Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 5. 2024 - 07:05)

Špekáči!

Ty se o pana Netanjahu vůbec nestarej,on je jediný kdo s těma islamistickejma sviněma vede plnohodnotnou a přímou válku. Ne,EU to nedělá a ani OSN  a již vůbec ne Rusko,to ty hajzlíky ještě podporuje jako skrytý nepřítel lidu Israele. 

Víš,špekáči,já ti špekáčku říkám proto,protože to co islamisti páchají v Israeli se pomalu přibližuje hlavně k našim hranicím a tobě ,viz Novinky .cz : Islamisté v Hamburku žádali chalifát,tamní veřejnoprávní televize mlčela.

Ani Turecko které přestalo odebírat výrobky z Israele proti tomu nic nedělá,ti a ten jejich Erdogan s islamisty ISIS a Al Kaida vyloženě pečou,posílají členy na tureckých lodích proti IDF a s nožema,trubkama proti komandu IDF a když jich komando několik odpráskne,tak Turek kvičí o porušování lidských práv

Ani URNWA z OSN s tím nic neudělá,ta je přímo zapojena do vraždění v Israeli,ta to podporuje a každý z pracovníků OSN v Gaza je napojen na islamisty z Hamásu co pečou s islamisty z Sinaje ti zase pečou s ISIS a Al Kaida

Pěkná sebranka,jen co je pravda !

A genocidě Arménů a zabíjení Kurdů v Syria ale mlčí neb si je jist,že se to může a je normální

Jo a jak jsem správně zanalyzoval,islamisti z Hamásu jsou vypráskáni z Kataru jak smrdutý pes a nyní škemrají u Erdogana o přijetí

A já ti nyní něco jako výborný analytik opět řeknu....IDF,Mossad a CIA ví kde jsou ti rukojmí lidu Israele co je drží islamista z Hamásu v děrách pod zemí. Jsou v Rafáhu a okolí a bude to právě ten Benjamin N.  o kterém ty zde bleješ že bude zatčen do Haagu,který nařídí armádě Státu Israel ten brloh krys zderatizovat a krysy utratit.Tohle za něj OSN,EU,Haag a nikdo jiný neudělá,to si musí udělat sám !

A jestli se u toho někdo posere,budiž mu přáno,hlavně ať to nedělá u mě,já právě snídal

USA nic blokovat v Haagu nebude,IDF  Army to mezitím vyřeší

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 3. 5. 2024 - 03:05)

"Sankce proti Rusku jsou pořádná komplikace a tak Ministerstvo financí USA dočasně povolilo bankovní transakce s ruskými bankami v dolarech pomocí SWIFT.

Ministerstvo financí USA dočasně povolilo vypořádání v energetickém sektoru s ruskými bankami, včetně 10 největších a polostátních, např. VTB, Central Bank, Sberbank, Alfa Bank, Otkrytie, Sovkombank, Rosbank, VEB, ad.

Dočasné zrušení sankcí se týká transakcí v energetice, souvisejících s těžbou, výrobou, zpracováním, zkapalňováním, přepravou nebo nákupem všech energetických surovin – ropy a ropných produktů, zemního plynu (trubkového i LNG), dřeva, uhlí, uranu a elektřiny. Licence také umožňuje transakce s ruskými bankami, související s výrobou, dodávkou nebo výměnou energie jakýmikoli prostředky. Formulace je stručná, není tedy úplně jasné, jestli se vztahuje i na technické vybavení pro zpracování a transport. Tedy na vybavení pro opravy rafinerií, poškozených ukrajinským bombardováním.

Je to velmi zajímavý obrat a ukázka americké sankční schizofrenie."

https://1url.cz/i1L32

 

Především je to názorná ukázka vykurvenosti říše běloptákovy a idiocie Evropské socialistické unie, která lezením do americké prdele zcela ignoruje zájmy svého obyvatelstva, ekonomicky devastuje Evropu a vystavuje ji riziku třetí světové války.

Zatímco Evropská socialistická unie tupě odmítá uzavření příměří na Ukrajině a vyšiluje s protiruskými sankcemi, vykurvená říše běloptákova od sankcí ustupuje ve chvíli, kdy se jí to zrovna hodí, nyní tedy proto, aby poklesla cena ropy, v naději, že tak přihraje voliče stále duševně matnějšímu dědulovi, který je uprdelen v Bílém domě, a rád by se tam znovu uprdelil i po prezidentských volbách.

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 3. 5. 2024 - 03:05)

"Před několika dny navštívili Čínu ministryně financí USA Janet Yellen a ministr zahraničních věcí Anthony Blinken a oba dostali v Číně ledovou sprchu, když se pokoušeli vyhrožovat a požadovali od Číny ústup z nastoupeného trendu dedolarizace v mezinárodním obchodu.

Čínské statistiky už několik měsíců hlásí, že více než polovina jejich zahraničního obchodu je realizována v juanech (účetně i fakticky). A obchod s Ruskem se realizuje v juanech více než z 90%. Navíc Čína občas asistuje jiným státům při převodech peněz do Ruska za životně důležité účty (například za obilí a další potraviny nebo také za výstavbu jaderných elektráren). A Číňani si neodpustí jemné pošťuchování a o těchto transakcích občas suše, leč lehce zlomyslně informují.

Zároveň Čína důrazně odmítla požadavek, aby přestala odebírat ropu z Iránu.

 

Blinken pak hned letěl do Saudské Arábie a tam se dozvěděl, že kvoty na těžbu ropy v OPEC+ jsou určené a Saudi Aramco je bude dodržovat a nebude zvyšovat těžbu a je na USA, aby se postaraly, že platby i ropa z Ruska půjdou na světový trh bez problémů a tím pádem benzín v USA nezdraží.

 

Masivní záplavy v Kazachstánu a Rusku postihly i plynová a ropná naleziště kolem Kaspického moře, těžba musela být na několika místech přerušena, není to nic fatálního, ale i tento zdroj suroviny na světovém trhu bude delší dobu chybět.

Přerušení sankcí na finanční transakce s ruskými bankami pro energetické obchody platí do 1. listopadu 2024 (a časový souběh s prezidentskými volbami v bývalé velmoci mezi dvěma pomatenými excentrickými staříky, ten je čistě náhodný).

Hned následující den po oznámení o uvolnění sankcí klesla cena ropy o 5%."

https://1url.cz/i1L32

 

Čumíš a blbě zíráš, mimořádně hloupý katolický tlusťochu?

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 3. 5. 2024 - 03:05)

"AMERIKA UKAZUJE SMĚR

Nevěříte? Tak znova a ještě jednou. Amerika, náš maják… Z loňské zprávy o přejímce výrobku z kategorie nejšpičkovějších. Letadel F – 35. Kalifornská Marine Aircraft Group 11 vloni obdržela novoučké F-35 přímo z továrny Lockheed Martin. Pět letounů mělo palivo kontaminované Krytoxem. Což je vysokoteplotní mazací tuk, který by s největší pravděpodobností způsobil chcípnutí motoru za letu. Tři letouny pak měly v palivu kovové hobliny. Totální průšvih. Nádrže všech strojů musely být vypuštěny a znovu, opakovaně natankovány, a to nejméně dvakrát nebo třikrát, aby se kvalita paliva dostala na přijatelnou úroveň.

Těsnění a segmenty na více letounech nebyly správně nainstalovány a bylo třeba je odstranit a repasovat. U jednoho letounu selhala levá hlavní brzda, u dalšího stíhacího stroje pak zase panoramatický displej v kokpitu a u jiného unikala láhev záložního kyslíkového systému, uvádí se ve zprávě. No a perlička na závěr u jednoho z těchto letounů byla nalezena jakási zapomenutá, plastová škrabka vyčnívající z technologické štěrbiny křídla. To všechno v rámci jedné přejímky jedné dodávky pár kousků nejmodernějších, vojenských letadel na jednu základnu.

Zkrátka směr, který naší západní civilizaci ukazuje Amerika, vede, jak vidět, nevyhnutelně k úpadku. Už zcela prokazatelně a ještě k tomu zkratkou. „Progresivní” řízení firem a společnosti, fyzikálně nesmyslné plány Green dealu, biologicky šílené protlačování genderu a transsexuality…"

https://1url.cz/J1L3q

A za tohle zaplatíme stamiliardy, které militantní tetka Černochová urve v následujících letech obyvatelstvu České republiky, abychom těmito  penězi vykrmovali říši běloptákovu a platili za něco hodně sporného...

AŤ ŽIJE USA, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe?

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 3. 5. 2024 - 03:05)

Chcete vědět, jak se dělá islamizace? Takhle.

Začnete u dětí, ideálně na školách. Nejlépe těch vysokých, které by měly produkovat elitu národa. Tak produkují, jen teda jiného, než byste úplně chtěli.

U našeho americko-demokratického „bideního“ vzoru začala bez legrace na univerzitách, a hlavně na té Columbijské (ve městě New York), regulérní válka. Ňů Jork je bašta Demokratů a vůbec všeho toho progresivisticko – levičáckého svinstva.

– Proč? Inu právě proto, že místní univerzitu zcela ovládla krajní levice spolu s islamisty.

– Jak se to mohlo stát? To je velmi důležité si říci, a hlavně si z toho vzít ponaučení, aby se něco takového nestalo i tady u nás. Páč k tomu máme našláplo. Že Vítku Rakušane se svým migračním paktem, co neznamená migraci, kromě toho, že ji znamená.

Už dlouhá léta se na amerických univerzitách totiž rozšiřuje vliv extrémní levice a islamistických organizací, a to především díky velmi štědrému financování z řad tzv. politických neziskových organizací, a v případě islamistických skupin dokonce nadací. Orbán to udělal dobře, že všechny tyto politické ZISKovky zatrhl.

Není nezajímavé, kdo jsou největší sponzoři amerických vysokých škol z řad států, světě div se není tam ani jeden demokratický stát, vládne Katar, Čína, Saúdská Arábie, tedy země o které by si ti zastánci „lidských práv“ neměli opřít ani kolo, ale když ty miliardy dolarů jsou prostě víc, než morálka a rovná páteř."

https://1url.cz/01L3E 

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 3. 5. 2024 - 03:05)

"Vážnost situace dokreslují i videa, kde místní studenti zakazují židovským spolužákům vstup, nebo je přímo fyzicky napadají. Celá řada komentátorů v USA už situaci přirovnává ke stavu v Německu ve 30. letech. Bohužel New Yorkský starosta, vedení univerzity a ani guvernér trojstátí nejsou schopni celou situaci vyřešit a to z obavy, aby neztratili své voliče, protože právě tihle extremisté jim velmi často pomohli k jejich zvolení (Demokraty volilo 72 procent muslimů a téměř 80 procent studentů vysokých škol).

Takže pozor vážení, tohle už přestává být legrace. Co je tam, nám sice může být jedno, ale pouze do té doby, než svoje problémy začnou exportovat nám. Jako madam „Wir schaffen das“ Merkel."

https://1url.cz/01L3E

 

ČUMÍŠ A BLBĚ ZÍRÁŠ, mimořádně hloupý katolický tlusťochu? Katar, Čína, Saúdská Arábie jako největší sponzoři amerických vysokých škol z řad států,  mimořádně hloupý katolický tlusťochu?

Celá řada komentátorů v USA už situaci přirovnává ke stavu v Německu ve 30. letech...

Co ty na to, mimořádně hloupý katolický tlusťochu?

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 5. 2024 - 07:05)

tohle si Amerika vyřeší sama a samospádem.

Těch několik primitivů ji nepředělají a jestli si myslí že jo,tak je to tam semele.

Nic jiného nemáš,buřtíku a potencionální špekáčku ?¨

Snažse,dostaneš o de mě zelený pětibodík..

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 3. 5. 2024 - 03:05)

"Bordel na univerzitách straší Bidena víc, než se zdálo.

Na newyorské Kolumbijské univerzitě to v posledních dnech vřelo. Na instituci, kde působí např. i ekonom a jeden z neúspěšných kandidátů na prezidenta Jan Švejnar, došlo k protiizraelským či chcete-li k propalestinským protestům. Ty dělají těžkou hlavu i prezidentovi Joeovi Bidenovi.

Kolumbijská univerzita v New Yorku prožila v posledních dnech krušné chvíle. Demonstranti, kteří mávali palestinskými vlajkami a v kampusu hřímali, aby vedení univerzity skončilo s podporou jakýchkoliv izraelských či proizraelských prvků.

Prezident USA oznámil, že nesouhlasí s obsazováním budov univerzit. Americká zpravodajská stanice CNN však upozornila, že Biden v této situaci musí provádět cosi jako tanec mezi vejci, protože v prezidentských volbách potřebuje i hlasy této komunity, případně rodičů a dalších příbuzných protestujících studentů. A současně jako americký prezident podporuje Izrael a to i v jeho válce proti teroristům v Gaze, i když kritizuje izraelské ozbrojené síly za přílišnou tvrdost vůči palestinským civilistům. Právě kvůli válce v Gaze demonstranti na amerických univerzitách zuří."

https://1url.cz/A1L3B

 

Nuže, mimořádně hloupý katolický tlusťochu, i to, co popisují mé dnešní příspěvky, je současná říše běloptákova

Fakta nezměníš, mimořádně hloupý katolický tlusťochu.

Na tom nedokážou  tvé žalostné skřeky nic změnit, hňupe, hňupe,  hňupe, hňupe, hňupe, hňupe,  hňupe, hňupe, hňupe, hňupe. 

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 5. 2024 - 07:05)

sem dosnídal ranního kozlíka v ňammáčce z vlastní šťávy s bramborovou kaší,polévku zelňačku a jdu makat na rotoped.

Jo a máčka z kozlíka je super žravivo,to se dělá takto : Kozlík se podleje vodou před tím než se dá péci,posolí ,okoření přiměřeným kořením a dá to trouby. Já ho peku asi 3 hod při 120 stupních. Masíčko je pak šťavnaté,dietní a jak máslíčko a je taky,když chcu dozlatova kůrčičku,odkreju víko a dopeku po dobu as 30 min při 200 stupních.

Pekáč je plný máčky,ale toto je spíše šťávička,máčku udělám přidáním mouky a dovařením. Do čeho dávám mouku tepelně zpracovávám nejméně 30 min.

Ńam.

Anonym (Pá, 3. 5. 2024 - 00:05)

Ono ta anabáze s kolonizací světa(měsíce, marsu, vesmíru, oběžné soustavy satelity etc) neustále pokračuje...

SSSR to přeci byla pozdní kolonizace, Afrika jí záhadně utekla, tam si ani neškrtla,tak podobně jako Německo se snažilo kolonizovat pevninské státy.

Německo stylem blitzkrieg ty okolní a postupným zarputilým zakládáním osídlení uvnitř jiných národů a sssr různé podporování pučů skrz komunismus.

Třeba israel a jeho založení, tam šlo o ropu,protože kdo ovládne middle east ovládne vitální ropu , surovinu pro druhou polovinu 20.století.

Anonym (Pá, 3. 5. 2024 - 01:05)

Kolonizací mikrofauny střeva by si mohli vystačit, vlastního. 

Anonym (Pá, 3. 5. 2024 - 00:05)

Teda kdo podpoří Israle a skrz tam vliv na něj ovládne i ty okolní státy a ropu.Ovšem to se nějak v 1968 změnilo a SSSR více se odklonilo od Israele(nebo Israel od něj) na okolní arabské státy.Tedy klasicky s komunismem v nich. Israel asi plný obchodníků už neměl moc zájem o komunismus..

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 23:05)

Tohle je fakt s. račka. Běh za nějajou a nabízej asi 5 květnových akcí nácků. Taže nácek chtěl zlikvidovat Sedlčansko, mi poběžíme, nácek si usmyslel vylidnit Česko jinam, my poběžíme... CO TO K*VA MÁ ZA SMYSL!? 

 

NEGAT. REKLAMA NA NÁCKA. A BUĎTE TÁDI ZA FAŠISMUS A SIONISMUS VE KTERÉM CHCEME ABY STE ŽILI. 

 

NE DĚKUJEM, VÍME CO DĚLAJ PŮVODNÍM PALESTINCŮM ZA ZVĚRSTVA! 

 

A konec války moji předci měli 9. května, kdy poslední hitlerovce dočistila zkušená rudá armáda z hejich kulometných hnízd a pokusů zničit víc prahu... než zničili, viz. staroměstská radnice.. 

 

Anonym (Pá, 3. 5. 2024 - 00:05)

zas vymysleli ty samí...tzn. tahle sionistická parta...co slaví PAMĚŤ NÁRODA---ale mazaně neřekla, kterého...sionistického...

Anonym (Pá, 3. 5. 2024 - 00:05)

No, tak to by stačilo, poserou každej svátek, opakuji že ČR a východní Evropu osvobodil RUS a USA by se na nás klidně vys.ral!A máme štěstí, že na nás nehodil atomovou pumu jak na Japonsko, takovej je USA.

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 22:05)

Jsem nečekal, že to tady klesne tak hluboko, že někdo bude uznávat smrt mafiána co zabil tady našeho místního světského následníka dynastie Kočků. Těch Krejčířů tu je teď cizích až běda. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 23:05)

Považ že sem chodí jen provokatér noel report sionista a michal petr. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 22:05)

Machno zabíjel sumárními popravami, všichni to dělali, žádný idealismus. 

Rudá admáda byla civilisovaná, ale nesnesla zbabělce ani zrádce. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 22:05)

Před válkou se utíká. To dává smysl. Je to jsko pálivá pizza, kdo má chuť si nechat zvrátit střeva dá si s chilli papričky. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 22:05)

Zvůle a zlovolní by nutili lidi do povinnosti v armádě a sami by tomu voleli a tam se dá zfalšovat kdo padne a kdo bude žít, jako každá, tak i vojenská statistika se dá předpovídat. Sirény naháněči, kaplan a psycholog vojenský a almužna příbuzným padlých. 

Rozhodně na Ukrajinu nevydávat nikoho. 

Ne, ve válce, kde již král a šlechta fyzicky nemusí udatnost v bitvě prokazovat. 

Reklama

Přidat komentář