narodilo, vyrazne nezidovske rysy, predstavovalo pro zidovskou komunitu velky kapital. Bylo pripusteno jako chovny artikl do dalsiho slechteni Zidovstva, aby se:

- Zidovstvo svym vnejsim vzezrenim co nejvice podobalo je obklopujicim etnikam;
- a pritom si nadale udrzovalo svoji mentalni a kulturni odlisnost, zvyhodnujici je oproti ne-Zidum.

D (Pá, 14. 12. 2012 - 10:12)

V nekterych materialech se o Zidech pise, ze "kradou geny".

Podle teto teorie "kradeni genu" je daleko vetsi geneticka podobnost mezi jakymikoli dvema bilymi Zidy z ruznych koncu sveta, nezli mezi jakymkoli Zidem a jeho nezidovskym sousedem ze stejneho geografickeho regionu.

Ma tomu tak byt i presto, ze Zide svym vzhledem mnohdy sve regionalni nezidovske sousedy pripominaji.

V typicky arijskych regionech, jako je napriklad stredni Evropa, zidovska variabilita co se tyce barvy a tvaru vlasu kopiruje variabilitu sousedici nezidovske populace. Rovnez zidovsky nos ci zidovska brada jsou u Zidu ve stredni Evrope daleko mene prominentni, nezli u Zidu napriklad z Maroka. A to i presto, ze je geneticka podobnost mezi prakticky jakymkoli marockym a stredoevropskym (napriklad ceskym) Zidem daleko vetsi, nezli geneticka podobnost mezi arijskym Stredoevropanem (napriklad Cechem) a stredoevropskym (napriklad ceskym) Zidem.

Je-li tomu tak, Zide de facto klamou telem, a "kradou geny" svych okolnich nezidovskych populaci.

Delaji to tim zpusobem, ze ve sve matchmakingove praxi siduchu, o ktere jsem se tu drive podrobneji zminoval, zvyhodnuji mimo jine i ty jednotlivce, kteri se v dusledku prirozene geneticke variability vice podobaji typickemu prislusniku okolni nezidovske populace.

Timto zpusobem aplikuji jakesi geneticke mimikry, a lepe se opticky promichavaji s okolni nezidovskou populaci, aniz by pritom prestali:
- udrzovat svoji vnitrozidovskou reprodukcni exkluzivitu a sva judaisticka kulturni pouta;
- zamorovat ruzna vynosna ekonomicka odvetvi ci instituce;
- uvadet tam v zivot svoje zidovske kliky a mafie.

Nedivil bych se, kdyby dokonce i ceske sloveso "sidit" puvodne vystihovalo prave onen klamny charakter zidovskeho sebeslechteni, siduchu, ktery Zidum mimo jine umoznuje i ono opticke splyvani s okolni nezidovskou populaci, aniz by meli zapotrebi se s touto nezidovskou populaci biologicky parit kvuli zajisteni tohoto zvlastniho maskovaciho efektu.

Nona (Pá, 14. 12. 2012 - 00:12)

Nona = Nedira = Rozmarila = Markéta = Já
to vše je jedna osoba

http://fotoalba.centrum.cz/photo.php?pid=15675776

poraď se s Nono (Čt, 13. 12. 2012 - 23:12)

Nevim, jsem prece hloupy...ta je specialistka na psychiatrii, ale jako pacient, a má kamarády feťáky (tardbas, helena), samá lepší společnost.

D (Čt, 13. 12. 2012 - 23:12)

No, faktem je, ze jsou i zemedelsti Zide se sefardskymi nebo sice askenazskymi, ale treba halicskymi koreny. I rada ruskych Zidu se tradicne zivila obdelavanim pudy a zivocisnou vyrobou.

Zalezi pak na tom, jak dlouho se jejich predkove drzeli teto tradice.

Pokud dlouho, pak takovi Zide tez nemuseji vynikat nejakou mimoradnou prumernou inteligenci.

Siduch zemedelcu byl urcite odlisny od siduchu kocovnych lichvaru, a hodne v nem urcite slo i to chalupy a pole, podobne jako u zemedelcu slovanskych ci jakychkoli jinych.

Reklama

Přidat komentář