Reklama

Jak na HUBNUTÍ

Terezka (Čt, 10. 1. 2002 - 15:01)

To byl super tip, diky moc. Uz se ucastnim davoveho hubnuti na zhubneme.cz. Ty taky?Cau, T.

Terezka (St, 9. 1. 2002 - 16:01)

Ahooooooooj holky!!!!Tak jsem se opet rozhodla neco udelat se svym telem. Mam problemy s vahou uz dlouho, ale vzdycky se mi to nakonec nejak podari uvalcit. Bohuzel vzdycky za cenu tvrdeho odrikani. Ted po vanocich je to uz dost tragedie 170/70, haha. Zacala jsem vlastne teprve tohle pondeli. Potrebuju trochu povzbudit a potesit!!! Tak drzim palce, ahoj T.

Lentilka (St, 9. 1. 2002 - 15:01)

Ahojky všichni,kdo sem zavítáte.Jako všichni ostatni,tak i já jsem se rozhodla po Silvestruudělat něco se svojí váhou.Měřím 1.75 cm a vážím asi 70 kg.Od léta minulého roku jsem přibrala 6 kg.Takže se teď snažím té 70 utrhnout nožičky.Jím asi 5x-6x denně menší porce.Samotné snížení příjmu však nestačí, a tak se snažím alespoň každé ráno, než jdu do práce, 20 minut cvičit.2x týdně aerobik a 2x týdně posilovna - jsem zvědavá, zde se mi to jara tímhlé způsobem těch 6 kg podaří shodit.Někdy mám totiž obrovsky pevnou vůli něco dokázat a někdy mi stačí vzít si třeba jen bonbon a to rozpoutá ukrutnou chut? a další přejídání.Takže se všichni držte a pište,jak jste na tom.Hlavně se nevzdávat a bojovat, i když si dáme něco kaloričtějšího a tučnějšího.

Klára (St, 9. 1. 2002 - 14:01)

Ahoj taky jsem začala držet dietu, nabrala jsem asi 6kg, za krátkou dobu. Už asi 5týdnů pravidelně cvičím každý den asi 15-20min, na určité partie zadek a stehna. Večer se snažím už nejíst. Zajímavé je, že jsem ještě nezhubla, ale spíš zase přibrala 1kg, dříve stačilo omezit jídlo hlavně vynechat večeři a pomalu jsem hubla. Asi to je tím, že čím jsme starší, tak to jde hůř. Takže pište, jak pokračujete vy. zdraví Klára

Diana (St, 9. 1. 2002 - 13:01)

To je skvělé, žes měla Renato po dětech míň- to jsi spíše výjimka, většinou je to naopak. Je chvályhodné, že hodně snídáš, míň obědváš a večeříš jen ovoce! To, že jsi zhubla je podle mne proto, že jsi zkrátka začala jíst méně (v celodenním součtu) oproti dřívějšku. Moje kamarádka tímto způsobem taky shodila pár kilo- když nevečeřela! A to si k dopolední kávě dávala nějaký snack- malou Tatranku nebo i tyčinku MARS a podobné...

renata (Út, 8. 1. 2002 - 22:01)

Já jsem vážila po dětech méně než jsem později přibrala.Mněla jsem na sebe vztek.Začala jsem vydatně snídat,objed jsem oproti dřívějšku zkrátila o polovic a na večeři dala ovoce nebo zeleninu/to se mi ale občas nepodaří dodržet/jinak jím všechno ale v malém množství.Schodila jsem za pul roku "JEN 10 KG"ALE JIŽ NEMÁM PROBLÉMI ŽE BYCH ZNOVU TLOUSTLA.

monika (Po, 7. 1. 2002 - 13:01)

Ahoj všem, můžete mi někdo doporučit dietologa v Praze? Díky.

Diana (Pá, 4. 1. 2002 - 13:01)

...UF v předchozím příspěvku mi vypadlo "se sebou samým"...atd., omlouvám se za nesrozumitelnost!

Diana (Pá, 4. 1. 2002 - 13:01)

Ahoj všem! Hanko, psala jsem Ti již na tvůj mail, tak doufám, že se ozveš!? Ivetě gratuluju k prvnímu úspěchu a trpělivosti zapisovat si vše, co sní! Je to bezva- mít takhle přehled! A pro všechny z nás: ať nám to počáteční nadšení a chuť se sebou samým vydrží co nejdéle!!! Diana*

Iveta (Pá, 4. 1. 2002 - 12:01)

Ahoj všechny!Taky jsem samozřejmě najela na povánoční shazování.Začala jsem si opravdu poctivě zapisovat co sním a kolik ráno vážím. Taky jsem měla o 1 kg méně, ale podle mého je to jen počáteční úbytek vody, o tuku a zeštíhlení nemůže být ani řeči.Ale pocit je to fajn! sama jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží.A ta tabulka mě taky zajímá!!! Ahoj a hodně zdaru nám všem.

Kulička (Pá, 4. 1. 2002 - 09:01)

Hanko, myslím, že je skvělé mít kilo dole když je 4.1. Poradíš nám ostatním, kde hledat tu chytrou tabulku, podle které se nyní stravuješ? Děkuji a přeji hezký den.

Hanka (Čt, 3. 1. 2002 - 20:01)

Ahoj všichni!Moc mě zaujalo Vaše povídání. Také se snažím jako každá zhubnout. Již jednou se mi to díky dělené stravě a pohybu podařilo.Zhubla jsem 10 kg. ( 176 cm , po zhubnutí 66kg.)Po roce jsem vše nabrala zpět.Nakoupila spousty knih a začala studovat. Od 1.1.2002 jsem najela na nízkokalorickou stravu dle tabulky v jednom časopise. Jím 5 denně a jsem až udivena, že vlastně pořád jím. Samozřejmě dietně. Výsledek je zatím pouze kilo dole ale cítím se skvěle a plná energie. Věřím, že toto je ta správná cesta. Napište svoje zkušenosti.Hanka

Návštěvník (So, 22. 12. 2001 - 13:12)

Nemyslím si, že všichni co tu píšou jsou nemocní. Ty jsi tu napadla všechny bez rozdílu. Jen říkám, že než někoho odsoudíš, je potřeba si to trošku rozmyslet. Ale v tvém případě se obávám, že k takovému pochopení asi nedojdeš.

Návštěvník (Čt, 20. 12. 2001 - 12:12)

Verčo, jseš dobrá, žes přetala kouřit a když se ti podaří zhubnout, budeš ještě lepší. Samozřejmě, že na tělesných proporcích netojí vztah, ale proč zbytečně tloustnout?

Návštěvník (Út, 18. 12. 2001 - 15:12)

Ahojky! Vzkaz pro Jirku: Pořád se mi vrací maily, které jsem Ti poslala jako odpověď!!!...???... Zkus se mi když tak ještě ozvat!.... a pra Sally31 (doufám, že nekomolím jméno!!!)- škoda že nejsi z Prahy, jinak bych s Tebou šla okamžitě do party! Hmmm... Pokud je na tom nějaká baba podobně jako já (děcko a chuť s někým společně cvičit, dodržovat stravování...a pod.), nechť se mi prosím ozve na můj mail!!! Díky! Jsem z Prahy 6, cvičit jsem chodila na Prahu 5- do FACTORY PRO Nádražní ul.

Návštěvník (Út, 18. 12. 2001 - 06:12)

Ten Tvůj chot je asi prdlej, doufám, že Ti záleží na zdraví a na dcerách, to už mu nestačí, že jsi kvůli němu přestala kouřit? Ted musíš ještě zhubnout a co dál bude po tobě chtít? Takový chlapi nechápu, co jim záleží jen zjevu at si najde nějakou suprbabu bez chyby, a ty si najdi chlapa, který Tě bude mít rád takovou jaká jsi.

Návštěvník (Po, 17. 12. 2001 - 20:12)

ahoj holky, tak jsem se podruhý vdala a protože miluji svého nynějšího chotě(nekuřáka), přestala jsem kouřit i já.Nebudu vám popisovat to "utrpení", které mám za sebou, ale co mě teprve čeká.....Za 2 měsíce je nahoře 7kg !!!! A teď můj drahý konstatoval, že nastal čas dalšího důkazu lásky. Mimochodem, moje dcery jsou z mého nekouření nadšené. Tak a teď babo raď!Zhubnout nebo se rozvest? To druhé bude jistě snadnější...........

Návštěvník (Po, 17. 12. 2001 - 09:12)

No ,na jednu stranu se zastanu Petky.Co chcete slyšet,když napíšete- nutně musím shodit 10kg,poraďte jak?Metoda NEŽRAT A CVIČIT funguje zaručeně na všechny, zatímco ty ostatní dlouhodobé i krátkodobé výmysly(Kořínková,Margita,tukožroutská pol.)na někoho nezabírají.Ovšem sama se teď potýkám se třemi kily,které jsem nabrala po změně antikoncepce úplně nečekaně za 14 dní.Přitom jsem k aerobiku přidala ještě 2x v týdnu veslařský trenažér,ten je na hubnutí nejlepší,ale prostě se to ani nehne.Ať dělám co dělám.A to mi program Jednohubka spočítal,že při stávající fyzické zátěži a jídelníčku brzo umřu hlady.Mám 166cm a dnes 67,5kg.Už 14 dní se trápím a stále ani 0,5kg dole.Hrozné, a to jsou před námi svátky.U mne teda bez cukroví a salátu.

Návštěvník (Po, 17. 12. 2001 - 06:12)

Chceš snad říct, že všichni tady co píšou, že chcou zhubnout jsou nemocný?? To bych se divila.

Návštěvník (Ne, 16. 12. 2001 - 20:12)

Milá Petko!Na světě nejsou jen štíhlí lidé, jako zřejmě jsi ty. Napadlo tě někdy, že jsou i takoví, kteří nejsou tlustí kvůli své hlouposti? Že existují i zdravotní problémy, které nedovolují nějakou vyšší tělesnou zátěž, např. astma? Asi ne, jinak by jsi nemohla psát tak nesmyslné soudy o lidech, kteří se svou váhou trápí. Má sestra měla podobný problém,přibrala po vakcínách proti alergii,je to astmatička a ačkoli nejedla, zhubnout se jí nepodařilo. Takže než napíšeš nějaký nesmysl, ZKUS TROŠKU PŘEMÝŠLET TY. ČAU!!!

Reklama

Přidat komentář