Reklama

zamlklé těhotenství

Isand (Po, 17. 9. 2007 - 18:09)

Ahojky....Sáro,moc držím palečky aby to tentokrát už vyšlo a brzy se těšila z krásného zdravého miminka. Takovéhlo zprávičky jsou tu třeba. Hodně štěstí.

Sára (Ne, 16. 9. 2007 - 09:09)

Ahoj Lenoušku ! Moc Tě zdravím, psaly jsme si v zimě o svých bolístkách! Vzpomínáš na mě ?Já byla tenkrát po 2 zamlklém těh. Docela dlouho mi zase trvalo něž jsem se z toho všeho vzpamatovala !Nejvíc mi pomohla velká změna ! Našla jsem si novou atraktivní práci ( vyhrála jsem konkurz z velkého množství uchazeček ).To byl ten velký obrat k lepšímu ! Neměla jsem čas nad sebou pořád přemýšlet a litovat se z těch dvouch nevětších životních zklamáních ! Práce mě bavila a baví a dávala jsem do ní všechno !Přestala jsem přemýšlet nad těma hrůzama co mě potkaly a psichyku jsem zabavila úplně jinak !Taky jsem změnila doktorku která mě dodává strašně moc odvahy a nepřipouští neúspěch! A bác letos o dovolené jsem potřetí otěhotněla ! Zatím pořád nemám ješte vyhráno a stále mám děsnej strach! Jsem v 10 týdnu a do 12 tého musím čekat ! Však sama víš že nemám zdaleka vyhráno ! Jen jsem Ti chtěla dodat odvahu a říct Ti vydřž ! Už se ta smůla musí prolomit ! Moc dobře vím a chápu jak se právě cítíš !! Ps : Mě p. doktorka od začátku těhotnství předepsala na ředění krve anopirin 1 x denně . Nemusí se píchat injekce ! Nic víc se pro to udělat nedá ! Tak hodně štestí !!!!!!S.

Isand (Pá, 14. 9. 2007 - 17:09)

Ahojky, Helčo doufám že nerozšíříš naše řady. Pokud by 5+3tt bylo počítáno od poslední MS tak by vidět ještě nic být nemuselo.Pokud je ale 5+3 stáří plodu tak by to bylo asi 7+3tt a to už by asi nebylo tak dobrý.Držím moc palce, aby to bylo v pořádku.
Lenousku moc mně mrzí, že ses sem musela vrátit. Projít si tímhle jednou je hrozné, natož pak 4x. Dělali ti taky testy na hematologii, imunologii? Někdo si musí celé těhu píchat injekce na ředění krve. Já jsem byla na neschopence po revizi týden. Ale ukončila jsem ji sama, protože doma bych se asi zbláznila a v práci jsem přece jen chvilkama přišla na jiné myšlenky. Doktorka mi řekla, že mně doma nechá jak dlouho budu chtít.

Katka (Pá, 14. 9. 2007 - 17:09)

Lenoušku, ty teda musíš prožívat opravdové peklo. Je mi to moc líto, ale jednou to vyjít musí.Určitě!!!! Mě nechal doktor doma téměř měsíc a musím říct, že mi to vyhovovalo.
Heleno, přesně jak píše Magda. Kyretáž je v pohodě, s duší je to horší. Tak vám všem držím palce.

lenousek (Pá, 14. 9. 2007 - 14:09)

ahoj holky, já už budu mít nahoře školku,v lednu jsem vám psala co se mi stalo a ted opět zamklé těhot.ve 12 týdnu,je to už 4 potrat, hlavně že my dělali veškeré genetické testy a řekli že jsme zdraví a je to tu opět, včera mě propustili z nemocnice.Máte někdo zkušenost že jste si hned od začátku píchali do břicha Fraxiparin na ředění krve a těhotenství se vam povedlo? Mě ho v Plzni doporučili, ale já jsem se ho bála brát,tak nevim jestli to neni právě proto.Pokud se zamklé těhot.opakuje tak fraxiparin doporučujou, aby vyloučili ucpání přívodu co vyživuje mimčo.Hned po týdnu mě chtěli hnát do práce,což bych nezvládla, jak nechávaj doma dlouho vás.Držim všem palce

Magda (Pá, 14. 9. 2007 - 14:09)

Holky,já to měla přesně jako vy a byla jsem z toho a ještě jsem moooc smutná.Dnes jsem 3.měsíc po kyretáži a začínám zkoušet znovu.Tak hlavu vzhůru,život nekončí.Letos jsem přišla o maminku i o děťátko,ale žít musíme dál.Bojujte!!!

Helena (Pá, 14. 9. 2007 - 12:09)

Bubáčku, jsem na tom podobně. Dnes jsem byla na ultrazvuku a nebylo tam nic vidět.Doktor říkal že už je to dost dlouho (5+3)a něco už by tam být mělo :-( Na kontrolu jdu až ve středu (asi se do té doby zblázním). A když tam zase nic nebude, tak jdu rovnou do nemocnice :-( Já se taky bojíííím.

Magda (Pá, 14. 9. 2007 - 09:09)

Bubáčku,ničeho se neboj,my ženské vydržíme hrozně moc.Kyretáž je nic,horší je to se srdíčkem.To bolí dlouho.Ale naděje umírá poslední, musíš věřit...

Isand (Čt, 13. 9. 2007 - 17:09)

Bubačku, držím palečky a přeju hodně štěstíčka, aby to mělo šťastný konec.

Katka (Čt, 13. 9. 2007 - 15:09)

Bubáčku, tak to je mi moc líto, příroda je někdy pěkná mrcha a pořádně nás trápí. Nezoufej, doufej! Držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla.

Katka (Čt, 13. 9. 2007 - 15:09)

Bubáčku, tak to je mi moc líto, příroda je někdy pěkná mrcha a pořádně nás trápí. Nezoufej, doufej! Držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla.

Bubáček (Čt, 13. 9. 2007 - 14:09)

ahoj holky! mně zítra čeká rozhodnutí. před týdnem jsem začala krvácet a měla jsem bolesti. doktor mi řekl, že do 3 hodin potratím. nakonec k tomu nedošlo, dle krevních testů mi roste HCG, ale na ultrazvuku není miminko vidět. jestli zítra nebude vidět srdíčko, je to bohužel jasné. nejhorší je to čekání. doktoři nám dávají minimální naději, ale protože hormony rostou, musíme pořád čekat :o( moc se bojím kyretáže a toho, co bude potom...

Katka (Út, 11. 9. 2007 - 11:09)

Ahoj holky, to nepříjemné datum nás čeká všechny, bohužel. Tak doufejme, že přijdou radostnější dny. Hodně štěstí!!!

Peťulinka (Po, 10. 9. 2007 - 21:09)

AHojky holky, Peti taky se obávám až bude kolem 8.12. jsem měla termín já a nevidím to moc štastně. Ale určitě to brzy přejde a pak budem štastné všechny a budeme mít kulaťoučký bříška se zdravýma miminkama!!!! už se těším až tu budeme ohlašovat // holky přeji všem jen to nejlepší. ZAtím páá

Isand (St, 5. 9. 2007 - 12:09)

Peťulko, tohle je smutné datum. Moc ti přeju aby jsi už brzy ohlásila //. Držím nám všem palečky aby z nás už nebyli smutné dušičky ale šťastné těhulky

Peťula (Út, 4. 9. 2007 - 19:09)

Čaute holky, já jen hlásím, že dneska nemám zrovna šťastný den. Je 4.září a kdyby se to v únoru nestalo, tak už bychom nejspíš měli nějakého prcka. Protože dnešek jsem měla termín porodu. Ale bohužel to dopadlo tak jak to dopadlo:-( V práci jsem na to dneska neměla vůbec čas myslet, takže to bylo dobře, ale teď to na mě nějak dolehlo. Držím nám všem tady palečky ať už jsme brzo těhulky a radujeme se z rostoucích bříšek!!!

Kamča (Po, 3. 9. 2007 - 11:09)

Kači ! Vím že asi tak první tři MS po zákroku jsou nepravidelné pak se to většinou srovná samo ale může to být i individuální a Ms se může pěkně rozasit a dlouho zlobit ! Tak Ti přeji brzké uzdravení a co nejdříve dobré zprávy !

isand (Ne, 2. 9. 2007 - 13:09)

v lékárně se sehnat nedá, jedině přes net. Hodila jsem ti tam ten link, abys to měla bez poštovného. V obchodě se zdravou výživou se dají ještě koupit nějaké kapky od fa Naděje, myslím že se jmenují Femina nebo tak nějak. Je to taky z bylinek a stojí kolem 80,- Ale ty nemám odzkoušené

Katka (Ne, 2. 9. 2007 - 13:09)

Ahoj holky, vám těhotným moc gratuluju!!!! Já to s tou MS mám trošku opačně. První MS jsem měla za 29 dnů po zákroku,takže paráda, cyklus přesně jako před těhotenstvím. No a druhá MS přišla za 24 dnů. To mi přijde dost divné, no ale počkám na třetí a uvidíme, snad se srovnám.Máte někdo z vás zkušenost s kratším cyklem?

Peťulinka (Ne, 2. 9. 2007 - 12:09)

Ahojky holky,tak jsem tu delší dobu nebyla, ale dočetla jsem jak a co se děje. Gratuluji těhulkám a ostatním přji brzké //. Já už pomalu a jistě čekám na druhou MS i když už měla být třetí, to moje tělo si dělá co chce. Peti vidím to na agolutin jinak mi ta potvora asi zase nepřijde. A těhu asi určitě nebudu, i když jsme to nějak s přítelem neřešili a občas jsme zhřešili, co kdyby náhodou to chtělo vyjít. Ale asi si ještě počkám ty 2měsíce. zatím se mějte krásně

Reklama

Přidat komentář