Reklama

Malá prsa

Andy (St, 29. 11. 2006 - 13:11)

Možná jak u koho, sice jsem nikdy nějak přehnaně neztloustla, a když nějaké to kilo, tak jsem se zaoblila někde úplně jinde. Těhotná jsem byla dvakrát a neměla jsem prsa ani jako těhotná a ani jako kojící.

Breblina (Út, 28. 11. 2006 - 10:11)

bud pomuze stloustnout, nebo otehotnet:)

Johan 40+ (Út, 28. 11. 2006 - 03:11)

Kaslete na plastiky,presne tak,jak pise Pavel.
Ale i na stud. Jak nebude vasnive,nenajdete ani neuspokojite partnera.Budte vasnive i s malyma prsama.Nedokazu si predstavit,ze by partner vymenil partnerku proto,ze ji ma rad,ale ma mala prsa.Za to si dokazu dost dobre predstavit,ze ji vymenil,protoze se ona kvuli svym malym prsum odvazat nedokazala.A v tom je u malych prsou skutecny zakopany pes.
Osobne bych se ale u partnerky s plastikou poblil a mala prsa sama o sobe by mi nikdy nevadila.
Nejvetsi duraz na velka prsa pry kladou muzi,co byli brzo prikrmovani nebo nebyli kojeni vubec.Ti muzi ale maji pry nizsi vrozenou nebo ziskanou imunitu.Takze se na ne a jejich nazory,mile damy a divky,moc neobracejte a hlavne se vubec zbytecne netrapte,nestydte a nebojte se s ostatnimi partnery pekne odvazat!

Pavel (21) (Út, 28. 11. 2006 - 00:11)

pro Evka:
Neblazni holka, lidi kteri te posuzujou podle prsou, jsou naprosty ubozaci. Me napriklad vubec nezalezi na tom, jaky ma holka prsa. Dulezity je, jak se ty sama citis a pokud budes porat smutna proto, ze nemas prsa, tak te to bude porat uzirat! Vykasli se na to, az se do tebe nekdo zamiluje, bude mu jedno jaky mas prsa! Ohledne plastiky... plasticky operace jsou podle me pro lidi, kteri utrpeli nejake fakt osklive zraneni (napriklad na obliceji) a pro lidi, pro ktere je dulezitejsi vzhled, nez povaha. Hod prsa za hlavu a bud stastna treba za to, ze mas krasny oci ;-). Mej se krasne, PaPa

Ela (Po, 27. 11. 2006 - 16:11)

A priteli to vadilo? Verim ze existuji takovi, kterym to vadit nebude... Meho pritele vic nez prsa celkove vzrusuji moje bradavky... velikost moc neresi a to mam jednicky. Pravda je, ze ja to neresim taky... mozna je to i o postoji... ze chlapi vidi, ze z toho mas mindrak :-(

Evka,21let (Ne, 26. 11. 2006 - 19:11)

Já jen musím říct, že za své nulky se příšerně stydím a mám z toho hrozné mindráky.Ted jsem bez přítele, ale když jsem ho měla, trvalo mi 4 měsíce, než jsem byla schopná se před ním vysvlíct alespon do podprsenky.Stydím se za svůj plochý hrudník a kdybych měla ty peníze na plastiku, šla bych do toho!!!!

Editt (Ne, 26. 11. 2006 - 14:11)

A neexistuje nějaký jiný způsob jak prsa zvětšit??myslíte že tablety na zvětšení jen lžou a okrádají nás o peníze?? opravdu bych chtěla aspoň 2...
a taky by mě zajímalo proč zrovna nám prsa nenarostli do normální velikosti???v čem je chyba?? a pomůžou trochu zvětšit prsa antikoncepční pilulky??

sára (So, 25. 11. 2006 - 23:11)

Je mi 16 let..mám malá prsa asi půlky...na základní škole si ze mě dělali kluci srandu..strašně mě to užíralo,slyšet každý den urážky a posměch..ted jsem na střední škole,tak je to trochu jiné..koupila jsem si podprsenky s vycpávkami a mám pokoj..závidím holkám s většími prsy...aspon dvojkami..

jitka (Út, 14. 11. 2006 - 16:11)

ja si prsa necehala zvetsit z deprese po rozchodu-blbost..dodnes toho lituju a dala bych kdovico za ma dávná původní byt i mensí prsa.---takže pokud vás k tomu nevedou fakt nejaké vázné problémy,nechte si svá prsa a nereste je tolik...ja zase dnes resím co s temi mymi umelymi ---protoze pokud si vyndam implantaty,budu je mit jeste horsi nez pred operaci..takze nereste to..myslim to uprimne

Luca (Út, 14. 11. 2006 - 16:11)

Když mi partner řekl, že bych si mohla jit dat zvetsit prsa, tak jsem ho jednoduse poslala do haje, at se podiva na sebe. Ze jestli si mysli, ze je jak model, tak ze je na omylu... Chce to protiutok. A jestli se rozhodne jit za prsatejsi, tak at jde, protoze aspon uvidim jaky je charakter, ze leze jen za prsama... to je muj nazor a slecny a zeny, ktere se rozhodnou jit na plastiku kvuli chlapovi lituju! To bych radeji zmenila rovnou chlapa...

Andy (Út, 14. 11. 2006 - 14:11)

Je mi 35 let a na mindrák z malých prsů jsem dávno zapoměla, protože jsem si myslela, že po dvou dětech a po druhé vdaná už to nemám zapotřebí.
Ale ejhle- jednoho večera mi manžel mírně v náladě a po vyřčení několika komplimentů navrhl, zda si nechci zvednout sebevědomí zvětšením prsů.
Bylo to jako, když píchne do vosího hnízda, probudil něco co už dávno hluboko spalo zapomenuté někde v mé mysli.
To je potom podpásovka, když si člověk myslí, že ve svém věku a stím co si už prožil se ho to už netýká, řekla jsem mu k tomu samozřejmě své, ale je jasné, že mi vrtá hlavou proč tak najednou po takové době.
Proč chlapy neřeší to jestli jsou pro své partnerky přitažlivé, většina má po pár letech pivní mozol a absolutně neřeší to jestli nás ještě přitahují.
Ženy přece mají větší právo nebýt tělesně dokonalé, hlavně po dětech a přece se téměř každá snaží ze sebou něco dělat.
Proč si muži neváží toho, když mají doma fungující manželku, která se umí postarat o něj, o děti,být spolehlivá a milá.
Myslím si, že je to důležitější než velká prsa, nevím jestli stojí za to riskovat a ohrožovat svoje zdraví kvůli nějakým vycpávkám a spokojenosti chlapa.
Vysoké procento rakoviny prsu u nás mluví za všechno,o nějakou deformaci bych taky nestála, lepší malá prsa než žádná prsa.
Chlapy bud?te rádi, když máte doma zdraví ženský, každá nemůže být krev a MLÍKO!

Markéta (St, 1. 11. 2006 - 13:11)

souhlasím s tebou romčo:-)

xx (Ne, 22. 10. 2006 - 15:10)

Já mám šestky a toho se chlapi zase bojí..... tak nevím co je lepší, možná lepší nic a máš alespoň záda v pořádku....

Dramenbnejs (So, 21. 10. 2006 - 17:10)

Rád bych zde napravil několik omylů, kterých se dopustily některá děvčata, takže:

1. Prsa nezakrývat! Malá prsa jsou vždy víc vzřušující než tričko. Pokud se nejedná o těžkou deformaci, to ale není váš případ.

2. Pokud váš manžel "nahlas" pokukuje po tzv. "obdařenějších", tak ho asi něčím serete, ale prsa to nebudou!

3. Pro spoustu chlapů je typické, že by si chtěli vyzkoušet všechno (respektive "všechny"). I to, co jim příjde méně přitažlivé než ideál. Třeba kozy č.7 (jednu pod hlavu, druhou se přikrýt...). Nebo tlustou. Nebo číňanku. Nebo vychrtlou. Nebo vysokou. Nebo úplně maličkou. Nebo černou. Nebo úplně vyholenou. Nebo s kérkou. Nebo tu od kamaráda. Takže čumí po neobvyklém.

Poslední, která mě moc okouzlila, má visací 0-1 (takový ten africký model ;)). Má ale krásné boky a je strašně akční!!! Myslím na ni občas, i když mi už před léty dala košem.

4. ALE HLAVNĚ se svými mindráky neotravujte svého partnera. Když desetkrát denně uslyší, že jste tlustá a že nemáte prsa, tak si najde někoho hubenějšího s prsama, protože "KDO TO MÁ FURT POSLOUCHAT???" Ale vážně.

Jinak je tu super babinec... Škoda, že jenom takový virtuální... Pa! Dnb.

Návštěvník (Po, 16. 10. 2006 - 22:10)

No co, ja taky tvrdim, jak zboznuju partnerovo roztomile brisko a potom se rada otocim za vypracovanymi varhankami. Ale kvuli tomu preci partnera neopustim.
A chlap, kterej bude slintat po velkych a bude se ,,cinit,, tzv. bokem, je hulvat bez charakteru a takovy mi nestoji ani za pohled, natoz za vic.

Daniela (Po, 16. 10. 2006 - 22:10)

Dudy:Derou se mi na jazyk hodně nepěkná slova. Co je pak symbolem mužnosti? Velký penis???????????????
Ale proč ne-je to tvůj názor.Přidám ten svůj - Doma velký dudy, tvé chování-kus ostudy...

dudy (Po, 16. 10. 2006 - 01:10)

mala prsa...zalezi na tom, jaka jsou a jaky maji tvar. Chlap bude tvrdit, jak je zboznuje a pak bude slintat po velkych. Nechte si je radsi udelat. Je to symbol zenskosti.

Návštěvník (Ne, 15. 10. 2006 - 19:10)

to je fakt.
Hezky vecer!

Dani (Ne, 15. 10. 2006 - 14:10)

Xxcd,no trosicku arogance by se v tobe naslo,ale to je v norme:-).Jinak to,co jsi napsal o sve pritelkyni,brachovi a rodicich...to bylo fakt hezke..

xxcd (Ne, 15. 10. 2006 - 12:10)

Jéé :) Děkuji !!! ... Pyšný jsem na přítelkyni, bráchu, rodiče :-) Nevadí !? A arogantní ... to možná taky, ale nevím ... Možná spíš někdy hrubší, ale aroganci nemám rád ... Jednám s každým s určitou úctou k němu a jeho názorům atd., i když nejsou podle mě :) ... Hezký den !!!

Reklama

Přidat komentář