Reklama

potrat - cena

:-D (Čt, 12. 8. 2010 - 16:08)

Správně Helenko! 6x denně dva prášky a budeš brzy fit..;-)

Helenko, (St, 11. 8. 2010 - 19:08)

Zítra kolem poledního ve...děvče zlaté, vždyť byses tam ani nedovalila...

Helena (St, 11. 8. 2010 - 19:08)

Zítra kolem poledního ve Stromovce, OK? Určitě tam nějakýho parchanta najdu... takový to co tak debilně běhá a přitom mává rukama jak totální kokot, jo, ty mi vadí už od pohledu.

Helena (St, 11. 8. 2010 - 19:08)

OK, super, už se těším, až zítra vyrazím v gládách do parku a zkopu nějaké dementní batole co se jich tam motají mraky, zatímco jejich matka bude čumět úplně v šoku:-p

Helenko, (St, 11. 8. 2010 - 19:08)

S někým si mě...děvče zlatý boubelatý, vezmi si teplé mlíčko a jdi do postele. Tu čokoládu už nech, jsi po ní přecitlivělá...pa

Helena (St, 11. 8. 2010 - 18:08)

jsi naše děvče zlatý,...S někým si mě pleteš.

Kdybych byla nějaká boubelatá zrůda, tak nepíšu na net, ale ležím pod kytkama.

Uklidňovat se nebudu, a jestli mi ještě jednou napíšeš DĚVČE ZLATÝ, tak se zítra seberu a v parku ztluču nějaké úplně náhodné batole... tak co, budeš provokovat za cenu toho, že nevinné dítě dostane nakládačku??

Helenko, (St, 11. 8. 2010 - 18:08)

Nejsem žádný děvče...jsi naše děvče zlatý, boubelatý...uklidni se, vše bude dobré...

Viky (St, 11. 8. 2010 - 16:08)

Netušil jsem, že v...Jenom chráníme ženy před katolickými kecy a vše uvádíme na správnou míru.
Ta přetvařující se linka pomoci - to je teprve sprostá zrůdnost.

Helena (St, 11. 8. 2010 - 14:08)

Nejsem žádný děvče zlatý, ty ksindle. Chceš, abych ti rozkopala držku a vyvraždila tvojí rodinu? Jestli ne, tak drž tlamu, ty špíno.

Ani mě nehne abych se uklidnila, nejsem žádná mírumilovná píča.

Helenko, (St, 11. 8. 2010 - 14:08)

děvče zlatý, už se uklidni.

Helena (St, 11. 8. 2010 - 13:08)

Netušil jsem, že v...Tak samozřejmě že to jsou slovní jatka, když do diskuse o interrupcím lezou vřeštící dělohy, které sliní o tom že miminečka jsou nyny, a rozhazují číslo na katolickou poradnu pod lží že se člověk dovolá na interrupční kliniku...

Souhlasím s tím, že lidské zrůdy typu Beruška, Eva a Lili měly být potraceny... u těchto "lidí" bych povolila tzv. dodatečný potrat.

amour et paix (St, 11. 8. 2010 - 13:08)

Netušil jsem, že v...Já se zase děsím takových chlapů, člověk si nevybere :oO

Jen jsem nakouk (St, 11. 8. 2010 - 12:08)

Netušil jsem, že v léčebnách už mají pacienti internet - kde jste všechny ubytovány?
Kdybyste si psaly o tom, že je někdy nutné jít na potrat a jaká je jeho cena, to bych pochopil, ale tady to jsou slovní jatka, je tu nepochopitelná agrese a hrubost, já se takových žen děsím, ale doufám, že jste jen ojedinělé vzorky.
Asi jste raději samy měly být potraceny.

Helena (Út, 10. 8. 2010 - 23:08)

V lepší společnosti také, ale aspoň to není tak výrazné. I když já jsem se ani přechodem do lepší společnosti nevzdala svého zvyku, že pokud mě nějaký muž zve "na drink", tak mu beze slova plivnu do očí.
Nejsem ochotná lhát ve smyslu že mám přítele nebo jsem lesba nebo kdesi cosi, ani nejsem ochotná snášet nějaké "uhánění" pokud řeknu, že jsem spokojená single... takže ho raději veřejně ponížím jak to jen jde, a mám pohodičku klídek. Možná by to s některými šlo řešit i slušně, ale nemám chuť to testovat.
A kromě toho považuji za urážku, že implicitně počítají s tím, že každý pije alkohol.

Jinak k tématu - co se týče "přijatelných" protipotratových aktivit, tak za dobrou stránku považuji www.kruciata.cz - pokud opravdu věří ve svého Boha, tak ať se snaží takhle a neotravují.

Tereza (Út, 10. 8. 2010 - 23:08)

Proliferi se musi maskovat, to je jasne. tomu se rika marketing. Kdo by jim jinak volal. Na druhou stranu jakou chces mit nezavislou interupcni linku? Veskere zdravotnictvi funguje na zaklade smluvniho vztahu, ty platis - my delame. Tam zadna charita nehrozi.

Tereza (Út, 10. 8. 2010 - 23:08)

Normálně bych to nenašla,...To, ze jeste dnes ve spolecnosti prevlada nazor, ze "zenska bez chlapa" je ostuda ti absolutne potvrdim. A to i ve lepsi spolecnosti. Byla jsem bez chlapa X let, vubec mi nechybel, byla jsem stastna a v pohode tak, ze mi kolegove v praci vymysleli "pritekyni". Jinymi slovy, kdo si nestezuje a nebreci na rameni, ze si nemuze nikoho ulovit urcite musi byt orientovan jinak...

Helena (Út, 10. 8. 2010 - 22:08)

Normálně bych to nenašla, ale mám mail na Centrum.cz a bylo to na hlavní straně:)

Fakt je, že kdo má problémy po potratu, tak to už je nějaká předem vyšinutá osoba, jako že dvakrát otěhotněla, dvakrát si to chtěla nechat, dvakrát jí přítel "donutil" k potratu... Loni vyšla knížka od Američanky, která takhle absolvovala víc než deset interrupcí. Vždy otěhotněla úmyslně s tím, že ON SI TO TENTOKRÁT ROZMYSLÍ... a než by dostala kopačky, tak to radši dala pryč, a tak pořád dokola.
Ale když bude mít takovéhle pako nějakou depku, tak těžko z toho obviňovat interrupci. Z toho bych vinila (v tomhle konkrétním případě) množivou rétoriku vládnoucí mezi spodinou, kde "ženská bez chlapa" je největší ostuda jaká může být, a tak se ženy nechají tlačit do toho co nechtějí, jen aby neměly takovou "ostudu".

Linku považuju za problémovou pokud tam někdo zavolá v domnění, že je to interrupční klinika.

Ale vlastně je to další důkaz, že lifeři jsou vedle jak ta jedle. Kdyby nebyli, tak nemusejí předstírat že jsou "opačný tábor" aby jim vůbec někdo zavolal.
Proč jsou z té nabídky nálepek na prolife.cz všude jen urvané ručičky a falešná interrupční klinika, a ne nálepka ADOPCÍ JÍ DÁTE ŠANCI?

Tereza (Út, 10. 8. 2010 - 22:08)

Tady jsou její...deti.centrum.cz? Takovym strankam se vyhybam jako cert krizi ;-))) Nemam naladu ty zvasty cist. Na druhou stranu je fakt, ze pomoc krestanu vyhledavaji ruzne socialne dezorientovane a zoufale zeny. Normalni sebevedoma zena, ktera ma jasno o tom, co chce nebo ne, jejich "pomoc" vyhledavat nebude. Takze se bohuzel nejvice mnozi ruzne socky. To je dopad te jejich politiky.

Helena (Út, 10. 8. 2010 - 22:08)

Tady jsou její "rady":
http://deti.centrum.cz/tehotenstvi-a-porod/2010/6/16/rozhovory/prisla-jsem-o-detatko-psychoterapeutka-radi-jak-se-vyrovnat-s-interrupci/?p=3

A ještě byla tak drzá, že propojení s HPŽ veřejně popřela.

Helena (Út, 10. 8. 2010 - 22:08)

ale ta mrdka holt žije v...Já bych byla pro jednoduché opatření - možnost podepsat prohlášení že jsem navěky childfree (a následné zastřelení, pokud přesto porodím), a potom pokud by mě někdo osočil z mateřského pudu, tak by byl zastřelen on, a jeho majetek zabaven v můj prospěch.
Samozřejmě, že každá CF žena by měla tuhle možnost.
Já tak nějak tuším, že by mýtický mateřský pud velmi rychle vymizel, a takže katolická bachyně by držela tlamu a šoupala nohama.
Holt když to nejde po dobrém, tak přijde doba kdy to půjde po zlém, a katoličky se budou brodit krví svých dětí...

Reklama

Přidat komentář