Reklama

zamlklé těhotenství

Kamila (St, 15. 8. 2007 - 18:08)

Dobrý den, chci se zeptat po jaké době po zamlklém těhotenství je vhodné otěhotnět? Musíme s přítelem opravdu čekat 6 měsíců?
Předem děkuji a všem snažilkám držím palečky :-)

PETRA (St, 15. 8. 2007 - 14:08)

DOBRÝ DEN RÁDA BYCH SE ZEPTALA JAK SE TAKOVÝ POTRAT POZNÁ? JAKÉ JSOU PŘÍČINY?

Jana (Út, 14. 8. 2007 - 10:08)

Ja špinila jen den zákroku a den po tom, pak už nic, ale doktor říkal, že to může trvat dýl a že to neva.

Katka (Po, 13. 8. 2007 - 21:08)

Peťulo, díky. Já už jsem chtěla mít klid, vrátit se do původního stavu a začít se těšit na budoucnost.Takhle mi to akorát všechno pořád připomíná. No, nedá se nic dělat, chce to holt trpělivost... Díky za odpověď.

Peťula (Po, 13. 8. 2007 - 18:08)

Katko, já po revizi nešpinila skoro vůbec pak po týdnu asi dva dny a po první MS jsem taky špinila. Neboj, to se děloha ještě dočištuje.

Katka (Po, 13. 8. 2007 - 17:08)

Ahoj holky, špinily jste po skončení první MS po zákroku? Já jsem tři nedělě po zákroku špinila, pak to na týden přešlo, dostala jsem MS a teď po MS opět špiním. Já myslela, že už to mám za sebou, ale asi ještě nejsem úplně "dočištěná". Ach jo. Jak to bylo u vás?

Peťulinka (Ne, 12. 8. 2007 - 20:08)

AHojky, tak mě MS už dorazila ale po agulitinu asi by to bez něj nepřišlo. Ale Peti dr mi řekla že když to nedojde příští měsíc tak mi to píchne ještě jednou a pak se nasadí prášky - Duphaston nebo tak nějak se to jmenuje na 3měsíce a to se pak prý vyrovná a během toho můžu klidně otěhotnět. Tak se na to zkus třeba zeptat. Jinak já se na to snažení už strašně těším, ale to přijde až tak za 2měsíce pro jistotu. :( mějte se zatím krásně

Návštěvník (Pá, 10. 8. 2007 - 14:08)

znamená to, že se plod v těle matky přestane vyvíjet a zamlkne. (jinými slovy potrat)

.. (Pá, 10. 8. 2007 - 11:08)

co je to zamlkle tehotenstvi?

Katka (Pá, 10. 8. 2007 - 10:08)

Tak já to dostala přesně 4 týdny po zákroku, takže v podstatě jeden cyklus. Uvidíme příště. Jak to tak čtu, je to samý problém. Navíc můj přítel pracuje v zahraničí, takže i kdybych chtěla a mohla, tak stejně těhotnět nemůžu....
Peťulo, nemůžeš to zkonzultovat ještě s jiným lékařem? Protože tohle je fakt divný.

Jane (Pá, 10. 8. 2007 - 09:08)

Cau holky, jsou to problémy, co?? Já mám MS v poho, jak před, tak po, ale nemám tady manžílka, takže se nic neděje. Okolo to těhotní jako po másle!! Tak hodně štěstí!

Peťula (Pá, 10. 8. 2007 - 07:08)

Ahoj Peťulinko, no tak to jsme na tom hodně podobně. Mi sice po revizi přišla MS 2x normálně (revize 2.2.07), ale pak od té doby už sama bez Agolutinu nechce mrška přijít. Pokaždé si musím jít pro injekci, jinak by asi nedorazila. Už jsem z toho docela nervózní. Protože chvilkama si říkám, zda třeba nejsem //, ale pak mi zas to nadšení opadne. Nevím co se mi stalo, jestli se mi tím vším,nějak zcvokly hormony? Je fakt, že já ji nikdy neměla pravidelnou, ale vždycky aspoň přišla. No a teď opět čekám. Měla dorazit minulý týden, ale pořád nic. Takže to nejspíš vypadá, že si zase dojdu pro píchanec. A nechápu, že Dr. se mnou nic nedělá. Už jí asi něco řeknu, protože to není možné, aby to tak bylo pořád:-(

Isand (Čt, 9. 8. 2007 - 19:08)

Peťulinko, tak to je mi líto, že ti ta mrcha ještě nedorazila. Já jsem se na ni tentokrát těšila jako nikdy. Držím ti moc palce, aby brzy přišla a bylo už všechno tak jak má a mohli jste co nejdřív začít se snaženíčkem.

Peťulinka (Čt, 9. 8. 2007 - 18:08)

Ahojky holky,tak to máte dobrý s MS já pořád ještě nic a to už jsem byla i u dr na vyvolávačku a teď čekám tak snad o víkendu to přijde, ale moc tomu neveřím. Jinak těm které už začínají se snaženíčkem tak přeji brzké // na TT. to my si ještě asi počkáme nějaký ten měsíc.

Katka (Út, 7. 8. 2007 - 20:08)

Blanko, tak to moc a moc držím palce.

Blanka (Út, 7. 8. 2007 - 19:08)

Katko, já to nechávám přírodě. Doktor říkal, že by bylo lepší chvíli počkat, ale že když se to stane, tak se to stane.Říká, že když se to má udržet, tak se to udrží a když ne, tak ne.Ještě mi doporučil kyselinu listovou, že přdchází potratům a vývojovým vadám plodu, tak ji baštím.S těma měsíčkama to mám tak, že v neděli jsem jen špinila, v pondělí nic a dnes jen ráno - nepatrně a teď zase nic. Tak nevím, co se z toho vyklube.Dostat bych to měla nejdřív v neděli - to budou 4 týdny po zákroku.

Katka (Po, 6. 8. 2007 - 13:08)

Ahojky, dneska jsem četla histologický nález a prostě se plod nemohl vyvíjet, protože mimo jiné neměl žádné cévy. Takže jsem si "oddechla", že je to prostě a "jenom" klasická zamlklina. No a druhý test na toxoplazmozu byl, stejně jako první, negativní. Takže jsem naprosto zdravá.... Ale dle rady lékaře počkám opravdu minimálně ty tři měsíce /už mám měsíc za sebou/ a pak se teprve pokusíme o další mimi. Blanko, držím palce, ale přeci jenom, ty chceš začít těhotnět už někdy teď? Není to brzo? Nebo jsme to z tvého příspěvku špatně pochopila?

Magda (So, 4. 8. 2007 - 18:08)

Ahoj holky, tak jsem se dnes vrátila z nemocnice.Byla to cysta jako tenisák a jsem ráda,že už je pryč.MS přišla přesně za 4 týdny od zákroku po zamlklém a protože to byl zrovna den mého nástupu do nemocnice, prodloužila jsem si pobyt o 3 dny, než proběhla a mohli udělat laparoskopii.Na další pokus si teď asi budu muset počkat.Ve středu jdu tahat stehy,tak jsem zvědavá,jak dlouhou pauzu mi dr.tentokrát doporučí.Hezký víkend všem!

Isand (So, 4. 8. 2007 - 16:08)

Ahojky, včera jsem byla na té kontrole u Dr. Všechno je prý v pořádku. Hodnota 4000 je povážována za negativní. (to mi to ta sestra do telefonu nemohla říct rovnou, ušetřila by mi tím trošku nervi :( ) Jinak jsem si ještě nechala nabrat krev na toxoplasmosu, tak uvidím. Doufám, že i tam to bude v pořádku a snaženíčku už nebude stát nic v cestě. Mějte se zatím všechny fajn. Pa Iva

Blanka (So, 4. 8. 2007 - 08:08)

Ahoj, tak já to dneska dostala. Jsem 3 týdny po ravizi a to doktor říkal, že menses přichází déle, po 4-6 týdnech.Ale jsem rádá, že je to tak brzy, aspoň na to můžeme dříve vlítnout a snažit se, snažit se, snažit se.Tak držte palečky, prosím, ať to tentokrát vyjde a je to hlavně OK.

Reklama

Přidat komentář