Reklama

Incest

Reti (St, 5. 3. 2008 - 10:03)

Dámy a pánové, děkuji za vaše příspěvky, právě jste se stali obětí výzkumu. Já žádné děti nemám a nic z toho, co zde padlo se nestalo. Výsledek výzkumu bude mít sice nižší relevanci, ale dokáže, že česká společnost není schopna poskytnout pomoc. Pozorným čtenářům a že jich tu bylo, určitě neunikly nedostatky, jak by to bylo možné vůbec provést, což vypovídalo o nereálnosti případu. Nicméně tito lidé v naší společnosti opravdu existují, a proto vznikl tento podlý projekt. Děkuji vám za spolupráci.

Blaník (Út, 4. 3. 2008 - 23:03)

Moje řeč.Reti do plynu a Baník do školy.

Návštěvník (Út, 4. 3. 2008 - 22:03)

spravne!!!Reti do plynu.

Baník (Út, 4. 3. 2008 - 20:03)

Hele Reti kde jsi ted jsem to ukázal mím romským kamarádúm co tady píšeš.A oni říkají že takový maj v lochu nejradči. Sloužit kouřit a mrdat je do prdele.Aby si to užily. Už se těšíš napsali by sme ti toho výc ale dochází mi baterie v lapteopu. Tak se měj ty zmrde!!!!!!!

Návštěvník (Út, 4. 3. 2008 - 19:03)

http://cz.iq-test.eu/?d=9024 Mezinárodní IQ test...Podpořte ČR

Baník (Út, 4. 3. 2008 - 19:03)

Hele ten pedofil Reti se asi musel posral strachy. Já jsem si to taky od toho Reti přečtl a taky mi připadá jak uchyl.S takovýma do basy. Hodit je k černejm ty je napravý.Takovej nemá co dělat mezi normálníma lidma.Špína jedna pedofylní.

Katka (Út, 4. 3. 2008 - 18:03)

Já jsem si to myslela hned že ten Reti je pedofil. Dát ho za mříže uchyláka.

Oto (Út, 4. 3. 2008 - 18:03)

Reti, doufám, že se bavíš tak dobře jako já. Nejvíc se mi líbí ty psychologové - amatérky. Ty bych rád viděl naživo, to by byla ještě větší prdel. No nic, radím zas já - dochechtej se a běž na pifko.

Rada ! (Út, 4. 3. 2008 - 18:03)

Reti důkladně jsem prostudoval vaše příspěvky. Došel jsem k názoru že máte pedofilní sklony. Incestní pedofílie. Prožíváte to co se stalo vám v dětství s otcem a neustále vás to vzrušuje. V podvědomí myslíte na své syny od kterých očekáváte podobné incestní chování.Měl by jste okamžitě vyhledat odbornou psychologickou pomoc a léčit se. Paní Dana jednala správně v zájmu vašich dětí i vás.

Dana (Út, 18. 3. 2008 - 00:03)

Ahoj Marie,
ja ziji sama se synem jiz 15 let. Zustala jsem s nim sama, kdyz mu bylo 13. A bohuzel techto letech jsi ta prvni ve ktere zacne pozorovat zenu. Kdyz mu bylo 16, tak jsem taky parkrat nasla sve spodni pradlo od jeho semene, takze vim o cem mluvis.
Tak jsem jeden ecer dala rec na tema on a holky. Bavili jsme se a tak jsem jemne atukla i to spodni pradlo. Sice mu bylo trapne, ale priznal se mi. Rekl mi i ze si pri tom predstavuje miloani se mnou. A ja se pak zachoala tak, jak jsi psala, ze by ses asi zachovala. Svolila jsem. Hodne dlouho jsme pak meli pravidelny sex. Trvalo to asi 8 let. Pak si nasel pritelkyni a dnes je statsne zenaty.

Drban (Út, 4. 3. 2008 - 16:03)

Je to matěj!

Kato, nemůžeš, (Út, 4. 3. 2008 - 16:03)

80 procent jsou výmysly!

Katka (Út, 4. 3. 2008 - 16:03)

Četla jsem to co psal Reti asi je fakt vážně nemocnej.Děti bych mu nesvěřila.

Návštěvník (Út, 4. 3. 2008 - 16:03)

No ono je tady asi 90% lží. Ale znám pár lidí kteří taky psali blbosti na různé diskuzní fora. A pak koukali když to museli vysvětlovat různým orgánům. Prej obrovskej trapas.Některé soc. pracovnice jsou dost aktivní. Kariéra je kariéra.

Doktor (Út, 4. 3. 2008 - 13:03)

Reti, tvýmu fotrovi se to líbilo, kdyby nechtěl, tak by ti nikdy nedovolil, abys ho vykouřil. Tak když se o to pokusí tvoje děti, tak ho propleskneš, vysvětlíš mu, že se tohle nesmí a snad to pochopí. Spíš si myslím, že jak o tom pořád mluvíš, v duchu si přeješ, aby se to stalo a někdo z tvých dětí tě vykouřil.

Jan (Út, 4. 3. 2008 - 12:03)

A co když to ten/ta Reti bere jen jako rétorické cvičení? Nenapadlo vás, že to vypadá jako sociologické nebo psychologické cvičení? Já bych si na to i vsadil.
Tak jako tak to je vysoce zajímavé téma, i kdyby šlo o fabulaci. Pokud je to skutečnost, nemá co sociální odbor řešit, jeho případ je promlčen, navíc byl pachatelem i obětí zároveň. A k ohrožení jeho dětí dojít nemůže, poněvadž není pedofilem, a pokud jsem to dobře pochopil, nemá ani homosexuální sklony. Sociální odbor by mohl udělat jediné, doporučit mu linku pomoci či obdobné pracoviště. Ta dáma, která to předala úřadům, očividně neví, o čem mluví, ten člověk nespáchal žádný trestný čin, za který bychom jej mohli potrestat. Dokonce i ta jeho událost se tuším stala v době, kdy byl pod hranicí 15-ti let, čili nebylo by možné jej postihnout ani tehdy. Nyní by se rozbila jen fungující rodina, zničilo by se několik lidských životů - jeho synů, jeho ženy i jejo samotného, a to jen na základě podezření. Zde není co šetřit.

jarek (Po, 3. 3. 2008 - 20:03)

Anezapoměla jsi nahlási i sebe? Tohle diskuse na téma incest. To sis mohla přečíst hned na začátku a vzhledem ke své asi hrané puritárnosti sem nelézt. Ale ty jdeš dál,čteš to co bys přece nemusela, A nakonec toho kdo žádá vysvětlení a to velice slušně a kultivovaně označíš jako nemocného devianta. Víš holka nebo kdo jsi to by nás měl v merku odbor sociální péče hezkejch pár tisíc ne-li desetitisíce.
Nedokážeš si představit kolik dcer mělo zkušenost s otci,dcer s matkama,synů s matkama, synů s otci a sourozenci mezi sebou. Tuto otázku řeším na sezeních se svými klienty. Jedni se stydí za to ,že jim to dělalo dobře,jiní mají trauma z toho že se to stalo z jejih aktivity, jedni se bojí že ublížili,jiní se stydí že by to chtěli ještě.Samozřejmě že se musí odlišit incest od znásilnění. Znásilnění he ,jeli dokonale prokázáno jednoznačně trestný čin. Ale incest ,to je hodně choulostivá věc kde se musí postupovat pomalu a jemně, protože při nšm bývají hluboké citové vazby.

Dana (Po, 3. 3. 2008 - 18:03)

Reti jste velmi vážně nemocný. Možná jsou ohroženy i vaše děti. Nahlásila jsem to na odbor sociální péče o děti.

Reti (Po, 3. 3. 2008 - 10:03)

Bobino, podepíšu každé slovo, které si napsala. To je to, čemu se snažím přijít na kloub. Já nemám choutky zneužít své děti, pedofil nejsem, já se bojím, aby oni neudělali to samé, co jsem udělal kdysi já. Jak sama říkáš, je to o vštěpování určitých vzorců chování, vytváření určitých tabu. U nás se však stalo vše, co se týkalo nahoty (zvláště pak mužské), sexuálního života, i dospívání absolutním tabu. A proto se domnívám, že jsem tu chybu tenkrát udělal právě kvůli chybě mého otce ve výchově, pro což bych mohl hledat oporu třeba ve Freudově teorii výchovy dítěte, kdy v dospívání nedošlo (anebo s chybou) k ztotožnění s rolí otce, potažmo muže či mužské role.
Umění se ovládnout. To je automatická věc u lidí, kteří dospějí a udělali něco podobného jako já. Ale zdůrazňuji až dospějí. Nemají už potom styk s příbuzným, normálně se ožení, mají děti, jen stále nechápou, proč se to tenkrát stalo, což je užírá, a obávají se o své děti, aby je nepostihlo to samé. Zkrátka trpí psychicky, a tato věc musí mít odpověď i vědeckou. Otázku je, proč se chovají deviantně jen po určitý krátký čas, atd., atd.. Věř, že těchto lidí je překvapivě mnoho, a já bych jim chtěl pomoci.

Návštěvník (Ne, 2. 3. 2008 - 15:03)

samozrejme.kdyz se od malicka detem vstepuje co je dobre a co spatne tak nemuze byt zadny problem.maminka je maminka a tatinek tatinek.a zadny sexualni objekt.stejne tak jako sourozenec.

Reklama

Přidat komentář